26 days leftJeg tipper jeg ikke er den eneste som gleder meg supermye til sommerferie? For det første er det sommer; den beste årsitden, for det andre er det FERIE. Jeg er så skolelei at jeg vet ikke hvordan jeg skal holde ut de siste skoledagene.. Det eneste som holder motivasjonen oppe er at vi snart er ferdige. Dessverre er det alltid mye å gjøre de siste dagene før ferie. Prøver, innleveringer og fremføringer. Alt skal skje samtidig og rett før ferien. Jaja, året har gått utrolig fort da. Sykt at jeg allerede er ferdig med første året på vgs, kun to år igjen! 

I sommer har jeg derimot ingen planer. Eller, jeg vet rettere sagt ikke hva planene mine er. Jeg håper at enten mamma eller pappa planlegger en tur... Ellers kommer jeg til å være en del hjemme. Vi flytter jo til neste uke, så det er en del å gjøre ute på huset. Annet enn det blir det nok en del tid alene, en del tid med venner og en del tid med familie. Kan ikke sommeren bare komme med en gang?

# Gleder du deg til sommer?

-Andrea

Studiobilder

# Likte du bildene?

-Andrea

17.mai helga i bilder

Jeg startet 17.mai i bygda jeg vokste opp sammen med noen koselige mennesker. Deretter dro jeg med familien og spiste på Milano(nam), og så borgertoget i Molde. Etter jeg hadde sett toget dro vi rett ut med båten, og ble ute på sjøen til mandag. Først var vi ei natt på Hjertøya, deretter dro vi til Finnøya og til slutt en tur på Veøya. Var utrolig varmt hele helga, har til og med blitt solbrent! På lørdagskvelden var jeg en tur i Molde for å jobbe, men dro tilbake til Hjertøya etterpå. 


Norges fineste stadion. 


MFK ute for å bade! haha, paparazzi?


Utrolig fin himmel på Finnøya... Flere av disse bildene ligger i forrige innlegg. 

# Hva gjorde du i pinsa? Likte du bildene?

-Andrea

Sunset

Nyter livet på båttur for øyeblikket. Har vært strålende vær hele helga, så jeg har bare kost meg på sjøen. Kommer nok til å legge ut bilder fra og med 17.mai og utover, men her kommer noen bilder av den flotte solnedgangen som var i sted!# Hva synes du om bildene? Hvilket likte du best?

-Andrea

Min 17.Mai feiring 2013


Hadde en kjempefin 17.Mai feiring i går, sammen med familien, Andrea og verdens beste kjæreste♥

Sola strålte på himmelen og gradestokken viste hele 35 grader i sola! Altfor varmt for bunad, men er det 17.Mai så skal bunaden på uansett. Etter min mening hvertfall.


I år gikk vi i tog og feiret litt i bygda til besteforeldrene mine. Etter noen leker, fotografering og is, kake og pølse, dro vi hjem en times tid.


Full av svette vrengte jeg av meg bunaden og dro meg kjæresten på stranda for å bade. Rettere sagt var det min idé, men han som måtte dra meg uti vannet... Fy, så kaldt! En bitteliten dukkert ble det, før jeg måtte på igjen med bunaden. Denne gangen for å dra til Molde å se på Borgertoget, etterfulgt av middag på Hotel Alexandra. God og mett dro vi til tanta mi hvor en del andre folk var. Der koste vi oss med enda mere kake(!), snakking og Alias. 

# Hvordan feiret du 17.Mai?

-Malin

Alidas konfirmasjon

I dag feiret min kjære, søte stesøster sin konfirmasjon! Har vært en lang, men koslig dag, selv om jeg ikke kjente folket som var der. Gratulerer med dagen, Alida, og jeg ønsker deg alt vell i fremtiden!


Tre generasjoner! 
Taler fra far og konfirmanten selv.Vakre konfirmanten!
Kakeeeeeeee

# Har du vært/skal du i konfirmasjon i år?

-Andrea

One Direction 7.mai 2013

Husker dere hvor fantastisk jeg sa jeg hadde det på Justin Bieber konsert? At jeg sa at det var det beste jeg hadde opplevd? Vel, tro det eller ei.. Jeg har nå opplevd noe enda mer perfekt. Hvordan er det mulig tenker du? Ikke spør meg, spør One Direction. 

Jeg var altså på konsert med fem gutter jeg har brukt alt for store deler av tenårene mine på på twitter, spotify, youtube, ja de fleste nettsider hvor man kan stalke disse gutta. Misforstå meg rett, jeg er ganske stor Directioner. Kanskje ikke så rart at jeg oppevde denne konsertopplevelsen som enda bedre! Jeg fikk dessverre ikke møtt de ute før konserten ettersom jeg ikke kunne stikke av fra Malin og Kristina, men om de kommer igjen skal jeg på jakt uansett hva!! Å møte dem er den aller største drømmen min, no joke... 

Det var en koselig tur da. Vi ankom hotellet i elleve-tiden om jeg ikke husker feil. Sola skinte og varmen var herlig. Vi satte oss ned på Aker brygge og spiste litt, før vi gikk rungt i Oslos gater. Var en tur på slottet og gikk nedover Karl Johans gate. Så i butikker og bare hadde det herlig før vi spiste på Peppes pizza. Deretter dro vi videre til en fullstappet Telenor Arena. Oppvarmingsartisten, Camryn, laget bra liv, og mens vi ventet på gutta lagde vi bølgen rundt hele arenaen. Var utrolig gøy å se de aller fleste i arenaen bli med! Så kom endelig hovedpersonene. De sang og hoppet rundt, vinket til fans og ble aldri lei av å si hvor fantastisk det var å være i Norge. "Norway is one of my favourite places," "this arena is HUGE," "I love Oslo!" og ting som dette. De fikk frem både veldig mye hyling, latter, roping, synging og dansing/hopping. Stemmen min var sår og beina verker, men var det ikke verdt det? JO. 

Var utrolig å se på alle hjertene som ble holdt opp under Little things, og alle ballongene som kom opp på LWWY. Det var så mange blandede følelser både på Justin Bieber og One Direction, men tårene holdt seg mer igjen på sistenevnte.  Aner ikke hvorfor jeg gråt så sykt mye både under, og dagene etter, Justin-konserten. En av de største grunnene var nok fordi jeg var så sliten. Nå følte jeg meg bare utrolig glad for å se de, det var så uvirkelig. Føltes ut som tatt fra en film eller en drøm! Og så var jeg så utrolig stolt over dem. Det høres kanskje rart ut, men sånn er det. Alle som ikke er Directioners skjønner mest sannsynlig ikke hvordan det føles. De er bare så herlige. Alle gutta så mye på publikum og vinket for å forsikre alle om at de ble sett. Nå skal jeg ikke skryte på meg at noen av de vinka direkte til meg, ettersom jeg vet at det er veldig vanskelig for dem å se noe som helst når de står på scena. Likevel gjorde de alt veldig personlig. De er en gjeng som tuller mye og det er tydelig at de liker det de gjør. De skaper så bra energi! Jeg er sikker på at 99% av alle som var der storkoste seg!

Konsertopplevelsen var i få ord veldig personlig, fantastisk, perfekt. Ubeskrivelig. 
Kjendis! hahaha
Før konserten!


Det beste bildet jeg tok selv, haha. Hadde plutselig fullt minne så jeg fikk ikke filmet så mye heller dessverre. Satser på å få videoene og bildene Malin og Kristina tok!
//Alle bildene overfor er private iphone-bilder.. Dårlig kvalitet, men det får så være!

 
//Lånt fra VG

# Var på på 1D-konsert? I så fall, fortell litt om din "One Direction i Norge"-opplevelse!

-Andrea

 Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits