Innkjøp # 010613

Wow, jeg innså akkurat at jeg har sløst bort et halvt år på absolutt ingenting! Haha.. Vel, jeg vil bare meddele at jeg har akkurat flyttet, så nettet er litt nede for tiden. Jeg driver også å innreder rommet mitt, tenker å vise dere hvordan det blir til slutt om noen er interesserte i det?

Uansett, som Malin fortalte dere var vi en tur i byen i går. Her kommer gårsdagens innkjøp!


Denne søte, gule sommertoppen fant jeg på H&M til kun 29,50 kr!


Denne søte buksen var også på H&M, og den kostet 149 kr.


Er forelsket i denne skatten som var på salg til 50 kr på H&M. 


Elsker denne typen armbånd, og disse finner du også på H&M til 69,50 kr. 
Fant endelig et pent, svart kjørt til en rimelig penge! Klarer dere å gjette hvor dette er fra? Jo, H&M. Det kostet 149 kr. 


Pudder fra Cubus(ja, dere hørte riktig! Ikke H&M!) til 189 kr.


Har dere vært på Nille i det siste? De har fått inn utrolig mye fint til huset! Denne skjønne boksen kostet kun 25 kr!

# Noe dere likte?

-Andrea

Moa innkjøp - Malin

Bedre sent en aldri, så her har dere mine innkjøp fra Moa i Ålesund. Hukommelsen min er ikke noe å skryte av, så pris får dere ikke, men butikkene husker jeg.
Lindex 


H&M


Gina Tricot


Gina Tricot


Din Sko


Cubus


H&M

Bortsett fra dette fikk jeg med meg beskyttelse til Iphone skjermen, og ellers gikk det som vanlig en del penger til mat og drikke.

# Noe du likte?

-Malin

Innkjøp # 180213

Jeg, Malin og Eileen dro en tur til Ålesund på shopping i går. Koselig med en shoppingdag med jentene! Kom selvfølgelig ikke tomhendt hjem, så jeg tenkte å vise dere innkjøpet fra Moa! 


Foundationkost fra Vita 114 kr,  og foundation fra Cubus 175 kr.


Supersøt sløyfe fra Glitter, 50 kr.
Elsker disse skoa fra Din sko, kostet 299 før, men var satt ned til 199 kr. Gleder meg til å bruke de når våren kommer!


Sett på denne denimvesten sååå mange ganger, og nå har jeg den, yeey! Før kostet den 399, og nå betalte jeg kun 149 kr for den!


Topp fra Bik bok til 99 kr. Måtte bare ha den, minner meg om noen vi møtte i sommer... 


Blå bukse fra Gina tricot, før 199, nå 149 kr. Åh, vårfølelse!

# Noe du likte?

-Andrea

Litt nytt


Fra Byoung, aner ikke pris siden den plutselig lå på rommet mitt fra mamma.


Bukse/Tights fra Cubus (barneavdelingen, hahaha) på tilbud til 49kr!


Supersøte truser fra Cubus til kun kr 19kr per stykk


29 kr fra Cubus


50 kr
for en 3-pakk med Hello Kitty sokker. Verdens beste sokker!! Fra H&M


50 kr
fra H&M


Også fra H&M til 50 kr


Skjørt fra H&M til 49 kr


H&M
for 149 kr


29 kr
fra Cubus


299
fra Bik Bok

# Tycks?

-Malin

Innkjøp # 260113

Var på shopping med mamma i går, noe som alltid lønner seg! Skulle først og fremst få tak i litt nye treningsklær, så nå blir jeg ny fra topp til tå på treningssenteret! Jeg kjøpte også noen andre smågreier. Og forresten, ikke misforstå, mamma betalte absolutt ikke alt! (Jada mamma, jeg er kjempeglad i deg og takknemmelig for at du betalte en del for meg, vet du leser bloggen.) 


Treningssko fra Intersport til 1299 kr.


Sportssokker fra H&M til 79,50.


2 x trenings t-skjorter. Den rød-aktige er fra H&M og kostet 149 kr, og den lilla er fra Cubus og kostet 129 kr.


Sports-bh fra H&M til 199 kr.


Treningstights fra H&M til 299 kr.


Armholder fra Clas Ohlson til 149 kr.


iPhonedeksel fra H&M til 49,50. 


De tre trusene med blonder på var 3 for 2, så jeg betalte 138 kr for de. Den stripete kostet kun 19 kr! Alle er fra Cubus.

# Likte du innkjøpet?

-Andrea

Innkjøp

Finner virkelig ikke noe å ha på meg for tiden, føler jeg trenger å fornye garderoben litt (eventuelt fylle den enda mer siden jeg ikke er flink å kvitte meg med gamle klær..) Det har vært salg på Cubus en god stund nå, men jeg har ikke tittet innom før i går. Fant noe småtteri som fikk bli med meg hjem.


Cubus 49,-


Cubus 49,-


Cubus 99,- (En vinrød blazer, fikk ikke til noe bra bilde så måtte overeksponere litt for at det skal gå an å se hva det er.. Det vil si at den ikke er så kornete som det kan se ut som på bildet)


Cubus 19,- per stykk

# Hva likte du best?

-Malin

Innkjøp # 190113

Kjøpte meg noen greier mens jeg ventet på mamma i frisørstolen i går. Det er jo fortsatt supersalg på Cubus, så jeg kunne ikke dy meg....


Topp, før 129 kr, nå 29 kr!


Jakke/cardigan, før 399 kr, nå 99 kr!


Lue 79 kr.


Skinnskjørt før 299 kr, nå 49 kr!


ENDELIG er denne kjære søte iPhone 4s'en min! Bestilte den for en stund tilbake, men fikk den i dag. Ah, heaven! 

# Noe du likte?

-Andrea

Mine deksler

Etter to år med en drittmobil det kun har vært styr med, har jeg endelig skaffet meg Iphone. Kjøpte 5ern i hvit, og elsker den allerede! Som den reddharen jeg er, tør jeg ikke å bruke den så mye uten deksel, dermed pluppet det tre fine deksler ned i postkassa mi. Bestilte de på www.miniinthebox.com hvor det både var kjempebillig og stor utvalg. 

Veldig fornøyd med alle tre, og i skrivende stund er det det svarte dekselet jeg bruker. 

# Hvilket likte du best?

-Malin 

Innkjøp # 120113

Var en liten tur i byen, og som dere vet er det sinnsykt mye salg i butikkene! Jeg kom for å få tak i litt sminke, men endte opp med en del andre ting.. 
Supersøte truser, 3 for 2 på Cubus. Betalte til sammen 128,-


Kost(29,50) og blush(39,50) fra H&M.


Denne fine toppen fra Cubus kostet opprinnelig 199kr, men jeg fikk den for 99kr!


Blazeren kostet egentlig 299kr, men jeg fikk den for kun 99kr!


Elsker denne buksa fra H&M! Den er en sånn hat/elsk bukse, blir sikkert ikke veldig ofte brukt, men jeg bare måtte ha den! Den kostet egentlig 249kr, men den var satt ned til 100kr!


Sist men ikke minst... Disse herlighetene kunne jeg ikke gå fra! Har sett etter slike sko sååå lenge, og nå kostet de bare 400kr! Til vanlig koster de 799kr. Disse kjøpte jeg på Rosetti Euro sko. 

# Noe du likte?

-Andrea

Justin Bieber's girlfriend

Som mange av dere kanskje vet kom Justin Biebers nye parfyme ut i de fleste butikkene i dag! Den har kommet ut noen få plasser i Norge allerede, men i dag er den å se overalt. Med en gang vi fikk øye på den bokstavlig talt småløp vi bort og luktet på den. Gjett hvem som ble forelsket i lukta? MEG. Nå har jeg altså en ny lukt i min lille parfymesamling, wihuu! Justin(ja, altså, ikke akkurat Justin da) lager virkelig himmelske parfymer! Bestilte den første allerede før den kom ut i butikkene og uten å en gang ha luktet på den! Haha.. Elsker begge to! 


Kjøpte den på Parfymelle for 299,-

# Har du/har du tenkt å kjøpe den? Og hvis du har luktet på den, hva synes du?

-Andrea

Nytt fra Nelly

Fikk salgskode fra Nelly like før jul, så på lille julaften slo jeg til og kjøpte en julegave til meg selv. Fikk ikke hentet den før i går, men ventetiden var totalt verdt det! Elsker både kjolen og skoene, og det beste av alt er at begge deler satt som et skudd. Herlig!Betalte 472 kr til sammen for kjolen, skoene, frakt, postoppkrav, moms og alt det der. Et godt kjøp i mine øyne!

# Like?

-Malin

Dagens innkjøp # 291212

Var en tur i byen i sted for å bytte noen julegaver. Da fikk jeg i tillegg sjekka ut romjulssalget, men jeg var ærlig talt ikke i shopping-humør i dag.. Derfor ble det kun å finne noe annet for samme pris som julegavene, og bare dra hjem igjen.


Denne kostet opprinnelig 299kr, men den var på halv pris fra Bik bok. 
Denne er også på halv pris fra Bik bok, og opprinnelig kostet den 199kr.


Denne nattshortsen fra Bik bok kostet egentlig 149kr, men den var på tilbud til 79kr. 
Denne kostet 199kr, men jeg byttet den med Justin Bieber-boka ettersom jeg fikk to av den til jul.

# Noe du likte?

-Andrea

Put on high heels, and change

Jeg er ei jente som har en forkjærlighet for sko. Hadde det vært hakket billigere hadde jeg hatt en hel del mer enn jeg har. Høye hæler er noe av det vakreste jeg vet om.. Høye hæler er rett og slett en av de viktigste grunnene til at jeg elsker å være jente. "Shoes transform your body language and attitude. They lift you physically og emotionally" er et sitat jeg kjente meg godt igjen i. Det er jo helt sant, er dere ikke enig? Det samme gjelder denne; "There are two things you can never have too many of; good friends and good shoes." 

Om dere ikke allerede har gjettet det, så kjøpte jeg meg nye sko i dag. Har sett på de millioner av ganger, og fra første gang jeg så de visste jeg at de skulle bli mine en vakker dag. Nå er de det. Kan vel kalle det en julegave til meg selv? 
De er så nydelige, basic, vakre, elegante, flotte, perfekte. De var på salg i dag, og da slo jeg til! "Life is short, buy the shoes!"  
Bianco 30% rabatt, så jeg betalte kun 350,- for de!

Vel, jeg skal ikke lyve. De satt ikke som ett skudd, men jeg skulle ha de! Dessverre finnes ikke min strl i alle sko, så det var enten en for liten 37 eller en for stor 38. Jeg gikk for den store, lettere å putte oppi noe for å gjøre de mindre enn å kutte av noen mm av foten, ikke sant? Hehe. 

# Fine? Flere enn meg med skodilla?

-Andrea

Something new

Etter vi begynte på VGS i Molde, har jeg brukt alt for mye penger på dill dall i og etter skoletid. Ender nesten alltid opp med å kjøpe noe å spise eller drikke i lunsjen, i tillegg til at det blir småshopping. Ikke bra for lommeboka, men man må jo unne seg selv noe nytt en gang i blant, ikke sant?


Hadde så dårlige gymsko før, at jeg fikk vondt i ryggen av dem.. Har dermed skaffet meg ordentlige håndballsko med bra demping i. Fra Sport 1 til 1699,-


Tidenes beste daffebukse fra Cubus til 199,-


Votter til kulden fremover. 99,- hos Bik Bok


Fant endelig et par vintersko som tåler vann, snø, kulde og alt vintersko skal tåle, i tillegg til at jeg likte utseende. 1499,- hos Eurosko


Elskbare sko fra Bik Bok, kun 599,- !


Fin og god genser fra Bik Bok til 399,-


Canada Goose jakke kjøpt av stesøster for 1000,- (Jada jada, bare hat meg fordi det er ekte pels osv...)

# Noe du likte?

-Malin

Innkjøp # Moa

Innkjøpene til Malin:


Verdens søteste og mykeste genser! Fra Gina Tricot til 249,-


Enda en søt genser. Denne er fra H&M og kostet 299,-


En skikkelig "Malin-topp" (Diamanter♥ ♥ ♥) Fra BikBok på tilbud til kun 60,- 


En ny music angel, har hørt mange si de er bra å koble sammen, så det skal testes ut nå! 199,- hos Expert.


Elendig bildekvalitet, var umulig å få bra fokus på genseren.. Dere ser den bakfra, ble helt forelsket med en gang jeg så den! Forfra er den bare helt vanlig, sånn som den er på armene. Blir vel bedre bilder av den som antrekksvbilde en eller annen gang. Den var på tilbud til kun 49,- hos BikBok. 


Påtide å ta etterveksten! Skal bare stripe det, men vil ha mange striper og siden jeg har både langt og tykt hår må jeg ha to pakker hårfarge.. Betalte 229,- for begge to hos Vita


Innkjøpene til Andrea:


Elskbar farge på denne genseren fra Cubus. Kostet bare 79,-


Gina Tricot fant jeg endelig en utrolig god hals som i tillegg har høstens hotteste farge! Betalte 79,- for denne også. 
Sjekk ut tidenes nydeligste neglelakk! Digger den.. Kan brukes alene(som dere ser her) eller over en annen farge. Kjøpte den på H&M for 39,50!


Denne herlige shortsen fant jeg på tilbud på Bik bok. Dessverre husker jeg ikke hva denne kostet, og kvitteringen ligger igjen hos Malin!


Ganske basic skjørt fra H&M. Har ett i svart også, enkelt og elegant i hverdagen! Jeg betalte 49,50 for dette!


Fant endelig ei ok+ bukse i denne fargen! Har lett etter det lenge.. Betalte 199,-  for den på H&M.


# Noe du kunne ha tenkt deg her?

-Ozy

Tease # new perfume

Kjøpte meg ei ny parfyme i dag! Kjøpte den på Cubus for 299,- og jeg digger den! Den lukter helt herlig spør du meg.. Paris Hilton kan dette med parfymer!

Dagens innkjøp # 250812

I dag har jeg vært loner i byen, og da ble det tid til litt shopping. Hater egentlig å bruke mye penger, og det synes jeg at jeg gjorde i dag. Dessverre.. Haha, men det er ikke så ofte jeg bruker veldig mye da! I dag var det bare så mye jeg fikk lyst på, litt av et kick.. 


Rød strikketgenser fra Vero Moda. Betalte 159,- for denne.


Får ikke snudd den, haha amatør på mac.. I alle fall, denne ste toppen betalte jeg 99,- for på H&M. 
Endelig har jeg skaffet meg en blazer.. Fant den på H&M og den kostet 199,-


Ble forelsket i dette klokkesmykket fra H&M, og 49,50 kr er ikke den værste prisen!

Kjøpte også en leppestift, men den får dere se i et eget innlegg.

# Noe du likte?

-Andrea

Innkjøp # Alanya


I og med at vi begge har vært på andre ferier etter Tyrkiaturen vi var på sammen, har det tatt sin tid for å få til dette innlegget sammen. Men, bedre sent enn aldri, eller hva? Som dere skjønner så er alt fake og kjøpt på tilfeldige sjapper vi gikk forbi, dermed skriver vi ikke opp hvor det er fra. 

Malin sine innkjøp:
22 euro (fikk t-skjorta nedom med på kjøpet)
15 euro


14 euro, bildet er fra da vi var på hamam-spa

 Andrea sine innkjøp: 
22 euro. Fikk t-skjorta under med på kjøpet.
15 euro

Ting begge kjøpte: 


15 euro


2 euro Haha, var såå varmt der nede at denne ble brukt hver eneste dag! Dette er Malin sin, Andrea sin var blå. 

 # Noe du likte?

-Ozy


Innkjøp # OsloMusic angel fra Telehuset - 199 kr.
Bikini fra Cubus, var på tilbud  - 29 kr per del!


Macara fra H&M - 129 kr


Enkel og søt lyserosa shorts fra H&M - 99 kr

# Synes?

-Malin

Innkjøp # 160712

Her kommer gårsdagens fangst fra oss begge. Det ble ikke så veldig mye siden vi prøver å spare penger til sydenturen vi skal på, men det går ikke an å gå tomhendt ut fra Bik Bok når det er lagersalg!

Malin:

Søt kjole som jeg kjøpte for en 20 kroning!


Og dette fine skjørtet som kostet meg en 50 lapp. 

Andrea:
Fikk endelig kjøpt meg et maxiskjørt, og det fikk jeg billig også! Kun 30,- ga jeg for dette.


Søt og veldig enkel sommerkjole for 30,-


Denne veska har jeg lenge vurdert og kjøpe, og nå fikk jeg den for 20,-!! 

Haha, du ser i hvert fall hvilken farge det gikk i for vår del i går. Beige all the way! 

# Noe du likte?


Dagens innkjøp # 051111


ENDELIG har jeg fått kjøpt meg ny dongribukse. Har hatt lyst på en lignende lenge nå, så derfor kjøpte jeg den i dag fra Bik Bok til 499,-  ..  Og siden jeg er så kul at jeg har litt for korte bein, så må jeg få mormor til å sy den opp! He-he..
# Synes?

 

-Andrea

Dagens innkjøp # 221011


I dag dro jeg til byen klokka ti pga at vi skulle møte opp for sceneprøve til det lille showet vårt klokka to. Mange flinke dansere, herlig syn! Da vi var ferdig med dansen jeg er med i dro jeg til Roseby(et annet kjøpesenter) og der var det prisfest-dager! Det betyr SALG! Og jeg tror de som leser bloggen har fått med seg at jeg elsker salg, så man kan ikke se bort i fra noen innkjøp.


OK, dette var et sugent bilde! Men det er i alle fall en slags lang cardigan/jakke-greier. Kjøpte den på outlet for Cubus og betalte 30,-


Endelig har jeg fått meg denne dressjakka! Har gått å sett på den lenge, og nå kjøpte jeg den på outletet til kun 50,-


Ja, jeg vet det er en herregenser, men den så så god ut at jeg bare måtte kjøpe den for 50,- (?)


Denne kjøpte jeg på H&M.  Allerede satt ned til 30,- så var det halv pris på den røde prisen på en mengde varer. Jeg betalte altså kun 15,-!


Også kjøpte jeg dette som jeg ikke kan vise på bloggen fordi det er en gave til broren min! Kjøpte det også på outlet, fra Dressmann.


# Synes?


-Andrea

Dagens innkjøp # 191011


Hastet inn på Amfi Roseby etter dans. I morgen er det nemmelig skoleball(eller mer som et diskotek rekner jeg med..), og jeg hadde ikke sko. Men nå vet dere, i all hasten fant jeg disse søte pumpsene!
DNA sko - 499,-


# Synes?

 

-Andrea

News

Jeg har tatt 1 hull til i hvert øre, noe jeg har hatt lyst til kjempe lenge! Vurderer å ta enda flere senere... (har nå 4 hull til sammen) Ellers skal jeg vise mitt bittelille innkjøp fra lørdagen.


Det er diamanten som er i det nye hullet.. Tok det på en butikk som heter "Gull kroken" der betalte jeg bare 40kr for begge hullene, me gusta!


Sikkert ikke så interresant å se at jeg kjøpte shampoo og balsam..? Men jeg legger det ut fordi det er en del folk i klassen som har spurt hvilken shampoo og balsam jeg bruker. Jeg bruker altså disse fra Loreal, som har "color-protect" i seg, den lukter sykt godt!


Det eneste jeg kjøpte meg var denne søte lua fra BikBok, det var lagersalg så den kostet bare 20 kr! Da hadde til og med jeg, (som føler jeg sykt fattig for tiden..) råd til den, teheh!

Herregud, føler det innlegget her ble ganske dårlig med masse uinterresant bullshit.. Men la gå!

# Hvor mange hull har du i ørene?
# Tycks?

-Malin


Gårsdagens innkjøp # 151011


Tenkte jeg skulle legge ut innkjøpet mitt fra byturen i går, ikke at det var all verdens da.. Noe blir det alltids, jeg klarer jo ikke holde meg unna! 

Betalte kun 70 kr for genseren og lua! Herlig, fra Bik bok forresten.


Foundation fra H&M, kostet egentlig 179,- men var kampanjepris på 119,-!

Når jeg ser at klokka er halv tre allerede blir jeg nesten skuffet over meg selv, rett og slett. Jeg har nemlig ikke gjort annet enn å nerde pc, spise og gjort ei lekse. Ok, lekser og mat er jo nyttig da! Senere i dag bærer det av gårde for å se beste Molde FK spille fotballkamp mot Odd Grenland, og jubilantguttene våre burde vinne denne kampen med tanke på at de ligger i fare for å ikke greie å holde seg oppe på toppen ut sesongen. Men man håper jo på det beste selvsagt. Jeg tør ikke å si med sikkerhet at vi tar gull, det er det dummeste man kan gjøre for oss overtroiske! Haha. 


# Synes?


-Andrea

Pakke i posten!


I går fikk jeg en melding fra mamma(skilte foreldre) hvor hun skrev at jeg hadde fått en pakke i posten, nemlig noe jeg bestilte for to uker siden. Om dere ikke allerede har tatt en titt på bildene, litt rart hvis dere ikke har sett det egentlig, så er det altså Justin Bieber parfymen; Someday! Kom vel ikke som noe sjokk at jeg har bestilt noe Bieber greier, men jeg bare måtte ha den! Må vel være ærlig å si at det ikke er den aller beste parfymen jeg har luktet på, men den var god. Litt sur lukt om man bruker for mye eller lukter for nerme. Jaja, detaljer.. Me gusta, uansett!
Britique 389,-


# Har du (luktet på) parfymen? Synes om den?

-Andrea 

Dreams do come true # Veggord


For en stund siden kjøpte jeg meg et veggord på Caramell til 125,-.. Dere skjønner det at jeg holder på å fikse rommet mitt. Før var det kun fylt av plakater og rot, men nå er planene å få det litt mer koslig. Veggord, pynt, duse farger, bilder osv. Har tatt ned alle plakatene, og flytter de til pappa i stedet. En positiv ting med skilte foreldre er jo at man har to rom! Så hos pappa har jeg et litt typisk tenåringsrom, mens hos mamma skal det være litt mer gammeldags, eller hva jeg skal si.. 
//privat


SISTE SJANSE TIL Å GI OSS TIPS TIL HVA VI SKAL GJØRE I MÅ-GJØRE VIDEOEN HER. VI FILMER I BYEN I MORGEN, OG ALLE SOM SKRIVER FORSLAG FÅR KOMMENTAR TILBAKE! 

 

# Hva synes du om veggord?


-Andrea

Nytt 01.10.11

Fikk ikke tid til å blogge i går jeg.. Som dere sikkert leste i Andrea sitt innlegg så var vi i Ålesund (på Moa) på shopping i går. Og det var der mesteparten av dagen ble tilbringt (kjøpesenteret + buss). Her kommer mitt lille innkjøp:


Samme neglelakk som Andrea kjøpte, vi betalte 29kr for 2stk BikBok


Genser fra Gina Tricot til 149kr, hadde egentlig lyst på hvit, men det hadde de ikke.. Jaja passer jo fint med rød siden det bare er 2 måneder til Desember! 


3pk med ringer fra Gina Tricot til 79kr

Sto opp ganske sent i dag og føler meg som tidenes slappis.. Men nå skal jeg faktisk rydde rommet, klesskapet og litt annet rot jeg finner her i huset. Så vi snakkes senere!

# Tycks?


-Malin

Dagens innkjøp # 011011


Jeg og Malin, pluss Marthe og Marie(søsterene til Malin) busset av sted til Ålesund tidligere i dag. Var på Amfi Moa på shopping, men jeg synes jeg var flink å spare penger! Jeg er en person som ikke liker å kjøpe dyre ting, fordi jeg vet at jeg kommer til å angre på pengebruken, noe som både er positivt og negativt! Skovalget falt på wedges for både meg og Malin, ikke et smart valg.. Etter noen timer med gåing på kjøpesenterene føltes det ut som at bena skulle falle av. Ikke så rart da... De som har vært på Moa vet at det er ganske stort og mye å se på. For min del er det alt for stort, for mange bygg osv...  Liker meg faktisk bedre i lille Molde når det kommer til noen av butikkene og størrelsen på kjøpesenteret! For å være på Moa må man være i skikkelig shoppinghumør, og det var jeg faktisk ikke i dag.


Har lett etter litt mer høstlige sko med en ikke alt for høy kilehæl, og på Skopunkten fant jeg de! Billige også, kun 299,- !
Bare måtte kjøpe denne søte slangeringen fra Gina Tricot! Betalte 99,- for denne. Denne herlige rosafargede neglelakken har jeg sett på Bik Bok i Molde også, men har aldri orket å kjøpe den. Nå er den altså min! Jeg og Malin kjøpte en hver, to for 29,-


# Synes om innkjøpet?


-Andrea

Dagens innkjøp # 240911


Tok en tur til byen i dag, skulle nemlig låne ei bok på bilioteket. Problemet var bare at de ikke hadde den boka inne, så da dro jeg heller på Ark bokhandel hvor det var "vannskade-salg" eller noe sånt. Der fant jeg boka, pluss ei bok til.. Det positive er at det kun kostet rundt åtti kroner for ei, utrolig billig! 


Concealer - H&M 39,50
Twilight Evighetens kyss - Ark Bokhandel 
Har sett alle filmene, men siden vi skal ha særoppgave på skolen kan jeg jo like så godt lese denne da. Liker Twilight utrolig godt, så ja.. Kanskje jeg blir hekta slik at jeg blir litt flinkere til å lese bøker, hadde jo vært bra det da! Haha. 


The last song - Ark Bokhandel
Elsker filmen, så jeg benyttet sjansen til å kjøpe den nå som den var så billig. Den er til og med på engelsk, dermed er det altså et håp om at jeg ska bli litt flinkere i engelsk også.


# Lest noen av bøkene?


-Andrea 

Dagens innkjøp # 140911


Dro til byen rett etter skolen i dag sammen med søteste Anja. Først så jeg henne danse, deretter så hun meg danse..(Vi går nemlig ikke på samme dansegruppe!) Så gikk vi ned i byen for å spise og titte litt i butikker.
For ei stund siden så jeg ei veske på Bik bok og tenkte for meg selv "den skal bli min en dag" og gjett hva? Nå er den min, og bare min! Jeg har lenge lett etter ei ikke alt for dyr 'skinnveske' av denne typen som jeg kunne bruke både til skole og fritid, og nå har jeg endelig fått den! 
Bik bok - 399,- . Hadde 50% kupong, så betalte kun 199,50! 


# Tycks?


-Andrea

Innkjøp fra Tyrkia

Her kommer innkjøpene mine fra Tyrkia. Huser ikke priser eller butikker, så det orker jeg ikke å skrive.. Og ja jeg skjønner at alle tingene er fake, men det bryr jeg meg ikke om!


Manchester United drakt ♥ Måtte velge mellom str: XL og 11år, da ble det XL. Bedre med for stor enn for liten!


Playboy hånduk.


Louis Vuitton veske ♥


Hahah, bare måtte ha denne T-skjorta! 


Ed hardy shorts.


Puma sokker. hehaha!


Converse sko. Tror jeg bare betalte rundt 100 norske kroner for de..!


Søt topp og skjorts fra Puma.

# Hva likte du best?


-Malin

Nytt 03.09.11

Som dere leste i forrige innlegg var jeg og Andrea i Molde i går. Så her kommer mine innkjøp:


Genser - Cubus 29 kr


Shorts - Cubus 29 kr


Bukse - JC 599 (fikk den for 20 kr, pga av syyko tilbud!)


Tights - JC samme prisgreia som buksa over..


Cardigan ting - JC også samme pris som over. Viser bedre bilde en annen gang.


Bukse - Byoung 399 kr


T-skjorte - JC dere skjønner vel prisgreia?


Topp - JC saaamme pris.


Tidenes søteste øredobber! - JC 59 kr

Ring - JC 39 kr


Blad - Vita GRATIS, huhu!

# Tycks?

-Malin

Innkjøp # 030911
Jeg og Malin tok oss en tur til byen i går. Jeg og dansegruppa skulle nemlig danse på Rådhusplassen i Molde angående Innflytterdagene, og da var Malin så snill å blei med! Så etter vi var ferdig med å danse fire ganger, gikk vi to litt rundt i byen og shoppet! Masse salg! 
Satser på at Malin legger ut sitt innkjøp senere, så følg med! Haha.  
Det var 10 plagg for 100 kr på JC, så jeg og Malin kjøpte sammen ettersom vi ikke fant ti hver. Jeg tok fire, og vi betalte hundre kr hver (pga at vi blandet herre og dameklær..) Hadde blitt over 2000 til sammen for både mine og Malin sine klær, så sparte jo en del på det da. 
29,- for hver av disse på Cubus. I ♥ sale


Øredobber - JC 59,-
Ring - JC 39,-


# Hva synes du om mitt innkjøp?

-Andrea 

Dagens innkjøp # 170811


I dag gikk turen til Molde, pappa skulle gjøre noe greier, så jeg ble like så godt med nå også. Jeg gikk alene da, forever alone på shopping. Kos! Haha, neida. Skulle i utgangspunktet ikke ha så mye, men er man i byen så er man i byen..


Denne søte toppen måtte jeg bare ha når jeg først fant den på h&m for 99,-


Sorry for dårlig bilde av denne herlige jakken som også fåes kjøpt på h&m til 299,-


Denne stilige ringer fra h&m kostet 49,50 kr. 


Nydelig neglelakk som også er fra h&m. Betalte 39,50 for denne skjønne fargen. 


Stripete t-skjorte fra Cubus på salg. Betalte kun 29,-


Sorry for dårlig bilde av denne herligheten fra Cubus. På salg betalte jeg 49,-


Og dette er den lille saken jeg kom for å kjøpe, fra Ark til 20,-


# Hva synes dere om innkjøpet?


-Andrea

Dagens innkjøp # 150811


Tok turen til Kristiansund i dag med pappa og broren min. De hadde et ærend der, så da det var gjort gikk vi ned på et Amfi-kjøpesenter.. I utgangspunktet skulle jeg bare ha ny skolesekk, men ender som vanlig opp med litt ekstra! Vel, nå var det faktisk ikke jeg som betalte ryggsekken og pennalet, og buksa fikk jeg penger for.. Hehehhe.. 


Bukse - Cubus 199,- (på salg)


Tubebh - Bik bok 129,-
Ring - Lindex 79,50


Film - Kiwi 79,-


Skolesekk - 699,-
Pennal - 119,-


# Hva synes dere om dagens fangst?


-Andrea 

Pakke i posten!


Endelig kom genseren jeg bestilte på ebay for rundt en uke siden. Med en gang jeg fikk vite at jeg hadde fått den gikk jeg bort å tok den på meg. Sitter og chiller i den enda, utrolig god! Loveit. 

Den fåes kjøpt her. 


# Hva synes du?
# Liker du Justin?


-Andrea 

Nytt 01.08.11

Var en tur i Molde sammen med mamma & lillesøster, skulle egentlig spare pengene mine, men måtte bare kjøpe noe.. Fant faktisk et par sko til som frista veldig å kjøpe, men får heller se om jeg finner noen lignende i Tyrkia. Eller håpe på at ingen kjøper de før jeg kan kjøpe dem!


Pyntebokstaver 89,90 kr - Bohus.


Wedges♥
(endeliiig!) 499 kr - Økonomi sko


Kosegenser
(kjøpte den stor fordi det er så digg å ha på seg) 199 kr - Cubus

Kunne lett ha kjøpt myyye mer, men var litt flink å greide å ikke kjøpe alt jeg hadde lyst på. Har fortsatt ikke tatt bilde av den skjorta jeg kjøpte på BikBok her om dagen.. Og jeg orker ikke lage et innlegg bare for den, så det blir sikkert en outfit med den senere.

# Hva likte du best?


-Malin

Innkjøp-Tyskland DEL 2

Er vel ikke mer å si enn at her kommer del 2 av det jeg kjøpte i Tyskland.


Var på "Truck Grand Prix" så jeg kjøpte denne T-skjorta som suvernir. Kjøpt på "Nürburgring" for 15 ?


Tannkrem
, hahah den jeg hadde med ble tom.. Kostet vel 3 eller 4 ? på en matbutikk.


Shorts fra New Yorker 20 ?


T-skjorte
fra New Yorker 10 ? (den er hvit, men lyset gjorde at den så litt grå-aktig ut..)


Enda ei T-skjorte fra New Yorker nedsatt fra 10 ? til?


Singel/Topp fra ONLY nedsatt fra 10 ? til?


Beyoncè parfyme (50 ml), pudder, dekkstift, ring og øredobber. Alt for rundt 50 ? Husker ikke butikken(e)

Tror det var alt, bortsett fra litt godteri/mat/drikke og en del gaver.. 

# Hva  synes du om innkjøpene?


-Malin
 

Innkjøp-Tyskland DEL 1

Kjøpte ikke så mye som jeg hadde trodd jeg kom til å gjøre, men det betyr jo at jeg sparte litt penger. Noe som er ganske bra siden jeg skal 1 uke til Tyrkia, senere i sommer. Og sorry, men jeg har ikke kontroll på hva alt kostet, og hvor jeg kjøpte det..


Øyenbryns-børste, hårkur (for farget hår), kindermaxi (min favorittsjokolade) og mentos-tyggis (som jeg ikke har sett i Norge/Molde før... Husker ikke helt prisene, men tror jeg betalte rundt 10? (ca 80 NOK) for alt sammen! Kjøpte alt på en matbutikk som lå i nærheten av huset jeg bodde i.


Gave til mamma & pappa (de fikk ikke bare dette..) 6? tilsammen. Kjøpte det i en "fritidspark".


Converse pennalhus til lillesøster (fylt med godteri) 12? (for bare pennalet) Husker ikke butikk.


"Hørepropper" eller hva det nå kalles. Husker ikke butikk, men kostet 7 eller 8 ?


5 klokker. Selve klokkegreia kan byttes ut, hvis du skjønner. (ja, jeg suger i å forklare ting!) 30 ? Husker ikke denne butikken heller.


Foundation og concealer-Müller (wow, husket butikken, den butikken solgte alt mulig for en billig penge). Betalte vel ca 9 ? for fondationen og 6 ? for concealeren. Det er mye billigere enn hva det selges for i Norge!


"Barberhøvel-hoder" 14?. Husker ikke butikken.

Sorry for litt dårlig kvalitiet på bildene, men har brukt mobilen.. Del 2 kommer en annen dag.

# Tycks?


-Malin
 

Dagens innkjøp # 140711


Var en liten tur i byen sammen med mamma i sted. Skulle egentlig kjøpe gave til pappa, men kom hjem med et par nye sko og noen nye Justin Bieber samlekort også. 


Jeg elsker disse skoene fra Økonimisko. Som dere ser er det en etterligning av converse, men for en mye billigere penger. Betalte kun 199,- for disse! 


# Hva synes du om skoa?


-Andrea

Gårsdagens innkjøp # 110711


Det første jeg hørte da jeg våkna i går var "Har du spydd, Andrea?!". Eller det var i hvert fall det jeg trodde jeg hørte da Alida egentlig spurte om jeg ville bli med til byen sammen med henne og to andre jenter i nabolaget. Er det mulig å høre så feil? Vel, til mitt forsvar så hadde jeg akkurat våkna da, hehehe..
Men uansett, som dere sikkert allerede har forstått så ble jeg med etter hvert.
Vi gikk litt rundt i byen, jeg gikk litt for meg selv også. Ikke det morsomste å være i byen å bare se på klær for åtte, ni, ti og elleve år gamle barn, og ikke gå i ungdomsavdelinga. Etter litt gåing fant vi hverandre igjen og gikk for å spise på Burger King før vi kjøpte oss en is til dessert. Deretter måtte vi småløpe til bussen. 

Hjemme har jeg desverre ikke hatt tid til å blogge, har spilt spill, sunget singstar og kost meg litt uten pcen. Facebook er forresten et unntak siden jeg lånte mamma sin pc der den sto så uskyldig foran meg.....

 
Ring; H&M - 49,50


Concealer; H&M - 39,50 


Veske; H&M - 149,-


JB Samlekort; Narvesen - 19,- (?)


Ny Justin Bieber t-skjorte; H&M - 129,-


# Hva synes dere om innkjøpet?


-Andrea

Dagens innkjøp # 040711


Dette innlegget skulle blitt postet i syv-tiden i dag, men blogg ville ikke samarbeide.Etter fem timer gåing i byen verker det i beina etter wedgesene som jeg brukte for første gang i dag. Var egentlig ganske gøy i byen, men alt trenger vi ikke skrive på bloggen. Vi kjøpte oss mat på Big bite, og senere kjøpte vi oss jordbær mens vi satt å slappet av på en benk. Tenkte bare dere ville vite det liksom, veldig nyttig å få med seg. 
Noe av det beste med dagen er også at sola har tittet fram i Molde! Endelig. 


Søte ballerinasko fra h&m til 99 kr.

Jeg kjøpte også Dove selvbruningskrem, må vel det når man bor i Norge. Her er det ikke sol nok til å få det svakeste skille! Min gamle er egentlig ikke tom, men siden det var på salg lønte det seg vel å kjøpe nå i steden for senere, heheh.


# Hva synes du om skoene?


-Andrea


Dagens innkjøp # 300611

 

I dag dro jeg og Anita til byen i to-tida. Vi skulle møte Tina klokka fire, så vi gikk litt rundt på Roseby. Senere kjøpte vi oss mat på BigBite, naam! 
Ved siden av bussholdeplassen så jeg de wedgesa!  Kjærlighet ved første blikk, tulla. Men jeg måtte kjøpe de, har jo vært på utkikk lenge..


Kort blondetights - Cubus 59,-
Kommer til å bruke denne under shortser osv.. 


Smykke - cubus 69,-


Øredobber - Cubus 79,-


Wedgesko - Skotøyhallen Molde  499,-


# Hva synes dere om innkjøpet?


-Andrea

Innkjøp # 180611

Her kommer det lille innkjøpet fra lørdagen! Jeg prøver å kjøpe mye på salg, og det klarte jeg jammen på lørdag. Gikk inn på Bik Bok og ser mange 50% og diverse andre salg-greier. Lovely!
Til dere som ikke allerede har skjønt det, så er alt dette fra Bik Bok.  


Øredobber - Ord.pris: 129,-   Salgspris: 64,50,-
Armbånd - Ord.pris: 79,-  Salgspris: 39,50,-
Topp - Ord.pris: 149,-  Salgspris:  74,50,-
Kjole - Ord.pris 199,-  Salgspris: 49,-

 
# Tycks?


-Andrea 

Dagens lille innkjøp # 110611

Jeg var en liten tur i byen etter øving i dans. Blir mye dansing i helga siden det er sommershow på mandag. Gleder meg veldig mye, men alltid kjedelig å tenke på at dans er ferdig for dette halvåret.
Uansett - da jeg var i byen og handla så jeg Topp skoledagbok 11/12. Jeg som kjøper  skoledagboka hvert år måtte jo selvsagt ha denne også. Ikke så mye forandring fra den forrige, nesten ingen ting faktisk. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, ta på ansiktsmaske og stikke ned på rommet mitt med litt godteri og se film! Vurderer Dear John, My sisters keeper, eller noe annet.  Noen forslag?
Malin er forresten på båttur, så henne ser dere nok ikke så mye til i helga. 


# Har dere/skal dere kjøpe Topp skoledagbok 2011/2012?
# Noen forslag til film? 


-Andrea

Innkjøp fra Loen

Dette er siste innlegg fra Loen, føler det er det eneste jeg har blogget om, de siste dagene.. Men så tok jeg over 300 bilder der, og det er lettest og blogge om noe du har bilde til..


Bikini fra Cubus, 59 kr per del.  


Moods of Norway sko 499 kr (tror jeg..) fra en av de fire Moods-butikkene i Stryn.


Ring fra et telt, 20.kr!


(vinter)jakke fra Skogstad. Kostet egentlig 1200 kr, men fikk den for 250kr fordi den ikke kan vaskes..!


Skjørt fra Cubus, 59 kr. Finere i virkeligheten enn på bildet.. Samme som Andrea brukte på Flower Power bildet.

Veldig fornøyd med alt jeg fikk/kjøpte i helga!

# Tycks?


-Malin

 

Dagens innkjøp # 030611

Jeg var en liten tur i byen sammen med mamma og broren min i sted. Jeg skulle egentlig kun til banken å sette inn noen av konf.pengene, men det ble noen få innkjøp også.
Føler at jeg har skrevet en del innkjøp-innlegg i det siste, men jeg klarer ikke styre meg selv når jeg vet jeg kan kjøpe det.. Haha.


Svart topp - h&m 69,50 ,-      (Betalt av mamma, thankuu!)
T-skjorte - h&m 99,-         (Samme som over)
Neglelakker - 39,50 ,- stk.


# Synes om innkjøpet?-Andrea

Innkjøp # 280511

Her kommer innkjøpet fra lørdag da jeg var i Lillehammer. Det var mye salg i byen, som dere sikkert ser..Bukse - Gina Tricot som faktisk ikke eksisterer i Molde by.. Var alt på et stativ osv for 49,-
Poncho/topp - Samme som over.To for 99,-  på Bikbok. Genser og en shorts som egentlig hadde kostet 249(?), så dette var et superkupp! Usikker på ordinær pris på genseren, men trengte den for å ha noe lett å ta over om det er kaldt e.l.Ring og smykke fra Gina Tricot. Smykket kostet 99,- og ringen er jeg usikker på. Tror den kostet 79,- ?


Playsuit på salg for 79,- fra Bik bok.


# Hva synes du om innkjøpet?
# Noen andre som er glade i salg?


-Andrea

My camera

Kom plutselig på at jeg lovet dere å si hvilket kamera jeg kjøpte på lørdag. 

Det ble SONY a 55. Og jeg er veldig fornøyd med det, selv om jeg ikke er så veldig flink enda... 

# Hvilket speilreflekskamera har du, eller har du lyst på?

 

-Malin

 

Innkjøp 21.05.11-Malin


+ speilrefleks, men den får dere nok se senere(eget innlegg). 

Undertøy-H&M, 159kr for 6x truser + 2x tubetopper!

2x singletter og en t-skjorte(litt kort)-H&M 308 kr for alle tre til sammen.

2x neglelakker 39 kr og en kortarmet genser 59kr. Alt fra Cubus 

# Hva likte du best?


-Malin

Dagens innkjøp #21.05.11 -Andrea

I dag tok jeg turen til byen hvor jeg møtte Malin. Vi fikk svidd av noe av konfirmasjonspengene/gavekort, men det meste gikk til klær  -noe som er forbruksvarer! Det er heller ikke så ofte vi kjøper så mye, men i dag har vi faktisk tittet bak det plagget som hang fremst, noe som skjer sjeldent..
Her kommer i hvert fall mitt innkjøp, og Malin sitt kommer senere selv om vi kjøpte en del av det samme.


Dette var vel alt. Her får dere en nermere titt:


To neglelakker fra Cubus til 39,-


3 for 2 undertøy fra h&m. Betalte 149,-


Topp og skjørt. 59,- for en ting på Cubus.


To søte topper fra h&m til 79,50,- og 69,50,-


Ganske fornøyd med innkjøpet egentlig. Gleder meg til sommeren så jeg får brukt det søte skjørtet + toppen med et par gladiatorsko! Kan heller ikke vente til varme dager hvor jeg kan bruke lette klær som de to siste toppene med en av tube-bhene under!


# Hva synes dere om dagens innkjøp?


-Andrea

Dagens innkjøp #070511

I dag ble jeg vekt for tidlig for å dra til byen. Det eneste jeg skulle ha var pynt til konfirmasjonen, men med min hjerne kom jeg på en rekke andre ting jeg ville ha. Det jeg endte opp med i tillegg til pynt var foundation, concealer og Justin Bieber t-skjorte. Både sminke og klær er jo forbruksvarer, så det var tross alt noe jeg trengte!

-Ikke kom med dritt om Justin, ikke si at han er talentløs osv. I værtfall ikke før dere har lest her. Det avsnittet før videoene kommer. Jeg har min mening, du har din.


T-skjorte - H&M 99,-
Concealer - H&M 39,50,-
Foundation - H&M 109,-


# Hva syns dere om innkjøpet?


-AndreaArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits