Just me..
# Noen du kjenner deg igjen i?

-Andrea

Spring fashion

Åh som jeg gleder meg til våren er her for fullt. Vet ikke hvordan det er med dere, men her i Molde har det både regnet, haglet, sluddet, vært overskyet og sol i de siste dagene. Hva går man i på dager man ikke klarer å spå været? Har også merket at klesinspirasjonen er mye bedre når sola er oppe når jeg står opp. Har nå tittet litt rundt på lookbook, og vårantrekkene har ankommet dit også! 


Hvitt. Striper. Knasje sko.


Runde solbriller. Ensfarget antrekk.


Hippie-stil med langt skjørt.


Lyse farger og blomsterprint.


Korte skjørt. Lyse farger. Hvit og svart.


Runde solbriller. Hvite plagg. Hvit og svart. 


Striper. 


Aztec print. Converse. Knasje farger. 


Ensfarget antrekk. Hvitt. Knasje sko.


Dots-print. Runde solbriller. 


Knasje bukser. 


Knasj bukse og knasj veske. 


Ensfarget antrekk. 

Jeg skrev noen få stikkord under av ting jeg la godt merke til på hvert antrekk, og som dere ser er det en god del som går igjen hos mange!

# Noe du likte her? Hva kler du deg i i vår?

-Andrea

Ubeskrivelig opplevelse # 16.april 2013


To stk spente jenter reiser til Oslo for å se sitt store idol.... 


Inne på køområdet, litt av et folkehav dere!


//vg (? tror jeg..)

Tipper dere er lei av alt som har med Justin Bieber og konsert å gjøre nå? Har sett flere innlegg fra folk som oppsummerer sin konsertopplevelse. Som jeg skrev i en tweet på twitter kan man beskrive det som; "Hyling, dytting, såre sangstemmer, grining, vanskelig å puste og folk som besvimte, men likevel perfekt = Justin Bieber konsert". Det var en helt syk opplevelse, de som er der nå har vel "the time of their lifes," og dere som skal i morgen må bare glede dere! Vi sto faktisk kun to timer(?) i kø før de begynte å slippe folk inn på arenaen. Det var fin køkultur og det meste gikk ryddig for seg. Inne på arenaen ventet vi først en god stund før oppvarmeren, 14 år gamle finske Robin, entret scenen for så å dra et par finske sanger og to hits; we will rock you og final countdown. Det vi trodde var "final countdown" viste seg jo å være en lang nedtelling! En og en halv time senere tittet Justin endelig frem på scenen. Salen brøt ut i høye skrik og rennende tårer. 


Robin fra mitt ståsted i grønn bukse! Utrolig flink gutt.

Konserten var magisk, syk, fantastisk, herlig... Har absolutt ikke ord!! Jeg som har vært Belieber siden tidlig i 2010 var overvelmet for å få se gutten tre år senere. Klarer ikke å tro at jeg endelig har sett han i virkeligheten, og selv om det ikke var lett å se han selv på scenen så vi jo skjermene godt under omtrent hele konserten. Jeg hylte, sang og gråt som søren. De første tårene rant allerede da Justin viste seg for første gang. Senere kom de tilbake i store mengder under flashback-videoene.
//Bilder lånt fra vg.no


// alle bilder som ikke er lånt fra VG er mine egne.

Det første jeg sa etter at Justin hadde gått av scenen og lyset kom på var "detta her e seriøst den beste opplevelsen i har hatt i livet mitt! Det va heilt sykt!" (fin dialekt, ja I know). Og det står jeg ved. Det var s-i-c-k. Sceneshowet var strålende, Justin var fantastisk, publikum var crazy. Alt var fint, bortsett fra at folk besvimte og at jeg ikke ble OLLG da selvfølgelig. Hehehe. 

Det var først etter konserten det værste kaoset kom. Vel, det sier seg kanskje selv når mange tusen gale tenåringer skal ut på samme inngang og noen står i et vindu og vinker. Jeg har hørt at det ikke en gang var han, men alle dyttet hverandre, folk fikk ikke puste og det var bare styr. I tillegg var det en dobbelt så lang taxitur hjem fra Oslo enn det det var å komme seg til Oslo, så vi kom ikke i sengs før rundt halv to. LANG DAG, med andre ord.

Når man står opp klokka seks etter en slik dag er man ikke akkurat veldig våken. Jeg vet ikke om det er Justin som hadde et så stort inntrykk på meg eller om det var fordi det har skjedd så mye på så kort tid, men følelsene har hopet seg opp i en stor ball. Jeg har lyst til å hoppe i taket av glede og grine over at det er over, over at jeg har sett idolet mitt... Jeg visste ikke at jeg kunne gråte så mye i løpet av så kort tid. Med en gang jeg lukket døra hjem til meg etter skolen brøt det løs. Tårene rant, så jeg la meg på sofaen og så på noen videoer fra gårsdagen. Så sovnet jeg, og ble liggende fra fire til syv. 

# Har du vært/skal du på Justin Bieber konsert? Om du har vært, har du også vært veldig emosjonell i dag?

-Andrea

Flashback # Alanya 2012

Er jeg den eneste som gleder meg til sommer eller? Nei, tenkte meg det! Elsker å sitte å mimre tilbake til gode tider, og tenkte at jeg kanskje kan begynne å legge ut noen slike innlegg i blandt. Denne gangen tar vi mimrebåten tilbake til sommeren i fjor. 

Alanya sammen med bestejenta og familien min. Gode, gode tider.. ♥

# Likte du bildene? Hva er ditt beste minne fra i fjor sommer?

-Andrea

I nuet

I skrivende øyeblikk har jeg akkurat tatt en pause fra ryddingen(rettere sagt lesing av Topp, dansing og synging). Dagen har egentlig vært ganske avslappende til nå; sto opp og tok meg en lang dusj, spiste en herlig frokost, begynte å rydde rommet og endte opp med å lese i Topp. Nå har jeg som sagt akkurat tatt meg en pause og mekket salat av restene fra gårsdagens taco. Herlig søndag! Jeg og broren min, som ligger og drar seg halve dagen vel og merke, er hjemme alene så jeg har vel på en måte huset for meg selv til han drar seg opp. Etterpå må jeg vel rydde ferdig, støvsuge og vaske rommet. Hybelkaninene har nemlig kommet til syne nå som alle klærne er plukket opp fra gulvet.. Deretter satser jeg på å få gjort litt på reportasjen vi skriver i journalistikk på skolen.
Ha en fin dag da alle sammen! 
Her har dere dagens antrekk også! Sminkefri i pysjamasshorts. Løøøøv it. 


Musikken har gått i ett sett i tre og en halv time, overrasket over at mobilen ikke har kokt over enda! 

# Hva skjer hos deg i dag?

-Andrea

WANTS

Det er så mye herlig i butikkene, på nettbutikker og overalt! Inspirasjon finner jeg også overalt, spesielt mye er det jo på lookbook! Her er noen ting jeg ikke hadde sagt nei takk til, satt sammen på polyvore.com.

WANTS

 

# Noe du likte her?

-AndreaArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits