Gutter, se og lær!

Som mange av dere kanskje vet er jeg en person som elsker gutte- og mannemote. Om dere har vært innom bloggen tideligere, eller fulgt med på den fast, så husker dere kanskje dette innlegget om 16 år gamle Paul Jeremy G? Jeg var i alle fall innom lookbook-brukeren hans igjen og selvfølgelig var det nye og flotte antrekk der! Jeg elsker jo som sagt denne stilen; enkel, men likevel stilig.. Aaah, bare se!


Sjekk her gutter, man kan ha på joggebukse og likevel se bra ut! # Noe dere likte? Vet du om en gutt (som deler bildene sine på internett) med bra stil?

-Andrea

Fantastisk helg!

Helga som var må være den beste, i hvert fall en av de beste helgene i mitt liv! Ingenting er bedre enn å starte ferien sammen med personen som betyr mest for meg.


Gutten som ALLTID får meg til å smile♥♥

På fredag dro jeg og kjæresten til Oslo med fly i 10 tiden på morgenen. Da vi kom fram på Gardermoen var jeg fast bestemt på å finne Starbucks. Kjøpte meg en frappuchino med vaniljesmak, smakte himmelsk! Vi tok flybuss til Oslo S, så surret vi litt rundt i Oslos gater med kofferter og annet utstyr for å finne hotellet.

Hotellet vi bodde på het Comfort Hotel Express og lå ca 5.minutters gåavstand fra Karl Johan. Fikk låst inn bagasjen vår, og gikk for å shoppe siden innsjekking ikke var før 15:00. Før vi kom oss i noen som helst butikk måtte vi få i oss litt mat. Vi endte opp på Fridays og spiste favoritten min; Chicken quesedillas

Er så heldig som har funnet en gutt som holder ut med MEG på shopping. Jeg kan bruke evigheter i en butikk, og går alltid rundt å grubler "Skal, skal ikke" når jeg finner meg noe. Etter noen timer hadde vi begge funnet oss noen nye skatter, og begynte å bli slitne i føttene. Dermed gikk vi tilbake til hotellet og sjekket inn. Slappet litt av og tok et kjapt måltid på Maccer´n.

Gikk igjen litt rundt i Oslos gater, tittet i butikker, kjøpte litt småtteri til kvelden og bare koste oss. Utpå kvelden spiste vi dagens siste måltid, som ble på Big Horn Steak House. Å gud så mett vi ble! Men godt var det, og det ble en veldig koselig feiring i og med at vi har vært sammen et halvt år nå!Kvelden tilbringte vi på hotellrommet med serien "vår" - Sons Of Anarchy. I tillegg hadde vi kjøpt inn mye godt som vi koste oss med. En perfekt kjærestekveld med andre ord. Eneste minuset var at typen sovna mens jeg var lys våken.. Men jeg hadde det gøy med å ta på oss begge ansiktsmaske, haha! (Han var halvvåken i det jeg gjorde det, så jeg er ikke sååå slem!)

Ble dessverre bare en natt i Oslo før vi måtte pakke sakene og komme oss til Lillestrøm. Kjæresten spiller nemlig i et band som skulle holde konsert på Skedsmo bluesklubb denne dagen. Vi tok tog inn til Lillestrøm, og puben han skulle spille på lå like ved togstasjonen. Tilbringte de neste timene på puben pga lydprøve og forberedelser i tillegg til selve konserten.


Verdens flinkeste♥

Jeg tok rundt 500 bilder under konserten, men ble fornøyd med veldig få av dem. Å ta scenebilder er mye vanskeligere enn jeg trodde. Etter konserten ble det tog til Oslo, og fly hjem til Molde. Begge to var veldig sltine etter dagen, og vi sovnet på sofaen nesten med en gang vi kom hjem til meg!

# Hvordan startet du påskeferien?

-Malin 

Spring pleasures

Vår... Sol, varme, friske farger, fine blomster, mindre klær, påske, 17. mai, scooterkjøring...

Dette er noen av tingene som kommer opp i hodet når jeg tenker på vår. Denne våren gleder jeg meg først og fremst til både Justin Bieber og One Direction konsert. Jeg gleder meg også til små ting som å kunne pakke bort vinterjakka for ei stund, kjøre scooter, alle de fine fargene, og selvfølgelig solskinnsdager. Jeg kan heller ikke vente med å få ny inspirasjon til alt mulig; klær, hår, musikk, blogg.. Med en ny årstid bringes alltid ny inspirasjon og energi, så nå som våren endelig har tittet fram føler jeg meg mye mer våken! 


// seasonalpleasures.tumblr.com

# Hva er de tre første tingene du kommer på når jeg sier VÅR?

-Andrea

Emotional and moving performances

Har sittet og sett på youtube-videoer fra diverse talentshow ei stund nå.. Kom nemlig over et innlegg om at man ikke skal dømme folk før de kjenner dem, så jeg ville også vise dette ved hjelp av samme typen videoer som vedkommende la ut... Jeg endte opp med tårevåte øyner og en haug av rørende videoer. Disse videoene handler ikke bare om å ikke dømme andre, men jeg ville også dele de mest rørende videoene jeg har funnet.. Det er så mange som melder seg på talentshow som enten ikke aner hvor stort talent de har, eller som har en utrolig sterk historie.. Det er sååå mange, og her er noen av dem. 

 

 

 


Denne MÅ dere se.  

 


Denne er syk...! Gråter øynene mine ut hver gang jeg ser den!

 Ojda, dette ble ganske mange videoer.. Uansett om dere så to eller alle tipper jeg det kom fram en tåre i øyekroken. Nå skal i alle fall jeg slutte å sippe og se "LOL." Tenkte på den "the boy in the striped pajamas," men ettersom jeg har hørt at den er ganske trist tror jeg at jeg dropper det for denne gang! Haha..

# Hva synes du? Vet du om flere emosjonelle slike auditions?

-Andrea

Dagens antrekk # 130313

Det er ikke ofte jeg får tatt antrekksbilder, men jeg skal prøve å bli flinkere til det! Hadde med kamera på skolen i dag for å ta bilder til prosjektfag, så da tok jeg like gjerne antrekksbilder i samme slengen! Jeg går jo media, så jeg har som oftest med kamera på skolen minst én gang i uka, så det burde bli en ny regel; antrekksbilder hver gang jeg har kamera på skolen! Huff, nei, det kan jeg ikke love.. Men jeg skal prøve å bli bedre, haha.. Forresten er jeg tom for bloggidéer, noen forslag? Hva vil dere lese om eller se?


Jakke fra Only.
Shorts fra H&M // Dongryskjorte fra JC // Blazer fra H&M


Sko fra Rosetti Eurosko. 


Don't worry be happy-topp fra Bik bok. # Hva synes du? Noe spesielt du vil se på bloggen?

-Andrea

Hvilket antrekk?

Jeg kjedet meg enormt så jeg klikket meg inn på polyvore og satte sammen diverse antrekk for forskjellige eventer. Dette er jo for det meste min stil, og jeg aner ikke om dere liker dette eller ikke.. Men jeg tenkte dere skulle få velge hvilket antrekk dere ville ha hatt på dere til det eventet det er laget til..

Shopping i New York:


Shopping i London:Romantisk picnic i Paris med kjæresten:

Starbucks med bestevenninna: 


En dag på byen i Paris: 

Jeg er klar over at  ikke alle kollasjene ble like bra, men fokuser på klærene da dere! Hehe. 

# Så hva ville dere valgt?

-Andrea

09.03.12 - Dagen som har brent seg fast


Dette innlegget skulle egentlig bli postet i går.


Jeg husker det fortsatt som om det var i går. Kvelden før hadde jeg vurdert å dra på ball med folk i klassen, men fikk en følelse av at jeg kom til å angre i ettertid. Derfor valgte jeg heller å bli med familien på sykehuset og besøke min fine farmor.

Det er et av de beste valgene jeg noen gang har tatt. For neste morgen våknet jeg til mamma´s sorgfulle øyne. Jeg skjønte med en gang hva hun skulle si, og brast sammen i gråt. Vi satt i sengen min og gråt sammen en god stund. Litt etter ringte pappa og trøstet meg. Han sa jeg burde dra på skolen, fordi farmor ønsket at vi skulle leve så normalt som mulig etter borgangen hennes. Det var hardt, men jeg skulle greie det.

Jeg kom meg på skolen, og valgte å holde det for meg selv. Vurderte å fortelle det til mine nærmeste venner, men var så altfor redd for å bryte sammen. Prøvde å smile og være så normal som mulig på utsiden, inni meg var det rene helvete. Jeg hadde så lyst å ligge å gråte hele dagen. Jeg kom jo aldri til å møte farmor igjen!Med en gang jeg kom hjem fra skolen, la jeg meg på sofaen og gråt. Det var så godt å få ut de vonde følelsene. Resten av familien kom hjem og vi gråt sammen. Snakket også litt om de fine minnene vi har med farmor, og blant gråtingen dukket noen usle smil fram. Minnene var så gode, samtidig gjorde det så ufattelig vondt å ha mistet en så kjær person.

Senere var det klart for minnestund. I bilen på vei til stedet rant det tårer i øyekroken min. Hvor mye kan egentlig en person gråte på så kort tid? Jeg kunne ikke skjønne at jeg fortsatt hadde tårer igjen. Å møte familiemedlemmer med tårer i øyekroken var veldig hardt. Som om jeg ikke var knust nok fra før av, er det å se andre triste det verste jeg vet. Da rant det over for meg og jeg hulket som aldri før. Likevel følte jeg meg så trygg fordi familien var samlet rundt meg og klemmet på meg.

Da vi kom inn i rommet hvor minnestunden skulle holdes, satt jeg der helt stille. Satt og tenkte på hvordan farmor var før, hvordan hun hadde vært på sykehuset og hvordan hun kom til å se ut nå. Var litt usikker på om jeg ville se henne i kista, men valgte å gjøre det siden det var min siste sjanse til å se henne. Og der lå den vakreste engelen jeg noen gang har sett. Man kunne tydelig se at hun hadde funnet fred. Og det varmet hjertet mitt. Ja, det var ubegripelig vondt å gi slipp på henne, men hun slapp å ha det vondt lengre. Det ble spilt fine og triste sanger som gjorde at jeg måtte gråte enda litt mere. 

Etter denne dagen stengte jeg følelsene mine litt inne. Ville så gjerne at alt skulle være som før, men det blir det aldri. Gråt ofte på kveldene, noe jeg gjør fortsatt. Men jeg vet at en vakker dag så møtes vi igjen.


Denne sangen ble spilt i begravelsen hennes og er en sang som betyr veldig mye for meg i etterkant.

 Hvil i fred kjære farmor, elsker deg♥

Bildedryss # skoleprosjekt

Tenkte bare å vise dere noen bilder jeg har tatt i prosjektfag de siste ukene.. Ellers skal jeg til Malin på jentekveld sammen med Kristina i dag. Blir koselig! Er så sjeldent vi finner på noe sammen alle tre..

# Likte du bildene? Noen favoritt?

-Andrea

 

Say yes to the dress1. HER  2. Har dessverre ikke link, men bildet ble så lite så det gjør vel ingenting. 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER
8. HER  9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 

Er så mange fine kjoler å finne på nett for tiden! Dette er noen av mine favoritter fra nelly.com og charlotterusse.com. Forelsket meg i både 10 og 11, elsker aztec-mønsteret! Har sett meg ut mange plagg med det mønsteret på, elsker det. Beklager for at noen av bildene ble ganske små, men klikk dere inn på linkene for å se de bedre. 

# Noen dere likte?

-Andrea

Ord sårer

Er det en ting jeg virkelig sliter med så er det å verdsette komplimenter. Jeg føler jeg aldri kommer til å bli fornøyd med meg selv. Hver gang jeg ser meg i speilet finner jeg nye feil med meg selv. Jeg vet man bør si positive ting til seg selv, istedet for å fokusere på det dårlige. Men hva er positivt med meg selv?

Ok, jeg kan presse meg selv til å si at jeg har fine tenner, fordi de er utrolig bene og jeg har ikke en gang hatt regulering. Men(det finnes alltid et "men" når jeg finner noe som ikke er så altfor ille ved meg selv) tennene mine er langt i fra så hvite som jeg ønsker. 

Alltid når vi har spørsmålsrunder og får spørsmål som "nevn 3 positive og 2 negative ting ved deg selv" kan jeg ramse opp det negative i en evighet. Når det kommer til det jeg er fornøyd med må jeg alltid få hjelp av Andrea til å finne noe.

I midten av årene på barneskolen var jeg litt større enn de fleste i klassen. Dette var noe jeg stadig fikk høre, og som sitter veldig i meg den dag i dag også. I denne perioden fikk jeg ikke så altfor mange komplimenter, selvfølgelig kom vennene mine med noen søte kommentarer i ny og ned, men det var det negative som satte seg fast i hodet mitt. Jeg tror dette er grunnen til at jeg fortsatt sliter med komplimenter. Om noen sier jeg har fin kropp nekter jeg, i speilbildet mitt ser jeg fortsatt den tjukke jenta som ikke passer inn. Har ikke fått tilslengt dritt på noen år nå, men som sagt så er minnene der. Jeg føler meg ikke bra nok, og det blir ikke bedre. Jeg vil så gjerne kunne se meg i speilet og finne ting jeg er fornøyd med isetdet for ting jeg vil endre på. Kjæresten min er veldig flink til å gi meg komplimenter, han sier faktisk fine ting til meg hver eneste dag. Skulle ønske jeg kunne si at det hjelper meg veldig, men dessverre hjelper det bare litt der og da. Så er jeg tilbake på det misfornøyde stadiet mitt. I tilllegg får jeg høre fra både familie og venner at jeg er så herlig, vakker, søt osv. Greier aldri å takke dem, begynner i stedet å nekte for det og fortelle hvordan jeg ser på meg selv. 

En dag skal det bli bedre. Jeg skal kunne stå opp å se en vakker jente i speilbildet mitt. Først må jeg bare innse at man ikke må veie 40kg, være brun, ha store pupper, null fregner, kritthvite tenner, uslitt hår, lange og tynne bein, flat mage osv. for å være bra nok. 

# Flere som har det sånn?

-Malin

Moa innkjøp - Malin

Bedre sent en aldri, så her har dere mine innkjøp fra Moa i Ålesund. Hukommelsen min er ikke noe å skryte av, så pris får dere ikke, men butikkene husker jeg.
Lindex 


H&M


Gina Tricot


Gina Tricot


Din Sko


Cubus


H&M

Bortsett fra dette fikk jeg med meg beskyttelse til Iphone skjermen, og ellers gikk det som vanlig en del penger til mat og drikke.

# Noe du likte?

-Malin

Februar 2013

Andrea:

Danset før konkurranse. Cafédate med jentene mine. Overnattinger med beste Malin. Åpen dag på skolen. Endelig ferdig med musikkvideoen. Vinterferie. Tacokveld. Byttedag og greasekveld. Moa-shopping i Ålesund. Fotoshoot i studio på skolen. Fått smake på finværet. Malin:

Fikk endelig tid til egentrening, altså utenom håndball. Spiste årests første påskeegg i lilla kartong. Etterlengtet vinterferie, hvor jeg endelig fikk bli uthvilt. Hjemme alene 4 døgn med kjæresten, altså mye kjærestekos. Overnattinger av verdens beste Andrea. Koselig Valentinesday. Byttedag og greasekveld med bestisen. Shopping på Moa med mine to herlige jenter. Gått noen fine turer. Tacokveld. Cafékos. Bra resultater på skolen. 

# Hva er ditt beste minne fra Februar 2013?


Nå har vi forresten endret både header og design! Det var virkelig på tide.. Har hatt det samme siden juli. Likte dere det nye?


-Ozy

Bildedryss # i studio


Gratulerer med dagen, kjære Justin Bieber! ♥ haha.. 


 Nå tenkte jeg å legge ut noen av bildene som ble tatt i studio! 


Meg og >Eileen<


meg og Malinbeste!
Vakker!

# Likte du bildene?

-AndreaArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits