10 ting jeg hater


1. Folk som klager og irriterer seg over ABSOLUTT alt. Jeg skjønner virkelig ikke poenget i å måtte klage på alt andre gjør. Fokuser heller på dine egne feil, ikke alle andres. Oj, når jeg tenker over det er det jo det jeg holder på med selv nå! Haha, kuling.

2. Justin Bieber haters. Ja, sjokk. Justin igjen! Men seriøst, at folk skal hate en person de ikke en gang kjenner, eller like ille; som ikke har gjort en liten dritt mot deg, hva er poenget? Tror du han noen gang kommer til å få med seg akkurat DEG og ditt hat? Tror du han kommer til å bryte ned pga hatet han får? Nei, han er sterk. Han opplever dette hatet hver eneste dag. Han har følelser, tenk dere om før dere sier noe. Dette gjelder ikke kun Bieber heller, men alle andre personer. Hat er unødvenidg. 

3. Edderkopper og andre krypdyr. Hva er poenget med disse små skapningen? Har vi virkelig bruk for dem, eller er de her bare for å skremme oss som ikke liker dem? 

4. Rasisme. Dette er viktig. VELDIG viktig! Rasisme er noe jeg virkelig ikke tåler, det er så unødendig og forferdelig. Uansett hvilken type rasisme vi snakker om. Annen hudfarge, annen religion, annet livssyn, homofil, heterofil, bifil, folk med egen stil OSV.. Når folk tenker rasisme er vel de to førstenevnte det folk tenker mest på, men det finnes jo rasisme på andre måter. Det er i hvertfall slik jeg ser det! Unødvendig og forferdelig, som sagt. Uten rasisme hadde det var MYE mindre krig i verden. 

5. Folk uten egne meninger. Hvorfor sier du akkurat det samme som noen andre sier? Tørr du virkelig ikke å snakke for deg selv? Eller verre, når du er med en person sier du en mening, men når du kommer til en annen person mener du noe helt annet. Det er for dårlig, du. 


Bare fordi det er gammelt, dødskult(ironi ja) og jeg hadde ingen andre bilder!

6. Personer som ditcher eller lyver. Ikke la den såkalte utfrysningen din gå for langt. Å ville ha flere venner er selvfølgelig helt greit, bare pass på å ikke såre noen andre.  Ikke ditch, og for all del, ikke lyv meg rett opp i trynet. Det er LAVMÅL. Litt morsomt også egentlig, når jeg selv vet sannheten og du står å lyver. Haha, ser jeg helt idiot ut?

7. Rykter. Hva søren er det morsomme med å spre noe USANT om en person? Jeg skjønner ikke helt greia, er det liksom kult, gøy, snilt? Synes du det? Hadde du likt at noen hadde spredt dette ryktet om deg, og du hadde visst ved deg selv at det var usant.. Men hva hjelper det, når ingen andre tror deg? Tenk deg om før du sprer rykter, du vet ikke hvor mye de kan såre.

8. De som tror de er bedre enn alle andre. Ja, jeg skjønner jo at du kanskje er litt stolt over å være toppscorer på fotballaget, men det betyr ikke at du er best i alt mulig annet også. Og selv om du er god i mer, trenger du ikke av den grunn å oppdatere oss andre om det hele tiden. 

9. Folk uten skikkelige argumenter. Når jeg først kommer i en diskusjon med noen, så hadde det faktisk vært litt hyggelig om vedkommende greide å komme med et skikkelig argument, og ikke bare noe tilfeldig.. Det er rett og slett irriterende når de som ikke har et argument prøver å komme med noe likevel. Kan man ikke bare si "ok, du har rett" eller noe?

10. Når pcen min klikker. Spesielt midt i et blogginnlegg. Det er så sykt irriterende når pcen skrur seg av når jeg har skrevet langt, som vil si at jeg mister 3/4 av alt jeg har skrevet. Det skjedde når jeg skrev dette innlegget først! Jeg var så godt som ferdig, derfor ble dette innlegget litt dårligere. Ja, jeg vet jeg burde ha lagret i utkast, men jeg tenker jo ikke over det hele tiden da...

 

# Hater du noe av det samme, eller noe annet?


-Andrea  

Kamilla - Kommenterer ALLTID tilbake!
Ja!
07.11.2011, 18:07
URL: http://Kamik.blogg.no
Maajaz
åja!
07.11.2011, 18:11
URL: http://www.maajaz.blogg.no
veronica
kjenne me igjen i mye jah!!!
07.11.2011, 18:57
URL: http://veronicaaadahl.blogg.no
Hverdagen med spiseforstyrrelser
Er enig i så mye :)
malenetungehaug
Mye av det samme ja!;)
07.11.2011, 19:33
URL: http://malenetungehaug.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:Klikk her for å legge oss til som venn


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits