photos # The sun is shining


//privat

Som Malin allerede har sagt har jeg danset på Rådhusplassen i Molde i dag. Etter det var jeg og Malin i byen, men jeg orker ikke legge ut det lille pingleinnkjøpet.. Derfor kan jeg jo heller skrive det nå da om noen er veldig nyskjerrige. Fuktighetskrem med lett "brun-uten-sol" effekt, en film og en deodorant.
Solen har forresten skint i hele dag, så må si det ble litt varmt å sprade rundt i byen med stor dongribukse og skjorte! (Danseklær vet dere)
Bildene er ikke tatt i dag, så dere skjønner vel at det er ikke bare i dag det har vært fint vær!
//privat


# Hva har dere gjort i dag?
# Hva synes dere om bildene, og hvilket likte dere best?


-Andrea

Oppsumering av April

Hvis Andrea vil/orker så skriver hun sikkert sin egen oppsumering av denne måneden. Selv om vi blogger sammen, så opplever vi jo ikke akkurat de samme tingene hele tiden. Og derfor er det best at vi lager ett innlegg hver om dette.

Måndens opptur: Været har virkelig begynt å bli bra. Hadde litt sommerfølelse i påskeferien jeg! Kanskje ikke så rart siden det var over 20+ grader og jeg tok mitt første bad i sjøen(for i år). OG at vi startet denne bloggen da!

Månedens nedtur: TOPP abbonementet mitt har klikka, så jeg har ikke fått de 3(?) siste bladene!

Månedens gode gjerning: Jeg var bøssebærer for "kirkens nødhjelp".

Månedens "blinkskudd" av meg: 

Hahha, sorry Andrea! Det ble vel kanskje ett "blinkskudd" av oss begge? Men du er jo heldig med at det er jeg som vises mest...

Månedens mest spilte sang:


Aner ikke hvorfor, men plutselig ble jeg hekta på denne sangen.. (Kobosjarna-jag vet du vil ha mig)

Månedens flaueste øyeblikk: Helt klart det å filme inn "Må gjøre-videoen", litt dumt at det faluste ikke kom med på filmen da..

Alt i alt om April: For meg har April vært en herlig måned. Når nedturen er at jeg ikke får TOPP i posten, så kan jeg vel egentlig ikke klage? Det å ikke få et blad er jo ikke verdens undergang! Været har vært bedre enn jeg noen gang kan huske at det har vært i April. Og så har måneden gått ganske fort, så da har jeg nesten bare kost meg gjennom hele måneden! 

# Hvordan har April vært for deg?


- Malin 

Bumpy ride

Forslag frahttp://weheartthecity.blogg.no/
Sang: Bumpy Ride
Beskrivelse/minne: Når vi hører denne sangen får vi en livlig og glad følelse. Danse -og syngesang! Den går fort, og er en typisk diskotek/fest-sang. 
Vi har også minner fra denne sangen. Den minner oss om ballene vi var på, men det siste minnet er nok fra tivoli. Da tok vi Joker'n(Te-koppene), noe som faktisk ble en bumpy-ride. Det er nok derfor vi husker det så godt, altså siden det passet så bra med sangen og karrusellen. 

# Hva forbinder du med sangen "Bumpy-ride"?

-Ozy

Write a song you want me to describe

Jeg vil starte med noe nytt. Jeg aner ikke om Malin vil være med på det, men i såfall tar vi annen hver gang. Dere aner ikke hva jeg snakker om, gjør dere vel?
Jo, jeg snakker om en idé som akkurat ploppet opp hodet mitt mens musikken står på på spoitfy.
Idéen min er å ta en sang, så skal jeg skrive hva akkurat den sangen betyr for meg. Spesielle minner med den, tekst, melodi og kanskje musikkvideoer. Høres det ut som en spennende idé?
I så fall trenger vi/jeg tips til hvilke sanger som kan skrives om fra dere. Dere kan skrive akkurat hvilken sang dere vil, enten dere vil lage en utfordring for oss, eller gi oss en sang som er enkel å skrive om.

Dette kan altså være all musikk, eller.. Den musikken som er kjent da. Vær så snill å ikke ta rockesanger som vi aldri hører på. For å komme på et bedre spor - Vi hører på listepop. Altså det meste som kommer på radio. Vi hører på alt fra sanger om fotballag og norske artister til Akon og Miley Cyrus. Haha, veldig brae eksempel.


//privat


# Hvilken sang vil du at vi/jeg skal 'beskrive'?


-Andrea

Back to school

Vel vel, da var skolestyr og tidlige kvelder tilbake. Altså, disse tidlige kveldene kan vi vel heller kalle normale?
Uansett, jeg for min del er veldig treig med å komme i gang med lekser og den slags, ergo lite tid til andre ting..

Siden de fleste av oss nå er tilbake på skolebenken tenkte jeg å legge ut litt "skole-inspo" fra weheartit. Denne gangen må det være lov å legge ut bilder fra internett, ettersom det er et inspirasjonsinnlegg!
Og som dere ser er det noen bilder her de bruker skoleuniform. Grunnen til at jeg valgte ut de bildene er at de gir faktisk mest  i n s p i r a s j o n !  Jeg syns det er veldig søtt med skoleuniform jeg, men jeg ville aldri hatt det selv!   Skoleuniformen minner meg faktisk om japanske filmer, noe som også er inspirerende og søtt.


//weheartit

# Er du også tilbake på skolen?
# Hva syns du om skoleuniform?

-Andrea

Dialektvideo - forslag?

Siden vi er dødsflinke i dialekter så tenkte vi å ha en dialektvideo. Dette går ut på at dere må skrive en setning på den dialekta dere vil vi skal prøve oss på, og ikke setninga på bokmål.. Om dere skriver den på bokmål, er det ikke sikkert vi kan ta den. Grunnen til det er så enkelt som at vi ikke kommer til å greie å finne ut hvordan den dialekta er, med mindre den er veldig enkel da.

Dere tenker kanskje "Om vi skriver setninga som de skal si den, så er det jo ingen poeng i det?" men der tar dere feil. Selv om vi kan si setninga, så kommer det til å høres helt feil ut!


//Fra photoshooten i mars.

 

# Hvilken setning skal vi si, og på hvilken dialekt?

 

-Ozy

VIDEOBLOGG - Mine trikseferdigheter

Hahahhahaha.. Jeg er stolt over å få åtte, noen her som er bedre eller?
Neida, men jeg er ikke flink til å trikse, sånn er det bare. Jeg skal bli flinkere da, eller .. Jeg vil bli flinkere. Har (faktisk) fått til mer før, men det var vel den tiden jeg gikk på fotball..
Om noen lurte så er årets rekord for Malin ti, så hun er ikke så mye bedre da, ehe..

 

# Hva er din trikserekord (i år)?
# Hva syns du om videoen?

 

-Andrea

MALINNavn: Malin Vestad
Fødseldato:
14.01.96
Interresser: Håndball, foto, blogg.
Ting jeg elsker: Kjæresten min, venenr, familie, dyr.
Beste TV-serie:
Frustrerte fruer og Sons of Anarchy
Favoritt film:
De fleste romantiske komedier
Verste uvane:
Snakke før jeg tenker, noe som fører til at jeg sier mye jeg ikke burde ha sagt
Favorittkjendiser:
Justin Bieber, Joshua Gatt, One Direction.
Drømmeyrke:
Journalist, fotograf eller grafiker innenfor magasin.
Favorittbutikker:
Gina Tricot, Bik Bik.
Tre ord som beskriver meg:
Følsom, kløn og liten.
Beste nettside:
Instagram

It's pink, little and lonesome

Jeg tror jeg skal skrive om noe annet enn været i dag, men bare sånn at dere vet det så er det helt nydelig i dag også.
Desverre aner jeg ikke hva jeg skal finne på i dag, så kom gjerne med forslag til det også.

Vel, innlegget har ingenting med bildet å gjøre, men.. Hva skal man skrive til et slikt bilde?


//privat

 

# Hva syns dere om bildet?
#
Jeg klarer ikke dy meg.. Hvordan er været hos dere?

 

-Andrea

VIDEOBLOGG-bader i sjøen

Dere har jo allerede fått vite hva Andrea har gjort i dag, derfor tenkte jeg at jeg også kunne gi litt lyd ifra meg. Og som Andrea har sagt har været i Molde vært utrolig herlig i dag, faktisk noe med 20 (varme)grader! Jeg badet fordi jeg fikk lyst, å fordi jeg bestemte meg for at jeg skulle greie det. Og for en gangs skyld så greide jeg å gjøre noe jeg hadde bestemt meg for!


# Har du badet i sjøen i år? 


- Malin 

SPØRSMÅL


Her kan du spørre oss om alt du måtte lure på.. Vi kommer til å svare etter hvert som "Dagens Leserspørsmål". Når du har stilt et spørsmål kommer vi til å si ifra på din blogg når vi har svart! 
Easter is yellow, so is the sun and the flowers

Sola skinner på himmelen i Molde. Det er rett og slett herlig å våkne til en blå himmel med sol!
Men som for alle andre går tiden fra meg også.. Jeg har ikke vært ute i finværet enda, søvnen tok vel det meste av tiden. Ikke misforstå, jeg har gjort andre ting enn å sove i dag.
Uansett så skal jeg ikke bry meg om det jeg ikke har gjort enda, men heller ta meg til å gå ut nå. Haha, dere vet jo "Ikke fokuser på fortiden, men på fremtiden", eller noe i den duren.

Det er rett og slett et fantastisk påskevær, så kom dere ut å nyt dagen om dere har sol. Hvis ikke får dere vel nyte den ved å finne på andre ting da. Ha en fortsatt god påske!

Forresten; Beklager om overskiften er feil.. Det er lov å rette på meg!


//privat

 

# Har dere fint vær?
# Hva syns dere om bildet?

 

-Andrea

Photos # Nature


Trenger vel ikke å si så mye mer enn at været var herlig, og derfor tok vi oss en tur ut med kamera. Ingen av oss har orket å ordne seg i dag, derfor ble det kun bilder av ting i naturen..


# Hvilket bilde likte du best?

- Ozy 
VIDEOBLOG - Må gjøre

Vi startet en må-gjøre video på de gamle bloggene våre, men vi rakk aldri å legge den ut før overgangen til ozy1. Derfor har vi nå redigert videoen, så den kommer her.
Vi har en gammel intro nå, men skal lage ny senere. Håper dere liker videoen!

Det ser kanskje ikke så ille ut, men det var sykt flaut i virkeligheten. 
Vi hadde sagt til en del folk at de var kule, men redigeringsprogrammet klikka.

En annen ting vi måtte gjøre var å ta bilde med noen tilfeldige folk..Men det kom desverre ikke med i videoen, derfor legger vi de ut nå.


-Kan vi ta bilde med deg?                                            -Kan vi ta bilde med deg?
-Hæ? Er det sånn russegreier nå da eller?                       -Med meg?!
-Nei, haha...                                                                 -Ja, hehe.                # Hva syns dere?
# Så dere hele?

 

-Ozy


 

VIDEOBLOGGER


# Hva vil dere se på videoblogg?


Ozygirlza slår til igjen!

Noen som husker oss, vi blogget på ozy.blogg.no før! Bloggen ble brått slettet i fjor, men nå er vi tilbake!
Grunnen til at bloggen heter ozy1 at vi het nesten det samme sist, men det funket ikke å ta samme navn nå. En annen grunn er også at hvis du sier det, så høres det ut som vi sier "Oss igjen".

Siden sist har vi blogget litt hver for oss, men vi har funnet ut at det var bedre å blogge sammen. Som vi gjorde før kommer vi til å kommentere tilbake.
Vi skal blogge aktivt, kanskje ikke like aktivt som før, haha. Vi skal også være aktive videobloggere(minst en gang i måneden).


Fine?

 

# Hva syns du om at vi er tilbake?
# Leste du bloggen vår før?

 

-OzyArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits