Bytter plattform

Som noen av dere vet har Malin startet opp sin egen blogg, og jeg har bestemt meg for å gjøre det samme. Jeg har byttet plattform til blogspot, og på den nye bloggen kommer det til å være mer av antrekk enn det har vært her. Jeg kan ikke love at jeg blogger hver dag der heller, men jeg skal prøve å oppdatere når jeg har noe interessant å komme med. Følg meg gjerne videre på ANDREAFOSTERVOLD.BLOGSPOT.NO. 

#Kommer du til å følge meg videre?

-Andrea

Takk for meg!

Det har blitt veldig lite blogging fra min side, den siste tiden. Og omsider har jeg bestemt meg for å slutte på denne bloggen. Jeg har opprettet en ny blogg alene, der kan du følge meg videre om du vil. Grunnen til at jeg startet en egen blogg igjen, er at jeg føler jeg kan blogge akkurat som jeg vil der, mens på denne bør det være relatert for både meg og Andrea. Så med en egen blogg føler jeg meg friere, og kanksje blir det flere innlegg ut i fra det? Vi får se!

Tusen takk for meg, og følg meg gjerne videre HER!

Bulgaria

20.juni - 27.juni var jeg, kjæresten, pappa og lillesøster i Bulgaria. Vi var ei uke i byen Sozopol, hvor vi slappet av og koste oss fra morgen til kveld. Nå er vi hjemme igjen, og gud så godt det var med norsk frokost og et glass melk! Det var stort sett god mat på hotellet også, men jeg er alltid skeptisk på mat i utlandet. 


Første og siste dag tilbringte vi på stranda, eller lå vi for det meste ved bassengkanten på hotellet. Begge deler var veldig behagelig, men fordelen med å være på hotellet var å kunne hente is og drikke når vi ville (siden vi hadde all inclusive). I tillegg var det bare 50 meter fra hotellet til stranda, så vi gikk oss noen turer ned dit uansett.
Likte dette bildet veldig godt, bare synd lillesøster måtte ødelegge det.. Haha!
Drømmeprinsen♥


Dette bildet tok jeg på vei ned til gamlebyen i Sozopol. Det var litt lite å se der, men likevel ganske koselig.


Hver dag var det mange aktiviteter og konkurranser hotellgjestene kunne være med på, både for store og små. Her spilte jeg finale i et spill som kalles Botcha, og tro det eller ei - men jeg gikk av med seieren!
Pappa og lillesøster♥


The love of my life♥


På taket av hotellet var det en minigolfbane som vi bestemte oss for å teste ut. Selv om banen verken var stor eller spesielt bra, var det ganske morsomt.


Hotellet sett fra taket. (Hotellet heter Martinez).

# Har du vært i Bulgaria før?

-Malin 

MTV MAKE SOME NOISE

I helga hadde vi sommershow på dans! Temaet denne gangen var MTV music awards, og alle dansegruppene var én artist hver. Utrolig gøy, og jeg har bare hørt positive ting om showet! Tenkte å dele noen bilder med dere.. De fleste er tatt av broren min, mens alle bildene av vår dansegruppe finner dere HER. Jeg kan skrive hvilken artist det er på de dansene jeg vet, men er dessverre usikker på mange.
Beyoncé barnegruppe.
Justin Bieber.


Macklemore.


Nicki Minaj.


Will.I.Am and Britney bitch!


Britney Spears.


RUN-DMC tror jeg?


RUN-DMC (?)


Ray Charles.


Ray Charles.


Beyoncé.


Beyoncé.


Missy Elliot.


Usher.


Usher.


Nå kommer bildene fra vår gruppe. Vi var Ciara!


Her står jeg, haha, bak Nikita!


Bilde fra generalprøven.
Chris Brown.


Chris Brown. Denne dansen ligger det video av HER


Gjett hva!! Nikita(i front) FRIDDE til kjæresten sin(bak han) på scena foran alle danserene og publikum. Utrolig søtt!!


//rbnett

Om dere har lyst så kan jeg legge ut video fra vår dans også. 

# Likte dere bildene? Noen av dere som danser?

-Andrea

26 days leftJeg tipper jeg ikke er den eneste som gleder meg supermye til sommerferie? For det første er det sommer; den beste årsitden, for det andre er det FERIE. Jeg er så skolelei at jeg vet ikke hvordan jeg skal holde ut de siste skoledagene.. Det eneste som holder motivasjonen oppe er at vi snart er ferdige. Dessverre er det alltid mye å gjøre de siste dagene før ferie. Prøver, innleveringer og fremføringer. Alt skal skje samtidig og rett før ferien. Jaja, året har gått utrolig fort da. Sykt at jeg allerede er ferdig med første året på vgs, kun to år igjen! 

I sommer har jeg derimot ingen planer. Eller, jeg vet rettere sagt ikke hva planene mine er. Jeg håper at enten mamma eller pappa planlegger en tur... Ellers kommer jeg til å være en del hjemme. Vi flytter jo til neste uke, så det er en del å gjøre ute på huset. Annet enn det blir det nok en del tid alene, en del tid med venner og en del tid med familie. Kan ikke sommeren bare komme med en gang?

# Gleder du deg til sommer?

-Andrea

17.mai helga i bilder

Jeg startet 17.mai i bygda jeg vokste opp sammen med noen koselige mennesker. Deretter dro jeg med familien og spiste på Milano(nam), og så borgertoget i Molde. Etter jeg hadde sett toget dro vi rett ut med båten, og ble ute på sjøen til mandag. Først var vi ei natt på Hjertøya, deretter dro vi til Finnøya og til slutt en tur på Veøya. Var utrolig varmt hele helga, har til og med blitt solbrent! På lørdagskvelden var jeg en tur i Molde for å jobbe, men dro tilbake til Hjertøya etterpå. 


Norges fineste stadion. 


MFK ute for å bade! haha, paparazzi?


Utrolig fin himmel på Finnøya... Flere av disse bildene ligger i forrige innlegg. 

# Hva gjorde du i pinsa? Likte du bildene?

-Andrea

Min 17.Mai feiring 2013


Hadde en kjempefin 17.Mai feiring i går, sammen med familien, Andrea og verdens beste kjæreste♥

Sola strålte på himmelen og gradestokken viste hele 35 grader i sola! Altfor varmt for bunad, men er det 17.Mai så skal bunaden på uansett. Etter min mening hvertfall.


I år gikk vi i tog og feiret litt i bygda til besteforeldrene mine. Etter noen leker, fotografering og is, kake og pølse, dro vi hjem en times tid.


Full av svette vrengte jeg av meg bunaden og dro meg kjæresten på stranda for å bade. Rettere sagt var det min idé, men han som måtte dra meg uti vannet... Fy, så kaldt! En bitteliten dukkert ble det, før jeg måtte på igjen med bunaden. Denne gangen for å dra til Molde å se på Borgertoget, etterfulgt av middag på Hotel Alexandra. God og mett dro vi til tanta mi hvor en del andre folk var. Der koste vi oss med enda mere kake(!), snakking og Alias. 

# Hvordan feiret du 17.Mai?

-Malin

Alidas konfirmasjon

I dag feiret min kjære, søte stesøster sin konfirmasjon! Har vært en lang, men koslig dag, selv om jeg ikke kjente folket som var der. Gratulerer med dagen, Alida, og jeg ønsker deg alt vell i fremtiden!


Tre generasjoner! 
Taler fra far og konfirmanten selv.Vakre konfirmanten!
Kakeeeeeeee

# Har du vært/skal du i konfirmasjon i år?

-Andrea

One Direction 7.mai 2013

Husker dere hvor fantastisk jeg sa jeg hadde det på Justin Bieber konsert? At jeg sa at det var det beste jeg hadde opplevd? Vel, tro det eller ei.. Jeg har nå opplevd noe enda mer perfekt. Hvordan er det mulig tenker du? Ikke spør meg, spør One Direction. 

Jeg var altså på konsert med fem gutter jeg har brukt alt for store deler av tenårene mine på på twitter, spotify, youtube, ja de fleste nettsider hvor man kan stalke disse gutta. Misforstå meg rett, jeg er ganske stor Directioner. Kanskje ikke så rart at jeg oppevde denne konsertopplevelsen som enda bedre! Jeg fikk dessverre ikke møtt de ute før konserten ettersom jeg ikke kunne stikke av fra Malin og Kristina, men om de kommer igjen skal jeg på jakt uansett hva!! Å møte dem er den aller største drømmen min, no joke... 

Det var en koselig tur da. Vi ankom hotellet i elleve-tiden om jeg ikke husker feil. Sola skinte og varmen var herlig. Vi satte oss ned på Aker brygge og spiste litt, før vi gikk rungt i Oslos gater. Var en tur på slottet og gikk nedover Karl Johans gate. Så i butikker og bare hadde det herlig før vi spiste på Peppes pizza. Deretter dro vi videre til en fullstappet Telenor Arena. Oppvarmingsartisten, Camryn, laget bra liv, og mens vi ventet på gutta lagde vi bølgen rundt hele arenaen. Var utrolig gøy å se de aller fleste i arenaen bli med! Så kom endelig hovedpersonene. De sang og hoppet rundt, vinket til fans og ble aldri lei av å si hvor fantastisk det var å være i Norge. "Norway is one of my favourite places," "this arena is HUGE," "I love Oslo!" og ting som dette. De fikk frem både veldig mye hyling, latter, roping, synging og dansing/hopping. Stemmen min var sår og beina verker, men var det ikke verdt det? JO. 

Var utrolig å se på alle hjertene som ble holdt opp under Little things, og alle ballongene som kom opp på LWWY. Det var så mange blandede følelser både på Justin Bieber og One Direction, men tårene holdt seg mer igjen på sistenevnte.  Aner ikke hvorfor jeg gråt så sykt mye både under, og dagene etter, Justin-konserten. En av de største grunnene var nok fordi jeg var så sliten. Nå følte jeg meg bare utrolig glad for å se de, det var så uvirkelig. Føltes ut som tatt fra en film eller en drøm! Og så var jeg så utrolig stolt over dem. Det høres kanskje rart ut, men sånn er det. Alle som ikke er Directioners skjønner mest sannsynlig ikke hvordan det føles. De er bare så herlige. Alle gutta så mye på publikum og vinket for å forsikre alle om at de ble sett. Nå skal jeg ikke skryte på meg at noen av de vinka direkte til meg, ettersom jeg vet at det er veldig vanskelig for dem å se noe som helst når de står på scena. Likevel gjorde de alt veldig personlig. De er en gjeng som tuller mye og det er tydelig at de liker det de gjør. De skaper så bra energi! Jeg er sikker på at 99% av alle som var der storkoste seg!

Konsertopplevelsen var i få ord veldig personlig, fantastisk, perfekt. Ubeskrivelig. 
Kjendis! hahaha
Før konserten!


Det beste bildet jeg tok selv, haha. Hadde plutselig fullt minne så jeg fikk ikke filmet så mye heller dessverre. Satser på å få videoene og bildene Malin og Kristina tok!
//Alle bildene overfor er private iphone-bilder.. Dårlig kvalitet, men det får så være!

 
//Lånt fra VG

# Var på på 1D-konsert? I så fall, fortell litt om din "One Direction i Norge"-opplevelse!

-Andrea

 

Just me..
# Noen du kjenner deg igjen i?

-Andrea

I nuet

I skrivende øyeblikk har jeg akkurat tatt en pause fra ryddingen(rettere sagt lesing av Topp, dansing og synging). Dagen har egentlig vært ganske avslappende til nå; sto opp og tok meg en lang dusj, spiste en herlig frokost, begynte å rydde rommet og endte opp med å lese i Topp. Nå har jeg som sagt akkurat tatt meg en pause og mekket salat av restene fra gårsdagens taco. Herlig søndag! Jeg og broren min, som ligger og drar seg halve dagen vel og merke, er hjemme alene så jeg har vel på en måte huset for meg selv til han drar seg opp. Etterpå må jeg vel rydde ferdig, støvsuge og vaske rommet. Hybelkaninene har nemlig kommet til syne nå som alle klærne er plukket opp fra gulvet.. Deretter satser jeg på å få gjort litt på reportasjen vi skriver i journalistikk på skolen.
Ha en fin dag da alle sammen! 
Her har dere dagens antrekk også! Sminkefri i pysjamasshorts. Løøøøv it. 


Musikken har gått i ett sett i tre og en halv time, overrasket over at mobilen ikke har kokt over enda! 

# Hva skjer hos deg i dag?

-Andrea

Fantastisk helg!

Helga som var må være den beste, i hvert fall en av de beste helgene i mitt liv! Ingenting er bedre enn å starte ferien sammen med personen som betyr mest for meg.


Gutten som ALLTID får meg til å smile♥♥

På fredag dro jeg og kjæresten til Oslo med fly i 10 tiden på morgenen. Da vi kom fram på Gardermoen var jeg fast bestemt på å finne Starbucks. Kjøpte meg en frappuchino med vaniljesmak, smakte himmelsk! Vi tok flybuss til Oslo S, så surret vi litt rundt i Oslos gater med kofferter og annet utstyr for å finne hotellet.

Hotellet vi bodde på het Comfort Hotel Express og lå ca 5.minutters gåavstand fra Karl Johan. Fikk låst inn bagasjen vår, og gikk for å shoppe siden innsjekking ikke var før 15:00. Før vi kom oss i noen som helst butikk måtte vi få i oss litt mat. Vi endte opp på Fridays og spiste favoritten min; Chicken quesedillas

Er så heldig som har funnet en gutt som holder ut med MEG på shopping. Jeg kan bruke evigheter i en butikk, og går alltid rundt å grubler "Skal, skal ikke" når jeg finner meg noe. Etter noen timer hadde vi begge funnet oss noen nye skatter, og begynte å bli slitne i føttene. Dermed gikk vi tilbake til hotellet og sjekket inn. Slappet litt av og tok et kjapt måltid på Maccer´n.

Gikk igjen litt rundt i Oslos gater, tittet i butikker, kjøpte litt småtteri til kvelden og bare koste oss. Utpå kvelden spiste vi dagens siste måltid, som ble på Big Horn Steak House. Å gud så mett vi ble! Men godt var det, og det ble en veldig koselig feiring i og med at vi har vært sammen et halvt år nå!Kvelden tilbringte vi på hotellrommet med serien "vår" - Sons Of Anarchy. I tillegg hadde vi kjøpt inn mye godt som vi koste oss med. En perfekt kjærestekveld med andre ord. Eneste minuset var at typen sovna mens jeg var lys våken.. Men jeg hadde det gøy med å ta på oss begge ansiktsmaske, haha! (Han var halvvåken i det jeg gjorde det, så jeg er ikke sååå slem!)

Ble dessverre bare en natt i Oslo før vi måtte pakke sakene og komme oss til Lillestrøm. Kjæresten spiller nemlig i et band som skulle holde konsert på Skedsmo bluesklubb denne dagen. Vi tok tog inn til Lillestrøm, og puben han skulle spille på lå like ved togstasjonen. Tilbringte de neste timene på puben pga lydprøve og forberedelser i tillegg til selve konserten.


Verdens flinkeste♥

Jeg tok rundt 500 bilder under konserten, men ble fornøyd med veldig få av dem. Å ta scenebilder er mye vanskeligere enn jeg trodde. Etter konserten ble det tog til Oslo, og fly hjem til Molde. Begge to var veldig sltine etter dagen, og vi sovnet på sofaen nesten med en gang vi kom hjem til meg!

# Hvordan startet du påskeferien?

-Malin 

Ord sårer

Er det en ting jeg virkelig sliter med så er det å verdsette komplimenter. Jeg føler jeg aldri kommer til å bli fornøyd med meg selv. Hver gang jeg ser meg i speilet finner jeg nye feil med meg selv. Jeg vet man bør si positive ting til seg selv, istedet for å fokusere på det dårlige. Men hva er positivt med meg selv?

Ok, jeg kan presse meg selv til å si at jeg har fine tenner, fordi de er utrolig bene og jeg har ikke en gang hatt regulering. Men(det finnes alltid et "men" når jeg finner noe som ikke er så altfor ille ved meg selv) tennene mine er langt i fra så hvite som jeg ønsker. 

Alltid når vi har spørsmålsrunder og får spørsmål som "nevn 3 positive og 2 negative ting ved deg selv" kan jeg ramse opp det negative i en evighet. Når det kommer til det jeg er fornøyd med må jeg alltid få hjelp av Andrea til å finne noe.

I midten av årene på barneskolen var jeg litt større enn de fleste i klassen. Dette var noe jeg stadig fikk høre, og som sitter veldig i meg den dag i dag også. I denne perioden fikk jeg ikke så altfor mange komplimenter, selvfølgelig kom vennene mine med noen søte kommentarer i ny og ned, men det var det negative som satte seg fast i hodet mitt. Jeg tror dette er grunnen til at jeg fortsatt sliter med komplimenter. Om noen sier jeg har fin kropp nekter jeg, i speilbildet mitt ser jeg fortsatt den tjukke jenta som ikke passer inn. Har ikke fått tilslengt dritt på noen år nå, men som sagt så er minnene der. Jeg føler meg ikke bra nok, og det blir ikke bedre. Jeg vil så gjerne kunne se meg i speilet og finne ting jeg er fornøyd med isetdet for ting jeg vil endre på. Kjæresten min er veldig flink til å gi meg komplimenter, han sier faktisk fine ting til meg hver eneste dag. Skulle ønske jeg kunne si at det hjelper meg veldig, men dessverre hjelper det bare litt der og da. Så er jeg tilbake på det misfornøyde stadiet mitt. I tilllegg får jeg høre fra både familie og venner at jeg er så herlig, vakker, søt osv. Greier aldri å takke dem, begynner i stedet å nekte for det og fortelle hvordan jeg ser på meg selv. 

En dag skal det bli bedre. Jeg skal kunne stå opp å se en vakker jente i speilbildet mitt. Først må jeg bare innse at man ikke må veie 40kg, være brun, ha store pupper, null fregner, kritthvite tenner, uslitt hår, lange og tynne bein, flat mage osv. for å være bra nok. 

# Flere som har det sånn?

-Malin

I det siste

Har faktisk bare så vidt ofret en aller så liten tanke på bloggen de siste dagene. Har vært så mye som har skjedd på skolen, trening, og hjemme har jeg valgt å bare slappe av med OTH. For å gjøre opp for den dårlige blogginga tenkte jeg å dele noen bilder med dere.. Er nok bare iPhone-bilder denne gang, noen hentet fra Instagram også.


Mine søte to og meg under planlegging av musikkvideo.


Musikkvideo-innspilling!


Jeg og Eileen var også ute og tok bilder.. 


Men liker ikke kamera jeg lånte på skolen, så jeg tok heller bilder med mobilen.... Haha. 


Jeg har også brukt en del av fritiden min på trening, og også tøying. Har som mål å komme ned i spagaten så raskt som mulig.. Først ville jeg greie det før turnprøva, men den er allerede på mandag, så tviler på at det skjer.. 


One tree hill.. Et kapittel for seg selv, haha. Har sett 4(!!) sesonger på en måned.. Det er ganske mye med tanke på at det er 22 episoder på 40 minutter i hver sesong.


Søte Emelie i dag!


Tok oss en tur på café i dag.. Kan innrømme at det her ble litt for mye. Haha..


Malin og meg, og Eileen og meg i dag. 

# Hva har du gjort i det siste?

-Andrea

Min instagram

Har vært ekstremt lite blogging fra min side den siste tiden.. Grunnen er at jeg er travelt opptatt med jobb, skole og håndball. Tiden jeg har til overs skal i tillegg til blogg, brukes til kjæreste, familie og venner. Som dere sikkert har fått med dere har både jeg og Andrea nylig fått oss Iphone, og dermed kunne vi endelig bli medlemmer av både snapchat, instagram og alt det der.

Jeg heter mallinn96 på begge deler, det er bare å følge meg/legge meg til, så skal du ikle se bort i fra at jeg gjør det samme!  Er mye flinkere å oppdatere der enn her på bloggen, i og med at det ikke tar like mye tid. Begge kollasjene er bilder fra instagrammen min.

# Hva heter du på instagram?

-Malin

Nytt hår - Forandring fryder

FORANDRING FRYDER, DERE! Jeg har hatt såå lang hår i såå lang tid nå, men i dag forandret det seg. Ble kortere enn jeg hadde trodd, men jeg liker det. Herlig med litt forandring!

Før:


Etter:
 

Fikk forresten iPhonen min i dag, så nå har jeg både snapchat og instagram. Add/følg meg veldig gjerne; andreafo96. Si fra, så følger jeg deg tilbake. 

 # Synes? Likte dere best før eller etter?

-Andrea

and that's just who I am # 2# Bare meg? 

-Andrea

GRATULERER MED DAGEN, VERDENS BESTE

I dag er det akkurat 17 år siden verden fikk ei nydelig jente. Det er nemlig 17 år siden Malin ble født. Tipper det har blitt en slags tradisjon at vi skriver et søtt innlegg til hverandre, men i dag er jeg ganske tom i hodet egentlig.. Uansett, jeg skriver innlegget for å gratulere verdens besteste beste bestevenn med dagen! Selv om dagen må tilbringes på skolen med engelsk, UTT og gym, så håper jeg du får en fin dag. Jeg håper også du hadde det koselig i går, for det hadde jeg! Btw så får du en pitteliten ekstragave også, men den er veldig liten, så ikke forvent noe spesielt. Dessuten aner jeg ikke når den kommer, men tror nok den kommer i nærmeste fremtid. Du skal i alle fall slippe å vente like lenge som du måtte på konsertbllettene som var 16 års-gaven! Det blir den lille gaven, dette fantastisk flotte innlegget pluss videoen under, og Milano -og kino-daten i går du får for å feire 17 årsdagen. Kanskje ikke verdens mest oppfinne ting å gi, men den kom i alle fall på dagen, i forhold til den forrige du fikk!(og den du og Kristina ga meg i fjor, haha).. Egentlig har jeg ikke stort mer å si, for jeg tror du allerede vet at du er best, du er nydelig, søt, snill, morsom... Ja, jeg tror jeg har nevnt alt det der, og mer til, tidligere. JEG ELSKER DEG, og GRATULERER MED DAGEN! ♥ 


Ikke drep meg, love you!

# Gratulere Malin med dagen?

-Andrea

Hårdilemma

Å bestemme over mitt eget hår er noe av det vanskeligste jeg vet om. Jeg er utrolig ubesluttsom og er alltid redd for å angre, så hårfasongen har vært under liten forandring de siste årene. Jeg har farget det, men fasongen har vært den samme.Sik er håret mitt som det ser ut nå, brunt med lyse striper. Jeg har en plan om å farge håret mitt mørkt igjen, slik jeg hadde det før. For det første vil jeg ha en forandring, for det andre syntes jeg det var mye finere enn slik det er nå. Slik så det ut før;Som dere ser er det kun hårfargen jeg har forandret på. Nå vil jeg gjøre noe mer. Jeg vet ikke hva, og ikke foreslå pannelugg, jeg vet veldig godt at jeg ikke kler det! Derfor tenkte jeg på å klippe det til ca midt på ryggen, klippe det opp eller hva som helst annet. Dere må hjelpe meg!!? 

# Så hva synes dere jeg burde gjøre? Beholde samme lengde, eller klippe meg? Eller evt. gjøre noe annet? Tar i mot alle forslag med åpne armer!

-Andrea

Relax

Her er noen sanger jeg har på "Chill" lista mi på Spotify. Stort sett den jeg hører på når jeg gjør lekser, eller skal slappe av en lat søndag. Her er det mange akustiske sanger, siden det er noe av det fineste å slappe av til. 

Tyler Ward - What makes you beautiful

Demi Lovato - This is me (akustisk versjon) 

Heaven - Boyce Avenue f.t Megan Nicole  

Everytime - A1 

Washed by the water - Needtobreathe 

Det var bare et fåtall av sanger fra lista mi, men regner med det ikke er så altfor mange som hører på dem uansett. 


Siden innlegget er kalt "Relax" og innlegg uten et eneste bilde er dødskjedelig, slenger jeg inn ett bokeh-bilde jeg har tatt i forbindelse med ei skoleoppgave. Bokeh-bilder er jo ganske avslappende å se på? Det synes hvertfall jeg..

# Hva er din favoritt sang til å slappe av?
# Synes du bokeh-bilder er avslappende?

-Malin 

and that's just who I am # 1# Noe her som er deg også?

-Andrea

Last friday night

Var nok en rolig kveld som besto av film, popcorn og smoothie. Så filmen "500 days of summer," ikke en vanlig kjærlighetshistorie for å si det sånn. Den var bra, så for dere som liker "boy meets girl"-filmer, anbefaler jeg dere å se den!
Det er pose-smoothie, det eneste vi gjorde var å blande den med appelsinjuice, og for at det skulle se fint ut tok vi noen frosne bær på toppen.


Hadde ikke mer mikro-popcorn, så Ozy måtte gjøre noe de ikke kunne.... Nemlig å poppe popcorn i en kasserolle!

Koselig fredagskveld med andre ord! Vi filmet også svar spørsmålsrunden, så etter en god del klipping og redigering kommer den ut på bloggen. Stay tuned, vet dere ikke vil gå glipp av dette!

# Hva gjorde du i går kveld? Har du sett "500 days of summer"? 

-Ozy

Året som gikk # del 2

Det siste halvåret har gått så utrolig fort.. Føles som sommerferien var forrige måned. Helt sykt.. Har skjedd så utrolig mye i perioden juli-desember.

◊ Først og fremst, vi startet opp OZY igjen! Har visst blitt en trend for meg og Malin å slutte her for å blogge alene, og deretter starte den opp igjen rundt sommerstider! Haha, vi får vel bare satse på at vi holder oss sammen helt til neste vinter da.

Lerkendal. Dette er ett punkt som sto på lista i fjor, og som fårhåpentligvis vil stå her neste år også. Vi var nemlig på Lerkendal stadion for å se Rbk-Mfk. Tap eller seier, det er utolig gøy å være der på kampdager! 

Moldejazz. Jazzfestivalen i Molde er selvfølgelig et must hver eneste sommer. I år var jeg og Malin der med noen venner av oss på starten av jazzen(min bursdag, wuhu!). 

TYRKIA!!! Dette er desidert årets høydepunkt. Ei uke i Tyrkia med familien og verdens beste venn, Malin. Det var uforglemmelig.. Varmen, folka, sktivitetene.. ALT.

Halden og Sverie. En liten ferietur sammen med pappa og broren min. Broren min bor i Halden, og derfor var jeg og pappa der en tur, og da ble det selvfølgelig noen turer til Sverige også! I tillegg til det var vi og så Fredriksten festning med utsikt over Halden. Så vakkert!


Utsikt over Halden by.Scooterlappen! Hurra, jeg besto scooterlappen på første forsøk! Det er en skikkelig befrielse å endelig kunne suse rundt uten å måtte bli kjørt. Jeg og Malin tok oss en scooterdate til byen på "Kebab-ekspressen" for å feire, yey..Begynte på VGS. Så kom dagen, første skoledag på Molde videregående skole. Kjente ingen, untak fra Malin og Fredrik. Nye folk, nye lærere, nye fag, ny skole, nytt miljø. Alt var nytt. De første tre ukene var alle stille. Ingen sa ett ord, men det kom heldigvis etter hvert. Nå er vi litt av en skravleklasse, vel, helt til det kommer til det faglige da.. Har skaffet meg noen nye, nære venner etter skolestart som jeg henger med så og si hver eneste dag. Jeg går forresten media og kommunikasjon, og i sammenheng med linja har vi noe som heter prosjektfag, og da valgte jeg, Malin og Emelie foto. Vi har med det hatt en haug av photoshooter! Modell for en dag. Stemora mi meldte seg selv, meg og stesøster på noe som heter "Modell for en dag." Der ble vi sminket og fotografert av profesjonelle. Det var utrolig morsomt, og mange flotte resultater dere kan se HER

Høstferie. Endelig høstferie.. Selv om skoledagene suste forbi var ferien som valing etterlengtet. Kort oppsummering av den: filmkvelder, besøk av Malin, trening,  Moa med to søte, overnatting og ellers bare slappa jeg av. Peppes pizza og kino for å feire en veldig sen 16årsdag. Det var ei gave fra Malin og Kristina at de tok meg med først på kino; Tina og Bettina, og deretter peppez pizza. Alt på deres regning. Hurra!

Mye dansing!
-Narkoitkapolitiet. Vi danset for Narkotikapolitiet for å støtte kampen mot narkotika. Vi danset også samme den dansen på ett opplegg for Gjensidige.-Halloweenshow på Rådhusplassen.


(Jeg er hun i rosa tights)

-Rosa sløyfe dansen i pausen mellom Mfk-Rbk for å støtte brystkreft.-Juleshow

 SERIEMESTER MFK. HURRA! Seriemester to på rad. Ah, som jeg elsker gutta mine på Molde fotballklubb..Julaften!

Julemiddager.. Første juledag var vi hos bestemor sammen med noen slektninger. Andre juledag var vi hos mormor i forbindelse med hennes bursdag. Tredje dagen var vi hos bestefar og hos foreldrene til Lill Hege(stemor). Nyttårsaften! Siste dagen i 2013; pinnekjøtt til middag, familien samles, sang sing star, var ute og så på fyrverkeriet.

 

# Hvordan var ditt halvår, juli-desember?

-Andrea

Etterlengtet jentekveld

I går kveld hadde vi en etterlengtet jentekveld, bare oss to. Det var utrolig koselig! Vi så filmen "my sister's keeper," spiste en hel del for mye godteri og ellers bare slappet vi av, snakket og koste oss. Filmen anbefales på det sterkeste forresten, her finner du kjærlighet i alle former: barn -og foreldreforhold, søskenforhold, kjærlighetsforhold... you name it! Utrolig søt film i alle fall! 

 
Hadde som sagt en del godteri.... Er det jul så er det jul! Vi spiste ikke en gang opp to av skålene, bare for å forsikre alle om det!
(swefilmer.com)

# Hva gjorde du i går kveld? Har du sett filmen?

-Ozy

Storm

Tror det er like før det blåser opp til storm her, eller så kan jeg vel si at det er en liiiten storm allerede. Fikk veldig lyst ut å ta bilder av sjøen, men sprang inn igjen etter noen minutter fordi det var så kaldt ute. Hadde også begynt å bli ganske mørkt så bildene ble ikke så veldig brae..

# Hvordan er været hos deg?

-Malin

Året som gikk # del 1

Tenkte å legge ut en kort oppsummering av 2012. Kommer to deler, og i denne delen deler jeg ting som har skjedd fra starten av januar til slutten av juni. 

366 days. Jeg er, som mange vet, interessert i foto. Derfor tenkte jeg å begynne med 366 days for å kunne se på slutten av året hvordan jeg hadde forbedret fotoferdighetene mine, men... Tror dere jeg greide å holde på i ett helt år? Nei, jeg kom kun til dag 54. 


Særoppgave. Særoppgaven tok så lang tid at det var utrolig herlig å bli ferdig. Hva som var enda bedre var at jeg fikk hele 6- på den!! 

Danseshow
-Studio 11 vintershow

-Noise sommershow-Reiseshow til Spjelkavik

-Konkurranse i Lørenskog 

Skoleball. Siste skoleballet jeg fikk oppleve på ungdomsskolen med godklassen..  

 Alle fotballkampene.. Åh, er det noe dere burde visst om meg etter å ha lest bloggen, er at jeg er gal etter MFK. Fotball er noe av det viktigste, og da snakker jeg ikke om å spille selv, eller se landslagskamper. Nei, det er tippeligaen det går i. Call me maybe. Husker noen da Call me maybe var den største hiten? Det gjør i hvert fall jeg, og da den var på topp laget jeg og Emilie en video til den sangen. Det var i forbindelse med et Justin Bieber-prosjekt, som du kanskje ser.  

"Always on my mind" Nå når vi er inne på videoer kan jeg like godt dele denne. Det var et skoleprosjekt i musikk, haha!!  

Påsketur til Oppdal med familien. Var i grunn ganske koselig! Det var ikke noe skiferie, var på hytta til stemora mi sine foreldre. I løpet av dagene vi var der dro vi på bowling, shopping og bare koste oss. Kan også meddele at One Direction var på iCarly, så jeg måtte sitte oppe langt på natt for å få med meg det. Haha...

Skriftlig og muntlig eksamen. Hvem husker vel ikke sin første eksamen? Jeg kom opp i norsk muntlig og matte skriftlig. Det var forferdelig, som dere kanskje vet er ikke jeg et real-fagsmenneske. Norsken gikk derimot ganske bra!Klassetur til Trondheim. Ah, det var så koselig.. Klassetur med verdens beste 10.klasse! lazer-x, pizzatårnet, Vitenmuseet, Rockheim, mye mye shopping.. Vi koste oss, rett og slett!10.klasse avslutning. Det var sååå trist å skulle skilles fra den herlige gjengen, men helt ærlig har jeg det ganske flott der jeg er nå også! Likevel savner jeg godgjengen til tider.. 

Utkledningsbursdag til Malene. Ikke lenge etter avslutninga møtte jeg mange av mine gamle klassekamerater igjen i utkledningsbursdagen til Malene. St.hansaften. Tilbrakte St.hansaften med omtrent hele nabolaget. Deretter var jeg egentlig bare sammen med mine to beste venner- og naboer!SOMMERFERIE. Sommerferien kom endelig! Etter alle eksamner, tentamner, skoleavslutninger og klassetur.. SOMMER. FRI. Det begynte å bli varme, som betydde sol, grilling, shorts, solbriller, jordbær, latter og glede..  Ellers har jeg bare fortsatt å tatt bilder, fikk opp øynene for One Direction, og ble Directioner ikke lenge etterpå. Appropos så skal jeg på konsert til både dem og Justin neste år! HURRA! Jeg har vært mye med søte venner, spesielt den beste av de beste, nemlig Malin. Neste del kommer vel i starten av 2013, for å få med hele året, juli-desember.# Har du noen spesielle minner fra januar til juni 2012?

-Andrea

Julelook 2012

Flinke lillesøster krøllet håret mitt i går, ble veldig fornøyd med resultatet! Kjolen er fra Byoung.


Meg og lillesøster som tvillinger! Tulla, det er bare meg som småsur, og en større og gladere versjon av meg.

Rev meg opp av senga litt før 11 i går, for å få med meg Tre nøtter til Askepott. Helt ærlig så er jeg ikke stor fan av filmen, synes fortellerstemmen er så irriterende.. Men ser den hvert år fordi det er en juletradisjon for meg. Fikk ikke mye julestemning av det i år... Men den kom frem under gudstjenesten i kirka sammen med familie og bestis.


Må forresten vise dere den fine julestrømpa vi fikk (selvfølgelig pappa som sto bak dette) Haha!

Etter god middag og gaveåpning hos pappa, dro jeg og søstrene mine på kirkegården og tente lys på farmors grav. Noe av det fineste med julaften er at det er lys på nesten alle gravene. Ulempen er at jeg blir trist for dem som ikke har fått lys... Da vi var ferdige på kirkegården dro vi videre til mamma´s kjæreste hvor det ble mere gaver. Ble faktisk ikke ferdig å åpne dem før midnatt! Hadde en fantastisk julaften med masse god mat, herlige gaver og verdens fineste mennesker.


Søte voffsen min fikk sin etterlengtede gave. Er ganske sikker på at hun har vært den som har vært flest ganger og sneket på gavene i år! Minst tre ganger per dag, haha! 


Fant bevis på at hun er en liten snik, haha!

Ønsker dere alle en riktig fin jul, kos dere masse med god mat og familie, venner og kjæreste. Og varme tanker til dere som ikke har det så bra, synes veldig veldig synd på dere!

# Hadde du en fin julaften?

-Malin

Bildedryss fra julaften

Hadde som sagt en fantastisk flott dag i går! Ettersom jeg har skilte foreldre startet dagen hos mamma med pynting, Tre nøtter til Askepott, julegrøt og pakkeåpning. Deretter bar det videre til pappa på julemiddag. Etter det slappet vi bare av litt og så på en film som heter "elf", deretter var det en ny runde pakkeåpning. Ei stund etter gavene var både åpnet og beundret, satte vi oss ned og spilte "master of music." Ganske gøy egentlig. Setter virkelig i gang hjernen med spørsmål om musikk som muligens ligger gjemt bakerst i hjernen. Det var ikke lett, for å si det sånn!


Jeg og Alida, min kjære stesøster, pinte oss selv bare for å ta bilde til bloggen av julaftens look!


Søte Alida!
Gjett hvem som fant mandelen i grøten?!! MEG


Juletre hos mamma.


En som vil være verdens søteste julegave kanskje?


Fine mammaen min!


Juletre hos pappa.


Kjekke pappa.


Middagsbordet klart for servering! Pinnekjøtt sto som vanlig på menyen, AH HIMMELEN!


SPEILBILDE HURRA


Master of music!!

Vil også sende ut varme tanker til hver og en av de som ikke gleder seg til jul, til de som ikke har det like bra som meg.. 

# Hadde du en fin julaften? Hva gjorde du?

-Andrea

Merry Christmas, everyone

Julaften for meg er snart over, men jeg har hatt en super dag! Kommer nok ett innlegg med flere bilder og kanskje dere får se noen gaver også. Kjempefornøyd med alt; gavene, maten, stemningen, TV-seriene. ALT. For en herlig julaften, beste dagen i året!!


Antrekk, hår og sminke for dagen! Tatt ute i kulden, er dere klar over hvor kaldt det var? Forresten syntes jeg det var veldig kult at beina mine er dobbelt så brune som armene mine. 


# Hatt en fin dag så langt? 

GOD JUL!!!

-Andrea 

En dag med juleforberedelser

Vi fikk ferie i går, etter en koselig kveld med pizza og underholdning av MK-linja, pluss konsert fra musikklinja! Utrolig talentfulle tenåringer!!
Etter en halv dag med julemusikk, kakemann-baking og juletre-pynting kan jeg ikke si julestemningen ikke begynner å smyge seg innpå meg. Klokka tre dro jeg bort og besøke Malin på jobb. Var der i tre timer, ganske sikker på at jeg er den eneste kunden som har vært der så lenge! Spiste, hjalp henne litt med varetelling og bare slappa av der borte. Koselig!  Etter jeg var ferdig å bake var det juletreet som sto for tur. Jeg og min kjære Simba tok oss av det, ikke at han var så veldig hjelpsom..


Gikk i sølv og rødt i år..


Se så hjelpsom!


Kødda, han hjalp ikke til i det hele tatt. Han bare reiv ned julekula og ville ikke gi den fra seg...
Resultatet!

Nå sitter jeg og ser One Directin live på nrk3, storkoser meg! Ha en fortreffelig dommedag videre.. Hihi!

# Har du bakt eller pyntet juletreet? Hva gjør dere for å få julestemning?

-Andrea

 

The new me

På fredag feiret mamma familieselskap, og jeg benyttet sjansen til å få farget håret av mitt søte søskenbarn. Planen min var egentlig å stripe etterveksten på nytt, men fikk lyst på mørkt hår igjen.. Haha! Jeg må være verdenes mest ubesluttsomme person når det gjelder håret mitt.. Regner med det blir lyse striper igjen til sommeren, siden jeg liker å variere litt.

Før:
Dritstygt på slutten, var jo alle fargetoner fra blondt til oransjeaktig... Hahaha! (Tatt på torsdag)
Etter:Ble veldig fornøyd, godt med forandring! (Tatt i dag)

# Hva synes du jeg kledde best?

-Malin

Julekos

Long time no see! Har fristet så lite å tenke på bloggen i det siste.. Har vært mye skole og dansing som har stått i hodet, dessuten er det snart jul dere! Har vært å handlet inn flere julegaver, så nå sitter jeg og koser meg med julemusikk og julegaveinnpakking. Om jeg ikke tar helt feil er det kakemann-baking som pågår i etasjen under, så jeg får vel gå og titte..? I helga blir det danseshow, avslutning med dansegruppa! Vi skal danse som julelys, kanskje det kommer video også etter hvert. Blir nok ikke mange oppdateringer før jul, men skal prøve å få inn noen om det finnes interresse for det. 
Trykk på bildet for å komme til min spotify-liste!
Er jeg ikke flink?

# Har du startet julehandlingen? Kommet i julestemning enda?

-Andrea

Jul i heimen

Da jeg våknet fikk jeg skikkelig lyst å bake pepperkaker. Husker at det var så koselig før. I dag ble jeg lei etter å ha stikket ut fem pepperkakehjerter.. Det samme ble kjæresten, så lillesøster ble oppgitt over å få så mye arbeid for seg selv. Hehe! Brukte en ferdig deig, og resultatet ble faktisk veldig bra.


Var redd for at de skulle bli så tykke, for da hadde de ikke blitt sprø. Hevelsen gikk heldigvis ned da de kom ut av ovnen.


Etter en stund ble også lillesøster lei av å stikke ut figurer, så det endte med at vi bare skjærte deigen opp i firkanter.. Samme smaken uansett.

Da må jeg komme meg opp av sengen, skal nemlig jobbe 11-19 i dag..

# Har du startet på julebaksten?
# Hva skal du i dag? 

-Malin

Girly things # 2

Vet dette er det andre innlegget på rad om Girly things, men vi har ikke stort mye å blogge om, og inspirasjonen er på bunn. Dessuten er det alltid morsomt med slike innlegg!
 # Hvilken likte du best?

-Ozy

Girly things


# Hvilken likte du best?

-Ozy

Wishlist

Nå nærmer julen seg med stormskritt. Ah, de ordene får meg til å stresse sykt! Jeg har ikke kjøpt ei eneste julegave, og har ikke peiling på hva jeg skal kjøpe heller. Hva jeg ønsker meg har jeg derimot tenkt litt på, og siden Malin allerede har postet ei ønskeliste kan jo jeg også like godt gjøre det! 
 Iphone er det jeg ønsker meg aller mest, enten 4s eller 5. Mitt andre høyeste ønske er 50mm objektiv til Canon(hei mamma, pappa eller mine søte søsken, HER er linken).
Ellers ønsker jeg meg parfymer, på dette bildet ser dere Justin Bieber sin "Girlfriend." Den har de ikke i Norge enda, men det har blitt sagt at den skulle komme i slutten av året.. Ikke vet jeg!
Når vi snakker om Justin Bieber, jeg ønsker meg også den nye boka hans, "Just getting started." 
Som mange vet elsker jeg sko, og disse herlighetene finner dere på nelly.com HER
Sist men ikke minst ønsker jeg meg alle One Tree Hill-sesongene. Jeg har ingen av dem, men elsker serien! 
Om det er vanskelig å kjøpe noe slår gavekort eller penger aldri feil! Det er noe jeg har bruk for, hihi.  

# Noe av dette du ønsker deg? Hva ønsker du deg til jul? 

-Andrea

 

Friendship is one mind in two bodies

It's the times we're so crazy, that people think we're high. It's the times we laugh so hard, we can't help but cry. It's all the inside jokes and "remember whens".. Those are all the reasons that we're best friends!

A friend can tell you things you don't want to tell yourself

Friends are like walls. Sometimes you lean on them, and sometimes it's good just knowing they are there

Everyone hear what you say. Friends listen to what you say. Best friends listen to what you don't say. 

The words that escape a friend's mouth are "I'll be there when you say you need me", but the words that are unheard from a true friend's heart are "I'll be there... wheter you say you need me or not."

Friendship isn't about whom you have known the longest.. It's about who came, and never left your side..

A friend is someone who can see the truth and pain in you even when you are fooling everyone else. 

# Likte du sitatene og bildet?

-Andrea

Rare fakta om Malin

Joda, jeg så innlegget Malin skrev om meg for en stund siden, og som hun hintet til ville hun ha hevn. Nå kommer sannheten om Malin. Helt ærlig er det vanskelig å skrive alt det rare med Malin, det er så mye at jeg ikke greier å komme på det værste en gang! 

♥ Malin har en merkelig "fetisj"(ordet jeg egentlig ikke bruker, men siden Malin selv er så kul at hun bruker det tenkte jeg at det passet fint) for sokker. "Hello kitty sokker, også sokker fra Tyrkia, fordi de har en sånn ekkel kvalitet!" Ja, tro det eller ei, hun sa dette for noen dager siden. 

♥ Denne er ganske trist egentlig, for Malin glemmer alltid hvem som er med henne når hun gjør ting. For eksempel begynner hun å forklare en hendelse som akkurat har skjedd, og jeg må avbryte hver gang med "ja, jeg var der." Er dere klar over hvor nedverdigende det er? Hun driter i hvem hun er sammen med, så lenge hun slipper å være alene! Tulla

♥ Hun har alltid elsket babyer; her snakker vi alt som har med babyer å gjøre. Babyklær, babyleker, babybabybaby. Helt til hun fikk seg type og ikke turte å være like hekta som før da selvfølgelig. 

♥ Her siterer jeg Malin, siden vi er tvillinger sier det seg selv at mange av punktene går igjen hos henne: "Hun kan gå fra å være blid som en sol til megasur på 5 sekunder, men lager jeg en grimase til henne er smilet raskt på plass igjen."Her ser dere skjønnheten! Dette er et av de penere bildene av henne. 

♥ Om vi er flere samlet klarer hun ikke femten sekunder stillhet. Om det blir stille for lenge(som er som sagt rundt 15 sekunder) så kommer hun alltids på noe å si. Utrolig at folk ikke kommenterer det etter hvor åpenbart det faktisk er at hun kun prøver å få i gang en samtale!

♥ Det blir ikke mange normale bilder når Malin er modell og jeg fotograf. Her snakker vi bilder som det over, og andre bilder som dere ikke kommer til å få se. 

♥ Malin ser egentlig ok+ smart ut, men i virkeligheten er hun dum som ett brød. Og nei, Malin, jeg snakker ikke om skolesammenheng. 

♥ Om hun blir sint, som egentlig ikke skjer veldig ofte utenom under fotballkamper, plopper det ut de rareste kallenavn og kommentarer jeg noen gang har hørt. For noen uker siden kalte hun den ene dommeren for et "kuka krek." Ja, det sier det meste... Men det er bare søtt det altså, vi dør av latter to sekunder senere!

 

# Tipper dere kjenner Malin på en ny måte nå? 

-Andrea

Wishlist

Jula nærmer seg med stormskritt (hvertfall for meg som har gledet meg siden forrige jul..). Jeg har allerede satt opp årets ønskeliste, og den ser sånn ut:

 

Parfymer. Treningstights. Hvit Iphone 4s. Nelly faboulus shoe. Umbrobukse. Asics joggesko. Sokker. Undertøy. Smykker. Ringer. Penger. Lulu toalettmappe.Kremer. Gavekort. Sengesett. Pynteputer. 

# Hva ønsker du deg til jul?

-Malin

Herlige søndag

Alltid herlig å våkne til fint vær. Da blir humøret mitt som oftest bra, og jeg får  mye ut av dagen.


I dag var det virkelig på tide å få ryddet og vasket rommet. Så mens resten av familien har dratt på hytta til tante, er jeg alene hjemme og rydder. Tok meg en velfortjent pause hvor jeg koser meg med litt pommes frites.


Greier aldri å rydde uten musikk. Akkurat nå hører jeg på den fine sangen Skyfall som er fra den siste James Bond filmen. Var og så filmen på førpremiere, etter det har jeg hørt mye på sangen.


Når jeg blir ferdig og rydde skal jeg ta meg en tur ut i finværet, så blir det vel litt leksejobbing..

# Hva gjør du i dag?

-Malin

 

Rare fakta om Andrea

Tenkte jeg skulle være litt slem og fortelle dere noen rare fakta om Andrea. Om dere er heldige så tar hun igjen, og kommer med rare fakta om meg senere...

♥ Andrea blir alltid veldig hyper etter dansetrening. Ofte begynner hun å danse på butikken, midt i gata og mange andre offentlige steder etter treninga. 

♥ Hun har verdens søteste latter. Før hørtes hun ut som en pelikan, men nå er det mer som en hest. Men jeg lover dere, det er veldig SØTT!

♥ Fremtidsplanene hennes er å bo alene i et hus med utrolig mange katter. (Med mindre hun finner Mr.Perfect da!)

♥ Når det kommer til diskusjoner er hun sta som et esel, litt av en dyredame dette her!

♥ Om jeg tar 10 bilder av Andrea, ender over halvparten av dem opp som sånne "fine" som bilde ovenfor.

♥ Hun liker ikke tomat. Lol, det er teit og barnslig av henne! 

♥ Andrea har en ekstrem fetisj for gutte/manneklær. Hver gang vi går forbi en butikk med fine gutte/manneklær så sier hun "Åååå skulle ønske jeg var gutt" eller "Ååååå jeg vil ha en kjæreste, så kan jeg kjøpe klær til han!"

♥ Hun kan gå fra å være blid som en sol til megasur på 5 sekunder, men lager jeg en grimase til henne er smilet raskt på plass igjen.

♥ I store folkemengder er hun veldig veldig beskjeden, når hun er med bare meg (og andre nære venner) er hun sykt taper, hyper, rar, teit og bittelitt morsom.

# Fikk dere ett nytt inntrykk av Andrea nå? Hehe

-Malin

Dans, dans, dans oppå bordet

Dette har vært litt av ei dansehelg! 

Fredag: Hadde fått oppdrag fra Narkotikapolitiet om å danse før pressekonferansen deres. På slutten av videoen står det "Si nei til narkotika" og "bry deg". Det er ikke så veldig lett å se med tanke på at det ble filmet fra siden. Dessuten ser dere ikke hele dansegruppa før helt til slutt.. 

Lørdag: Møtte opp klokka elleve i Akerhallen for å øve til Rosa sløyfe-dansen, deretter ble det gjennomgang av generalprøve for halloween-showet. Klokka to var det show på Rådhusplassen i snøvær. Var utrolig gøy!


Øving til rosa-sløyfe dansen!


På starten av showet.


Eneste blinkskuddet jeg fant av meg selv på Noise sin side. Jeg er den søte jenta med krone som ser ut til å ha det veldig gøy. 


På disse bildene kan dere se meg. Om noen lurer er jeg fortsatt den søte jenta med krone og rosa tights!
Slutt-dansen. // Alle bildene er lånt fra Noise sin hjemmeside og Nikita. 

Søndag: Danset rosa-sløyfe dansen for å støtte bryskreft i pausen på MFK-RBK, som var en utrolig herlig og sykt nervepirrende kamp. Var så nervøs at jeg nesten grein på slutten! Så sinnsykt herlig å slå trollungene fra Trondheim, og i tillegg være på topp! 

# Danser du, eller har du en annen hobby? Likte du bildene og videoene? 

-Andrea

Hos Gyda

Fikk god tid etter intervjuet i forbindelse med et skoleprosjekt i dag, så vi benyttet anledningen til å dra på caféen, Hos Gyda. Var godt med noe varmt å drikke nå som vinteren har kommet! Snøen daler ned... I oktober. Huff og huff, den forsvinner nok fort..
Søte Emelie var den eneste fotogene av oss tre i dag!# Ofte på café? 

-Andrea

Lol, so true # 5

 


Ble en god del denne gangen, men... En god latter forlenger livet(sa kjerringa og lo seg i hjel)!
# Kjente du deg igjen i noe?
-Andrea
Moa


Var på Moa sammen med søte Emilie i går. Det var ganske lenge siden alle hadde vært på shopping, og utvalget i Molde er ikke noe å skryte av, derfor tok vi oss en tur til Ålesund. Der ble det noen timer på kjøpesenteret Moa, og alle svidde av litt stipendpenger - the sweet life! 


♥♥♥


Må benytte oss av Maccer`n til lunsj, siden vi enda ikke har McDonalds i Molde.. Hehe!

# Flere som har shoppet i høstferien?

-Malin

HØSTFERIE

Aner ikke om du har hatt eller har høstferie nå, men uansett; kos deg i uka som kommer! Vi fikk høstferie nå på fredag, så denne uka skal nytes. Må prøve å få sovet ut, selv om det ikke kommer til å hjelpe. Haha.. 

Forresten, skulle hatt litt nye ansikter i twitter-feeden min, så legg igjen twitteren din og følg gjerne meg andreafo96!  

# Har du høstferie nå, eller har du hatt? Gjorde/skal du noe gøy?

-Andrea

Lol, so true # 4

 

# Kjente du deg igjen i noe her?

-Andrea

Girls night


Første delen av helga tilbringte jeg hos kjæresten, og med en gang jeg kom hjem var det tid for venninekos. Fikk besøk av to av verdens beste venner, Kristina og Andrea. Vi tre hadde en aldri så liten jentekveld, med film, godis og jenteprat. Med andre ord har jeg hatt en utrolig bra helg.# Hva har du gjort i helga?

-Malin

Lol, so true # 3

 

# Kjente du deg igjen i noen?

-Andrea

Forandring fryder

Nå har jeg endelig fått litt forandring i hårfronten! Wuhuu.. Siden tante er frisør og bor mellom en og to timer unna ble det sent hjem i går.. Tar sin tid med hårfiksing skal jeg si dere. Nå har jeg altså fått i både lyse striper, skrået luggen og stusset tuppene. Man ser selvfølgelig ikke stor forskjell på frisyren, men det er ganske så lett å se at håret ble en del lysere da.

Hvordan det så ut før kan dere se på headeren, og slik ble det;

Beklager at det kun ble speilbilder, men det ville absolutt ikke la seg gjøre å ta bilder av meg selv i dag. Don't ask why. Haha! Dessuten vet jeg at jeg ser både uordnet og sliten ut, jeg har nemmelig vært på dans, og selvfølgelig er jeg sliten etter skoledagen fra før. Bare for å ro det inn liksom, kult av meg. (Se ironien)

# Hva synes du? Likte du det best nå eller før?

-Andrea

Lol, so true # 2

 

# Kjente du deg igjen i noen?

-Andrea

Pimp my mac!


Med en gang jeg fikk macbooken i hånden min, visste jeg at jeg ville ha rosa beskyttelsesbag. Og bor du i Molde så er det liten sjanse for at du finner det.. Derfor fikk jeg pappa til å bestille en pakke til meg fra Ebay. Ble kjempefornøyd med resultatet!

Før:
Etter:

Dessverre passet ikke dette helt, i og med at min mac er fra Norge og dermed har bokstavene æ, ø og å.
Blir vel DEN rosabloggeren jeg nå da.. Hehe, kødda!
# Noen som likte det?
-Malin
Lol, so true # 1

 

# Noen du kjente deg igjen i?

-Andrea

Close up # ny leppestift

Kjøpte meg som sagt ny leppestift i går. Likte denne fargen veldig veldig godt, så da falt valget på den. Kjøpte den på Vita og betalte 125,- for den. Heftige redigeringer på bildene, ja jeg vet. Ganske kult. Haha..
Fargen heter Bewitching coral og er i merket Max factor.

# Synes om fargene?

-Andrea

I det siste...

Utrolig lenge siden sist, men vet dere hva? Det har vært sååå herlig å ikke tenke på bloggen. Nå derimot føler jeg blogglysten kommer gradvis tilbake, men jeg kan ikke si jeg kommer til å blogge hver dag fremover heller. Mye nytt som skjer for tiden, for det første har vi jo begynt på videregående skole. Vi går i samme klasse på media og kommunikasjon, og der er jo så og si alt nytt. Og gjett hva, vi har fått macbook pro! Endelig en pc som fungerer, muligens derfor blogglysten øker igjen. Vi vil jo også komme til å ta mange bilder på linja vi går, så dere får vel oppdateringer i blant. Tenkte å fortelle dere hva vi har holdt på med ellers i de siste dagene i tillegg til scooterkjøring, skole, fotballkamper osv.Dagen jeg fikk scooterlappen tok vi oss en scooterdate. Utrolig koselig, og sykt komisk av interne grunner.


NAM! Åh, som dette fristet nå..

Jeg overnattet med Malin i to netter, og på disse dagene ble det en del flmtitting, så hele fem filmer. Rene maratonnet jo!


Lille søte Fie holdt oss med selskap nå og da under våre filmmaratonner.


Har som sagt fått mac, og her ser dere den lille babyen min! Elsker den allerede, selv om den er litt komplisert til tider.


Dette er fra vårt første miniprosjekt. Dette er altså kalt "boking", og er hentet fra "planking." Det er til noe som er kalt Bjørnson festivalen, noen av dere har kanskje hørt om det? 

# Hva har du gjort i det siste? 

-Andrea

Smoothie

Fem om dagen er godt for magen... Er det ikke det de sier? I alle fall har vi laget oss en smoothie og fått i oss tre av disse fem allerede! Sunn og god frokost. Og ganske kvalm også.


1 stk appelsin. 1 stk eple. 2 stk banan. Litt appelsinjuice og litt eplejuice. Annbefaler den egentlig ikke. Eller hvis dere dropper den ene bananen blir den sikkert mindre kvalm!

# Har du prøvd ut den samme oppskriften?

-Ozy

Sweet 16 !!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen til Andrea med dataen hennes, mens jeg forer henne opp med kake. Hun fyller nemlig 16 år i dag, så vi har et lite sweet 16 party, før vi tar turen til Molde for å være med på Molde jazz. Dette innlegget vet hun ikke om i skrivende øyeblikk, hun sitter her og aner fred og ingen fare.


Orker ikke å skrive over alt på bloggen, så dere får heller ta en titt på dette søte kortet jeg lagde til henne, som dere ser så er det fra både meg og Kristina. Og dere får nok også vite den ordentlige gaven hennes når hun har fått den.


Hvis dere leste i kortet så så dere at jeg skrøt over å ha stått opp klokken ni for å bake kake til gullet, til henne sa jeg at jeg nettopp har lært meg en ny oppskrift, da hun sa at kaka var god.. Vel, her ser du at det eneste jeg gjorde var å steke den, heh. Uansett så fortjener jeg litt ros siden den verken ble brent eller for lite stekt!


Siden hun  nå er 16 år og er lovlig i senga, tenkte jeg at det var viktig å skaffe beskyttelse til henne. Hadde ikke gjort meg noe å bli "tante", men hun er ikke så altfor glad i babyer selv..

Kjære Andrea, jeg håper du har skjønt hvor mye du betyr for meg, for jeg aner ikke hvordan jeg skal få til å beskrive det. Føler at jeg sier det samme år etter år, så du har vell fått det inni skallen din nå. Tror jeg. Det finnes ingen ord som kan beskrive deg Andrea, du er alt for fantastisk. Vi har hatt både gode og onde dager (ops, nå hørtes det ut som at vi er gift..), men "Det som ikke dreper deg, gjør deg bare sterkere" og det føler jeg passer bra i denne sammenhengen. Vi har kjent hverandre siden 1.klasse i og med at vi gikk på samme skole, men det er de siste 4 årene vi virkelig har blitt kjent med hverandre. Og nå er vi som søstre, vi bor omtrent med hverandre og vet så og si alt om hverandre. Det er hva jeg kaller ekte vennskap. Og du må vite det at jeg er evig takknemlig for å ha blitt kjent meg deg, og nå blir du ikke kvitt meg før jeg runder 100 år! Ingen over, ingen vedsiden av (heihei Kristina, du er faktisk på samme linje som Andrea, men det høres bedre ut å skrive det jeg gjorde, sorry!) DU ER BEST. 


Se på denne nydelige SEKSTENÅRINGEN

Må nok avslutte innlegget nå siden Andrea begynner å lure på hva jeg holder på meg. Kanskje ikke så rart i og med at jeg kommer opp til henne, gir henne kake og ber henne finne dataen sin til meg. Hadde egentlig tenkt å fikse dette innlegget før jeg dro til henne, men siden hun er så stor fan av bloggen vår, kunne det hende at hun hadde oppdaget innlegget før jeg kom med kake og ballonger. Så det turte jeg ikke å ta sjansen på..

# Gratuler Andrea med dagen!!

-Malin

VI ER TILBAKE igjen!

Gjett hvem som er tilbake nok en gang? JA, Ozygirlzaaa! Haha, dere må jo tro vi bytter blogg oftere enn folk skifter undertøy, men neida; denne gangen skal vi prøve å beholde den litt lenger.. Nå kommer bloggen til å inneholde flere ting det blir gøy for oss å se tilbake på, i steden for kjappe updates.. Det vil med andre ord si at bloggen er litt mer for oss, i tillegg til å underholde dere. Det er vel egentlig slik en blogg skal være?!

Mye har skjedd siden sist gang; Hårfarge, design, vokst 2 cm, ferdig med ungdomsskolen og klare for media og kommunikasjon til høsten. Men som dere ser på bildene er vi fortsatt de samme crazy jentene som før.

# Kommer du til å følge oss videre?

-Ozy 

Ha en fortsatt god jul til tross for været!


På grunn av Dagmars heftige humør i går kveld ble det ingen blogging på kveldstid. Strømmen gikk i noen timer, og senere risikerte jeg livet ved å løpe ned til Kristina for å se film.

I dag har vi vært ute å sett på skadene Dagmar tok med seg... Liker ikke at det er slikt ekstremvær. Spesielt ikke nå i juletiden! Til tross for været håper jeg det gikk bra med alle, og ønsker alle fortsatt en rikitg god jul! 


//privat

Nå skal jeg sette meg ned å redigere noen bilder, så får dere et bildeinnlegg senere i dag. 

# Hvordan var været hos deg i går kveld?


-Andrea

 

Herlig aften


Hadde en super julaften i går, veldig koselig. Jeg velger å ikke dele alt jeg fikk i julegave med bloggen, fordi jeg føler meg utakknemmelig hvis jeg viser at jeg er mer glad for noen ting enn andre jeg ikke legger ut. Det er ikke tilfelle, for jeg ble glad for absolutt alt! Men uansett så vil jeg gjerne meddele at jeg fikk det jeg ønsket meg mest. Tusen takk! 


//privat  Ser dere piken i kulen?

 

# Fikk du deg noe fint til jul i går?


-AndreaChristmas eve


Har tent lys, satt på "Under The Mistletoe" på bra volum og bare slapper av. Akkurat sett at Justin Bieber opptrådte på Michael Bublé sitt show. Herlig gutt, Justin altså, hehe. Jeg har hatt en finfin dag, mange nydelige gaver og god julemat. Ser frem til de neste dagene hvor det også blir en del julemat, kommer til å gå opp minst 10 kilo....
Slik har jeg gått kledd i dag. 

Ha en fortsatt god jul, alle kjære søte! 


# Hvordan var din julaften?

 

-Andrea

GOD JUL !!


Ville bare si god jul til alle sammen. Håper dere får en fantastisk julaften!  Sittter i kjolen og er ferdigordnet nå. Senere blir det tv-kos, godteri, pinnekjøtt og pakker resten av dagen. 
HA EN RIKTIG GOD JUL ALLE SAMMEN :-)


-Andrea

Julestemning sa du..?


Jeg har ikke den minste julestemning i år! Synes virkelig at en av dere som har så mye kan gi litt til meg.. Jeg hater å ikke ha julestemning når vi er så nerme jula. Jeg har gjort alt; hørt VELDIG mye julemusikk, tatt julevasken, pyntet til jul, spist appelsin og pepperkake, drukket julebrus, tatt bilder ute i snøen, aket osv. Men i steden for å øke, minker den. I oktober hadde jeg julestemning, men når det først er jul.. Nei, da skal den stikke av. Dårlig gjort altså....

Jeg skulle virkelig ønske jeg følte at det var jul, jeg elsker jo julehøytiden. Jeg synes den er så koselig.. Men nå, nå vil jeg bare sove. Det er ikke tull en gang, jeg er trøtt. Også vil jeg besøke venner, jeg vil se film og slappe av. Eller mest av alt vil jeg ha julestemning!! Hva skal jeg gjøre for å få julestemning? Håper noen har forlsag.. Haha, dette innlegget her hørtes veldig dramatisk ut! Kjekt :-)


# Hva skal til for at du får julestemning?

# Har du julestemning?

 

-Andrea 

FRUSTRERTE FRUERÆæææh, beste starten på juleferien. For det første ble jeg endelig ferdig med julegavene, og for det andre er det sesongpremiere på en av mine favorittserier, Frustrerte fruer, i kveld! Lykke.. Jeg elsker det programmet. 

Følg med på Tv2 klokka 21.40 om du også liker det. Dette er den åttende sesongen(tror jeg?), og det er blitt en stor amerikans tv-suksess. jeg anbefaler på det sterkeste å se det, men du burde vel sett de fleste sesongene da.


Can't wait!

Dette var en liten påminnelse til de som ikke visste det eller eventuelt hadde glemt det. Vet jeg er snill.


# Følger du med på FF?

 

-Andrea

JULEFERIE !!

I dag er jeg sikker på at blogg.no blir spammet med "JULEFERIE" overskrifter. I go with the flow. Da er det endelig juleferie!! Gleder meg til å "sove" ut slik at jeg blir klar for nye skoledager neste år :-) nei. 
Nå skal kose meg! Kjøpe inn siste rest av julegavene, pakke de inn, høre julemusikk på full guffe, danse rundt med nisselue(hei Kristina!) og spise meg fetere på julemat. Akkurat slik skal det være i jula.Jeg har forresten allerede begynt, det var nemmelig siste skoledag i dag, ferdig kvart på elleve. Først så vi trinnet vårt bli knust av lærerene i volleyballkampen mellom 10.klasse og de gamle..... Så ble det bare til å slappe av og snakke etter det. Til slutt avsluttet vi klassevis med en kort julefortelling, godteri og brus!

Siden jeg ikke greide å spise opp dette på skolen, sitter jeg nå og stapper i meg. Senere i dag stikker jeg en tur til byen, og i kveld skal jeg bare sløøøøøve. Håper jeg! 

# Har du juleferie nå?


-Andrea

TI must i julen


1. Adventskalender. Jeg må ha adventskalender. Hos pappa har jeg vanlig sjokoladekalender mens hos mamma har jeg pakkekalender. Det er alltids kos å våkne for så å åpne en ny luke, i tillegg er det mye lettere å telle ned dagene!2. Blåfjell
eller annen barnetv-adventsalender. Om det så er "Skomakergata", "Jul i Svingen" eller "Jul på Månetoppen" må det være med. Jeg ser alltid på barnetv-kalenderen i jula. Som oftest ser jeg på den på kvelden også, men i år ble det for dumt..

3. Julebrus.
Hvem kan vel holde seg foruten julebrus i julen? Når det først er å kjøpe i butikkene går det mye penger på det. NAM. 

4. Julemusikk
. Det er en viktig del av å få julestemning for min del. Både ny og gammel julemusikk finnes på min spotify-liste

5. Julekaker
. Selv om jeg ikke liker å bake kakene selv må det være både kakemenn og krumkaker i mitt hus. 

6. Nisselue
. Haha, tro det eller ei. På skolen er det alltid en dag det er juleverksted og nissegrøt, og da står det alltid at vi kan ta på oss nisselue om vi vil. Det vil jeg selvfølgelig, så den er med. Vel, for å være ærlig er det ikke alltid den er på hele dagen da, den er i veien...7. Julegave innpakking
. Julegaver må jo kjøpes, men det koseligte er å pakke de inn mens julemusikken står på. Love it.8. Mandarin/appelsin
. Bare lukten gir meg en fin julefølelse. Jeg elsker appelsin, og må innrømme at jeg egentlig spiser det året rundt. Men i jula smaker den best! Faktisk har jeg ikke enda spist appelsin denne desembermåneden(!!)

9. Snø.
Hva er vel jul uten snø?! Jeg blir helt i hundre når jeg ser den første snøen falle, og ellers når det snør. Spesielt om snøen holder på å smelte bort, så kommer det litt og redder julefølelsen, magisk. 10. Pinnekjøtt
. Ah, det er det beste jeg vet. Får vann i munnen bare med tanken på det. Lukta og smaken, åhhhh. Seriøst, ingen ting er bedre. 

# 10 must for deg i julen?


-Andrea

 

Update

Har faktisk prøvd å blogge både fredag, lørdag og i dag.. Men den stakkars pcen min er litt fucked for tiden, så jeg har ikke kommet meg på internett. (Tror den har fått virus, og brannmuren klikker..) Noe som betyr at jeg nesten ikke har vært på facebook en gang! (Så lite at vennene mine har lurt på om jeg fortsatt lever..haha!)


I dag har jeg laget årets julekort. Ganske fornøyd!

KØDDA! Bare meg og lillesøss som hadde en liten photoshoot med webcameraet mitt (hadde ikke noe bedre å finne på, siden internetten klikka igjen)

# Har dataen din virus?

-Malin

Viktig tema # Mobbing


Mobbing.. Et viktig tema!  Veldig viktig.. Og veldig seriøst. 

Det er mange av de uskyldige menneskene her i verden som faktisk blir mobbet, men hvorfor? Er det i det hele tatt noen grunn? For de fleste er det ikke det. De viser bare at de er usikre, og det ser mobberne på som et stort hjelpemiddel. Det er de som er usikre det er lettest å gå mot. Det er de som er usikre som blir de opplagte offerene.
Hvorfor er det slik? Hvorfor er det uskyldige, usikre mennesker som får hat? De, av alle, burde fått hjelp. De burde fått støtte og gode venner. Det er haterne, det er faktisk de som var usikre. De som er usikre.. Og de bruker usikkerheten feil. De bruker den mot andre uskyldige. 

Men så er det de som bruker den rett. De som tår frem, og viser at mobbingen ikke brekker dem. De som viser at det finnes håp, det handler om å prøve å ignorere, det handler om å prøve å overse dem. Ikke bry seg. Men er det så lett? Nei. Det må da vel være noe av det vanskeligste her i verden..

De fleste av oss har nok sett videoer fra folk som blir eller har blitt mobbet. Nå i det siste har det gått rundt en video av en gutt kalt Jonah. Han sier han ble mobbet, han strevde.(Se videoen her.)  Men så kom det en ny video av samme gutt, i hvert fall nesten samme gutt.. Dette var en glad gutt.  Så sitter vi resten igjen med det store spørsmålet, ble han mobbet, eller var det bare et påfunn? Jeg leste akkurat, rett før jeg postet dette innlegget, en oppdatering under denne videoen. Han sier det var ekte, men at han fikk det bedre etter han postet videoen. Les teksten under videoen på YouTube!
Uansett om det var det eller ikke, budskapet ligger i den videoen. Og alle svarene han har fått på den, det er ekte mennesker. Mennesker med følelser. Dette er en av mange personer som svarte Jonah. Denne videoen var helt nydelig, verdt å se den!

 
Mange av mobbeofferene vurderer selvmord og selvskading. Fortjener de virkelig det? Hvem er det som fortjener å bli mobbet i det hele tatt? Det er ingen. Absolutt ingen! Jeg er ganske så sikker på at det er helt forferdelig, noe jeg ikke en gang vil unne min værste fiende. Jeg har aldri blitt mobbet, men jeg kan si med nesten 100% sikkerhet at det ikke er noe folk burde oppleve. 

Tenk på mobbeofferene. Tenk hva de tenker. Hva de føler. Hvordan de har det.. De har to ansikt. De har det de viser seg selv, og de har det de viser verden. Hvilket er det ekte? Det er det de viser seg selv. Vet dere hvorfor? Fordi de tør ikke å vise at de er lett å brekke. De tør ikke å si ifra. Dette er selvsagt ikke alle, men jeg håper denne lille teksten min hjelper mobbeoffere til å forstå at de bør si fra, de bør prøve å stå fram. Jeg skjønner godt at det kanksje ikke er så lett.. 

Jeg som ikke har vært borti mobbing på en personlig måte har vel ikke det meste å si. Men jeg vet mange der ute går gjennom dette.. Stå på, vis haterne at dere er sterke! At dere greier å kjempe i mot. Ikke velg den letteste utveien, dere fortjener bedre. Alle og en hver. Og til mobbere, har dere noen gang tenkt over hva dere gjør med folk? Om dere ble mobbet selv, hvorfor mobber dere nå om dere vet hvor ille det er? Prøv å få slutt på dette. Det gjør det ikke bedre for noen. 

 
Jeg er sikker på at halvparten som kommenterer dette innlegget ikke har orket å lest mer enn fem ord fra innlegget.. Jaja, det er deres valg.  

# Hva er din mening om mobbing?


-Andrea

 

Flinke jenter


Finfin uten sminke jah!

Har stått i kiosk på en håndballturnering fra 08:30-13:30 elns! Blitt skikkelig flink til å koke kaffe nå hvertfall, haha!

Jeg rota kaffe på meg, Malene rota vaffelrøre på seg og stakkars Guro sprengte brusa si.. Flinke jenteeer!

Har også vært å vasket i det lokalet jeg feiret bursdag på fredag, og nå skal jeg ta julevask på rommet og badet + pynte litt til jul. Etter det blir det jul i blåfjell - maraton med lillesøss (Har enda ikke fått med oss en episode i år!)

# Hva har du gjort i dag?

-Malin 

Birthdayparteeey


Da stikker jeg og Kristina i bursdagen til Malin, Siri og Emilie! Snakkes :-)
I'm sexy and I know it


# Hva skal du i kveld?


-Andrea og Kristina

Chill uke


I morgen skal vi ha vår førtse tentamen før jul. Denne uka har vi hele tre tentamener, så det er en ganske chill uke på skolen. Men det er viktig å huske at vi må gjøre det bra, siden vi går i 10.kl nå... 


Taperbarn ♥

# Har dere startet med tentamen i år?
# Ønsk oss lykke til på tentamenene da?

-Malin

Kristina 15 år!


Verdens aller beste jente fyller 15 år i dag! 


Sykt kul sang, i know! Kaptein Sabeltann ♥

Jeg er så utrolig glad for at jeg ble kjent med deg, du er verdens beste beste beste venn! Jeg kommer alltid til å være glad i deg, samme hva som skjer. Håper vi aldri mister kontakten!! Ønsker deg en kjempefin dag, og hvem vet, kanskje dukker det opp noen overraskelser? Jeg skal ikke si noe mer om det siden jeg nesten har røpt det fra før av.. Kjempe glad i deg jenta mi ♥


Fra 8.klasse..

# Kjenner du noen som har bursdag i dag?
# Gratuler Kristina med dagen da?

-Malin 

N.E.R.D


Blitt dårlig blogging fra meg.. Igjen! Skal virkelig prøve å skjerpe meg. Men livet mitt er ikke så veldig spennende for tiden, består mest av skole og håndball (og facebook..!) 

Onsdag brukte jeg to timer på å stå i kø på bikbok for å betale en jævla kjole! Og torsdag nerdet jeg naturfag..

Må nesten skryte litt av at jeg endte opp med 5+ på prøvemuntlig i naturfag!! (Egentlig suger jeg i naturfag, så jeg ble veldig positivt overrasket av karakteren) 


Litt usaklig bilde, men har ikke noe annet.. 

# Er du god i naturfag?

-Malin

Lykkerus


Endelig ferdig med prøvemuntlig eksamen(ikke ekte eksamen, bare en prøve på den liksom)! Kom som sagt opp i norsk, og jeg grudde meg noe helt sykt. Jeg følte egentlig det gikk ganske bra, men hadde noen hull her og der. Derfor var jeg selvfølgelig utrolig spent på karakteren, og gjett hva!! 6-!!! Lykkerus! Feirer nå meg selv med donut og så blir det en liten bytur for å kjøpe gave til Kristina(hehe Kristina!) etterpå! 


Så fornøyd!


Nomnom

Håper dere tåler at jeg er stolt over meg selv, skryter litt og sånt vet dere! Jeg kan ikke for det, er veldig fornøyd!

# Har du hatt prøvemuntlig eller vanlig muntlig eksamen?


-Andrea

Have a great day!


God morgen, alle søte! 


Wow, det er ikke ofte dere ser meg med hårtopp! God morgen trøttetrynet. 

Nå stikker jeg på skolen om noen få strakser, hvor planene er å skrive mer og øve til prøvemuntlig eksamen. Senere skal jeg på dans, og det kommer nok ingen innlegg i kveld. Dette er pga at vi vil oppnå et så bra som mulig resultat, så både jeg og Malin kommer til å sitte med nesa i boka.

Jeg har heller ikke hatt "Day **" på  to dager, derfor kommer de tre jeg har missa senere en dag. Enkelt og greit. 


# Hva skal du i dag?

-Andrea 
Farging av hår - FØR OG ETTER


I går etter skolen tok jeg, mamma og mormor turen til tantes frisørsalong, Hårsmia. Nå har jeg endelig fått forandring på håret, og det ble ganske stor forandring også! Fra blondt til brunt. Jeg er veldig fornøyd, og jeg har bare hørt positivt om det hittil, så da håper jeg folk sier det de mener! 

FØR: Det kan dere se på headeren.. Heheh.. 


ETTER: 
Ignorer det sminkeløse trynet etter dansetrening. Her er i hvert fall resultatet!

Nå må jeg stikke og begynne med øvingen til prøvemuntlig-eksamen, som jeg skal ha på fredag. Temaet mitt ble Amalie Skram, altså norsk, naturlaismen..

# Hva synes du? Kledde jeg blondt eller brunt best?


-Andrea 

Øyeblikket vi har ventet på
Nå er jeg helt i hundre! Snart drar jeg til Aker stadion for å se guttene mine få gullpokalen og gullmedaljene sine. Dette øyeblikket har vi ventet på i 100 år (bokstavelig talt)! Resten av dagen går nok med til feiring, satser på å få møte spillerne etter kamp. Gratulerer så mye med gullet MFK! ♥MItt gullskjerf og mamma sin gullue, lovely! 

# Gratuler Molde med gull daa?

-Malin 

Twilight-maraton


Er det kun meg som elsker Twilight-serien? Får ikke nok, altså! Serien er herlig.. Den første filmen jeg så var New Moon, deretter Eclipse. Til slutt så jeg den første filmen. Fin rekkefølge, yes I know. Vi har begynt med særoppgave på skolen, og der har jeg valgt å ha om den første boka i Twilight. Er ferdig med den, og har begynt på den andre.. Rett og slett fordi jeg ble avhengig av å lese boka. Jeg er ikke verdens raskeste leser, føler jeg aldri egentlig har tid til å sette meg ned med ei bok. I går så jeg og Kristina den første filmen, og i dag fortsetter maratonet vårt med de to neste. Dette gjør vi for å lade opp til Breaking Dawn som kommer på kino på fredag! Gleder meg noe helt sykt! Har sett trailere, intervjuer og mange andre klipp fra filmen og skuespillerene, og jeg blir helt i hundre av å tenke på at det kun er seks dager igjen til filmen kommer! # Liker du Twilight?


-Andrea

Hospitering på Medier og kommunikasjon


I 10.klasse kommer det noe som kalles hospitering. Jeg tror de fleste skoler driver dette systemet, i likhet med vår. I dag var jeg på Molde vgs - Medier og kommunikasjon, utrolig gøy! Jeg hadde en plan om å søke der, og denne dagen forsikret meg bare om valget. Vi ble delt inn i grupper, deretter var vi inne og prøvde oss på forskjellige saker og ting. 
 En av de var foto. Vi var modellene, kleint! Vi var også i studio, hvor vi filmet bildene som blir vist på TV (Slapp av, dette er ingen sending på ekte!) og så fikk vi prøve oss inne i det lille rommet som bestemmer kamera osv. Haha, vanskelig å forklare! Senere fikk vi se på stumfilmer 1.klasse-elevene hadde laget. Til slutt var vi inne og så på når en klasse lærte om animasjon.. 
Dette rakk vi før lunsj. Etter lunsjen var vi samlet alle hospitantene og elevene fra vgs1. Hørte bare på snakking og litt planlegging, før vi gikk for å få dagens siste informasjon om videre valg etc. Alt i alt; en veldig morsom og lærerik dag!

 Nå bærer det  videre på dans, utrolig bra timing. Beina mine er stive som pinner etter cooper-testen i går. KJEKT!
Vil også si gratulerer med dagen til broren min, Jonas 17 år!

# Har du vært/skal du på hospitering?


-Andrea

 

10 ting jeg hater


1. Folk som klager og irriterer seg over ABSOLUTT alt. Jeg skjønner virkelig ikke poenget i å måtte klage på alt andre gjør. Fokuser heller på dine egne feil, ikke alle andres. Oj, når jeg tenker over det er det jo det jeg holder på med selv nå! Haha, kuling.

2. Justin Bieber haters. Ja, sjokk. Justin igjen! Men seriøst, at folk skal hate en person de ikke en gang kjenner, eller like ille; som ikke har gjort en liten dritt mot deg, hva er poenget? Tror du han noen gang kommer til å få med seg akkurat DEG og ditt hat? Tror du han kommer til å bryte ned pga hatet han får? Nei, han er sterk. Han opplever dette hatet hver eneste dag. Han har følelser, tenk dere om før dere sier noe. Dette gjelder ikke kun Bieber heller, men alle andre personer. Hat er unødvenidg. 

3. Edderkopper og andre krypdyr. Hva er poenget med disse små skapningen? Har vi virkelig bruk for dem, eller er de her bare for å skremme oss som ikke liker dem? 

4. Rasisme. Dette er viktig. VELDIG viktig! Rasisme er noe jeg virkelig ikke tåler, det er så unødendig og forferdelig. Uansett hvilken type rasisme vi snakker om. Annen hudfarge, annen religion, annet livssyn, homofil, heterofil, bifil, folk med egen stil OSV.. Når folk tenker rasisme er vel de to førstenevnte det folk tenker mest på, men det finnes jo rasisme på andre måter. Det er i hvertfall slik jeg ser det! Unødvendig og forferdelig, som sagt. Uten rasisme hadde det var MYE mindre krig i verden. 

5. Folk uten egne meninger. Hvorfor sier du akkurat det samme som noen andre sier? Tørr du virkelig ikke å snakke for deg selv? Eller verre, når du er med en person sier du en mening, men når du kommer til en annen person mener du noe helt annet. Det er for dårlig, du. 


Bare fordi det er gammelt, dødskult(ironi ja) og jeg hadde ingen andre bilder!

6. Personer som ditcher eller lyver. Ikke la den såkalte utfrysningen din gå for langt. Å ville ha flere venner er selvfølgelig helt greit, bare pass på å ikke såre noen andre.  Ikke ditch, og for all del, ikke lyv meg rett opp i trynet. Det er LAVMÅL. Litt morsomt også egentlig, når jeg selv vet sannheten og du står å lyver. Haha, ser jeg helt idiot ut?

7. Rykter. Hva søren er det morsomme med å spre noe USANT om en person? Jeg skjønner ikke helt greia, er det liksom kult, gøy, snilt? Synes du det? Hadde du likt at noen hadde spredt dette ryktet om deg, og du hadde visst ved deg selv at det var usant.. Men hva hjelper det, når ingen andre tror deg? Tenk deg om før du sprer rykter, du vet ikke hvor mye de kan såre.

8. De som tror de er bedre enn alle andre. Ja, jeg skjønner jo at du kanskje er litt stolt over å være toppscorer på fotballaget, men det betyr ikke at du er best i alt mulig annet også. Og selv om du er god i mer, trenger du ikke av den grunn å oppdatere oss andre om det hele tiden. 

9. Folk uten skikkelige argumenter. Når jeg først kommer i en diskusjon med noen, så hadde det faktisk vært litt hyggelig om vedkommende greide å komme med et skikkelig argument, og ikke bare noe tilfeldig.. Det er rett og slett irriterende når de som ikke har et argument prøver å komme med noe likevel. Kan man ikke bare si "ok, du har rett" eller noe?

10. Når pcen min klikker. Spesielt midt i et blogginnlegg. Det er så sykt irriterende når pcen skrur seg av når jeg har skrevet langt, som vil si at jeg mister 3/4 av alt jeg har skrevet. Det skjedde når jeg skrev dette innlegget først! Jeg var så godt som ferdig, derfor ble dette innlegget litt dårligere. Ja, jeg vet jeg burde ha lagret i utkast, men jeg tenker jo ikke over det hele tiden da...

 

# Hater du noe av det samme, eller noe annet?


-Andrea

Call me a slut. Call me a whore. Call me whatever, I've heard it before


De fleste jenter opplever å bli kalt hore, billig, fake, løgner, bitchie eller blond, selv om vi er det eller ikke. Dette er det vel også jenter som opplever å kalle andre.. Hvorfor kaller vi jenter andre for disse ordene, uten å tenke over hva de faktisk betyr? Gjør det oss bedre enn de andre? Nei, det gjør oss verre. Hadde det ikke vært fint om vi bare kunne slutte å oppføre oss slik mot hverandre? Er det egentlig mulig å slutte med det, eller ligger det i 'naturen' vår? Jeg regner med at de fleste har forskjellig syn på det, men jeg tror at alle kan greie å begrense seg! Call me a slut, call me a whore, call me whatever, I've heard it before.. Say that I'm fake, say that I lie, say what you want, you won't see me cry. And since I know it's not true, calling me this, what does that make you?

 

# Synes?


-Andrea

 

PHOTOSHOP

På skolen i dag fikk vi lære bittelitt om photoshop, av en annen elev i klassen. Det var ganske gøy, selv om jeg ikke skjønte så veldig mye..

Lagret bildene på minnepenna mi på skolen, og får dessverre ikke lastet de opp større enn dette:


Kom vel som et sjokk at vi valgte å lage noe med MFK? Tahaha!


Bare 15 dager igjen til den kommer på kino!

Må vel bare innrømme at det ikke var jeg som redigerte dette. Eller jeg var litt med på det, men det var for det meste Andrea som fikset bildene. Hun har holdt på litt med photoshop før, mens for meg var det helt nytt..

# Hvilket bilde likte du best?
# Kan du mye i photoshop?

-Malin
 

Halloween

Kanskje litt sent å komme med halloween innlegg i November..? Bedre sent enn aldri da!

Hadde ikke planer om å gå i år, men ble med noen venner alikevel. Siden jeg var på håndballkamp først, begynte vi ikke å gå før i ni tiden. Og da hadde småungene tømt de fleste husene for godis, men vi fikk en del alikevel!


Kristina-Andrea-Emilie-Malin istedet for å være skumle tok vi på oss MFK utstyr og feiret gullet! 


Andrea & meg.

# Gikk du halloween i år?
# Hvis ja, hva kledde du deg ut som?

-Malin

GRATULERER MED GULL KJÆRE GULLGUTTER


Har ikke mer å si enn at jeg ELSKER Molde FK! Og tusen takk til SK Brann som slo Rosenborg! Fotball-innlegg, men men.. Dere skjønner meg vel. GRATULERER MED GULL TIL GULLGUTTENE OG SUPPORTERE ♥


Fra Ålesund-kampen.


# Hvilken lag heier du på i tippeligaen?


-Andrea

10 ting jeg hater

- Folk som sammenligner meg med lillesøsteren min. "Marie du er jo snart like høy/stor som Malin du!" Hehe, veldig morsomt å høre dette (ca) hver dag? NEI!

- Edderkopper. Æsj, dette er seriøst noe av det verste som finnes. Og hva er det vi skal med dem egentlig? Tror de finnes bare for å skremme livet av meg. Noe de greier veldig bra!

- Folk som må ha oppmerksomhet 24/7. Hallo, vi vet at dere er der, men det finnes andre folk å bry seg om også!

- Å ikke ha penger. Det er jo sykt morsomt når vennene dine spør om du vil finne på noe, så har du ikke nok penger til å bli med. Atm er jeg en fattiglus..

- Å miste busser. Koselig når jeg har stått over 10 min og ventet på bussen, så ser jeg den bare suser forbi meg, fordi jeg glemte å strekke ut arma. Kan de ikke bare stoppe å spørre om jeg skal sitte på? 

- Folk som aldri smiler. Greit nok at folk ikke smiler døgnet rundt, men det går an å komme med et lite smil i løpet av dagen!

- Spotify reklame. Som sagt er jeg en fattiglus, så jeg har ikke råd til premium. Men de kan jo drite i å komme med reklame om alt mulig jeg ikke bryr meg om! I hvert fall når jeg prøver å høre på musikk.. (I skrivende øyeblikk reklamere de for Nike fotballsko!!)

- At ting ikke blir som planlagt. Sorry, men jeg er et ordensmenneske, og blir veldig sur når ting ikke blir som de skal. Blir selvfølgelig ikke sur hvis det blir bedre enn planlagt da. Taha!

- Drama. Her er det først og fremt drama mellom oss jenter. Helt sykt hvilke ting vi gidder og bry oss om. Hvis alle kunne brydd seg mindre om andre (ting de misliker med dem) og mer om seg selv så hadde vi sluppet mye unødvendig styr her i verden! 

- Dårlig vær! Snø er greit nok i desember og januar. Regn og vind/ storm kan det være når jeg har fri. Hvis det er dårlig vær når jeg skal på skolen blir jeg sykt deprimert. Hater å måtte ha på meg masse tykke klær for å gå ut..


Men sånne fine blinksudd som dette elsker jeg da, føler meg så søøøt!

# Har vi noe til felles?

-Malin

Weekend

Endelig helg!
Har vært utrolig dårlig blogging denne uka, har hatt en del lekser, treninger og kamp. Nå sitter jeg nydusjet med Emilie ved siden av meg. Vi venter på at Malene skal komme, og da skal vi se på film, og kose oss med godteri og brus. Herlig!# Hva skal du i kveld?

-Malin

10 ting jeg elsker

♥ Molde FK (gullguttene mine!)

♥ Musikk

♥ Vennene mine

♥ Familien min

♥ Dyrene mine
♥ Shopping

♥ Jul

♥ Sommer

♥ Få komplimenter!

♥ Gutter# Hva elsker du?

-Malin

Jeg er redd.


Jeg er redd for brann. Jeg er redd for sykdommer. Jeg er redd for døden. Jeg er redd for voldtektsmenn. Jeg er redd for drapsmenn/damer. Jeg er redd for fylliker. Jeg er redd for kidnappere. Jeg er redd for lynet. Jeg er redd for alle gærne personer som går rundt i mørket og skremmer folk. Jeg er redd for plutselige lyder og brå bevegelser. Jeg er redd for edderkopper. Jeg er redd for krig. Jeg er redd for innbrudd(styver). Jeg er redd for gjenferd. Jeg er redd for å miste noen kjente og kjære. Jeg er redd for å mislykkes.Jeg er redd for våpen.Det er så mange ting å være redd for, mer eller mindre. Men hvorfor er vi egentlig redd for dette? Hvem får oss til å være så oppmerksom på det? Jo, det er nyheter. Det er rykter. Og det er andre ting som påvirker en person. Det er det som får oss til å tenke ekstra mye over det, spesielt det som skjer i vårt nærområde, men også det som skjer rundt om i landet og verden. Hvorfor er jeg reddere for dette nå enn jeg var før? Er det ikke slik at man blir modigere med alderen? Mitt syn på dette er at nå når vi er eldre får vi høre mer. Vi er mer oppdatert på ting som skjer, og slike ting blir nesten daglige å snakke om. Hvorfor snakker vi om dette når det er så ubehaglig? Nei, det vet jeg ikke.. Vi er jo nyskjerrige, vi vil vite. Ikke alle er like redd for alt, men følelsen man får når man er redd, den tror jeg vi alle kjenner. Følelsen av angst og usikkerhet. Følelsen av ubekvemhet når man er alene hjemme, følelsen av at du ikke er alene. Følelsen av at noe kan skje, når som helst. Følelsen av å være paranoid. Det er en følelse jeg har ofte, jeg er veldig paranoid. Jeg føler at det går folk etter meg, jeg føler at det kan stå noen rett bak hjørnet. Det er ubehaglig, rett og slett. Jeg blir redd. 


# Hva er dine tanker om dette?
# Hva gjør deg redd?


-Andrea 

CupcakesHar laget cupcakes for første gang sammen med søteste Emilie! Øvelse gjør mester så de blir vel litt finere neste gang?

(Innlegget skulle blitt postet i går, men det ble så mye styr at jeg ga opp..)

# Har du laget cupcakes før?

-Malin

Happy birthday!

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN VERDENS BESTE EMILIE:


Det med (mamma) på slutten er ganske internt..

Håper du får en kjempefin dag!  Vil også gratulere Anita som fyller 15år i dag!
♥ Love u ♥ Klem fra ANDREA og Malin

# Gratuler Emilie med dagen da!

-Ozy

Idolkos
Endelig helg! Haha, føler nesten det blir litt feil å si det ettersom jeg føler uka bare har fløyet forbi, men helg er helg. Det er aldri fælt å få det! Nå sitter jeg bare å venter på at Idol skal begynne på igjen, altså nå i skrivende øyeblikk. Har tre favoritter for dagen, og jeg er sikker på at minst én av dem går videre. Christopher, Henrik og Rodao. 
Har forresten ikke orket å beskjære bildene, alt for bloggen.. He-he.  


Vant denne supersøte toppen på bloggen til Emilie
# Hva skjer hos deg i kveld?


-Andrea

Håndball

I dag skal jeg begynne på håndball igjen, spilte det fra 2. - 7.klasse. 
Ser frem til å bli sprekere, spille håndball, kamper, cuper og treninger sammen med herlige jenter. 
Håper jeg fortsatt har litt teknikk i meg, blir flaut å komme som nybegynner nå liksom.. Hahaha!


Bilder fra Tiller cup, mitt beste og siste minne fra håndball. 

# Spiller du håndball?

-Malin 

Det skjer ekle ting i Molde!

Uff, vet ikke helt hva jeg skal si. Egentlig vet jeg ikke om jeg burde dele dette med blogg.no eller ikke heller... Men jeg tror jeg gjør det, så blogger jeg for en gangs skyld om et seriøst tema.

Den siste tiden har det vært flere voldtekter i Molde. Jeg har ikke tenkt så mye over det, men jeg tør ikke å gå alene i byen lengre. Det var en periode hvor det sto om nye voldtekter i avisa, nesten hver helg.. 


I natt har ei kvinne i 50 årene blitt voldtatt, og hun døde av skadene! Dette skjedde på et hotell i Molde. Trykk på bildet ovenfor for å lese mer om denne saken. 


Litt utenfor Molde ble en mann påkjørt og drept av en trailer. Trykk på bildet her også hvis du vil lese mer om dette.

Alle disse hendelsen er triste å høre om, og mine tanker går til alle pårørte! 
Jeg og Andrea er heldigvis ikke innblandet i noe av dette...
For ca 1 år siden opplevde jeg / vi (Andrea var der, men det var meg det gikk utover..) en veldig ekkel hendelse i Molde. Dette er noe jeg ikke vil utdype på bloggen, i hvert fall ikke nå.

# Skjer det mange ekle ting i byen din?

-Malin

Friends

♥ A friend is someone who knows the song in your heart and sings it back to you when you have forgotten how it goes

♥ The best accessories a girl can have are her closest friends


Love you guys!


♥ True friends are families which you can select

♥ A friend is someone who sees through you and still enjoys the view


# Hvilket sitat likte du best?

-Malin 

Fjelltur

I dag var 5.-10.kl på fjelltur sammen. Fjellet het "Vettafjellet", det var ikke så langt, men ganske bratt, så det ble litt slitsomt.
Ellers fikk Andrea et skikkelig ekkelt gnagsår, og jeg tryna i en busk..
Jeg var så flink at jeg tok med meg kamera, så her kommer litt bilder fra turen:


Hehe, Andrea som tok mest bilder, derfor er det flere bilder av meg enn henne..


Orker ikke å skrive navnene til folk, men dere ser vel hvor jeg og Andrea er?


Mange herlige folk på tur! ♥
# Tycks?


-Malin

Filmmaraton


Nå skal Ozygirlza prøve å se fire hele filmer(!!). Veldig usikker på om det funker, i og med at vi er veldig hypre. Vi får alltids noen flotte sitat fra kveldene, f.eks
Malin "Andrea, ikke le da! Jeg får vondt i nesa!" .. Okei, det var morsommere der og da. Dessuten har latteren til Andrea forandret seg, så nå høres hun ut som en pelikan(?). Får håpe vi overlever denne kvelden, ler til vi ikke har mer pust igjen. Ikkje braaa!


# Hva gjør du i kveld?


-Ozy 

Kunsten å være syk


Haha, dør (ikke) av overskifta! Det er jo en superkunst å kunne å være syk, neida, seriøst. "Syke-humor".. 
Det er faktisk ganske kjedelig å være hjemme, fryse, så koke over, hodepine, så helt 'frisk', rennende nese og ekkel hals. Jeg må til og med droppe dans i dag, og det er ikke akkurat veldig bra.. Anyway, jeg har jo en del å gjøre da, så jeg skal vel ikke klage. Lekser, film, lese, bloggen osv.


Dette er da det jeg har levd på, tulla igjen.


Vært å tatt litt bilder, kan legge ut fler senere.


Har noen filmer jeg kan se, pluss en bok til særoppgaven på skolen som skal leses. 


Akkurat nå står verdens beste film på, og gjett om jeg smelter da! Haha..


# Hva gjør du når du er syk?


-Andrea

Vi trenger hjelp!

I meida & kommunikasjon på skolen (har bare 2 timer som "valgfag"), skal vi levere inn et prosjekt på torsdag. Prsojektet er en liten film vi har laget selv. Vi er ferdig med filminga og alt det der, men redigeringa gjenstår.
Vi filmet med speilrefleksen til Andrea (Canon eos 500d) og da ble filene lagret i et format som ikke støttes av Windows Movie Maker.
Og da aner ikke vi hvilket redigerings-program vi kan bruke, eller eventuelt hva vi kan gjøre for å få åpnet filene i WMM.


PlisPlisPlis hjelp oss, så kanskje dere får se videoen på bloggen en gang?

# Hvilket redigerings program bruker du til videoene dine? (Vi trenger tips om programer som er gratis og som støtter filer fra speilrefleks...)

-Malin 

10 utfyllende fakta om meg # Malin

Dette blir omtrent samme innlegg som Andrea la ut, men vi er to forskjellige personer så innleggene blir ikke like uansett...!1. Jeg blir lett såret
Men jeg er ganske god til å skjule det. Negative ting (som blir sagt eller gjort til/mot meg) greier jeg ikke å glemme, mens det positive har jeg vanskelig for å tro på. Jeg har blitt såret mange mange ganger uten å vise det til folk. Eller noen folk som kjenner meg godt merker det kanskje, men jeg sier ikke noe til noen..
Det at jeg ikke greier å ta så godt i mot komplimenter betyr ikke at jeg ikke liker det. For det er veldig koselig og jeg får litt og litt bedre selvtillit, men hvis det kommer noe negativt inni bildet, blir den like dårlig igjen. Og  jeg må takke dere lesere som bare skriver hyggelige kommentarer til oss, vi har ikke fått mye drittslenging på bloggen vår, og det setter vi stor pris på, Dere er best!

2. Jeg elsker Molde fotballklubb ♥

Skjønner ikke helt greia selv en gang, jeg er bare helt hekta på laget! Trodde aldri jeg skulle bli en ordentlig fan.. Men etter at jeg var med pappa på min første kamp, begynte jeg å mase om å dra på flere kamper. Og de siste årene har jeg hatt sesongkort og vært på alle kampene jeg har kunnet. Mitt første sesongkort vant jeg på radioen "1FM" her i Molde.
Hjertet mitt er rett og slett blått og hvitt, noe det skal være hele livet.3. Jeg blir lett betatt av folk.
Ikkje braa (som Dj Dan sier.. haha.)
Tror nok grunnen er det at jeg prøver å finne det positive ved folk jeg ikke kjenner (altså holder på å bli kjent med) også begynner jeg å like personen mer og mer, helt til jeg innser at ikke alt var positivt alikevel. På grunn av dette har jeg blitt såret en god del ganger.. Jeg hater å såre andre mennesker, derfor prøver jeg å like alle istedet, og noen ganger liker jeg de altfor mye..

4. Når jeg sier "glad i deg" så mener jeg det!
Jeg blir også veldig lett glad i nye mennesker, det er bare sånn jeg er. Men det er jo forskjell på hvor glad jeg er i folk, er liksom ikke like glad i ei/en jeg nettopp har blitt kjent med som jeg er i familen og vennene mine. Jeg er en person som virkelig elsker familien min og vennene mine♥ 

5. Er det noe jeg virkelig vil så gjør jeg det.
Stakkars mamma og pappa, heh!
Istedet for å spørre fint om å få lov til noe, så sier jeg bare hade, jeg skal.... også stikker jeg.
Men det er jo av og til jeg blir stoppet.. "Du kan faktisk spørre før du bestemmer deg for å gjøre noe. Du gjør bare akkurat som du vil, du! " sier de til meg da. Og da tenker (og sier) jeg at det faktisk er mitt liv, så jeg bør få lov til å bestemme hva jeg vil gjøre. Men noen ganger er det godt å ha foreldre som setter grenser, bare noen ganger..!

6. Jeg har stort talent i å miste busser.
Dette er et stort problem jeg har. Uansett om jeg vet alt jeg skal om bussen, er det nesten alltid noe som går galt. Visste ikke at jeg kunne ta Oslo bussen, glemte å rekke ut hånda, glemte tiden, den kjørte bare rett forbi ++ er noen av unnskyldningene mine. Mamma ble ganske sur på meg da det var en periode hvor jeg miste bussen tre dager på rad.. Men hallo jeg kan ikke noe for det, meg + buss, det går bare ikke. Dere må forresten vite at jeg også greier å ta bussen av og til da. Har faktisk blitt litt bedre i det siste, men skal ikke skryte for mye, for da kommer de en "faile-periode" igjen, det er jeg sikker på!

7. Jeg er eldst på skolen (av elevene)
Dette er jo så kult at det må være med på bloggen, enig?
Nå går jeg i 10.kl og da er det meg og min "tvilling" Olav som er eldst av alle elevene. Og noe enda kulere er vel det at jeg er blandt de laveste også (skulle til å skrive elevene, men jeg er jo høyere enn 1-3.klassingene, i hvert fall like høy!). "Gammel og lav, slek som ungdommen lika det" Det er btw bare 4 måneder igjen til jeg blir 16, og da kan jeg scootre til skolen, wii!

8. Jeg er facebook-avhengig
Hvis det går en dag uten at jeg har sjekket face så får jeg nesten ikke sove. Det hørtes ganske dumt ut, men det er faktisk sant.. Bruker ofte opp en god del penger på mobilen pga. facebook, men det er vel verdt det. Det første jeg gjør når jeg skrur på dataen er å sjekke facebook. Tør ikke å tenke på hvor mange timer, dager, uker eller kanskje måneder jeg har brukt til sammen på facebook..!


9. Jeg er perfektsjonist.
Jeg blir nesten alltid skuffet over ting jeg har gjort, fordi jeg tenker at jeg kunne ha gjort det (mye) bedre. Setter også alt for høye krav til meg selv noen ganger, men begynner å bli vant til det. Hvis jeg merker at jeg ikke får til noe blir jeg ganske irritert og gir veldig lett opp. Ting jeg tror jeg ikke greier har jeg lett for å bare skyve unna meg. Tenker ofte at det er bedre å la være å prøve det enn å faile.. For hvis jeg failer blir jeg bare sur på meg selv. 

10. Jeg griner veldig, veldig lett.
Nå i det siste har jeg til og med fått tårer i øynene uten grunn, aner ikke hvorfor.. Hvis jeg ser folk jeg ikke kjenner ha det vondt så begynner jeg ofte å gråte, dette gjelder selvfølgelig også med folk jeg kjenner. Ofte når jeg ser på filmer eller TV-serier lever jeg meg skikkelig inn i innholdet, jeg kan sitte å snakke til folkene på TV`n og gråte når det skjer noe trist. Hvis jeg hører en fin sang så begynner jeg å tenke på alt mulig, både triste og fine minner, og da kommer tårene veldig fort. Denne egenskapen er litt irriterende, i hvert fall de gangene tårene triller og jeg ikke vet hvorfor.# Har vi noe til felles?

-Malin

10 utfyllende fakta om meg # Andrea


1.Jeg er veldig sårbar, blir lett såret, tenker for mye, osvosv
Jeg kan virkelig ikke for det, men jeg begynner utrolig lett å gråte.. Til og med av glede! F.eks da jeg så Idol her om dagen klarte jeg rett og slett ikke å holde tårene inne da noen gikk videre, fordi jeg så hvor glade de ble! Det er sant som de sier; Den største gleden i livet er å se andre glad!  Jeg begynner også å gråte av tristhet, f.eks om personer jeg ikke en gang kjenner har noen som har gått bort, det er helt forferdelig..Sympati og empati har jeg, i stor grad!
Med tenkedelen mener jeg at jeg bruker for mye tid til å tenke. Tenke på ting som får meg i dårlig humør, som gjør at jeg blir lei meg osv. Jeg lever meg også inn i andres situasjoner, det er vel derfor jeg blir trist av å høre andre være nedfor. 
Jeg blir også lett såret. Om noen sier noe til meg som kanskje ikke en gang er ment negativt, det tar jeg til meg. Det er det jeg husker på slutten av dagen. Det er det som limer seg fast. Jeg viser kanskje ikke at jeg blir lett såret, men er det egentlig noe å være flau over? Ikke vet jeg, men fake a smile, liksom! 


2.Jeg liker å skrive
Ja, jeg liker faktisk å skrive.. Tro det eller ei! Det er nok også en liten grunn til at jeg opprettet blogg in the first place, men etter hvert har jeg bare likt det mer og mer..  Jeg liker å få skriveoppgaver på skolen, hvor vi kan fantasere selv, og det går som oftest i novelle-sjangeren. Jeg sier ikke at jeg er den beste skribenten, men jeg liker å holde på med det! Da jeg var mindre hadde jeg faktisk i tankene å bli forfatter, ehe.. Ikke nå lenger, for å si det sånn! Når jeg blir eldre har jeg veldig lyst til å jobbe i en redaksjon eller noe i den duren. Det bladet jeg har mest lyst å jobbe i er nok, til ingens store forbauselse, Topp-redaksjonen. Jeg elsker, og abbonerer på Topp. Angående blad-redaksjonen er det ikke kun for å skrive jeg har lyst å prøve meg.. Jeg elsker nemlig å ta bilder, og jeg liker mote(Vel, det ser kanskje ikke sånn ut hele tiden meg, men det er ikke alltid så lett å finne et bra antrekk....)


3.Jeg hadde aldri klart meg uten venner, familie, facebook og mobil
Avhengigheten her er utrolig stor. Venner og familie, og bare å ha noen rundt meg, det er noe av det viktigste i livet. Jeg hadde rett og slett hatt et forferdelig liv om jeg ikke hadde noen å prate med, le med, være hos og diskutere med.. Jeg blir også veldig lett glad i folk, det er nok en av grunnene til at jeg ikke klarer meg uten mine ekte venner!
Men også facebook og mobil er en total avhengighet for å holde kontakten med folk. For å ha noe å gjøre, og for å bruke tiden til noe. Det er desverre ikke bare positivt at jeg er hekta på facebook og mobil, det kan nemlig plutselig ødelegge for lekser, døgnrytme osv. Men uten facebook hadde jeg aldri blitt kjent med en del personer jeg faktisk for det meste kun snakker med på internett.
 

4.Jeg blir lett irritert og gir fort opp
Om det er noe jeg ikke får til har jeg lett for å gi opp. Det er utrolig negativt egnetlig, men sånn er jeg bare. Jeg eier ikke utholdenhet/tålmodighet i noe som helst!  Jeg blir også lett irritert over at jeg ikke får det til, og det kan ende med at det går utover mine nermeste. Oftest de i familien, såklart. Jeg er ingen perfeksjonist, men det er ofte de små tingene som irriterer mest. 

5.Jeg røyker ikke, snuser ikke, drikker ikke. 
Jeg skal ikke nekte for at jeg har smakt alkohol, det har vel de fleste en eller annen gang. Men jeg har aldri drukket mye av det. Etter en ørliten slurk vil jeg ikke ha mer, vet dere hvorfor? Fordi av alt jeg har smakt (ikke at det er så mye) så har jeg ikke syntes noe om det. Jeg liker hverken alkoholsmaken, og jeg liker ikke følelsen av å vite at jeg har drukket det. Jeg liker rett og slett ikke å gjøre noe ille, haha. Dessuten er jeg ikke gammel nok til å drikke, men uansett. Jeg har derimot aldri i mitt liv prøvd ut tobakk, og jeg har ingen planer om å gjøre det heller!

6.Jeg er en utrolig stor Molde FK-supporter
Både jeg og Malin er veldig store supportere. Jeg elsker MFK, og det kommer jeg alltid til å gjøre. Det er ikke så lett å forklare det, men Molde fotball klubb er ikke kun en gjeng idioter som løper etter en ball. Det er ikke kun fotballtalent, poeng og tabellen som teller. Jeg blir lei meg, jeg blir glad, jeg blir skuffet og jeg blir lykkelig på Moldes vegne. Er det en kamp som spilles tar det ikke lange tiden før alle som ser facebook-profilen min får vite hva som skjer, resultat osv.   

7.Jeg elsker at folk betror seg til meg, og jeg elsker å få komplimenter
At folk sier noe til meg som de ikke villet sagt til så mange andre, det er utrolig koslig! Det er et tegn på at noen stoler på meg, og det liker jeg. Jeg liker også å høre positive ting om meg selv, rett og slett fordi jeg ikke har verdens beste selvtilitt. Det å få et komplimang av en person du liker(om det så er som venner eller ikke) det er helt fantastisk. 

8.Jeg har verdens beste humor, og når jeg er hyper -da er jeg hyper!
Humoren min må være en av de beste i hele verden, mest fordi det er sånn jeg er! Haha, neida. De fleste hverken forstår eller syntes humoren min er morsom, men at jeg synes det selv er det ingen tvil om. Når jeg er hyper derimot, da er alt mulig morsomt. Til og med ting som ikke burde vært mulig å le av. Og om jeg er virkelig hyper, da kan jeg lett ligge på bakken og rulle, si alt for mange dumme ting og da kommer ordene som en strøm ut av munnen min! Dette er det vel mest de jeg er best venn med som har merket, jeg slår meg nemlig ikke helt 'løs'....  

9.I starten er jeg utrolig sjenert...
Om jeg aldri har møtt en person, eller om jeg ikke snakker så ofte med den personen, så er jeg utrolig beskjeden. Jeg snakker såvidt fordi jeg vet at jeg sier masse dumt. MEN om jeg er med en av mine beste venner, f.eks Malin, da er jeg vel ikke den som er mest beskjeden. Da kan jeg snakke uten stans, da kan jeg slå meg løs og da kan jeg være meg selv fullt ut. Uansett.. Dere skjønner vel poenget, når jeg er hos mine nermeste så klarer jeg å snakke mye! 

10.Jeg elsker Justin Drew Bieber
Her kan dere egentlig spørre alle vennene mine. Jeg er helt hekta på denne gutten, og jeg blir utrolig fort sur og beskyttende om noen sier noe stygt om han. Jeg blander meg hele tiden inn i diskusjoner om han, og  jeg har alltid flere argument på lager. Jeg vet det aller meste om denne herligheten, just try me out! Haha, kødda. Jeg har rommet mitt hos pappa dekket med det nydelige ansiktet hans, og jeg har spamma bøker, pennal, venners bøker osv med det flotte navnet. En av mine største drømmer er å møte han, eller i det hele tatt se han! Han får meg i godt humør, han får meg til å smile og le. Jeg har aldri i mitt liv visst hva det ville si å være blodfan før jeg fant Justin, og jeg er veldig stolt av å kalle meg selv en True Belieber. Om jeg ville kunne jeg spammet bloggen med bilder, videoer, sanger og alt mulig, men jeg velger å la være med respekt til dere som ikke er fan av han.
Jeg vet at dere sikkert synes jeg er teit som sier jeg elsker han, ettersom jeg ikke kjenner han personlig. Men dere må skjønne det at når en Belieber sier at de elsker JB, betyr ikke det nødvendigvis på den måten dere tenker. Det er egentlig helt umulig å forklare hvordan vi kan bruke ordet "elske" ovenfor Justin til en som ikke liker han. Det går bare ikke! Dere må faktisk prøve det ut selv for å forstå oss, #ItsABelieberthing, haha. 
Og nei, å være en ekte Belieber handler ikke om hvor mange konserter du har vært på, hvor mye du kan om han, hvor mange Bieber-ting du har osv. Det handler om å være her for han, støtte han gjennom alt og være stolt over han, SELV om han kanskje ikke en gang vet at du eksisterer.  Det handler også om å ikke være flau over at du liker han både som artist og person..  Justin har lært meg en god del ting, han har bl.a. lært meg å "Dream big" og han har lært meg å "Never say never" og at en ting du drømmer om faktisk kan skje "Someday".. Han har også gitt meg mange nye venner, og de fleste Beliebers er som familie, haha. Eller rettere sagt et stort fellesskap.  #BeliebersStayTogether


Så da håper jeg dere orket å lese alt dette, haha. Vet det var en del, men som sagt,  -jeg liker å skrive! Dessuten fristet det bare ikke å skrive en haug med korte faktaopplysninger, jeg liker bedre når jeg får utdypt hva jeg mener i visse sammenhenger. 
Btw vet det sto veldig mye om idolet mitt, men er man fan så er man fan. Det går ikke ann å kun skrive en liten tekst som beskriver hvorfor jeg liker han, og dette er heller ikke alt. Jeg kunne lett ha sittet å skrevet et milelangt innlegg om han, men jeg skal spare dere for det denne gangen! Hehe.  


# Noe til felles? Eller noe du eventuelt visste om meg fra før?


-AndreaArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits