Jeg er redd.


Jeg er redd for brann. Jeg er redd for sykdommer. Jeg er redd for døden. Jeg er redd for voldtektsmenn. Jeg er redd for drapsmenn/damer. Jeg er redd for fylliker. Jeg er redd for kidnappere. Jeg er redd for lynet. Jeg er redd for alle gærne personer som går rundt i mørket og skremmer folk. Jeg er redd for plutselige lyder og brå bevegelser. Jeg er redd for edderkopper. Jeg er redd for krig. Jeg er redd for innbrudd(styver). Jeg er redd for gjenferd. Jeg er redd for å miste noen kjente og kjære. Jeg er redd for å mislykkes.Jeg er redd for våpen.Det er så mange ting å være redd for, mer eller mindre. Men hvorfor er vi egentlig redd for dette? Hvem får oss til å være så oppmerksom på det? Jo, det er nyheter. Det er rykter. Og det er andre ting som påvirker en person. Det er det som får oss til å tenke ekstra mye over det, spesielt det som skjer i vårt nærområde, men også det som skjer rundt om i landet og verden. Hvorfor er jeg reddere for dette nå enn jeg var før? Er det ikke slik at man blir modigere med alderen? Mitt syn på dette er at nå når vi er eldre får vi høre mer. Vi er mer oppdatert på ting som skjer, og slike ting blir nesten daglige å snakke om. Hvorfor snakker vi om dette når det er så ubehaglig? Nei, det vet jeg ikke.. Vi er jo nyskjerrige, vi vil vite. Ikke alle er like redd for alt, men følelsen man får når man er redd, den tror jeg vi alle kjenner. Følelsen av angst og usikkerhet. Følelsen av ubekvemhet når man er alene hjemme, følelsen av at du ikke er alene. Følelsen av at noe kan skje, når som helst. Følelsen av å være paranoid. Det er en følelse jeg har ofte, jeg er veldig paranoid. Jeg føler at det går folk etter meg, jeg føler at det kan stå noen rett bak hjørnet. Det er ubehaglig, rett og slett. Jeg blir redd. 


# Hva er dine tanker om dette?
# Hva gjør deg redd?


-Andrea   

Ingeborg-Kommenterer ofte tilbake♥
enig med deg!
24.10.2011, 20:46
URL: http://lindees.blogg.no
vildelekve-kommenterer tilbake <3
Blir redd av mye av det samme!! Fin blogg <3
24.10.2011, 20:47
URL: http://vildelekve.blogg.no
Hverdagen med spiseforstyrrelser
Jeg er redd for mye jeg også :/
Thea Mathilda
Veldig enig her! Er veldig husredd..
24.10.2011, 21:02
URL: http://theamte.blogg.no
Emilie :)
du skremme me jo! off du e ikke den eneste som e redd andrea.. :s søtdu:D
24.10.2011, 21:38
URL: http://minikladd.blogg.no
Kristina <3
Har også blitt masse mer redd for alt mulig i det siste. E redd for Sjukdomma (spess. kreft), gjenferd, storm og uvær og verdens undergang :(

Bra skrevet <3
24.10.2011, 21:40
Emma♥ | Min blogg om meg, kommenterer tilbake!
Veldig enig..
24.10.2011, 22:30
URL: http://ryoko.blogg.no
Kamilla
Jeg er også redd for mye
24.10.2011, 23:13
URL: http://Kamik.blogg.no
Linn - Hund, foto og hverdag
Enig i det du skriver. Jeg tror vi blir mer redd og "oppmerksom" på alt det forferdelige som skjer i verden jo eldre vi blir. Vi ser på nyheter, leser i aviser, har venner som blir utsatt for ting, hører rykter og historier- eller blir utsatt for ting selv.

Jeg er redd for det meste egentlig, haha.
24.10.2011, 23:26
URL: http://www.ichmich.blogg.no
AINA OG INGRID
utrolig bra skreve! d som gjør d redd stemme overens me d i å e redd for..!

- aina
24.10.2011, 23:29
URL: http://ainaogingrid.blogg.no
Mathilde Jakobsen
er mye som gjør meg redd :-)
25.10.2011, 15:40
URL: http://mjjak.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:Klikk her for å legge oss til som venn


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits