Bildedryss # Lillehammer

På tirsdag dro jeg sammen med mamma og Alida(stesøstera mi) til Lillehammer. Var der til fredag, og i løpet av den tiden har vi besøkt tanta til Alida, vært turister i gatene og shoppet. Så heldige som vi var ble det storsalg og nattåpent på Strandtorget, så det ble brukt noen timer der og jeg fikk med meg noen kupp hjem til Molde.


Søte Alida.
Måtte ha noe å fylle tiden med mens jeg venter på neste episode av Pretty little liars, og da ble det å starte opp med en ny serie; The lying game!

Legger nok ut innkjøp senere!

# Likte du bildene? Hva har du gjort de siste dagene?

-Andrea

Bulgaria

20.juni - 27.juni var jeg, kjæresten, pappa og lillesøster i Bulgaria. Vi var ei uke i byen Sozopol, hvor vi slappet av og koste oss fra morgen til kveld. Nå er vi hjemme igjen, og gud så godt det var med norsk frokost og et glass melk! Det var stort sett god mat på hotellet også, men jeg er alltid skeptisk på mat i utlandet. 


Første og siste dag tilbringte vi på stranda, eller lå vi for det meste ved bassengkanten på hotellet. Begge deler var veldig behagelig, men fordelen med å være på hotellet var å kunne hente is og drikke når vi ville (siden vi hadde all inclusive). I tillegg var det bare 50 meter fra hotellet til stranda, så vi gikk oss noen turer ned dit uansett.
Likte dette bildet veldig godt, bare synd lillesøster måtte ødelegge det.. Haha!
Drømmeprinsen♥


Dette bildet tok jeg på vei ned til gamlebyen i Sozopol. Det var litt lite å se der, men likevel ganske koselig.


Hver dag var det mange aktiviteter og konkurranser hotellgjestene kunne være med på, både for store og små. Her spilte jeg finale i et spill som kalles Botcha, og tro det eller ei - men jeg gikk av med seieren!
Pappa og lillesøster♥


The love of my life♥


På taket av hotellet var det en minigolfbane som vi bestemte oss for å teste ut. Selv om banen verken var stor eller spesielt bra, var det ganske morsomt.


Hotellet sett fra taket. (Hotellet heter Martinez).

# Har du vært i Bulgaria før?

-Malin 

VIDEO # Ciara dansemix

Det var ett par av dere som ville at jeg skulle legge ut video, så her kommer den! Koreografien er laget av danselæreren min, Nikita, og alle sangene er sunget av Ciara.

# Hva synes dere?

-Andrea

MTV MAKE SOME NOISE

I helga hadde vi sommershow på dans! Temaet denne gangen var MTV music awards, og alle dansegruppene var én artist hver. Utrolig gøy, og jeg har bare hørt positive ting om showet! Tenkte å dele noen bilder med dere.. De fleste er tatt av broren min, mens alle bildene av vår dansegruppe finner dere HER. Jeg kan skrive hvilken artist det er på de dansene jeg vet, men er dessverre usikker på mange.
Beyoncé barnegruppe.
Justin Bieber.


Macklemore.


Nicki Minaj.


Will.I.Am and Britney bitch!


Britney Spears.


RUN-DMC tror jeg?


RUN-DMC (?)


Ray Charles.


Ray Charles.


Beyoncé.


Beyoncé.


Missy Elliot.


Usher.


Usher.


Nå kommer bildene fra vår gruppe. Vi var Ciara!


Her står jeg, haha, bak Nikita!


Bilde fra generalprøven.
Chris Brown.


Chris Brown. Denne dansen ligger det video av HER


Gjett hva!! Nikita(i front) FRIDDE til kjæresten sin(bak han) på scena foran alle danserene og publikum. Utrolig søtt!!


//rbnett

Om dere har lyst så kan jeg legge ut video fra vår dans også. 

# Likte dere bildene? Noen av dere som danser?

-Andrea

Dagens antrekk # 110613

I dag var vi en tur på Romsdalsmuseet i de første timene, og deretter hadde vi kun engelsk før vi fikk dagen fri! Fri fra 11.25, ikke verst, ikke verst. Hehe, tenkte å vise dere antrekket fra i dag. Vel, det jeg hadde på meg frem til dansetrening i alle fall. 


Topp fra Cubus // skjørt fra H&M // Jakken er mamma sin // Converse fra Rosetti EuroskoHar dessverre ikke internett hos pappa, derfor får jeg ikke blogget. Er en tur hos mamma nå, benytter selvfølgelig sjansen! Tok forresten en wild guess på klæra, er ikke 100% sikker på hvor plaggene er fra. 

# Likte dere det?

-Andrea

One year ago

For rundt ett år siden var jeg på min aller siste klassetur med klassen. Den klasseturen som vi så fram til i mange år. Klasseturen i 10.klasse.. 

Mange av dere hadde sikkert reisemål som Berlin, Polen osvosv, mens vi, vi dro til Trondheim. Uansett så var det en utrolig koslig tur, og jeg må innrømme at jeg savner denne gjengen en smule. Jeg har det veldig fint med klassen jeg er i nå også, men det er disse folka jeg møtte så og si hver dag i 10 år. 
Lazer X, utrolig gøy!


Fredrik og Jørgen.


Malin og meg.
På Rockheim.


Rockheim.


Tre gutter i klassen som skinna seg i løpet av oppholdet.
Siri og Gunda.


Hele gjengen!
Kjenner jeg savner håret mitt.. haha


Malin i farta på goquart-kjøring!# Likte du bildene? Gjorde du noe spesielt for omtrent ett år siden?

Foto: VANN

2.halvår av VG1 har jeg tatt mange bilder i forbindelse med et skoleprosjekt. Jeg valgte fagområdet foto, og laget ei fotobok med bilder som inneholder vann. Tenkte å dele noen av bildene mine med dere.# Hvilke(t) bilde(r) likte du best?

-Malin

Innkjøp # 010613

Wow, jeg innså akkurat at jeg har sløst bort et halvt år på absolutt ingenting! Haha.. Vel, jeg vil bare meddele at jeg har akkurat flyttet, så nettet er litt nede for tiden. Jeg driver også å innreder rommet mitt, tenker å vise dere hvordan det blir til slutt om noen er interesserte i det?

Uansett, som Malin fortalte dere var vi en tur i byen i går. Her kommer gårsdagens innkjøp!


Denne søte, gule sommertoppen fant jeg på H&M til kun 29,50 kr!


Denne søte buksen var også på H&M, og den kostet 149 kr.


Er forelsket i denne skatten som var på salg til 50 kr på H&M. 


Elsker denne typen armbånd, og disse finner du også på H&M til 69,50 kr. 
Fant endelig et pent, svart kjørt til en rimelig penge! Klarer dere å gjette hvor dette er fra? Jo, H&M. Det kostet 149 kr. 


Pudder fra Cubus(ja, dere hørte riktig! Ikke H&M!) til 189 kr.


Har dere vært på Nille i det siste? De har fått inn utrolig mye fint til huset! Denne skjønne boksen kostet kun 25 kr!

# Noe dere likte?

-Andrea

My Love

Har gledet meg lenge til å kunne vise dere denne videoen. Tekst og melodi er laget av kjæresten min, veldig veldeig stolt av han! Hihi♥ 

Vokal og gitar: Malvin Nøsen
Trommer og koring: Thomas Morewood Rødal
Orgel: Truls Løvik
Bass: Torkil Hjelle

Klippene er filmet av Rune Nøsen, og filmen er redigert av meg og typen (Malvin Nøsen). 

# Hva synes du?

-MalinArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits