Anbefaling

Tenkte å anbefale Music Angle, som er noen supre høytalere som er passe store til å tas med overalt. Det beste av alt er at du kan kjøpe så mange du vil for så og koble dem sammen! Jeg har to rosa og en blå. Aldri prøvd å koble alle tre sammen, men kan konkludere med at det er lurt å ha to. Kobler du sammen to stykker blir det mye finere lyd enn om du kun bruker en. Det beste av alt er at du får dem for en rimelig pris, kun 199 pr. stk.


Kan brukes på både telefoner og PCer.

# Har du prøvd disse før?

(Innlegget er ikke sponset, 100% egne meninger)

-Malin

6 nettsider jeg må innom hver dag

De aller fleste av oss har noen nettsider de må innom hver gang de er på pcen, enten det er noe som facebook eller rett og slett en blogg. Jeg har i alle fall noen få sider jeg besøker automatisk. Tenker ikke en gang over det! 

> facebook.com Vel, det er vel den opplagte. Er innom facebook hver eneste gang pcen er på. Skjekke varsler, oppdateringer og chatten. Hva mer gjør man der inne? Facebook er avhengighetsskapende. 

> twitter.com Jeg har to accounter jeg bruker. Én privat og én fanaccount dedikert til One Direction. Er ikke like ofte innom min private, men det er vel noen få ganger daglig. Fanaccounten derimot er jeg innom hele tiden. Kan altså ikke gå glipp av noe, ikke kall meg gal.. ok? Forresten, følg meg gjerne; andreafo96 og welove1DNorway!

> blogg.no Ja, altså.. Alle bloggere må vel ha med dette punktet? Skal man blogge så er det blogg.no man går innom. Og når vi snakker om blogger så er jeg inne på Martheborge, Anjabugge og ainaogingrid


Min absolutte favorittblogger!

> YouTube.com Er det noe jeg liker så er det å se på videoer på YouTube. Jeg elsker, som sagt tideligere, å skjekke ut talentfulle personer som covrer sanger. Dessuten dør jeg alltid av slike morsomme folk. Haha, kommer dessverre ikke på noen akkurat nå, men det er jo så mange!

> lookbook.nu Åh, her finner dere alt av inspirasjon om dere står fast i klesveien! Det finnes ikke bedre moteside mener nå jeg, ta turen innom om du ikke allerede gjør det fast. Det er så mye flott, og også mye spesielt.. Love love love. > lol-soture.tumblr.com Denne nettsiden har jeg akkurat begynt å gå innom, og her er det så mye morsomt! Jeg ruller av latter hver gang! Noen av dere har sikkert sett at jeg har postet ett innlegg med bilder derfra, og flere blir det! Her finner dere humoren min, hahah...
 

# Er du innom mange av disse? Hvilke andre sider må du innom?

-Andrea

BLOGGVURDERING


Overraskende få som ville bli vurdert... Uansett, i følge random.org var "Last Christmas" den beste julesangen, og forslaget kom fra http://natalieddybdal.blogg.no/
Header og design: Designet er Veldig enkelt, oversiktlig og ryddig. Kanskje litt i overkant til kjedleig også, men det er ikke noe stort trekk da. Headeren er også ganske så enkel og grei. Litt tomt i midten kanskje? Men man kan vel ikke trekke for det hvis du liker det sånn! Det er tross alt din blogg, og da skal det skinne igjen hvem du er.

Innlegg og skrivemåter: Du blogger variert,et stort pluss der. Du skriver helt passe med tekst, ikke for mye og ikke for lite. Du tar flotte bilder, og har valgt en bra og passende størrelse på bildene. Jeg ser noen smilyer som "-.-", "♥" og "c:" her og der, og det liker jeg helt ærlig ikke. Hvis du vil ta i mot tips så bør du fjerne de. 

Alt i alt: Du blogger bra, og skriver variert. De trekka jeg fant var vel det lille på designet, og smilyene. En liten ting til la jeg merke til. Det er verken trekk eller pluss, jeg ville bare kommentere det. Du hadde mindre størrelse på bildene dine før, så da lurte jeg på om du kanskje ha byttet design? Eller har du bare byttet størrelse? Det ble i hvert fall mye finere med store bilder. 

Karakter: 5+


# Leser du bloggen til Natalie?


-Andrea 

 

BLI MED I TREKNINGEN AV EN VURDERING


Tar en vurderingsrunde nå, veldig lenge siden sist. Vurderingen kommer mest sannsynlig i kveld en gang. For å vinne denne vurderingen er det eneste du trenger å gjøre å svare på følgende spørsmål;

Hva er den absolutt beste julesangen?

Jeg trekker tilfeldig, så det har ikke noe med å kommentere sangen jeg liker best. Ettersom jeg trekker tilfeldig er det smart å kommentere flere ganger. 


Fake a smile

 

# Hva er den beste julesangen?


-Andrea

Vurdering av kommentar nr. 5000


Trodde ikke jeg skulle rekke å få slengt inn et innlegg til i dag, men sannheten er den at jeg føler jeg kan det meste nå! Skal vel øve i gjennom alt en gang til, og for dere som ikke har fått det med dere så snakker jeg om prøvemuntlig eksamen, hvor jeg skal snakke om Amalie Skram, naturalismen og "Karens jul". 

Nå la jeg merke til at vi har fått over 5000 kommentarer, så det er vel på tide med vurdering da!

Søte http://liiseeal.blogg.no/ er den herlige jenta som kommenterte kommentar nr. 5000 på bloggen vår. Tusen takk! 


Fikk ikke lagret headeren..

Header og design: Du har et utrolig nydelig design, fine farger, oversiktlig og høststemning. Headeren din er også nydelig, med bilder du selv har tatt på siden viser det hva vi får på denne bloggen. Nemlig bilder, det er jo så og si en fotoblogg. Hva jeg mener med 'så og si' er at det går for det meste i foto, men du legger jo ut hvardagslige innlegg også. Jeg finner egentlig ikke noe å trekke for i designet!

Innlegg: Du skriver bra, du legger bilder i hvert innlegg og det er topp. Bildene du tar er i tillegg pene og ikke minst inspirerende! Du skriver spørsmål i slutten av innleggene, noe som gjør det lettere for leseren å kommentere. Du har store og tydelige bilder, og du oppdaterer ofte. Jeg finner egentlig ingen store trekk her heller, annet enn at du burde legge inn litt videoer av og til! 

Alt i alt: Har vært innom bloggen din noen ganger, men har nok aldri satt meg ned og sett på selve innleggene, før nå. Og her ser jeg mye bra! Stå på med bloggingen, du er virkelig flink! :-)

Karakter: 5/6

 

# Har du lest bloggen til Lise?


-Ozy


 

Freestyle Phanatix


Er det bare jeg som elsker dans? I så fall hvis det er noen andre anbefaler jeg å fortsette nedover..

På skolen i dag kom ei dansegruppe for å holde konsert for oss. De kaller seg Freestyle Phanatix, og danser altså freestyle, ligger i ordet! Hip hop, breakdance, beetboxing m.m. De var utrolig dyktige, alle sammen. Ble veldig fasinert, og det er derfor jeg anbefaler dere å ta dere tid til å se noen videoer. 

Facebooksiden deres kan du finne her, og youtubebrukeren ligger her.  


Dette er kun to(og en på siden) av danserne, de andre holdt vel på å rydde inn eller noe regner jeg med. 


# Har du hørt om Freestyle Phanatix? Hvis ikke, skal du se noen videoer?


-Andrea

VURDERING AV KOMMENTAR NR. 4000

Må takke alle sammen for søte kommentarer, nå har vi nådd kommentar nr. 4000! Som vanlig er det vurdering som "premie", denne gangen var det søte Kamilla som vant.


Fikk ikke lagret headeren.. 

Header og design:
Designet ditt er ganske ryddig og enkelt, ikke noe som forstyrrer når du leser. Savner litt farger, det ble kanskje litt for kjedelig.. Headeren var ganske søt, og man ser godt hvem bloggeren er. Desverre var den litt utydelig, men kan vel ikke klage på det. 

Innlegg:
Det første vi la merke til var noen smilyer her og der, og vi synes det er mye bedre uten! Eller i hvert fall med litt mindre.. Noe annet var at det var en del innlegg uten bilder, og noen med googlebilder. Innlegg uten bilde(r) er kjedelige, da er det bedre med et google bilde her og der, men tror nok de fleste setter mest pris på bilder du tar selv! De bildene du har bør du vurdere å laste opp større, slik at det står bedre til designet. Prøv med 600px; først, og om du kan ha det større så gjør du det. Veldig bra at du har lite skrivefeil. Et lite tips er å stille spørsmål i slutten av innleggene, da er det mye lettere for leserene å vite hva de skal kommentere. 

Alt i alt:
Vi er ikke faste lesere av bloggen din, men er innom av og til. Kjenner deg ikke, men ved å lese bloggen har vi fått et inntrykk av at du er ei veldig grei jente. Merket nå at kameraet ditt er på reprasjon, men da kunne du delt litt gamle bilder istedet for å droppe bildebruk/bruke mye googlebilder.. Når man først skal legge ut bilder fra google er det morsomst om du har hot or not eller VS. Også hadde det vært morsomt med en videoblogg av og til.

Karakter: 4(-)


# Enig/Uenig?


-Ozy

Vurdering av kommentar nr. 3000


Da har vi nådd 3000 på denne bloggen også da. Det var søteste Marie, søstra til Malin, altså http://mariieve.blogg.no/ som kommenterte denne kommentaren. 


 
Header og design:
For det første så bør du ha bilde av deg selv i headeren.. Når du har gratisdesign, så er det lurt å skifte profilbildet til et bilde av deg, og profilteksten skal være noe du selv har skrevet ikke "Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er" osv. Ellers er designet ryddig og fint. 

Innlegg:
Et stort pluss er at du har lite skrivefeil, og lite smilyer. Du blogger om mye forskjellig, det er flott! Noe vi derimot savner er videoblogger. Vi får desverre ikke sett så mange av innleggene dine, uten å gå i arkivet, så du burde fikse til ca 30 innlegg på forsiden. Om du ikke får til dette selv, kan du spørre noen om hjelp. 

Alt i alt:
Vi vet at du er ei lita jente med dårlig humor, men som får oss til å le likevel. Vis det på bloggen også! Med flere videoer, bilde av deg selv i headeren og noen bittesmå endringer på designet er bloggen din ganske bra! Keep going! 

Karakter:
4+

 

# Enig / Uenig?


-Ozy

MÅNEDENS BLOGG - meld deg på


Om dere leser denne bloggen har dere kanskje fått med dere at vi driver med noe vi kaller "Oppsumering - ***" av den måneden vi er i altså. I den oppsumeringen kårer vi månedens blogg, men det er ikke alltid like lett å finne den bloggen.. Derfor tenkte vi at dere kan melde dere på her, så trekker vi herfra. Hvem har vel ikke lyst til å kåret som månedens beste blogger?


Hahah! Det var jo pent! ..


# Vil du melde deg på "månedens blogg"?


-Andrea

Blogganbefalinger

EDIT: Er det mulig? Jeg hadde kommet ganske så langt i anbefalingene. Jeg var til og med litt fornøyd med det jeg hadde skrevet. så skrur pcen min seg av, og alt blir borte! Tror jeg klikker. Stygge blogg! Sorry, jeg ble litt irritert av dette..Jeg har endelig fått lest gjennom alle bloggene som var meldt på i anbefalingsrunden.. Det er ikke verdens letteste sak med over førti påmeldte, og plukke ut bare noen få. Utrolig mange fine blogger, men til slutt endte jeg opp med fjorten alternativer. Disse ble da til kun tre!! Jeg valgte å ikke anbefale de bloggene jeg leser fast, med tanke på at jeg har reklamert for de veldig ofte før. Det blir noen nye som får sjansen denne gangen. 


http://anngell.blogg.no/ - Denne bloggen har jeg vært innom en god del ganger før. Bloggeren på anngell legger ut mange nydelige bilder jeg rett og slett har blitt forelsket i. Det er oftest bilder hun selv har tatt og redigert..For meg virker det som om hun liker å ta bilder av andre personer, og det er tydelig at hun er flink. Sett bort i fra photoshootene legger hun ut om livet sitt, og diverse oppskrifter til ting hun lager.. Det eneste jeg ikke er blodfan av er headeren. Den er stilig osv, men det er alt for mange forskjellige personer i den. 


http://theaborresen.blogg.no/ - Vakre Thea blogger om hverdag, antrekk, tips og anbefalinger. Hun tar også en del bilder som hun deler med leserne sine. Her fant jeg også en del bilder av klær, hva hun liker å ha på seg osv. Hun er flink til å kle seg også, det skal være sikkert og visst! 


http://saracrohnsalexandra.blogg.no/ - Sara Alexandra er eier av en av de andre bloggene jeg ofte har tittet innom. Dette kommer av at hun legger igjen sine fotspor her på bloggen vår, og da må vi selvsagt kommentere tilbake! Noe som ikke var et feil valg.. Hun skriver for det meste om livet sitt, legger ut antrekk og svarer på spørsmål fra leserne. Jeg er ingen stor fan av å lese lange innlegg, men Sara Alexandra skriver på en morsom måte som får meg til å lese alt. Ikke at hun skriver de lengste tekstene, de er heller akkurat passe. 

Bildet vil bare ikke bli større! Har prøvd med forskjellige bilder, men det kommer nok av at hun laster opp bildene i mindre format. 


# Leser du noen av disse bloggene?


-Andrea 

Få meg på -For faen!


Vi dro for å se den nye, norske ungdomsfilmen på søndag. Jeg tror de fleste av dere allerede har skjønt at jeg snakker om Få meg på -for faen! så jeg trenger vel ikke nevne det..? Uansett, jeg tenkte jeg kunne legge ut et lite innlegg om den filmen da. Dere skjønner nemlig det at jeg vil anbefale dere å se den, faktisk ganske bra! Ja jeg sier faktisk, fordi jeg hadde ingen planer om å se den fordi jeg syntes den virket ganske så... teit. Men guess what, jeg tok feil. Eller egentlig ikke, den er litt smårar! Det var flere ganger at en del i kinosalen brøyt ut i latter. Vel, den var litt klein i tilegg som sagt, men det er vel ganske åpenbart bare ved å se på traileren?

Jeg tipper det er mange forskjellige meninger om denne filmen. "Dødsbra!" "Utrolig morsom" "Tragisk" "Idiotisk" "Hvor er handlingen" osv.. Både jeg og Malin synes det var en morsom film, haha. 
 

# Har/skal du se filmen?


-Andrea

Annbefalingsrunde - meld deg på


Jeg har ikke stort å blogge om, og tenkte derfor å starte en annbefalingsrunde. Det dere må gjøre er å legge igjen en kommentar om at dere er med, så skal jeg velge ut noen få blogger jeg liker. Jeg legger igjen en link til bloggen, og skriver noen ord om den.
# MELD DEG PÅ? 


-Andrea 

Vurdering av kommentar nr. 2000


Vi skal starte opp igjen med å vurdere de som kommenterer kommentar nr. 1000, 2000, 3000 osv.. Denne gangen var det denne søte jenta fra Asker som "vant". Husk at dette er vår mening, og vi er alltid ærlige i vurderingene våre. Ikke bli lei deg av litt konstruktiv kritikk(kritikk som er vennlig ment).Header & Design:
Vi likte ikke headeren så godt, hadde vært bedre om du viste deg selv, fra hodet og ned. Noe annet vi ikke likte var at headeren var gjentakende(heller vis den en gang!) Designet derimot var veldig enkelt og oversiktlig. Likte bruken av lyse farger. 

Innlegg: 
Her var det en del som ikke stemte med våre bloggkrav.. For det første skriver du mange smilyer som "xD , :) , <3" osv. Du skriver også veldig korte innlegg uten bilder, noe som trekker utrolig mye ned!  Vi ser at du blogger ofte om tilfeldige ting, det hadde vært bedre med et lengere og mer interresant innlegg. Heldigvis har du lite skrivefeil, spesielt til å være kun 12 år gammel. Noe som er ganske bra er at du har en del videoblogger, flott! Tips; last opp bildene i større px; enn 400 og svar leserne dine på deres blogg istedenfor din egen. 

Alt i alt: Du virker som ei veldig søt og koslig jente, så du burde legge ut flere bilder av deg selv. Med ny header, flere bilder og mindre smilyer kommer du til å bli en god blogger. Stå på!

Karakter: 3


# Er du enig eller uenig med oss?

-Ozy 

 

Bloggvurdering av;


For godt over en måned siden kunne dere stemme på blogg VS blogg. Nå syntes vi virkelig det er på tide å avslutte, glemte det helt ut... Men se positivt på det, dere hadde lang tid å stemme på!


Vinnerene ble Vilde og Amanda!


Positivt:
♥
Enkelt og ryddig design
Headeren viser hvem begge er
Søt header, ikke for rotete
Veldig lite smilyer og skrivefeiler
Veldig bra at dere har kategorier! 

Negativt:
-
Burde hatt samme bilde/skrift på slutten av innlegg(med kun forskjellige navn, Amanda har bilde mens Vilde har skrift..) 

Karakter: 5

Om det er noe her dere ikke forsto, så er det bare til å spørre. Håper dere er fornøyde, stå på jenter!


# Hva synes du om vurdering?


-Ozy

Vurdering # Marley & Me

Nå har vi sett filmen Marley & me.
Det er jo egentlig en komedie, men den tristeste vi har sett!
Hva som er trist får du finne ut selv, det eneste vi kan avsløre er at de fleste kommer til å begynne å gråte. Her gråt 4 av 4 jenter!

 

Nesten hele filmen var morsom og romantisk, men så kom det en litt trist del.. Ganske bra film etter vår mening, men vi har sett både bedre og verre.


# Sett den?


-Ozy

Annbefaling av film

Var på kino med bestisen i går og så på selveste Johnny Depp i 3D. Ååå så fin han er! Var en del andre kjekkaser med i filmen også.
Jeg trodde "pirates of the caribbean" filmene var kjedelige, men der tok jeg helt feil. Annbefaler alle å se den. Ekstra morsomt siden det er 3D.

# Sett den, eller tenkt å se den?
# Synes du Johnny Depp er kjekk? 


-Malin Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits