Dagens leserspørsmål # 170911

 


 Vi har endelig fått nytt design på bloggen! Til og med med meny, så nå kan dere klikke dere inn i menyen for å lese om oss, se videoblogger og finne ut hvordan du kan kontakte oss og stille spørsmål! Håper dere liker det! Stilt av:
 http://sarai94.blogg.no/
Spørsmål:  
Beste filmen dere har sett?

Den aller beste filmen jeg har sett i hele mitt liv, det aner jeg egentlig ikke. Jeg har sett en god del filmer opp gjennom mine femten år. Disse filmene er kun noen få av favorittene jeg har sett i det siste; Cinderella StoryThe last song, Dear JohnThe notebookDramaqueenGoing the distance, og drøssevis av andre filmer jeg ikke en gang husker hva heter. Som dere kanskje allerede har skjønt er jeg ei veldig jentejente som liker romatiske filmer.. I tilegg til disse er nok favoritten Twilight. Både jeg og Malin har forelsket oss i alle Twilight-filmene, og vi kan nesten ikke vente til Breaking Dawn kommer på kino! Jeg liker også veldig godt The Parent Trapeller på norskSom to dråper vann. Den filmen har jeg sett uttalig mange ganger.. Likte den utrolig godt første gang jeg så den, og går aldri lei av den. 
Men så da dere, dette kommer nok ikke som noen bombe. Min absolutte favoritt er selvsagt Never Say Never.Den er både morsom, søt, 'trist' og ja.. Veldig følelsesladet da.. Jeg likte Justin lenge før filmen kom ut, men kan ikke akkurat si jeg likte han mindre etter den!! Jeg kjenner også en del som begynte å like han, eller i det minste fikk mer respekt for gutten, etter de hadde sett filmen. Derfor anbefaler jeg alle å se den! 
 # Hva er din favorittfilm? Noen av de samme kanskje?


-Andrea  

Vemund Eldegard
Godt svar. : )
17.09.2011, 15:51
URL: http://vemundeldegard.blogg.no
Marius Fornes
harry potter filmene og The Zombieland
17.09.2011, 16:32
URL: http://mariusforn.blogg.no
jdbfanbloggen
fin blogg:håper du stkker innnom bloggen min:)
17.09.2011, 16:37
URL: http://jdbfanbloggen.blogg.no
Philo - kommenterer alltid tilbake!
Ser egentlig ikke så mye på film :)
17.09.2011, 17:12
URL: http://pehb.blogg.no
AINA OG INGRID
Never Say Never! <3<3

- aina
18.09.2011, 12:51
URL: http://ainaogingrid.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:Klikk her for å legge oss til som venn


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits