Dagens antrekk # 270213

Tok oss en tur i studio i prosjektfag-timene i dag, og tenkte at jeg like så godt kunne vise dere antrekket mitt for dagen da. Tenkte å legge ut noen av de andre bildene fra studio senere, kommer mest sannsynlig i morgen eller fredag. 


Topp - bik bok // Blazer - Cubus // Bukse - B.young // sko - Din sko 
(Paraplyen er ikke en del av antrekken, haha, fant den i studio!)

# Hva synes du?

-Andrea

Summer inspiration

sol. varme. venner. bål. grilling. solbriller. hatter. skjørt. shorts. topper. ingen vinterjakke. farger. blå himmel. converse. frukt. bær. smoothie. milkshake. smil. glede. latter. strand. bading. bikini. trampoline. lette plagg. fugler. soling. solkrem. tørre veier. nyklipt gress. vannspredere. sommer. sommer. sommer. 

# Noen andre som drømmer mot sommer?

-Andrea

Innkjøp # 180213

Jeg, Malin og Eileen dro en tur til Ålesund på shopping i går. Koselig med en shoppingdag med jentene! Kom selvfølgelig ikke tomhendt hjem, så jeg tenkte å vise dere innkjøpet fra Moa! 


Foundationkost fra Vita 114 kr,  og foundation fra Cubus 175 kr.


Supersøt sløyfe fra Glitter, 50 kr.
Elsker disse skoa fra Din sko, kostet 299 før, men var satt ned til 199 kr. Gleder meg til å bruke de når våren kommer!


Sett på denne denimvesten sååå mange ganger, og nå har jeg den, yeey! Før kostet den 399, og nå betalte jeg kun 149 kr for den!


Topp fra Bik bok til 99 kr. Måtte bare ha den, minner meg om noen vi møtte i sommer... 


Blå bukse fra Gina tricot, før 199, nå 149 kr. Åh, vårfølelse!

# Noe du likte?

-Andrea

Anbefaling

Tenkte å anbefale Music Angle, som er noen supre høytalere som er passe store til å tas med overalt. Det beste av alt er at du kan kjøpe så mange du vil for så og koble dem sammen! Jeg har to rosa og en blå. Aldri prøvd å koble alle tre sammen, men kan konkludere med at det er lurt å ha to. Kobler du sammen to stykker blir det mye finere lyd enn om du kun bruker en. Det beste av alt er at du får dem for en rimelig pris, kun 199 pr. stk.


Kan brukes på både telefoner og PCer.

# Har du prøvd disse før?

(Innlegget er ikke sponset, 100% egne meninger)

-Malin

Litt nytt


Fra Byoung, aner ikke pris siden den plutselig lå på rommet mitt fra mamma.


Bukse/Tights fra Cubus (barneavdelingen, hahaha) på tilbud til 49kr!


Supersøte truser fra Cubus til kun kr 19kr per stykk


29 kr fra Cubus


50 kr
for en 3-pakk med Hello Kitty sokker. Verdens beste sokker!! Fra H&M


50 kr
fra H&M


Også fra H&M til 50 kr


Skjørt fra H&M til 49 kr


H&M
for 149 kr


29 kr
fra Cubus


299
fra Bik Bok

# Tycks?

-Malin

Round, and around, and around, and around we go

Jeg elsker den nyeste sangen av Rihanna og Mikky Ekko! De fleste av dere har sikkert allerede hørt den, hvis ikke får dere høre den nå. Den er så utrolig nydelig.. Helt klart min favoritt av Rihanna. 

# Hva synes dere om sangen?

-Andrea

I det siste

Har faktisk bare så vidt ofret en aller så liten tanke på bloggen de siste dagene. Har vært så mye som har skjedd på skolen, trening, og hjemme har jeg valgt å bare slappe av med OTH. For å gjøre opp for den dårlige blogginga tenkte jeg å dele noen bilder med dere.. Er nok bare iPhone-bilder denne gang, noen hentet fra Instagram også.


Mine søte to og meg under planlegging av musikkvideo.


Musikkvideo-innspilling!


Jeg og Eileen var også ute og tok bilder.. 


Men liker ikke kamera jeg lånte på skolen, så jeg tok heller bilder med mobilen.... Haha. 


Jeg har også brukt en del av fritiden min på trening, og også tøying. Har som mål å komme ned i spagaten så raskt som mulig.. Først ville jeg greie det før turnprøva, men den er allerede på mandag, så tviler på at det skjer.. 


One tree hill.. Et kapittel for seg selv, haha. Har sett 4(!!) sesonger på en måned.. Det er ganske mye med tanke på at det er 22 episoder på 40 minutter i hver sesong.


Søte Emelie i dag!


Tok oss en tur på café i dag.. Kan innrømme at det her ble litt for mye. Haha..


Malin og meg, og Eileen og meg i dag. 

# Hva har du gjort i det siste?

-Andrea

Januar 2013

Da er vi allerede ferdig med den første måneden i 2013, et tydelig tegn på at tiden går altfor fort! Her kommer en liten oppsummering fra januar:

Malin:

Jeg ble 17år, tok bare en koselig feiring med mine to bestevenner etterfulgt av feiring med kjæresten. Fikk en stor sum i lønning for desember, dermed kjøpt meg en del i løpet av måneden. Kvalitetstid med venner jeg ikke har vært med på en stund. Middager og kino med både venner og kjæresten. Vært flink til å spise sunnere enn før og kjøpt mindre mat i skoletiden. Avslappende start på skolen, mer og mer stress etterhvert.. Slutt på måltørket mitt på håndballbana. Tatt en del bilder jeg er fornøyd med. Fikk endelig min kjære Iphone5! Begynte å lage musikkvideo til Wannabe av Spice girls i forbindelse med ei skoleoppgave.

 

En ganske fin måned som har gått mye fortere enn forventet, samtidig virker det som en evighet siden 2012.

Andrea:

Kino, the Hobbit, med pappa og brødrene mine. Kjøpte den nye Justin Bieber parfyma, jeg elsker den! Sett alt for mye OTH, fire sesonger på en måned! Feira 17 årsdagen til verdens beste Malin. Dans startet endelig opp igjen. Var hjemme fra skolen med sykdom i to dager. Nytt og bedre liv med iPhone!!! Klipte og farget håret, stor forandring. Spilt inn musikkvideo til Wannabe-spice girls som et skoleprosjekt med mine søte jenter. Kosekveld med Kristina og Malin. Holder fortsatt nyttårsforsettet oppegående; trent en del og spist sunnere enn før.#Hvordan var januar for deg?

-Ozy

Min instagram

Har vært ekstremt lite blogging fra min side den siste tiden.. Grunnen er at jeg er travelt opptatt med jobb, skole og håndball. Tiden jeg har til overs skal i tillegg til blogg, brukes til kjæreste, familie og venner. Som dere sikkert har fått med dere har både jeg og Andrea nylig fått oss Iphone, og dermed kunne vi endelig bli medlemmer av både snapchat, instagram og alt det der.

Jeg heter mallinn96 på begge deler, det er bare å følge meg/legge meg til, så skal du ikle se bort i fra at jeg gjør det samme!  Er mye flinkere å oppdatere der enn her på bloggen, i og med at det ikke tar like mye tid. Begge kollasjene er bilder fra instagrammen min.

# Hva heter du på instagram?

-MalinArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits