Dagens leserspørsmål # 230911


Stilt av: http://guusk.blogg.no/
Spørsmål:
Hvilke blogger leser du?


Dette har Malin svart på en gang tidligere, men vi leser ikke de samme bloggene. Om du vil kan du trykke her for å skjekke hvilke blogger hun leser.  

Kristineam  
Jeg har lest bloggen til Kristine fast ei god stund nå. Før hun var veldig kjent fikk jeg høre om denne bloggen, og jeg likte den faktisk ganske godt med en gang! Hun blogger om hverdagen sin, legger ut søte videoblogger, skriver om mote og legger ut antrekkbilder veldig ofte. Det er et bra! Jeg elsker også stilen hennes, utrolig morsomt at hun tør å gå i akkurat det hun vil, spesielt her i Molde. Jeg bor jo i samme by som henne, og tro meg.. Det er ikke alle som tør å skille seg ut i denne ryktebyen! Stå på! 


Anjabugge
Anja går i klassen min så det er blitt helt naturlig for meg at jeg titter inn på hennes blogg. Jeg leser faktisk ikke så mange blogger, derfor må dere ikke tro at jeg skriver om henne kun fordi jeg kjenner henne irl! Men anyways. Bloggen til Anja er egentlig ganke bra den også. Hun legger ut en god del om hverdagen sin, og legger ut andrekkbilder. Anja er faktisk en av de som går i det hun vil på skolen, pyntet stil osv. Liker det! Hun er ei utrolig søt jente med mye utstråling så det er ikke til å motstå å skjekke bloggen hennes, videoer, bilder, tekst etc. Og btw, bare for å nevne det. Hun har akkurat fått nytt design(endelig) og bloggen hennes ble to år i går, grattis! Keep on going, søtaa!


Eirikblogg.com
Desverre blogger ikke Eirik veldig ofte, men når han blogger kommer han med brae innlegg. Jeg greier ikke å la være å skjekke om han har oppdatert ettersom jeg liker både teksten, bildene og videoene hans. Han virker rett og slett som en herlig person! Dessuten er han tilgitt for lite blogging, de fleste av dere har vel allerede hørt om han? Ja, han er en norsk sekstenårig artist. Han har vært med i Det store korslaget, og det var der jeg oppdaget han for første gang. Det jeg sa til meg selv var bare "Shit! Han va flink da! Han e sikkert den yngste der å!!" Haha, senere (mars i år) så jeg han på Taylor Swift konsert. Sto faktisk rett bak han i køa, men jeg og Sandra turte ikke å ta kontakt i tilfelle det ikke var han likevel.. Jeg anbefaler dere å stikke innom, høre på noen sanger o.l! Jaja, liker virkelig godt sangtalentet til Eirik! Stå på :-)


Andrea blogger jeg leser:

AinaogIngrid
NinaJBfan , JDBNorway , Bibses (Alle er Justin Bieber - blogger)
♥Alle dere som kommenterer! 

Sorry for at det ble forskjellig skrift her og der, jeg aner virkelig ikke hvorfor! 

# Leser du noen av de samme?


-Andrea  

Vemund Eldegard
Kjempe bra svart. : )
23.09.2011, 16:32
URL: http://vemundeldegard.blogg.no
Fourcupcakes
kristineam :)
23.09.2011, 16:33
URL: http://fourcupcakes.blogg.no
Hverdagen med spiseforstyrrelser
ja, er av og til innom de :)
ingunn96
jeg leser kristineam :)
23.09.2011, 16:38
URL: http://ingunn96.blogg.no
Thea Mathilda
Jupp, brae blogga :D
23.09.2011, 17:26
URL: http://theamte.blogg.no
Ruth Elise - kommenterer ofte tilbake
bra svart:)
23.09.2011, 21:37
URL: http://www.reej.blogg.no
Anja Bugge
nååå, søtaaa<3 hehehe, endelig nytt design jaaa, hohoho
23.09.2011, 22:51
URL: http://anjabugge.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:Klikk her for å legge oss til som venn


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits