DAGENS LESERSPØRSMÅL # 160911

Stilt av: http://theabhk.blogg.no/ 
Spørsmål: Hvordan er det å bo i Molde? (kjekt?)

Bare så dere vet det så bor ikke vi i Molde, men ca 15 minutter unna på et sted som kalles Skåla. Men vi kaller det jo Molde siden det ikke er så mange som har hørt om ødemarka (Skåla).

Molde har vel som de fleste andre byer, både positive og negative sider.
De fleste som bor i Molde eller i nærheten, kaller Molde for en rykteby, og det er ikke uten grunn, fordi Molde er en liten by så her går det mye rykter omtrent hele tiden. Og alle vet (nesten) alt om (nesten) alle. Dette er nok noe av det værste med byen. 

Jeg kan vel ikke skryte av at Molde har så veldig gode shoppingsmuligheter. Vi har bare tre små kjøpesentre (Roseby, Moldetorget og Storsenteret) deriblant to som har "brukbare" butikker. Egentlig er det bare Roseby som er bra. Moldetorget funker kun fordi de har BikBok og JC. Forresten har Molde helt elendig utvalg når det gjelder sko, de fine skoene har omtrent 1 av 3 jenter i byen.. 

Det jeg liker aller best med byen er fotballlaget vårt, MOLDE FK♥  Tror kanskje dere har skjønt at vi er ordentlige supportere, men jeg vedder på at dere ikke forestiller dere at vi er så crazy som vi er. Akkurat nå er det jo ekstra bra å skryte av Molde, siden de ligger på 1.plass på tabellen for tippeligaen. Men som alle andre lag har vi både oppturer og nedturer, så vi er ikke 100 % sikre på at det blir gull enda.. Men vi håper på vårt første gull i år (Molde fotballklubb fyller 100 år i år, så det hadde vært perfekt med vårt første gull!) Finnes ikke bedre lag enn MFK, hjertene våres vil for alltid banke for de blå-hvite guttene våres!


Gammelt bilde fra den tiden jeg var "blond".. Viser bare at jeg har vært MFK supporter en god stund.

Kort sagt så er det helt grei å bo i Molde. Og ja det er kjekt..  Men det hadde vært enda bedre med mindre rykter, større shoppings-utvalg, litt mer som skjer for ungdommer og selvfølgelig et gull til MFK.

# Bra nok svar?

-Malin  

Vemund Eldegard
Bra svar. :-)
16.09.2011, 16:54
URL: http://vemundeldegard.blogg.no
Malin-kommenterer tilbake
Bra svart:)
16.09.2011, 16:57
URL: http://malinkaa.bloggr.no
AINA OG INGRID
molde <3<3

- aina
16.09.2011, 17:13
URL: http://ainaogingrid.blogg.no
Hverdagen med spiseforstyrrelser
ja :) du er flink til å svare!
Ryoko♥
Bra svart ;)
16.09.2011, 17:45
URL: http://ryoko.blogg.no
malin
sweet :D
16.09.2011, 18:22
URL: http://mlch.blogg.no
Helene Bugge
agreed :)
16.09.2011, 19:04
URL: http://www.helenebbugge.blogg.no
Philo - kommenterer alltid tilbake!
yesda :)
16.09.2011, 19:35
URL: http://pehb.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:Klikk her for å legge oss til som venn


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits