Vurdering av kommentar nr. 5000


Trodde ikke jeg skulle rekke å få slengt inn et innlegg til i dag, men sannheten er den at jeg føler jeg kan det meste nå! Skal vel øve i gjennom alt en gang til, og for dere som ikke har fått det med dere så snakker jeg om prøvemuntlig eksamen, hvor jeg skal snakke om Amalie Skram, naturalismen og "Karens jul". 

Nå la jeg merke til at vi har fått over 5000 kommentarer, så det er vel på tide med vurdering da!

Søte http://liiseeal.blogg.no/ er den herlige jenta som kommenterte kommentar nr. 5000 på bloggen vår. Tusen takk! 


Fikk ikke lagret headeren..

Header og design: Du har et utrolig nydelig design, fine farger, oversiktlig og høststemning. Headeren din er også nydelig, med bilder du selv har tatt på siden viser det hva vi får på denne bloggen. Nemlig bilder, det er jo så og si en fotoblogg. Hva jeg mener med 'så og si' er at det går for det meste i foto, men du legger jo ut hvardagslige innlegg også. Jeg finner egentlig ikke noe å trekke for i designet!

Innlegg: Du skriver bra, du legger bilder i hvert innlegg og det er topp. Bildene du tar er i tillegg pene og ikke minst inspirerende! Du skriver spørsmål i slutten av innleggene, noe som gjør det lettere for leseren å kommentere. Du har store og tydelige bilder, og du oppdaterer ofte. Jeg finner egentlig ingen store trekk her heller, annet enn at du burde legge inn litt videoer av og til! 

Alt i alt: Har vært innom bloggen din noen ganger, men har nok aldri satt meg ned og sett på selve innleggene, før nå. Og her ser jeg mye bra! Stå på med bloggingen, du er virkelig flink! :-)

Karakter: 5/6

 

# Har du lest bloggen til Lise?


-Ozy


   

To Jenter En Kopp
LETT
24.11.2011, 20:59
URL: http://tojenterenkopp.blogg.no
malenetungehaug
Har ikke lest den før nå;)
25.11.2011, 11:48
URL: http://malenetungehaug.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:Klikk her for å legge oss til som venn


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits