Spring fashion

Åh som jeg gleder meg til våren er her for fullt. Vet ikke hvordan det er med dere, men her i Molde har det både regnet, haglet, sluddet, vært overskyet og sol i de siste dagene. Hva går man i på dager man ikke klarer å spå været? Har også merket at klesinspirasjonen er mye bedre når sola er oppe når jeg står opp. Har nå tittet litt rundt på lookbook, og vårantrekkene har ankommet dit også! 


Hvitt. Striper. Knasje sko.


Runde solbriller. Ensfarget antrekk.


Hippie-stil med langt skjørt.


Lyse farger og blomsterprint.


Korte skjørt. Lyse farger. Hvit og svart.


Runde solbriller. Hvite plagg. Hvit og svart. 


Striper. 


Aztec print. Converse. Knasje farger. 


Ensfarget antrekk. Hvitt. Knasje sko.


Dots-print. Runde solbriller. 


Knasje bukser. 


Knasj bukse og knasj veske. 


Ensfarget antrekk. 

Jeg skrev noen få stikkord under av ting jeg la godt merke til på hvert antrekk, og som dere ser er det en god del som går igjen hos mange!

# Noe du likte her? Hva kler du deg i i vår?

-Andrea

WANTS

Det er så mye herlig i butikkene, på nettbutikker og overalt! Inspirasjon finner jeg også overalt, spesielt mye er det jo på lookbook! Her er noen ting jeg ikke hadde sagt nei takk til, satt sammen på polyvore.com.

WANTS

 

# Noe du likte her?

-Andrea

Gutter, se og lær!

Som mange av dere kanskje vet er jeg en person som elsker gutte- og mannemote. Om dere har vært innom bloggen tideligere, eller fulgt med på den fast, så husker dere kanskje dette innlegget om 16 år gamle Paul Jeremy G? Jeg var i alle fall innom lookbook-brukeren hans igjen og selvfølgelig var det nye og flotte antrekk der! Jeg elsker jo som sagt denne stilen; enkel, men likevel stilig.. Aaah, bare se!


Sjekk her gutter, man kan ha på joggebukse og likevel se bra ut! # Noe dere likte? Vet du om en gutt (som deler bildene sine på internett) med bra stil?

-Andrea

Hvilket antrekk?

Jeg kjedet meg enormt så jeg klikket meg inn på polyvore og satte sammen diverse antrekk for forskjellige eventer. Dette er jo for det meste min stil, og jeg aner ikke om dere liker dette eller ikke.. Men jeg tenkte dere skulle få velge hvilket antrekk dere ville ha hatt på dere til det eventet det er laget til..

Shopping i New York:


Shopping i London:Romantisk picnic i Paris med kjæresten:

Starbucks med bestevenninna: 


En dag på byen i Paris: 

Jeg er klar over at  ikke alle kollasjene ble like bra, men fokuser på klærene da dere! Hehe. 

# Så hva ville dere valgt?

-Andrea

Say yes to the dress1. HER  2. Har dessverre ikke link, men bildet ble så lite så det gjør vel ingenting. 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER
8. HER  9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 

Er så mange fine kjoler å finne på nett for tiden! Dette er noen av mine favoritter fra nelly.com og charlotterusse.com. Forelsket meg i både 10 og 11, elsker aztec-mønsteret! Har sett meg ut mange plagg med det mønsteret på, elsker det. Beklager for at noen av bildene ble ganske små, men klikk dere inn på linkene for å se de bedre. 

# Noen dere likte?

-Andrea

Inspirerende motebloggere

Det er så mange bloggere som inspirerer meg med stilen sin, og noen av dem tenkte jeg å dele med dere. Jeg vet jeg skrev i overskrifta at dette er inspirerende motebloggere, men det er ikke helt rett. Det er ikke alle her som er direkte motebloggere, men som likevel har bra stil og legger ut mange fine antrekk. Enjoy!Nå har jeg selvfølgelig plukket ut de antrekkene jeg har sett som jeg liker best.. Jeg skal ikke lyve å si jeg kunne gått med ALT de går med, men det er vel det som er bra med å ha sin egen stil, eller hva? Disse jentene kan i alle fall å kle seg, og det er utrolig inspirerende.


Martheborge ♥ Krisssy ♥ Wossa ♥ Wanda ♥ Martehba

# Leser du noen av disse bloggene? Likte du antrekkene? Nevn noen bloggere med god stil?

-Andrea

DIY # Bow back top

Så en video her om dagen hvor det var ei som viste hvordan hun laget bow back top. Jeg ble helt forelsket og måtte prøve å lage det selv! Ble ikke 110% fornøyd med min, og har heller ikke brukt den enda. Men jo, den er skikkelig søt! Elsker denne trenden. Tenkte derfor å vise dere hvordan dere gjør det!

Du trenger: 
-En topp/genser du ikke bruker! Viktig å ta noe som ikke er dyrt, og som du ikke bruker ofte, gjetter at du ikke ville ødelagt slike plagg. 
-Saks
-Kniv 
-Pappplate
-Superlim
, du kan også sy hvis du vil, men ettersom jeg hater å sy velger jeg å lime.  


1. Klipp av en liten del nederst på toppen, den kommer til bruk etterpå. 

 

2. Legg platen inni toppen, slik at du ikke skjærer gjennom. Deretter setter du kniven så langt opp du vil, og skjærer. Deretter tar du noen cm avstand og gjør det samme igjen. Slik fortsetter du nedover helt til du har kommet så langt ned at det er igjen like mye nederst på toppen som det er mellom hvert av hullene du har skjært. 

 3. Nå får du bruk for remsen du skjærte av helt i begynnelsen. Den skal du klippe ut små remser av, omtrent tre cm i bredden, jeg glemte å ta bilder av det. 

4. Nå som du har limen, tar du den remsen du klippet ut under det første stedet du har klippet(Fra et hull til et annet, vanskelig å forklare), og limer på kanten, surrer den rundt og holder fast slik at den sitter godt. 5. Du gjør det samme på resten også.. Og når du er ferdig vil de se omtrent slik ut:6. Når du har gjort det klipper du bort ujevnheter og steder det stikker ut tråder, og VOILA!Slik ble resultatet. Etter min mening er dette supersøtt, men selv er jeg ikke veldig flink med slike ting. Jeg er nok ingen designer! Dere finner slike topper i de fleste butikker også, men det er vel morsommere og mye billigere å gjøre det selv? Pluss at da har du noe som ingen andre har.

Om dere ikke skjønte min forklaring kan dere alltids sjekke ut denne videoen HER

# Hva synes dere om denne trenden? Skjønte dere, og kommer dere til å gjøre det selv?

-Andrea

"Clothes make the man"

"Looking good isn't self-importance; it's self-respect"

Lyst å freshe opp typen eller kompisen? Liker du mote for gutter/menn? Eller kanskje er du gutt selv? Vel, lookbook.nu har mange godbiter, både for jenter og gutter. Tideligere i dag kom jeg over Paul Jeremy G.  En 16 år gammel student fra Polen som virkelig kan å kle seg. Mote er ett eget språk. Klær, sko og tilbehør sier mer enn folk aner om en person. I tillegg er gutter med fin stil så mye mer attraktiv enn gutter med dårlig stil, just saying! 

Legg merke til at en lue/beanie gjør antrekket komplett! Man trenger ikke gjøre det store for å kle seg bra.. Det er egentlig ganske lite som skal til! Dropp de baggy buksene og de store t-skjortene og kom deg i noe som dette:

 
En av mine favoritter. Knasje farger gjør antrekket mer spennende! 


Om du ikke liker de sterke fargene på forrige bilde, hva med noe enkelt og elegant?
En av mine andre favoritter. Det er så enkelt, men likevel gjennomtenkt. Elsker sammensetningen av fargene, og dere, CARDIGAN!


Skjerf tilhører ikke kun jenter, tørr å skill dere ut!

# Noe du likte her? Andre enn meg som elsker gutter med stil?

-Andrea

Lookbook # Stiltips for menn

Gutter som kan å kle seg er en av mine største svakheter. Ser jeg en gutt på gata ikledd slitte joggebukser blir han automatisk mindre interresant. Ser jeg en med god stil derimot, fanger han interressen mye mer. Det er egentlig mange gutter som kler seg passe bra, men det er få som faktisk har en så bra stil at jeg blir veldig fascinert! Jeg vet at mange jenter er enig med meg, så gutter, ta noen tips fra disse karene;Det trenger ikke være det mest avanserte. Om dere titter dere inn på lookbook selv er det ganske mye spesielt som er i alt for overkant for min smak, men disse er noen av de jeg liker best. De fleste som kjenner meg vet at jeg er veldig glad i mote. Jeg kler meg ikke veldig spennende selv, men jeg er fortsatt interresert i det. Da spesielt på gutter. Personlig liker jeg en blanding mellom 'classy' og 'swag'. Ting som lue, cardigan, blazer/dressjakke og tettsittende bukser gjør antrekket så mye bedre! Og nei, nå snakker jeg ikke om lue til hva som helst eller tettsittende bukser som i tights. Men jeg tror dere skjønner poenget mitt. Striper er også veldig pent! Ja, dere ser vel lett hva jeg liker bare ved å se på bildene. Legg merke til at alle disse antrekkene inneholder minst én av tingene jeg nevnte. 
P.S. Jeg er fullstendig klar over at ikke alle liker det samme, dette er min smak.

# Noe du likte? Gutter med bra stil vs slasker?

-Andrea 

 

What to wear # Winter


Hva skal man kle seg i i disse vinterdagene? Med kulde, mørke og snø er det vel lett at valget faller på uggs og daffeklær. Vel, for min del orker jeg ikke å 'pynte' meg. Det frister bare ikke.

Når inspirasjonen er på bånn er et godt tips å søke opp lookbook.nu. Det er helt utrolig mange inspirerende antrekk der! Både til sommer, høst, vinter og vår. 

 # Synes?
# Greier du å kle deg stilfullt nå i vinter, eller faller du tilbake til kosebuksa?


-Andrea 

 

Do you like?


Vil bare minne dere på at vi har en "fan-side" på facebook, og hadde blitt veldig glad om noen av dere lesere hadde likt siden vår. Og den kan dere finner HER.


Her om dagen var jeg innom Nelly.com og så på kjoler, og da fant jeg denne herligheten: 

Me like!


# Likte du kjolen?
# Liker du "fan-siden" vår?


-Malin

Årets høstsko 2011

 

Jeg er med i en konkunse om å vinne Someday parfymen, har helt sykt lyst på den! Om jeg ikke vinner her, så må jeg nok prøve å overbevise mamma eller pappa til å bestille den til meg. Good luck, Andrea! Uansett, meld deg inn i konkurransen >her< du også!Det er jo allerede september, så når kulden begynner å komme tilbake er det vel ikke bare jeg som pakker bort ballerinasko og de søte falske conversene? (Eller ekte for den saks skyld!) Nå har jeg surfet litt rundt på nett, småkikket i butikker og sett meg ut noen perfekte sko til høsten/vinteren. 

Vel, dette er kun noen av de jeg fant på internett. Men løp i butikkene, utrolig mange fine sko der også! Alltids best å unngå internett, ikke alt passer i størrelse eller ser ut som det gjør på bilde. 


 Jeg tror jeg satser på sko med litt hæl i høst/vinter. Jeg vil ikke ha veldig høye hæler, men litt skader ingen. I hvertfall ikke de på min høyde! Hahah.. 


# Fant du noen du likte?


-Andrea

 

Passion for fashion # 1


Jeg tittet litt på lookbook.nu, på antrekk fra Norge. Der åpnet jeg de antrekkene jeg synes så bra ut i ei ny fane, og da jeg så gjennom de la jeg merke til at veldig mange av antrekkene jeg åpnet var fra en og samme jente. Jeg klikket meg videre inn på tumblren hennes, og hun har virkelig bra stil! Jeg håper det er greit for henne at jeg legger dette ut på vår blogg, dere må bare se. Jeg elsker stilen til tjue år gamle Ane!Trykk på denne linken for å se flere av hennes antrekk på lookbook.


# Hva synes du om stilen til Ane?
# Skal vi begynne å ha "Passion for fashion" som en fast rutine? 


-Andrea 

Sommertrenden 2011


Jeg satt å mekket noen antrekk på polyvore for noen dager siden. Synes det er veldig morsomt, spennende og ikke minst inspirerende å sette sammen mine egne antrekk av alle slags mulige klær. Planene mine med disse bildene var å kun legge ut selve bildet, men siden det ble så lite skreiv jeg teksten på bildet i steden for under. Skrivefeil; Shortsen*
Alle antrekkene er satt sammen av meg. Ble egentlig ganske fornøyd med noen, men det er vel min mening. Gjerne si hva du mener om antrekket, og gå inn på polyvore for å mekke ditt eget! 
Om jeg bare hadde all verdens klær kunne jeg lett satt opp noen slike antrekk til meg selv også!  


# Hva synes du om antrekkene mine?
# Skal du følge farge-trenden? 


-Andrea

Strong colors this summer

 //privat

Noen av dere vet vel at sterke farger er in i år? Jeg elsker i hvert fall fargekombinasjoner, så denne trenden blir ikke vanskelig å følge opp! Jeg har alltid hatt noe fargerikt i klesskapet, og det blir vel ikke akkurat mindre av at dette er blitt mote.. I sommer kan du kombinere de fargene du vil, og fortsatt se stilfull ut! 

# Har du planer om å følge opp fargetrenden i sommer?


-AndreaArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits