10 utfyllende fakta om meg # Andrea


1.Jeg er veldig sårbar, blir lett såret, tenker for mye, osvosv
Jeg kan virkelig ikke for det, men jeg begynner utrolig lett å gråte.. Til og med av glede! F.eks da jeg så Idol her om dagen klarte jeg rett og slett ikke å holde tårene inne da noen gikk videre, fordi jeg så hvor glade de ble! Det er sant som de sier; Den største gleden i livet er å se andre glad!  Jeg begynner også å gråte av tristhet, f.eks om personer jeg ikke en gang kjenner har noen som har gått bort, det er helt forferdelig..Sympati og empati har jeg, i stor grad!
Med tenkedelen mener jeg at jeg bruker for mye tid til å tenke. Tenke på ting som får meg i dårlig humør, som gjør at jeg blir lei meg osv. Jeg lever meg også inn i andres situasjoner, det er vel derfor jeg blir trist av å høre andre være nedfor. 
Jeg blir også lett såret. Om noen sier noe til meg som kanskje ikke en gang er ment negativt, det tar jeg til meg. Det er det jeg husker på slutten av dagen. Det er det som limer seg fast. Jeg viser kanskje ikke at jeg blir lett såret, men er det egentlig noe å være flau over? Ikke vet jeg, men fake a smile, liksom! 


2.Jeg liker å skrive
Ja, jeg liker faktisk å skrive.. Tro det eller ei! Det er nok også en liten grunn til at jeg opprettet blogg in the first place, men etter hvert har jeg bare likt det mer og mer..  Jeg liker å få skriveoppgaver på skolen, hvor vi kan fantasere selv, og det går som oftest i novelle-sjangeren. Jeg sier ikke at jeg er den beste skribenten, men jeg liker å holde på med det! Da jeg var mindre hadde jeg faktisk i tankene å bli forfatter, ehe.. Ikke nå lenger, for å si det sånn! Når jeg blir eldre har jeg veldig lyst til å jobbe i en redaksjon eller noe i den duren. Det bladet jeg har mest lyst å jobbe i er nok, til ingens store forbauselse, Topp-redaksjonen. Jeg elsker, og abbonerer på Topp. Angående blad-redaksjonen er det ikke kun for å skrive jeg har lyst å prøve meg.. Jeg elsker nemlig å ta bilder, og jeg liker mote(Vel, det ser kanskje ikke sånn ut hele tiden meg, men det er ikke alltid så lett å finne et bra antrekk....)


3.Jeg hadde aldri klart meg uten venner, familie, facebook og mobil
Avhengigheten her er utrolig stor. Venner og familie, og bare å ha noen rundt meg, det er noe av det viktigste i livet. Jeg hadde rett og slett hatt et forferdelig liv om jeg ikke hadde noen å prate med, le med, være hos og diskutere med.. Jeg blir også veldig lett glad i folk, det er nok en av grunnene til at jeg ikke klarer meg uten mine ekte venner!
Men også facebook og mobil er en total avhengighet for å holde kontakten med folk. For å ha noe å gjøre, og for å bruke tiden til noe. Det er desverre ikke bare positivt at jeg er hekta på facebook og mobil, det kan nemlig plutselig ødelegge for lekser, døgnrytme osv. Men uten facebook hadde jeg aldri blitt kjent med en del personer jeg faktisk for det meste kun snakker med på internett.
 

4.Jeg blir lett irritert og gir fort opp
Om det er noe jeg ikke får til har jeg lett for å gi opp. Det er utrolig negativt egnetlig, men sånn er jeg bare. Jeg eier ikke utholdenhet/tålmodighet i noe som helst!  Jeg blir også lett irritert over at jeg ikke får det til, og det kan ende med at det går utover mine nermeste. Oftest de i familien, såklart. Jeg er ingen perfeksjonist, men det er ofte de små tingene som irriterer mest. 

5.Jeg røyker ikke, snuser ikke, drikker ikke. 
Jeg skal ikke nekte for at jeg har smakt alkohol, det har vel de fleste en eller annen gang. Men jeg har aldri drukket mye av det. Etter en ørliten slurk vil jeg ikke ha mer, vet dere hvorfor? Fordi av alt jeg har smakt (ikke at det er så mye) så har jeg ikke syntes noe om det. Jeg liker hverken alkoholsmaken, og jeg liker ikke følelsen av å vite at jeg har drukket det. Jeg liker rett og slett ikke å gjøre noe ille, haha. Dessuten er jeg ikke gammel nok til å drikke, men uansett. Jeg har derimot aldri i mitt liv prøvd ut tobakk, og jeg har ingen planer om å gjøre det heller!

6.Jeg er en utrolig stor Molde FK-supporter
Både jeg og Malin er veldig store supportere. Jeg elsker MFK, og det kommer jeg alltid til å gjøre. Det er ikke så lett å forklare det, men Molde fotball klubb er ikke kun en gjeng idioter som løper etter en ball. Det er ikke kun fotballtalent, poeng og tabellen som teller. Jeg blir lei meg, jeg blir glad, jeg blir skuffet og jeg blir lykkelig på Moldes vegne. Er det en kamp som spilles tar det ikke lange tiden før alle som ser facebook-profilen min får vite hva som skjer, resultat osv.   

7.Jeg elsker at folk betror seg til meg, og jeg elsker å få komplimenter
At folk sier noe til meg som de ikke villet sagt til så mange andre, det er utrolig koslig! Det er et tegn på at noen stoler på meg, og det liker jeg. Jeg liker også å høre positive ting om meg selv, rett og slett fordi jeg ikke har verdens beste selvtilitt. Det å få et komplimang av en person du liker(om det så er som venner eller ikke) det er helt fantastisk. 

8.Jeg har verdens beste humor, og når jeg er hyper -da er jeg hyper!
Humoren min må være en av de beste i hele verden, mest fordi det er sånn jeg er! Haha, neida. De fleste hverken forstår eller syntes humoren min er morsom, men at jeg synes det selv er det ingen tvil om. Når jeg er hyper derimot, da er alt mulig morsomt. Til og med ting som ikke burde vært mulig å le av. Og om jeg er virkelig hyper, da kan jeg lett ligge på bakken og rulle, si alt for mange dumme ting og da kommer ordene som en strøm ut av munnen min! Dette er det vel mest de jeg er best venn med som har merket, jeg slår meg nemlig ikke helt 'løs'....  

9.I starten er jeg utrolig sjenert...
Om jeg aldri har møtt en person, eller om jeg ikke snakker så ofte med den personen, så er jeg utrolig beskjeden. Jeg snakker såvidt fordi jeg vet at jeg sier masse dumt. MEN om jeg er med en av mine beste venner, f.eks Malin, da er jeg vel ikke den som er mest beskjeden. Da kan jeg snakke uten stans, da kan jeg slå meg løs og da kan jeg være meg selv fullt ut. Uansett.. Dere skjønner vel poenget, når jeg er hos mine nermeste så klarer jeg å snakke mye! 

10.Jeg elsker Justin Drew Bieber
Her kan dere egentlig spørre alle vennene mine. Jeg er helt hekta på denne gutten, og jeg blir utrolig fort sur og beskyttende om noen sier noe stygt om han. Jeg blander meg hele tiden inn i diskusjoner om han, og  jeg har alltid flere argument på lager. Jeg vet det aller meste om denne herligheten, just try me out! Haha, kødda. Jeg har rommet mitt hos pappa dekket med det nydelige ansiktet hans, og jeg har spamma bøker, pennal, venners bøker osv med det flotte navnet. En av mine største drømmer er å møte han, eller i det hele tatt se han! Han får meg i godt humør, han får meg til å smile og le. Jeg har aldri i mitt liv visst hva det ville si å være blodfan før jeg fant Justin, og jeg er veldig stolt av å kalle meg selv en True Belieber. Om jeg ville kunne jeg spammet bloggen med bilder, videoer, sanger og alt mulig, men jeg velger å la være med respekt til dere som ikke er fan av han.
Jeg vet at dere sikkert synes jeg er teit som sier jeg elsker han, ettersom jeg ikke kjenner han personlig. Men dere må skjønne det at når en Belieber sier at de elsker JB, betyr ikke det nødvendigvis på den måten dere tenker. Det er egentlig helt umulig å forklare hvordan vi kan bruke ordet "elske" ovenfor Justin til en som ikke liker han. Det går bare ikke! Dere må faktisk prøve det ut selv for å forstå oss, #ItsABelieberthing, haha. 
Og nei, å være en ekte Belieber handler ikke om hvor mange konserter du har vært på, hvor mye du kan om han, hvor mange Bieber-ting du har osv. Det handler om å være her for han, støtte han gjennom alt og være stolt over han, SELV om han kanskje ikke en gang vet at du eksisterer.  Det handler også om å ikke være flau over at du liker han både som artist og person..  Justin har lært meg en god del ting, han har bl.a. lært meg å "Dream big" og han har lært meg å "Never say never" og at en ting du drømmer om faktisk kan skje "Someday".. Han har også gitt meg mange nye venner, og de fleste Beliebers er som familie, haha. Eller rettere sagt et stort fellesskap.  #BeliebersStayTogether. 


Så da håper jeg dere orket å lese alt dette, haha. Vet det var en del, men som sagt,  -jeg liker å skrive! Dessuten fristet det bare ikke å skrive en haug med korte faktaopplysninger, jeg liker bedre når jeg får utdypt hva jeg mener i visse sammenhenger. 
Btw vet det sto veldig mye om idolet mitt, men er man fan så er man fan. Det går ikke ann å kun skrive en liten tekst som beskriver hvorfor jeg liker han, og dette er heller ikke alt. Jeg kunne lett ha sittet å skrevet et milelangt innlegg om han, men jeg skal spare dere for det denne gangen! Hehe.  


# Noe til felles? Eller noe du eventuelt visste om meg fra før?


-Andrea  

Ryoko♥
Er helt enig med den JB tingen! i♥jb :']
16.09.2011, 19:45
URL: http://ryoko.blogg.no
Charlotte
HVOR FIKK DU DEN NYDELIGE GENSEREN DIN FRA? ELSKELSKELSK! ;***<3
16.09.2011, 19:45
URL: http://www.csrp.blogg.no
Helene & Elisabeth <3 - kommenterer tilbake!
spessielt nr 9.. veldig irriterende for folk får liksom et annet bilde av meg enn det jeg har av meg selv da, og alle tror at jeg er skikkelig englebarn og skikkelig stille, men egentlig er det omvendt, hvertfall når jeg er med venner for da blir jeg sykt hyper og gal. Har også verdens dårligste humor, som ingen andre skjønner og så ler jeg av alt :P
16.09.2011, 19:57
URL: http://lenniea.blogg.no
lussse
Ja, jeg elsker JB over alt på denne jorden, herregud, han betyr rett og slett alt. Har møtt han i sommer når jeg var i NY, jeg døøøøde.
16.09.2011, 20:56
URL: http://lussse.blogg.no
Evy Karoline
Jeg også er veldig sjenert når jeg først møter noen!:o
16.09.2011, 22:52
URL: http://Evyy96.blogg.no
Anja Bugge
vi har nokka likt!!:D

sv andrea: nåå, tusen takk<3
16.09.2011, 23:21
URL: http://anjabugge.blogg.no
Astrid
vi har noe til felles :-)!
17.09.2011, 00:24
URL: http://astriden.blogg.no
Marianne Monsen
SV: tusen takk! :) det er 450D :)
17.09.2011, 01:17
URL: http://monsens.blogg.no
onlyaillusion
gøy å lese :)
17.09.2011, 02:29
URL: http://onlyaillusion.blogg.no/
Madelene
SV; Ja, du kan melde deg på i det innlegget :)
17.09.2011, 11:30
URL: http://maddn.blogg.no
Malin-kommenterer tilbake
Vi har noe til felles ja:)
17.09.2011, 11:43
URL: http://malinkaa.bloggr.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:Klikk her for å legge oss til som venn


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits