2013 wishes

Vet jeg har hatt et slikt innlegg tidligere, men fant mange flere ting jeg gjerne vil oppleve i løpet av 2013. 


Ok, nå har det seg sånn at dette innlegget har lugget i utkast en stund. Jeg har allerede fått meg iPhone! Hurra, haha. 

# Noe her du vil?

-Andrea

Instagram

Treig som jeg er fikk jeg Instagram for rundt ei uke siden.. Derfor tenkte jeg å lage et lite innlegg om det og dele noen av bildene mine her på bloggen! Har selvsagt ikke så sinnsykt mange enda, men her er de aller aller fleste.Jeg heter andreafo96 der, så følg meg gjerne.

# Hva synes du om bildene? Kommenter navnet ditt om jeg skal følge deg tilbake!

-Andrea

 

Innkjøp # 260113

Var på shopping med mamma i går, noe som alltid lønner seg! Skulle først og fremst få tak i litt nye treningsklær, så nå blir jeg ny fra topp til tå på treningssenteret! Jeg kjøpte også noen andre smågreier. Og forresten, ikke misforstå, mamma betalte absolutt ikke alt! (Jada mamma, jeg er kjempeglad i deg og takknemmelig for at du betalte en del for meg, vet du leser bloggen.) 


Treningssko fra Intersport til 1299 kr.


Sportssokker fra H&M til 79,50.


2 x trenings t-skjorter. Den rød-aktige er fra H&M og kostet 149 kr, og den lilla er fra Cubus og kostet 129 kr.


Sports-bh fra H&M til 199 kr.


Treningstights fra H&M til 299 kr.


Armholder fra Clas Ohlson til 149 kr.


iPhonedeksel fra H&M til 49,50. 


De tre trusene med blonder på var 3 for 2, så jeg betalte 138 kr for de. Den stripete kostet kun 19 kr! Alle er fra Cubus.

# Likte du innkjøpet?

-Andrea

Nothing like us

Har allerede blitt helt forelsket i Justin Bieber´s nye sang "Nothing like us". En kjempesøt og fin sang! Og stemma til Justin var virkelig nydelig her:

# Hva synes du om Justin´s nye sang?

-Malin

Innkjøp

Finner virkelig ikke noe å ha på meg for tiden, føler jeg trenger å fornye garderoben litt (eventuelt fylle den enda mer siden jeg ikke er flink å kvitte meg med gamle klær..) Det har vært salg på Cubus en god stund nå, men jeg har ikke tittet innom før i går. Fant noe småtteri som fikk bli med meg hjem.


Cubus 49,-


Cubus 49,-


Cubus 99,- (En vinrød blazer, fikk ikke til noe bra bilde så måtte overeksponere litt for at det skal gå an å se hva det er.. Det vil si at den ikke er så kornete som det kan se ut som på bildet)


Cubus 19,- per stykk

# Hva likte du best?

-Malin

Work for it, you can do it

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som har lyst på drømmekroppen? Som satt opp "trene mer og spise sunnere" som ett nyttårsforsett også i år, i likhet med tidligere år? Som alltid ender opp med unnskyldninger for å spise usunt og ikke trene? Nei, jeg tenker nok mange av dere kjenner dere igjen i dette. Personlig har jeg tenkt å prøve igjen, og denne gangen vil jeg greie det. Jeg har faktisk vært ganske flink til nå vil jeg si. Har selvfølgelig hatt mine dårlige dager, men ellers har jeg både trent, kuttet ned på godteri og spist sunnere. Litt skryt er det viktig å gi seg selv i blandt! Uansett, jeg vil se resultater, jeg vil bli sunnere og jeg vil være den som misunnes, ikke den som misunner andre på stranda. Derfor tenkte jeg å legge ut litt treningsinspirasjon, både til meg selv og til alle dere andre som vil nå målet. Uansett hva du trener for, flat mage, fin rumpe, muskler, komme i form... Dette er bra inspirasjon, men du er den eneste som kan gjøre noe med det!


Word.

maintain yourself entertained & you?ll avoid a binge!
Every move counts.
Words to live by

Do it for nobody else but forYOURSELF

superfitbarbie:
thinspocean:
innerthighclearance:
ah my photo has so many notes!
GOTTA REMEMBER DIS HUR SHIAT
Just what I needed right now

Husk at det viktigste er å trene og spise sunt. For all del, ikke kutt ned på maten, kutt ned på søtsaker. Det er noe helt annet. Men det er også viktig å unne seg noe godt en gang i blandt. Ikke vær for streng mot deg selv.. OG en ting til; det vanskligste er å komme seg ut døra. Har du først kommet deg ut går treningen lett. Mer av denne inspirasjonen kan du finne her: http://thethinspoproject.tumblr.com
# Hva synes du om inspirasjonen? Har du tenkt å trene og spise sunt i år?
-Andrea
Menneskets beste venn


//Malin Vestad. ♥Fie♥


//Malin Vestad ♥Kajsa♥

# Har du noen kjæledyr?

-Malin

Inspirerende motebloggere

Det er så mange bloggere som inspirerer meg med stilen sin, og noen av dem tenkte jeg å dele med dere. Jeg vet jeg skrev i overskrifta at dette er inspirerende motebloggere, men det er ikke helt rett. Det er ikke alle her som er direkte motebloggere, men som likevel har bra stil og legger ut mange fine antrekk. Enjoy!Nå har jeg selvfølgelig plukket ut de antrekkene jeg har sett som jeg liker best.. Jeg skal ikke lyve å si jeg kunne gått med ALT de går med, men det er vel det som er bra med å ha sin egen stil, eller hva? Disse jentene kan i alle fall å kle seg, og det er utrolig inspirerende.


Martheborge ♥ Krisssy ♥ Wossa ♥ Wanda ♥ Martehba

# Leser du noen av disse bloggene? Likte du antrekkene? Nevn noen bloggere med god stil?

-Andrea

Innkjøp # 190113

Kjøpte meg noen greier mens jeg ventet på mamma i frisørstolen i går. Det er jo fortsatt supersalg på Cubus, så jeg kunne ikke dy meg....


Topp, før 129 kr, nå 29 kr!


Jakke/cardigan, før 399 kr, nå 99 kr!


Lue 79 kr.


Skinnskjørt før 299 kr, nå 49 kr!


ENDELIG er denne kjære søte iPhone 4s'en min! Bestilte den for en stund tilbake, men fikk den i dag. Ah, heaven! 

# Noe du likte?

-Andrea

Nytt hår - Forandring fryder

FORANDRING FRYDER, DERE! Jeg har hatt såå lang hår i såå lang tid nå, men i dag forandret det seg. Ble kortere enn jeg hadde trodd, men jeg liker det. Herlig med litt forandring!

Før:


Etter:
 

Fikk forresten iPhonen min i dag, så nå har jeg både snapchat og instagram. Add/følg meg veldig gjerne; andreafo96. Si fra, så følger jeg deg tilbake. 

 # Synes? Likte dere best før eller etter?

-Andrea

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmålsrunden del 3

Siste del fra spørsmålsrunden.. Ble en veldig kort del ettersom det kun var tre(?) spørsmål igjen. I alle fall, nå har dere fått alle svar, og om det er mer dere lurer på er det bare å spørre! 

# Hva synes dere om svarene?

-Ozy

Mine deksler

Etter to år med en drittmobil det kun har vært styr med, har jeg endelig skaffet meg Iphone. Kjøpte 5ern i hvit, og elsker den allerede! Som den reddharen jeg er, tør jeg ikke å bruke den så mye uten deksel, dermed pluppet det tre fine deksler ned i postkassa mi. Bestilte de på www.miniinthebox.com hvor det både var kjempebillig og stor utvalg. 

Veldig fornøyd med alle tre, og i skrivende stund er det det svarte dekselet jeg bruker. 

# Hvilket likte du best?

-Malin 

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmålsrunden del 2

Her er svar del 2, dummer oss ut dobbelt så mye denne gangen enn forrige gang. Bra redigert ble det heller ikke, men enjoy!

# Likte dere svarene?

-Ozy

and that's just who I am # 2# Bare meg? 

-Andrea

GRATULERER MED DAGEN, VERDENS BESTE

I dag er det akkurat 17 år siden verden fikk ei nydelig jente. Det er nemlig 17 år siden Malin ble født. Tipper det har blitt en slags tradisjon at vi skriver et søtt innlegg til hverandre, men i dag er jeg ganske tom i hodet egentlig.. Uansett, jeg skriver innlegget for å gratulere verdens besteste beste bestevenn med dagen! Selv om dagen må tilbringes på skolen med engelsk, UTT og gym, så håper jeg du får en fin dag. Jeg håper også du hadde det koselig i går, for det hadde jeg! Btw så får du en pitteliten ekstragave også, men den er veldig liten, så ikke forvent noe spesielt. Dessuten aner jeg ikke når den kommer, men tror nok den kommer i nærmeste fremtid. Du skal i alle fall slippe å vente like lenge som du måtte på konsertbllettene som var 16 års-gaven! Det blir den lille gaven, dette fantastisk flotte innlegget pluss videoen under, og Milano -og kino-daten i går du får for å feire 17 årsdagen. Kanskje ikke verdens mest oppfinne ting å gi, men den kom i alle fall på dagen, i forhold til den forrige du fikk!(og den du og Kristina ga meg i fjor, haha).. Egentlig har jeg ikke stort mer å si, for jeg tror du allerede vet at du er best, du er nydelig, søt, snill, morsom... Ja, jeg tror jeg har nevnt alt det der, og mer til, tidligere. JEG ELSKER DEG, og GRATULERER MED DAGEN! ♥ 


Ikke drep meg, love you!

# Gratulere Malin med dagen?

-Andrea

Dagens

I morgen blir jeg hele 17 år, og benyttet derfor denne søndagen til å feire et lite og koselig familieselskap. Etterfulgt av kino og middag med mine to beste jenter♥ (Litt bitch som stakk av fra mitt eget selskap..) Nå skal jeg bare slappe av sammen med kjæresten, og nyte mine siste timer som 16åring, hehe!


Genser - B.young // Strømpebukse - Pierre Robert // Sko - Bik Bok // Smykke - Sorbet // Ring - Jc

# Likte du antrekket?
# Hva har du gjort i dag?

-Malin 

Innkjøp # 120113

Var en liten tur i byen, og som dere vet er det sinnsykt mye salg i butikkene! Jeg kom for å få tak i litt sminke, men endte opp med en del andre ting.. 
Supersøte truser, 3 for 2 på Cubus. Betalte til sammen 128,-


Kost(29,50) og blush(39,50) fra H&M.


Denne fine toppen fra Cubus kostet opprinnelig 199kr, men jeg fikk den for 99kr!


Blazeren kostet egentlig 299kr, men jeg fikk den for kun 99kr!


Elsker denne buksa fra H&M! Den er en sånn hat/elsk bukse, blir sikkert ikke veldig ofte brukt, men jeg bare måtte ha den! Den kostet egentlig 249kr, men den var satt ned til 100kr!


Sist men ikke minst... Disse herlighetene kunne jeg ikke gå fra! Har sett etter slike sko sååå lenge, og nå kostet de bare 400kr! Til vanlig koster de 799kr. Disse kjøpte jeg på Rosetti Euro sko. 

# Noe du likte?

-Andrea

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmålsrunden del 1

# Bra nok svart?

-Ozy

DIY # Bow back top

Så en video her om dagen hvor det var ei som viste hvordan hun laget bow back top. Jeg ble helt forelsket og måtte prøve å lage det selv! Ble ikke 110% fornøyd med min, og har heller ikke brukt den enda. Men jo, den er skikkelig søt! Elsker denne trenden. Tenkte derfor å vise dere hvordan dere gjør det!

Du trenger: 
-En topp/genser du ikke bruker! Viktig å ta noe som ikke er dyrt, og som du ikke bruker ofte, gjetter at du ikke ville ødelagt slike plagg. 
-Saks
-Kniv 
-Pappplate
-Superlim
, du kan også sy hvis du vil, men ettersom jeg hater å sy velger jeg å lime.  


1. Klipp av en liten del nederst på toppen, den kommer til bruk etterpå. 

 

2. Legg platen inni toppen, slik at du ikke skjærer gjennom. Deretter setter du kniven så langt opp du vil, og skjærer. Deretter tar du noen cm avstand og gjør det samme igjen. Slik fortsetter du nedover helt til du har kommet så langt ned at det er igjen like mye nederst på toppen som det er mellom hvert av hullene du har skjært. 

 3. Nå får du bruk for remsen du skjærte av helt i begynnelsen. Den skal du klippe ut små remser av, omtrent tre cm i bredden, jeg glemte å ta bilder av det. 

4. Nå som du har limen, tar du den remsen du klippet ut under det første stedet du har klippet(Fra et hull til et annet, vanskelig å forklare), og limer på kanten, surrer den rundt og holder fast slik at den sitter godt. 5. Du gjør det samme på resten også.. Og når du er ferdig vil de se omtrent slik ut:6. Når du har gjort det klipper du bort ujevnheter og steder det stikker ut tråder, og VOILA!Slik ble resultatet. Etter min mening er dette supersøtt, men selv er jeg ikke veldig flink med slike ting. Jeg er nok ingen designer! Dere finner slike topper i de fleste butikker også, men det er vel morsommere og mye billigere å gjøre det selv? Pluss at da har du noe som ingen andre har.

Om dere ikke skjønte min forklaring kan dere alltids sjekke ut denne videoen HER

# Hva synes dere om denne trenden? Skjønte dere, og kommer dere til å gjøre det selv?

-Andrea

Justin Bieber's girlfriend

Som mange av dere kanskje vet kom Justin Biebers nye parfyme ut i de fleste butikkene i dag! Den har kommet ut noen få plasser i Norge allerede, men i dag er den å se overalt. Med en gang vi fikk øye på den bokstavlig talt småløp vi bort og luktet på den. Gjett hvem som ble forelsket i lukta? MEG. Nå har jeg altså en ny lukt i min lille parfymesamling, wihuu! Justin(ja, altså, ikke akkurat Justin da) lager virkelig himmelske parfymer! Bestilte den første allerede før den kom ut i butikkene og uten å en gang ha luktet på den! Haha.. Elsker begge to! 


Kjøpte den på Parfymelle for 299,-

# Har du/har du tenkt å kjøpe den? Og hvis du har luktet på den, hva synes du?

-Andrea

Nytt fra Nelly

Fikk salgskode fra Nelly like før jul, så på lille julaften slo jeg til og kjøpte en julegave til meg selv. Fikk ikke hentet den før i går, men ventetiden var totalt verdt det! Elsker både kjolen og skoene, og det beste av alt er at begge deler satt som et skudd. Herlig!Betalte 472 kr til sammen for kjolen, skoene, frakt, postoppkrav, moms og alt det der. Et godt kjøp i mine øyne!

# Like?

-Malin

Hårdilemma

Å bestemme over mitt eget hår er noe av det vanskeligste jeg vet om. Jeg er utrolig ubesluttsom og er alltid redd for å angre, så hårfasongen har vært under liten forandring de siste årene. Jeg har farget det, men fasongen har vært den samme.Sik er håret mitt som det ser ut nå, brunt med lyse striper. Jeg har en plan om å farge håret mitt mørkt igjen, slik jeg hadde det før. For det første vil jeg ha en forandring, for det andre syntes jeg det var mye finere enn slik det er nå. Slik så det ut før;Som dere ser er det kun hårfargen jeg har forandret på. Nå vil jeg gjøre noe mer. Jeg vet ikke hva, og ikke foreslå pannelugg, jeg vet veldig godt at jeg ikke kler det! Derfor tenkte jeg på å klippe det til ca midt på ryggen, klippe det opp eller hva som helst annet. Dere må hjelpe meg!!? 

# Så hva synes dere jeg burde gjøre? Beholde samme lengde, eller klippe meg? Eller evt. gjøre noe annet? Tar i mot alle forslag med åpne armer!

-Andrea

Relax

Her er noen sanger jeg har på "Chill" lista mi på Spotify. Stort sett den jeg hører på når jeg gjør lekser, eller skal slappe av en lat søndag. Her er det mange akustiske sanger, siden det er noe av det fineste å slappe av til. 

Tyler Ward - What makes you beautiful

Demi Lovato - This is me (akustisk versjon) 

Heaven - Boyce Avenue f.t Megan Nicole  

Everytime - A1 

Washed by the water - Needtobreathe 

Det var bare et fåtall av sanger fra lista mi, men regner med det ikke er så altfor mange som hører på dem uansett. 


Siden innlegget er kalt "Relax" og innlegg uten et eneste bilde er dødskjedelig, slenger jeg inn ett bokeh-bilde jeg har tatt i forbindelse med ei skoleoppgave. Bokeh-bilder er jo ganske avslappende å se på? Det synes hvertfall jeg..

# Hva er din favoritt sang til å slappe av?
# Synes du bokeh-bilder er avslappende?

-Malin 

and that's just who I am # 1# Noe her som er deg også?

-Andrea

Last friday night

Var nok en rolig kveld som besto av film, popcorn og smoothie. Så filmen "500 days of summer," ikke en vanlig kjærlighetshistorie for å si det sånn. Den var bra, så for dere som liker "boy meets girl"-filmer, anbefaler jeg dere å se den!
Det er pose-smoothie, det eneste vi gjorde var å blande den med appelsinjuice, og for at det skulle se fint ut tok vi noen frosne bær på toppen.


Hadde ikke mer mikro-popcorn, så Ozy måtte gjøre noe de ikke kunne.... Nemlig å poppe popcorn i en kasserolle!

Koselig fredagskveld med andre ord! Vi filmet også svar spørsmålsrunden, så etter en god del klipping og redigering kommer den ut på bloggen. Stay tuned, vet dere ikke vil gå glipp av dette!

# Hva gjorde du i går kveld? Har du sett "500 days of summer"? 

-Ozy

2013 things to do

Det er mange ting jeg har lyst å oppleve og oppnå i 2013. Noen av disse SKAL jeg oppleve, noen HÅPER og har jeg LYST til å oppleve.. 


(2013thingstodo.tumblr.com beforeidie.tumblr.com)

Det er selvfølgelig mye mer jeg vil gjøre i løpet av året, men dette er en god del av det. Det er vel på en måte noen nyttårsforsett gjemt her inne også, f.eks become skinny og stop eating so much. Ja, jeg har som forsett å trene mer og spise sunnere. Kommer det itl å skje? Jeg vet ikke. Kan jeg greie det? Ja! 

# Noe her du har lyst til/skal oppleve i løpet av 2013?

-Andrea

Oppsummering Juli - Desember 2012

Juli:

Startet opp igjen på denne bloggen. Verdens aller beste jente ble 16år, derfor overrasket jeg henne med kake, ballonger og diverse ting. Dagstur til Trondheim for å se Rosenborg - Molde, en veldig minnerik dag! 1 herlig uke i Tyrkia sammen med Andrea og familien hennes, glemmes aldri! Var snill og søt jente som malte verandaen til bestefar. 

August:

Tyrkia igjen, denne gangen sammen med pappa og lillesøster. Begynte i 1MK2 på Molde vgs (media og kommunikasjon). Fikk Macbook Pro. Scooterdate med Andrea, spiste også en veeldig god middag sammen. Norwaycup sammen med mamma og gjengen. Kosekvelder og overnattinger med Andrea.

September:


Ble sammen med fine, fine gutten min♥ Jentekveld med Kristina og Andrea. Pimpa Maccen min med rosa utstyr fra Ebay. Testet studioet på skolen.

Oktober:


Ålesundtur på shopping på Moa med Emilie og Andrea. Fotoshoot med lilleøss. Cafédate med Andrea og Emelie. Fest.

November:

Fikk endelig kjøpt meg de finefine skoene fra Bik Bok. Tok gallabilder på skolen i prosjektfag. Fikk meg jobb på et spisested på Skåla som kalles Delias kro. Late dager med musikk og chilling.


Farget håret mørkt igjen. Koselig julaften med familien min. Juleselskap med mye god mat. Pepperkakebaking. Herlig nyttårsaften med familien og kjæresten (+ venner og naboer under rakettoppskytingen.)

2012 ble bare bedre og bedre utover året, og 2013 har så langt vært veldig bra. Haha. Ønsker alle et riktig godt nytt år, og håper 2013 blir enda bedre enn 2012 var for alle sammen!

# Hvordan var 2012 for deg?

-Malin

Video av "leiligheta" mi

Litt feil å kalle det MIN leilighet i og med at kjellerstua er for alle, mens badet er det mest jeg som bruker og rommet er jo mitt eget da. Uansett så har jeg laget en video til dere av de tre rommene jeg tilbringer mest tid på hos pappa:

# Likte du videoen?

-Malin

Året som gikk # del 2

Det siste halvåret har gått så utrolig fort.. Føles som sommerferien var forrige måned. Helt sykt.. Har skjedd så utrolig mye i perioden juli-desember.

◊ Først og fremst, vi startet opp OZY igjen! Har visst blitt en trend for meg og Malin å slutte her for å blogge alene, og deretter starte den opp igjen rundt sommerstider! Haha, vi får vel bare satse på at vi holder oss sammen helt til neste vinter da.

Lerkendal. Dette er ett punkt som sto på lista i fjor, og som fårhåpentligvis vil stå her neste år også. Vi var nemlig på Lerkendal stadion for å se Rbk-Mfk. Tap eller seier, det er utolig gøy å være der på kampdager! 

Moldejazz. Jazzfestivalen i Molde er selvfølgelig et must hver eneste sommer. I år var jeg og Malin der med noen venner av oss på starten av jazzen(min bursdag, wuhu!). 

TYRKIA!!! Dette er desidert årets høydepunkt. Ei uke i Tyrkia med familien og verdens beste venn, Malin. Det var uforglemmelig.. Varmen, folka, sktivitetene.. ALT.

Halden og Sverie. En liten ferietur sammen med pappa og broren min. Broren min bor i Halden, og derfor var jeg og pappa der en tur, og da ble det selvfølgelig noen turer til Sverige også! I tillegg til det var vi og så Fredriksten festning med utsikt over Halden. Så vakkert!


Utsikt over Halden by.Scooterlappen! Hurra, jeg besto scooterlappen på første forsøk! Det er en skikkelig befrielse å endelig kunne suse rundt uten å måtte bli kjørt. Jeg og Malin tok oss en scooterdate til byen på "Kebab-ekspressen" for å feire, yey..Begynte på VGS. Så kom dagen, første skoledag på Molde videregående skole. Kjente ingen, untak fra Malin og Fredrik. Nye folk, nye lærere, nye fag, ny skole, nytt miljø. Alt var nytt. De første tre ukene var alle stille. Ingen sa ett ord, men det kom heldigvis etter hvert. Nå er vi litt av en skravleklasse, vel, helt til det kommer til det faglige da.. Har skaffet meg noen nye, nære venner etter skolestart som jeg henger med så og si hver eneste dag. Jeg går forresten media og kommunikasjon, og i sammenheng med linja har vi noe som heter prosjektfag, og da valgte jeg, Malin og Emelie foto. Vi har med det hatt en haug av photoshooter! Modell for en dag. Stemora mi meldte seg selv, meg og stesøster på noe som heter "Modell for en dag." Der ble vi sminket og fotografert av profesjonelle. Det var utrolig morsomt, og mange flotte resultater dere kan se HER

Høstferie. Endelig høstferie.. Selv om skoledagene suste forbi var ferien som valing etterlengtet. Kort oppsummering av den: filmkvelder, besøk av Malin, trening,  Moa med to søte, overnatting og ellers bare slappa jeg av. Peppes pizza og kino for å feire en veldig sen 16årsdag. Det var ei gave fra Malin og Kristina at de tok meg med først på kino; Tina og Bettina, og deretter peppez pizza. Alt på deres regning. Hurra!

Mye dansing!
-Narkoitkapolitiet. Vi danset for Narkotikapolitiet for å støtte kampen mot narkotika. Vi danset også samme den dansen på ett opplegg for Gjensidige.-Halloweenshow på Rådhusplassen.


(Jeg er hun i rosa tights)

-Rosa sløyfe dansen i pausen mellom Mfk-Rbk for å støtte brystkreft.-Juleshow

 SERIEMESTER MFK. HURRA! Seriemester to på rad. Ah, som jeg elsker gutta mine på Molde fotballklubb..Julaften!

Julemiddager.. Første juledag var vi hos bestemor sammen med noen slektninger. Andre juledag var vi hos mormor i forbindelse med hennes bursdag. Tredje dagen var vi hos bestefar og hos foreldrene til Lill Hege(stemor). Nyttårsaften! Siste dagen i 2013; pinnekjøtt til middag, familien samles, sang sing star, var ute og så på fyrverkeriet.

 

# Hvordan var ditt halvår, juli-desember?

-AndreaArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits