10 utfyllende fakta om meg # Malin

Dette blir omtrent samme innlegg som Andrea la ut, men vi er to forskjellige personer så innleggene blir ikke like uansett...!1. Jeg blir lett såret
Men jeg er ganske god til å skjule det. Negative ting (som blir sagt eller gjort til/mot meg) greier jeg ikke å glemme, mens det positive har jeg vanskelig for å tro på. Jeg har blitt såret mange mange ganger uten å vise det til folk. Eller noen folk som kjenner meg godt merker det kanskje, men jeg sier ikke noe til noen..
Det at jeg ikke greier å ta så godt i mot komplimenter betyr ikke at jeg ikke liker det. For det er veldig koselig og jeg får litt og litt bedre selvtillit, men hvis det kommer noe negativt inni bildet, blir den like dårlig igjen. Og  jeg må takke dere lesere som bare skriver hyggelige kommentarer til oss, vi har ikke fått mye drittslenging på bloggen vår, og det setter vi stor pris på, Dere er best!

2. Jeg elsker Molde fotballklubb ♥

Skjønner ikke helt greia selv en gang, jeg er bare helt hekta på laget! Trodde aldri jeg skulle bli en ordentlig fan.. Men etter at jeg var med pappa på min første kamp, begynte jeg å mase om å dra på flere kamper. Og de siste årene har jeg hatt sesongkort og vært på alle kampene jeg har kunnet. Mitt første sesongkort vant jeg på radioen "1FM" her i Molde.
Hjertet mitt er rett og slett blått og hvitt, noe det skal være hele livet.3. Jeg blir lett betatt av folk.
Ikkje braa (som Dj Dan sier.. haha.)
Tror nok grunnen er det at jeg prøver å finne det positive ved folk jeg ikke kjenner (altså holder på å bli kjent med) også begynner jeg å like personen mer og mer, helt til jeg innser at ikke alt var positivt alikevel. På grunn av dette har jeg blitt såret en god del ganger.. Jeg hater å såre andre mennesker, derfor prøver jeg å like alle istedet, og noen ganger liker jeg de altfor mye..

4. Når jeg sier "glad i deg" så mener jeg det!
Jeg blir også veldig lett glad i nye mennesker, det er bare sånn jeg er. Men det er jo forskjell på hvor glad jeg er i folk, er liksom ikke like glad i ei/en jeg nettopp har blitt kjent med som jeg er i familen og vennene mine. Jeg er en person som virkelig elsker familien min og vennene mine♥ 

5. Er det noe jeg virkelig vil så gjør jeg det.
Stakkars mamma og pappa, heh!
Istedet for å spørre fint om å få lov til noe, så sier jeg bare hade, jeg skal.... også stikker jeg.
Men det er jo av og til jeg blir stoppet.. "Du kan faktisk spørre før du bestemmer deg for å gjøre noe. Du gjør bare akkurat som du vil, du! " sier de til meg da. Og da tenker (og sier) jeg at det faktisk er mitt liv, så jeg bør få lov til å bestemme hva jeg vil gjøre. Men noen ganger er det godt å ha foreldre som setter grenser, bare noen ganger..!

6. Jeg har stort talent i å miste busser.
Dette er et stort problem jeg har. Uansett om jeg vet alt jeg skal om bussen, er det nesten alltid noe som går galt. Visste ikke at jeg kunne ta Oslo bussen, glemte å rekke ut hånda, glemte tiden, den kjørte bare rett forbi ++ er noen av unnskyldningene mine. Mamma ble ganske sur på meg da det var en periode hvor jeg miste bussen tre dager på rad.. Men hallo jeg kan ikke noe for det, meg + buss, det går bare ikke. Dere må forresten vite at jeg også greier å ta bussen av og til da. Har faktisk blitt litt bedre i det siste, men skal ikke skryte for mye, for da kommer de en "faile-periode" igjen, det er jeg sikker på!

7. Jeg er eldst på skolen (av elevene)
Dette er jo så kult at det må være med på bloggen, enig?
Nå går jeg i 10.kl og da er det meg og min "tvilling" Olav som er eldst av alle elevene. Og noe enda kulere er vel det at jeg er blandt de laveste også (skulle til å skrive elevene, men jeg er jo høyere enn 1-3.klassingene, i hvert fall like høy!). "Gammel og lav, slek som ungdommen lika det" Det er btw bare 4 måneder igjen til jeg blir 16, og da kan jeg scootre til skolen, wii!

8. Jeg er facebook-avhengig
Hvis det går en dag uten at jeg har sjekket face så får jeg nesten ikke sove. Det hørtes ganske dumt ut, men det er faktisk sant.. Bruker ofte opp en god del penger på mobilen pga. facebook, men det er vel verdt det. Det første jeg gjør når jeg skrur på dataen er å sjekke facebook. Tør ikke å tenke på hvor mange timer, dager, uker eller kanskje måneder jeg har brukt til sammen på facebook..!


9. Jeg er perfektsjonist.
Jeg blir nesten alltid skuffet over ting jeg har gjort, fordi jeg tenker at jeg kunne ha gjort det (mye) bedre. Setter også alt for høye krav til meg selv noen ganger, men begynner å bli vant til det. Hvis jeg merker at jeg ikke får til noe blir jeg ganske irritert og gir veldig lett opp. Ting jeg tror jeg ikke greier har jeg lett for å bare skyve unna meg. Tenker ofte at det er bedre å la være å prøve det enn å faile.. For hvis jeg failer blir jeg bare sur på meg selv. 

10. Jeg griner veldig, veldig lett.
Nå i det siste har jeg til og med fått tårer i øynene uten grunn, aner ikke hvorfor.. Hvis jeg ser folk jeg ikke kjenner ha det vondt så begynner jeg ofte å gråte, dette gjelder selvfølgelig også med folk jeg kjenner. Ofte når jeg ser på filmer eller TV-serier lever jeg meg skikkelig inn i innholdet, jeg kan sitte å snakke til folkene på TV`n og gråte når det skjer noe trist. Hvis jeg hører en fin sang så begynner jeg å tenke på alt mulig, både triste og fine minner, og da kommer tårene veldig fort. Denne egenskapen er litt irriterende, i hvert fall de gangene tårene triller og jeg ikke vet hvorfor.# Har vi noe til felles?

-Malin  

Ingipingi
Hmm.. tror faktisk ikke vi har så veldig mange likheter. For her er det liksom sånn; ikke så veldig avhengig av facebook, ikke eldst på skolen, gråter ikke lett, men jeg kan bli lett såret! Bra skrevet! Kjempefint bilde av deg!
17.09.2011, 12:22
URL: http://zaxo.blogg.no
Hverdagen med spiseforstyrrelser
ja :) mye til felles.
MALIN OG RAGNHILD
noe ja :) vertfall samme navn ! :) hhaha, og noen ting til felles av di første.. :)
17.09.2011, 12:53
URL: http://rbmh.blogg.no
Anja Bugge
vi har nokka likt jaaa:D
17.09.2011, 13:02
URL: http://anjabugge.blogg.no
Silje Halvorsen
noe felles :)
17.09.2011, 13:43
URL: http://halvorsen94.blogg.no
' pooya - kommenterer tilbake ♥
jaa, masse til felles.. griner veldig lett jeg også :(
17.09.2011, 14:34
URL: http://pooya.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:Klikk her for å legge oss til som venn


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits