Dagens innkjøp # 300611

 

I dag dro jeg og Anita til byen i to-tida. Vi skulle møte Tina klokka fire, så vi gikk litt rundt på Roseby. Senere kjøpte vi oss mat på BigBite, naam! 
Ved siden av bussholdeplassen så jeg de wedgesa!  Kjærlighet ved første blikk, tulla. Men jeg måtte kjøpe de, har jo vært på utkikk lenge..


Kort blondetights - Cubus 59,-
Kommer til å bruke denne under shortser osv.. 


Smykke - cubus 69,-


Øredobber - Cubus 79,-


Wedgesko - Skotøyhallen Molde  499,-


# Hva synes dere om innkjøpet?


-Andrea

Paint your nails!Jeg har et drøss med neglelakker jeg nesten aldri har brukt. Jeg må virkelig begynne å bruke neglelakker oftere. Vel, jeg bruker det faktisk en del, men jeg bruker alltid de samme.. Kanskje på tide med litt variasjon? Har jo mye å velge i hvert fall! To av mine favoritter (blå og hvit) ligger hos pappa, så de fikk dere desverre ikke se her. Nyttig informasjon, right?//privat

 

# Bruker du mye neglelakk, eller bare har du mange?


-Andrea

Dagens antrekk # 280611

Nå stikker snart jeg, Anita, Alida og Marte på kino for å se Bad Teacher. En og en halv time før vi skal dra er jeg og Alida ferdig ordnet, så nå venter vi bare på de andre. Genser - mammas, heheh
Shorts, øredobber og armbånd - Bik bok
Tights - Cubus
Smykke - Gina Tricot
Veske - Don't remember
Sko - No idea.. Alida sier hei! :-)

 

# Hva synes du om antrekket?


-Andrea

photo # Sending flowers to the sky..


//privat


Tenkte å begynne å laste opp bilder i 700px; for å fylle ut siden. Er ikke sikker på hvordan det ser ut på normale pcer ettersom jeg selv har minipc.. 
Gjerne kom med svar, ser det bra ut med 700px; eller skal jeg fortsette med 600?


# Hva synes du om bildet?
# Ser det bra ut i 700px;? 


-Andrea

Dance is not a sport.. it's a passion


//privat


# Hva synes du om bildet?


-Andrea

photos #there is an orange flower in my garden

 

Om dere ikke har lagt merke til det så har vi fått nytt design! Søteste Aina fikset det til oss som vanlig, tusen takk! 
Forresten har jeg fått helt twittermania(hekta på twitter)  #followme @andreaf96. Haha, alle som skjønner twitter forstår hvorfår jeg setter disse tegnene foran ordene. 

 


//privat


# Hvilket av bildene likte du best?


-Andrea

Strong colors this summer

 //privat

Noen av dere vet vel at sterke farger er in i år? Jeg elsker i hvert fall fargekombinasjoner, så denne trenden blir ikke vanskelig å følge opp! Jeg har alltid hatt noe fargerikt i klesskapet, og det blir vel ikke akkurat mindre av at dette er blitt mote.. I sommer kan du kombinere de fargene du vil, og fortsatt se stilfull ut! 

# Har du planer om å følge opp fargetrenden i sommer?


-Andrea

Bildedryss # Sommer for første gang i ferien

Jeg våknet til strålende sol i tolv-tiden i dag. Heiv på meg playsuiten, og gikk opp for å spise. Ikke lenge etter tok jeg en liten tur ut i finværet. 


Tok noen bilder av den flotte norske natur. Kommer et eget innlegg med noen av bildene, vil gjerne høre deres mening om bildene jeg tok. 


Wow. Ble større enn planlagt dette bildet.. Yeye!   Jeg og stesøster, Alida hoppet trampoline. Eller.. Rettere sagt; hun hoppet mens jeg tok bilder!Vi gikk å vassa i fjøra. Deilig! Ikke så kaldt i vannet en gang..Gikk opp å snakka litt med Malin og hennes to nydelige hunder! 


Alida hoppet trampoline igjen, denne gangen med vannspreder!


Nå er det Odd Grenland - Molde. Stillinga er fortsatt 0-0, og vi er godt uti andre omgang..

Alida ble brukt som "modell" på mange av bildene, jeg greier nemlig ikke å ta bilde av meg selv. Untatt det siste såklart, speilbilde for alltid liksom, kødda. 


# Hva har du gjort i dag?


-Andrea

photo # Yellow flowers


//privat


# Hva synes du om bildet?


-Andrea

Ay ay captain

På lørdag var vi i bursdag til Malene som fyller femten år i juli. Det var pirat/sjørøver som tema, men kun jentene kledde seg ut da. Jeg, Malin og Kristina skiftet kostyme etter hvert, det er grunnen til at vi ikke har på oss det samme på alle bildene!


Flotte bloggere! (Ironi ja)
Ozygirlza som var så utrolig flinke å sto på Roseby(kjøpesenter i Molde) å bedde folk om å bli medlem av kundeklubben i syv(!) timer idag! Sliten i beina ja. Tjente gavekort på det da! Tommel opp for det.  


Skumle pirater! .. Eller ikke?
Nydelige kaka Veronica og Emilie bakte. 
Sykt pene Emilie!


Naam!
At last but not least, the birthday pirat! 


# Hva synes du om bildene?
# Noen gang vært i piratbursdag?

 

-Andrea 

Innkjøp # 180611

Her kommer det lille innkjøpet fra lørdagen! Jeg prøver å kjøpe mye på salg, og det klarte jeg jammen på lørdag. Gikk inn på Bik Bok og ser mange 50% og diverse andre salg-greier. Lovely!
Til dere som ikke allerede har skjønt det, så er alt dette fra Bik Bok.  


Øredobber - Ord.pris: 129,-   Salgspris: 64,50,-
Armbånd - Ord.pris: 79,-  Salgspris: 39,50,-
Topp - Ord.pris: 149,-  Salgspris:  74,50,-
Kjole - Ord.pris 199,-  Salgspris: 49,-

 
# Tycks?


-Andrea 

VIDEOBLOGG - Klassetur i fjøra


Innlegget ble skrevet torsdag 16.juni.


På skolen var vi på en tur i fjøra med klassen. Der ble det grilling, kortspilling og mye kos. Etter hvert ble det en "liten" vannkrig i den steikende sola mellom vi to og noen få andre. Andrea holdt på å bli kasta utti sjøen, så takk til hennes gode balanse som gjorde at hun greide å holde meg oppe. Ikke at det hadde gjort noe å dette i sjøen, var våt fra topp til tå likevell!  Malin skulle prøve å hjelpe Andrea, så hun dro en av guttene som angrep Andrea, men da ble hun selv dytta i sjøen! Da var vi begge helt gjennomvåt da vi syklet hjem. Med en gang vi kom hjem fra skolen skifta vi og sprang ned for å bade igjen. Vi laget milkshake og lå noen timer å solte oss. Ble til og med solbrent, au.. Senere ut på kvelden jogga vi oss en liten tur, etterfulgt av fotballkamp og redigering av video. 
Det betyr at vi ikke har rukket å titte på dataskjermen!

 

# Hva synes du om videoen, om du så den da?


-Ozy

100 års-jubileum

I går sto vi opp tidlig for å dra til byen på frokost klokka ni i annledning Molde FK sitt 100års-jubileum. Vi var i byen rundt syv timer, og for å bruke opp tiden gikk vi litt rundt i Molde. Kommer forresten innkjøp senere. Det var diverse arrangemang som dansing, hoppetaukonkurranser, fotball, barnebølgen osv..
Rett etter byturen dro vi hjem og fikset oss til pirater for å dra i bursdagsselskap til søteste Malene. Kos! Ganske sikker på at det kommer noen bilder derfra en gang også.

I dag fyller Molde år! Det er hele 100 år siden Molde FK ble stifta. Herlig. Dagen har vært ganske så fin med tanke på Mfk. Molde tok nemlig 3 poeng mot Sogndal og ligger foreløpig på 1.plass i tippeligaen!
Her kommer det noen bilder fra lørdagen på rådhusplassen.


Ozy på Rådhusplassen!


Mange folk møtte opp på Rådhusplassen for å feire Mfk. 


Torstein som vant mgp jr. opptrådte med sangen "Solskjærs menn". Her sammen med selveste Ole Gunnar Solskjær, Mfks trener. En god del personer ble med å danse Moldedansen!
//Rbnett 

 

# Gratulere Molde med 100års-jubileum?
# Når ble laget du heier på stifta?

 

-Andrea


Bildedryss # fotballI dag var det fotballturnering på skolen, Malin spilte faktisk. Det ble tatt en del bilder, så tenkte jeg kunne dele de med dere. 

 
Malin!


Grunnen til null blogging i går var at vi var ute HELE dagen. Først klassetur, deretter hjemme. Utenom middagstidog tvtitting. Viktig å få med seg One tree hill!  Det kommer et innlegg om klasseturen vi var på i går også.  

 

# Hva synes du om bildene?


-Andrea 

Snart ferie

Vi har endelig levert inn alle skolebøkene, så nå kjenner vi at det snart er sommerferie! 
Utrolig deilig at det ikke er flere vanlige skoledager, før vi begynner i 10.klasse. Rart å tenke på at VI skal begynne i 10.klasse til høsten! 
Nå har vi bare igjen fire dager på skolen, hva vi skal gjøre de dagene får dere lese om senere. Vi slutter altså tirsdag 21.Juni.

// Webcam.. Sorry, men vi er litt for late til å hente kamera akkurat nååå.


# Når får du sommerferie?


-Ozy
 

Sommershow 2011 dans # Behind the scenes

Det er ikke bare bare å gjøre to ting man elsker på samme dag! Jeg har tilbrakt hele ti timer i byen.. Klokka halv ti var jeg i byen og hadde øvinger + generalprøver til klokka to. Da var det første showet i gang, og det neste begynte klokka fire. Det ble en dag med sinnsykt mange timer venting forholdt til de kanskje tjue minuttene med dansing. Rett etter den andre forestillinga dro jeg på kamp, Molde vant 5-1 over Start. Herlig! Klokka kvart på ni var jeg hjemme igjen sliten etter denne lange dagen! 
Ble selvfølgelig en del bilder og videoer. Jeg tenkte å dele opp i tre deler, først kommer bilder fra det vi gjorde utenfor scena, deretter bilder fra dansene, og så video.


Øving på gang?


"I vil på Ozy1, Andrea!"


Sykt søte Marita!


Hei, Gunda!


Søte, små ballerinajenter!


Snikbilde av en konsentrert Aina i øvende øyeblikk!

 

# Hva synes du om bildene?
# Vil du se bilder fra dansene til folk?


-Andrea 

Saturday nightI løpet av denne kvelden har jeg sittet med ansiktsmaske, godteri, brus og filmen Dear John. Supersøt film som anbefales, og ja, for dere som lurte ble det noen tårer her også. De som liker grinefilmer burde se den! Jeg så filmen på letmewatchthis.com om dere skulle lure, og kun for å gi dere en ekstra opplysning var det Aina som gidde meg linken. Nå fikk dere en blogg til å lese i samme slengen, det er ikke verst! 


//privat


# Hva gjør du denne lørdagskvelden?


-Andrea

Dagens lille innkjøp # 110611

Jeg var en liten tur i byen etter øving i dans. Blir mye dansing i helga siden det er sommershow på mandag. Gleder meg veldig mye, men alltid kjedelig å tenke på at dans er ferdig for dette halvåret.
Uansett - da jeg var i byen og handla så jeg Topp skoledagbok 11/12. Jeg som kjøper  skoledagboka hvert år måtte jo selvsagt ha denne også. Ikke så mye forandring fra den forrige, nesten ingen ting faktisk. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, ta på ansiktsmaske og stikke ned på rommet mitt med litt godteri og se film! Vurderer Dear John, My sisters keeper, eller noe annet.  Noen forslag?
Malin er forresten på båttur, så henne ser dere nok ikke så mye til i helga. 


# Har dere/skal dere kjøpe Topp skoledagbok 2011/2012?
# Noen forslag til film? 


-Andrea

Vurdering # Marley & Me

Nå har vi sett filmen Marley & me.
Det er jo egentlig en komedie, men den tristeste vi har sett!
Hva som er trist får du finne ut selv, det eneste vi kan avsløre er at de fleste kommer til å begynne å gråte. Her gråt 4 av 4 jenter!

 

Nesten hele filmen var morsom og romantisk, men så kom det en litt trist del.. Ganske bra film etter vår mening, men vi har sett både bedre og verre.


# Sett den?


-Ozy

Topp 10 - Music

Skifter favorittsanger veeldig ofte, men akkurat nå ser min topp 10 liste slik ut i TILFELDIG rekkefølge!

1.  

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9.

10. 

Glemte å skrive hva sangene heter og hvem som synger de.. Men det er jo bare å trykke på den sangen du liker, og når den åpner seg i youtube ser du det.

# Liker du noen av de sangene ovenfor?


-Malin 

Innkjøp fra Loen

Dette er siste innlegg fra Loen, føler det er det eneste jeg har blogget om, de siste dagene.. Men så tok jeg over 300 bilder der, og det er lettest og blogge om noe du har bilde til..


Bikini fra Cubus, 59 kr per del.  


Moods of Norway sko 499 kr (tror jeg..) fra en av de fire Moods-butikkene i Stryn.


Ring fra et telt, 20.kr!


(vinter)jakke fra Skogstad. Kostet egentlig 1200 kr, men fikk den for 250kr fordi den ikke kan vaskes..!


Skjørt fra Cubus, 59 kr. Finere i virkeligheten enn på bildet.. Samme som Andrea brukte på Flower Power bildet.

Veldig fornøyd med alt jeg fikk/kjøpte i helga!

# Tycks?


-Malin

 

Naturbilder
Legg merke til regnbuen!


Oj, ble sykt stort dette.. Jaja, la gå!


# Hvilket bilde likte du best?


-Malin
 

Bildedryss fra Loen


Meg og Ola in the car.


Meg og lillesøss. Vi hadde akkurat kommet inn på hotellrommet etter å ha badet i bassenget.


Hotell Alexandra i Loen.


Hoho, baaabes på tur!


She like`s to party with everyone.. Ehm, den sangen passet ikke så bra, det ser jo ut som jeg er helt loner..


Bare sånn at dere får med dere at jeg "bodde" på rom 408...

Tror jeg tar ett eget innlegg med naturbilder, har utrolig mange fine skjønner dere. Også kommer det ett med innkjøpene mine fra Loen. 

# Har du vært på det hotellet før?
# Likte du bildene?


-Malin

photos # Old dandelion
//privat
 

# Hva synes du om bildene?
# Hvilket likte du best? 


-Andrea

2x antrekk

Endelig får jeg tid til ett innlegg igjen. Grunnen til fraværet er at jeg var i Loen fra fredag-søndag. Og på mandag-tirsdag var jeg på telttur med klassen. Hadde tenkt å slenge inn ett innlegg i går, men jeg greide og sovne klokka 18, og sov helt til 23! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jentebølgen. I år sprang jeg for "Team Roseby"..


Antrekket på Lørdags kvelden, vi var i en bursdag så det var denne kvelden vi pyntet oss mest til middagen.


Antrekket på fredagen. Innser nå at jeg burde ha rettet håret den dagen også.. Jaja, gjort er gjort! Forresten er begge kjolene fra Byoung, og skoene fra Bianco. Boleroen på dette bildet er fra Byoung den også(har utrolig mye klær derfra, fordi mamma jobber der, godt og vite..)

Kommer nok ett innlegg senere, med masse masse bilder fra helga. Og etter det ett innlegg med litt bilder, og kanskje en video fra teltturen med klassen. 

# Hvilken kjole likte du best?
# Vil dere se flere bilder fra helga?

-Malin 

Bildedryss # Den gang da sola skinte

Beklager for veldig dårlig blogging. Kort sagt: Pcen min har krasja, det kan hende jeg har mistet alle bildene mine pga at jeg reiv ned harddisken de var på da jeg skulle 'renske' pcen, Malin var i Loen i helga og i går dro vi på en våt, men koslig klassetur til Karlsøya. Det kommer nok et innlegg om det senere.På lørdag skinte sola her i Molde kommune, og det benyttet jeg ved å gå ut å ta noen bilder. Tok med meg kameraet til stranda og tok noen bilder der også. 
Før dette hoppet jeg i playsuiten og tok med meg ei skål is ut på verandaen. Der var jeg både før og etter jeg var på stranda, så jeg tok en del bilder der også. 

Så gikk jeg ned på stranda, måtte jo selvfølgelig kjenne på vannet da jeg først var der. Kan ikke si jeg gikk så langt ut, ikke så  hyggelig å gå oppi all den gugga som ligger på stranda vet dere!
//privat


# Hva synes dere om bildene?
 

-Andrea

Summerfeeling

     

Ah, sommer! Disse sangene kommer jeg i sommerhumør av. Noen fordi jeg hørte mye på de i fjor sommer, andre fordi de kommer til å bli hørt mye på, som f.eks Radio - Cir.cuz! Digger den!


Forresten; noen av dere der ute som vet et bra redigeringsprogram til videoer? Jeg får nemlig ikke redigert MVI-fil i Movie Maker..
Nå skal jeg renske hele pcen som betyr at det ikke blir blogging på ei lita stund, men da kan dere komme med forslag i mellomtiden!


 

# Hvilke sanger gir deg sommerfølelse?
# Hvor redigerer du videoene dine?

 

-Andrea

Dagens innkjøp # 030611

Jeg var en liten tur i byen sammen med mamma og broren min i sted. Jeg skulle egentlig kun til banken å sette inn noen av konf.pengene, men det ble noen få innkjøp også.
Føler at jeg har skrevet en del innkjøp-innlegg i det siste, men jeg klarer ikke styre meg selv når jeg vet jeg kan kjøpe det.. Haha.


Svart topp - h&m 69,50 ,-      (Betalt av mamma, thankuu!)
T-skjorte - h&m 99,-         (Samme som over)
Neglelakker - 39,50 ,- stk.


# Synes om innkjøpet?-Andrea

Fotoprosjekt # Peace

11. bilde i fotoprosjektet.
Tema; Peace


//privat


# Tycks?


-Andrea

Tigermuffins

Kom på at vi lovte å blogge om de gode muffinsene våre! Det var altå på tirsdag vi tok oss tiden til å bake dem, ikke at det tok så lang tid. Brukte nemlig ferdigblanding. Vi blandet vanlige muffins med sjokolademuffins(delte blandinga i to, og tilsatte kakao i den ene) som ble de såkaldte "tigermuffins". Hehe!
//privat

# Lager du ofte muffins/cupcakes?


-Andrea

Fotoprosjekt # Flowerpower

10. bilde i fotoprosjektet.
Tema; Flowerpower


//privat


# Hva synes dere?


-Ozy

Fotoprosjekt # Love

9. bilde i fotoprosjektet.
Tema; Love


//privat

Elsker dette bilde!
Jeg må bare fortelle dere at vi ikke rakk å legge ut fotoprosjekt-bilde i går, derfor kommer det to i dag. Om noen lurer på grunnen så var det fordi jeg var på dans, og rett etter det var det dugnad. Etter dugnaden var det grillfest, og vi dro ikke hjem før i tolv-tia eller noe..  Da var det litt sent å blogge, og dessuten var både Malin og Kristina på overnatting hos meg.


# Hva synes dere om bildet?


-Andrea

Oppsumering - Mai

Måndens opptur: Konfirmasjon og Andrea fikk ta av reguleringa!


Månedens nedtur: Molde har spilt en del dårlige fotballkamper.

Filmer vi har sett sammen:
The social network

Månedens snadder: Muffinsene vi bakte, som det kanskje kommer et innlegg om senere.

Månedens mest spilte sang:

♥

Månedens beste blogg: Kristine Amalie

Månedens flaueste øyeblikk: Andrea: På Dombås på vei hjem fra Lillehammer kjøpte jeg slush. Jeg greide selvsagt å rote ned hele slushen over meg og gulvet. Dama bak disken så litt oppgitt og stressa ut stakkar, hun måtte tørke opp alt i mens jeg gikk å skifta bukse. Jeg fikk faktisk en gratis slush etter det! 

Malin: Jeg var den eneste i hele mat og helse gruppa som skulle lage sjokoladekake. Jeg tok på meg den oppgaven, fordi den var veldig enkel. Men selvfølgelig begynte jeg og kløne. Først tok jeg to spiseskjeer med bakepulver, istedet for teskjeer. Og det førte til at kaken rant over, også sank den sammen. Læreren sa at jeg kunne ordne en ny, siden det gikk fort. Da greide jeg å sette på 285 grader, istedet 180 grader på ovnen. Denne kaka ble litt svidd, og ganske skjev.

Alt i alt om mai: 
For oss har mai vært en finfin måned. Begge har vært hos frisøren og hatt konfirmasjon. Litt kjipt vær innimellom..
 

# Hvordan har Mai vært for deg?

 Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits