Spring pleasures

Vår... Sol, varme, friske farger, fine blomster, mindre klær, påske, 17. mai, scooterkjøring...

Dette er noen av tingene som kommer opp i hodet når jeg tenker på vår. Denne våren gleder jeg meg først og fremst til både Justin Bieber og One Direction konsert. Jeg gleder meg også til små ting som å kunne pakke bort vinterjakka for ei stund, kjøre scooter, alle de fine fargene, og selvfølgelig solskinnsdager. Jeg kan heller ikke vente med å få ny inspirasjon til alt mulig; klær, hår, musikk, blogg.. Med en ny årstid bringes alltid ny inspirasjon og energi, så nå som våren endelig har tittet fram føler jeg meg mye mer våken! 


// seasonalpleasures.tumblr.com

# Hva er de tre første tingene du kommer på når jeg sier VÅR?

-Andrea

Summer inspiration

sol. varme. venner. bål. grilling. solbriller. hatter. skjørt. shorts. topper. ingen vinterjakke. farger. blå himmel. converse. frukt. bær. smoothie. milkshake. smil. glede. latter. strand. bading. bikini. trampoline. lette plagg. fugler. soling. solkrem. tørre veier. nyklipt gress. vannspredere. sommer. sommer. sommer. 

# Noen andre som drømmer mot sommer?

-Andrea

2013 wishes

Vet jeg har hatt et slikt innlegg tidligere, men fant mange flere ting jeg gjerne vil oppleve i løpet av 2013. 


Ok, nå har det seg sånn at dette innlegget har lugget i utkast en stund. Jeg har allerede fått meg iPhone! Hurra, haha. 

# Noe her du vil?

-Andrea

Work for it, you can do it

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som har lyst på drømmekroppen? Som satt opp "trene mer og spise sunnere" som ett nyttårsforsett også i år, i likhet med tidligere år? Som alltid ender opp med unnskyldninger for å spise usunt og ikke trene? Nei, jeg tenker nok mange av dere kjenner dere igjen i dette. Personlig har jeg tenkt å prøve igjen, og denne gangen vil jeg greie det. Jeg har faktisk vært ganske flink til nå vil jeg si. Har selvfølgelig hatt mine dårlige dager, men ellers har jeg både trent, kuttet ned på godteri og spist sunnere. Litt skryt er det viktig å gi seg selv i blandt! Uansett, jeg vil se resultater, jeg vil bli sunnere og jeg vil være den som misunnes, ikke den som misunner andre på stranda. Derfor tenkte jeg å legge ut litt treningsinspirasjon, både til meg selv og til alle dere andre som vil nå målet. Uansett hva du trener for, flat mage, fin rumpe, muskler, komme i form... Dette er bra inspirasjon, men du er den eneste som kan gjøre noe med det!


Word.

maintain yourself entertained & you?ll avoid a binge!
Every move counts.
Words to live by

Do it for nobody else but forYOURSELF

superfitbarbie:
thinspocean:
innerthighclearance:
ah my photo has so many notes!
GOTTA REMEMBER DIS HUR SHIAT
Just what I needed right now

Husk at det viktigste er å trene og spise sunt. For all del, ikke kutt ned på maten, kutt ned på søtsaker. Det er noe helt annet. Men det er også viktig å unne seg noe godt en gang i blandt. Ikke vær for streng mot deg selv.. OG en ting til; det vanskligste er å komme seg ut døra. Har du først kommet deg ut går treningen lett. Mer av denne inspirasjonen kan du finne her: http://thethinspoproject.tumblr.com
# Hva synes du om inspirasjonen? Har du tenkt å trene og spise sunt i år?
-Andrea
2013 things to do

Det er mange ting jeg har lyst å oppleve og oppnå i 2013. Noen av disse SKAL jeg oppleve, noen HÅPER og har jeg LYST til å oppleve.. 


(2013thingstodo.tumblr.com beforeidie.tumblr.com)

Det er selvfølgelig mye mer jeg vil gjøre i løpet av året, men dette er en god del av det. Det er vel på en måte noen nyttårsforsett gjemt her inne også, f.eks become skinny og stop eating so much. Ja, jeg har som forsett å trene mer og spise sunnere. Kommer det itl å skje? Jeg vet ikke. Kan jeg greie det? Ja! 

# Noe her du har lyst til/skal oppleve i løpet av 2013?

-Andrea

Christmas inspiration

Åh som jeg gleder meg til jul! Har ikke ord..


//weheartit

(oppdaget for sent at det samme bildet kom to ganger, men jaja...)

# Noen andre som gleder seg til jul?

-Andrea

Girly thnigs

 

 

 

 # Like?

 

-Malin

Monday inspiration # Winter


Ble visst mandagsinspo i steden for søndag denne gangen også! Jeg hadde det lagret i utkast, men gjett hvem som glemte det? 


Tema: Winter 
//weheartit


# Tycks?


-Andrea

Love
Holder på å rydde, så jeg har egentlig ikke tid til å blogge akkurat nå.. Men måtte bare dele dette søte bildet med dere. Fant det på google, tehe!

# Hva synes du om bildet og sitatet?

-Malin

Sunday inspiration # Water


Tema: Water

//weheartit


# Tycks?


-Andrea

Monday inspiration # City fashion


Sjokk meg at jeg ikke rakk "Sunday inspiration" i går heller, men jeg var nok en gang opptatt. Først og fremst så jeg jo på cupkampen, ogtro det eller ei; jeg heiet faktisk på Brann.... Deretter var jeg på besøk hos tante m/fam. Koslig! 

Tema: City fashion 
//weheartit


# Tycks?


-Andrea

Monday inspiration # Cupcakes


Rakk ikke å legge ut Sunday inspiration i går, derfor blir det Monday inspiration i stedet. 

Tema: Cupcakes 
//weheartit


# Tycks?


-Andrea

Sunday inspiration # Autumn


Tema: Autumn

//weheartit


# Tycks?


-Andrea

Sunday inspiration # Shoes


Tema: Shoes

//weheartit


# Tycks?


-Andrea

Drømmereiser

Av og til så sitter jeg og drømmer meg bort og tenker på steder jeg har lyst å reise til. Håper jeg får reist til alle disse stedene i løpet av livet mitt, i hvert fall noen av de. Er sikkert mange andre steder jeg vil til også, men her skal dere få se noen av mine "drømmereiser"

Hawaii:


USA:


London:


Paris:


Det var noen av stedene jeg har veldig lyst å reise til. Lager sikkert et innlegg med flere steder en gang i tiden...

# Hvor går din(e) drømmereise(r) til?

-Malin

Sunday inspiration # Fashion


Tema: Fashion

//weheartit


Fikk hele TO forslag sist gang jeg spurte, så jeg spør igjen; Hva skal jeg ha i neste inspirasjon? Jeg må få forslag fra dere....


# Tycks?


-Andrea

Sunday inspiration # Accessories


Tema: Accessories

//weheartit


Jeg har lagt ut "Sunday inspiration" noen få ganger, og jeg strever allerede med idéer til hva jeg skal legge ut.. Jeg har brukt temaene; Love and wishes, My teddybear, Music and dance, Love(hurts) og Lips. Alle de kan du finne ved å gå i kategorien Inspiration.  Poenget med at jeg nevnte dette var at om jeg skal fortsette å legge ut inpirasjonsbilder hver søndag må dere hjelpe meg med å finne på tema!


# Tycks?
# Forslag til tema?


-Andrea 

 

Sunday inspiration # Lips


Tema: Lips

//weheartit


# Tycks?
# Hva skal jeg ha i neste "Sunday Inspiration"? 

Sunday inspiration # Love (hurts)

 

Tema: Love (hurts) 
//weheartit


# Tycks?
# Hva kan jeg ha i neste "Sunday inspiration"?

-Andrea 

Inspiration # Music and dance


Først vil jeg minne folk på terrorangrepet i USA som hendte for ti år siden.  RIP alle 9-11 offere! 

Og så over til noe helt annet, det er nemlig siste sjanse til å stemme på oss i blogg vs blogg! Stem her så mange ganger du vil! Hadde betydd utrolig mye, og se positivt på det. Du får jo en kommentar tilbake! Hoho.. Jeg har desverre glemt ut å legge ut inspirasjon på ei stund. Skal prøve å legge ut fast framover, men om jeg glemmer det .. -minn meg på det! 

Tema: Music and dance 
//weheartit


# Hva synes du om dagens inspirasjon?
# Skal du stemme på oss i blogg VS blogg HER?  


-Andrea

Inspiration # My teddybear


Jeg kan si, med hånden på hjertet, at jeg har har virkelig falt for bilder av teddybjørner. Enten man holder en i armen, eller at bjørnen er sammen med et dyr, eller whatever..  Det er bare så nydelig. Supersøtt! Har ikke tatt så mange slike bilder selv, enda... Men det kommer vel etter hvert!


//weheartit


# Hva synes du om inspirasjonen?


-Andrea

Ikea 2012Mesteparten av dere har vel oppdaget IKEA katalogen for 2012? Etter hva jeg har forstått så får alle den, hehehe.. Uansett, jeg blir så inspirert når jeg leser i slike kataloger! Får så lyst til å kaste ut alt jeg har på rommet og innrede noe helt nytt. Sånn som rommet mitt er nå ser det ut som et hvilket som helst tennåringsrom. Virkelig altså.. Rot, rot, plakater, mer rot, noen bilder, klær og enda litt mer rot. Det er faktisk når jeg ser i slike kataloger at jeg kjenner jeg gleder meg til å flytte ut en gang, og få ordnet alt helt nytt. 


//privat


# Liker du å drømme deg bort i diverse kataloger?


-Andrea

Inspiration # love and wishes

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; jeg elsker weheartit.com! Det gir så utrolig mye inspirasjon, og man ser at man ikke er alene. Altså, du kan lett se at andre føler det samme som deg. Det frister veldig mye å ta fram kameraet og knipse noen bilder som dette, så det skal jeg nok gjøre etter One tree hill...//weheartit


# Hva synes du?


-Andrea

Inspiration # Passion for fashion


Om dere liker det dere nå skal få se, annbefaler jeg dere på det sterkeste å gå inn på denne siden. Jeg selv blir virkelig inspirert av å se på disse superkule, men også ganske enkle antrekkene! Får skikkelig lyst å hive på meg noen kule klær og vise de til dere. Desverre har jeg ikke så mange klær jeg får til å få noe så bra ut av..
Dette er antrekk helt vanlige folk har satt sammen og lagt ut. Ingen designer her nei! Jeg legger ut et lite utvalg av hva du kan se her, og resten får du se selv ved å klikke på linken ovenfor.

For de interesserte: HER finner dere antrekk fra Norge. Og HER ser dere en gutt, som virkelig har sans for mote! (Tror du må lage bruker for å se siden. Hans brukernavn er i hvert fall adrianp.)


//lookbook.nu


# Hva synes du?


-Andrea

InspirasjonsveggJeg regner med at det ikke er kun meg som sliter med inspirasjonen av og til. Å slite med den er kjedelig. Da blir alt kjedelig, i hvert fall om du er like glad i å fotografere som meg. Men det er ikke kun inspirasjonen til bilder jeg mangler nå og da, også klesinspirasjonen stikker av. Og hva er vel bedre enn å lage en inspovegg når man kjeder seg og har lite inspirasjon?
Jeg laget meg en liten "Summer fashion" her om dagen, jeg er selvfølgelig ikke ferdig. Det er det som er så bra med det! Man kan holde på litt, så kan man bare ta den opp igjen når man kjeder seg igjen!


//privat

 

# Hvordan får dere inspirasjon når dere ikke tyr til internett?


-Andrea

Saturday inspiration

Det er en stund siden jeg har lagt ut inspirasjon på en blogg, og jeg er ikke sikker på om jeg har gjort det på Ozy1 enda.. Men nå passer det perfekt! Vet dere hvorfor? Nemlig fordi jeg kom over en side i går, og jeg må si at disse bildene facinerte meg veldig. Sykt inspirerende!
Han har lagt ut over tusen bilder, så det sier seg selv at jeg bare har plukket ut noen få. Om dere ble like stum og sjokkert som meg annbefaler jeg å klikke deg inn her for å se flere bilder. Ut i fra det jeg har sett virker det som om han legger ut nye bilder nesten hver eneste dag!
Skjønner egentlig ikke hvordan han får det til, men det gjør det vel bare ekstra facinerende. Virkelig creds til han! Sykt flink.


//Alan Sailer

Hvis ikke dette er sykt, så vet virkelig ikke jeg ass! Han er utrolig flink, og et stort forbilde innen foto for meg og sikkert veldig mange andre. Dere kan også søke opp bildene hans på google "Alan Sailer".


# S i c k  eller hva?


-AndreaArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits