De siste bildene fra Tyskland

Som overskriften sier, blir dette det siste innlegget jeg poster om Tyskland. Innlegg 1 finner du her, og innlegg 2 her. Men hvis dere er heldige så mekker jeg kanskje sammen en video senere, har bare litt problemer med å få videoene til å vises på dataen...


Klar for barnedåp. Kjolen er fra Byoung, men jeg kjøpte den i fjor, så tror ikke de har den lengre.. Skoene ser du såvidt, men de er i hvert fall fra Økonomisko (de selges der fortsatt)..


Driiiitbra kvalitet på dette bildet, yes i know... Men måtte bare ha det med for å vise dere at vi sov ute på verandaen en natt. Ble ikke så veldig mange timer med søvn, fordi det var noen irriterende fugler i nærheten. Også ble dyna og puta litt fuktig. Dette gjorde at vi sto opp klokka 7 neste dag, det var det tidligste vi sto opp i løpet av ferien!


Gata jeg bodde i. Møtte mange hyggelige mennesker der!


Her var vi på gravplassen. I Tyskland ligger ikke kirka og gravplassen på samme sted... Men det var ikke så veldig langt ifra hverandre. Synes gravene var mye mer stelt her enn i Norge, også hadde alle gravene mye større plass. De kan liksom pynte like stort område som kista (sånn ca.)


Bestemora til Kristina hadde satt ut det Norske flagget fordi vi kom dit. Så koselig!


Fant drømmemannen da vi var på shopping. Heha, litt flaut at figuren er høyere enn meg. Men halo, han jukser med hatten!


Avslutter bildene fra Tyskland, med dette bildet som er av vindruer. I nærheten av der vi bodde var det 12mil oppover og 12 mil bortover med sånne planter! Syyykt. Dette bildet er forresten tatt i Mosel, en tysk by som er kjent for vin.

# Har du vært i Tyskland før?

-Malin

Bloggvurdering av;


For godt over en måned siden kunne dere stemme på blogg VS blogg. Nå syntes vi virkelig det er på tide å avslutte, glemte det helt ut... Men se positivt på det, dere hadde lang tid å stemme på!


Vinnerene ble Vilde og Amanda!


Positivt:
♥
Enkelt og ryddig design
Headeren viser hvem begge er
Søt header, ikke for rotete
Veldig lite smilyer og skrivefeiler
Veldig bra at dere har kategorier! 

Negativt:
-
Burde hatt samme bilde/skrift på slutten av innlegg(med kun forskjellige navn, Amanda har bilde mens Vilde har skrift..) 

Karakter: 5

Om det er noe her dere ikke forsto, så er det bare til å spørre. Håper dere er fornøyde, stå på jenter!


# Hva synes du om vurdering?


-Ozy

Tyskland i bilder

Gjør som forrige bildeinnlegg fra Tyskland, mange bilder med litt tekst under, istedet for en lang og kjedelig tekst.


Dette er et køddebilde jaa. Holder "sand/jord" fra et muldvarp hull. Var sykt mange muldvarp hull i gresset der...


Måtte ta bilde for å sjekke om tunga mi ble farget etter at jeg drakk en slush. Bildet ble 
tatt på en av Europas største bilbaner, som heter Nürburgring. Var som sagt der og så
på Truck grand prix.


Tysk postbil, som jeg så nesten hver dag. Hahhaa, den sto som oftest parkert i gata jeg bodde i. 


LOL. Jeg holdt på å kødde med at jeg skulle kaste lillebroren til Kristina i en busk. Og så kom søskenbarnet hennes å dyttet meg. Det endte med at jeg selv tryna inni busken, og greide å skrape meg opp på magen.


Ers stygge "negler". I mange Tyske blader var det med forskjellige ting som var meningen å pimpe neglene sine med. Dette var klistermerker som Kristina tok på meg (mens vi satt på bussen på vei til flyplassen, da vi skulle hjem til Norge igjen). Tok det av med en gang, for det var ikke særlig fint!

Blir nok bare ett innlegg til med bilder fra Tyskland. Fordi de fleste bildene ikke egner seg på bloggen, er det bare noen få til jeg kan vise dere.


# Tycks?


-Malin

 

Home sweet home


Home sweet home. Etter en dag hvor jeg har følt meg utrolig sprek, med både bil, ferge, bil og deretter fly. Venting på flyplassen med "Never Say Never"-seing i to og en halv time, deretter enda et fly. Og så, endelig, ti minutter biltur hjem. 
Fin oppramsing av dagen? Og for å toppe det hele da, så hadde pappa og brødrene mine vært en tur i Sverige, og når jeg kom hjem lå dette og ventet på meg: Jeg kommer til å bli utrolig skuffet over meg selv når jeg har spist opp dette her. Skal til beste Malin i morgen da, så forbered deg på godteri lille venn! 


//privat

Jeg har forresten hatt det utrolig fint i både Kr.sand, Haugesund og Borgøy(øy utenfor Haugesund). I løpet av de to siste dagene der ble vi kjent med to utrolig koslige gutter, så var jo litt kjipt å reise hjem da. Kommer til å legge ut bilder, og kanskje til og med video i de neste dagene. 


# Hva har du gjort de siste dagene?
# Noen som vil hjelpe meg å spise opp?
neida, hehe..  


-Andrea 

Bildedryss # Tyskland

I stedet for å skrive en lang tekst om hva jeg gjorde i Tyskland, legger jeg ut masse bilder med litt tekst under. Jeg tror jeg har tatt over 500 bilder, så det blir flere innlegg senere (selvfølgelig ikke alle som egner seg på bloggen)
Bestevenninna mi heter Kristina, og vi bodde hos besteforeldrene hennes mens vi var der.


Denne veggen er laget av takstein! Sykt fint (var enda finere i virkeligheten). Det er bestefaren til bestevenninna mi som eier det firmaet som lagde veggen. I dette huset bor onkelen, tanta og søskenbarnet til Kristina.


Et lite kappell(?) som lå i byen vi bodde i (Gonzerath)


Alle husene hadde skikkelig fine hager. Mye mer blomster og pynt enn hva de fleste husene i Norge har... Jeg digget denne "fugle-figuren" og bare måtte ta bilde av den. Aner ikke hvem som bor i huset der.. (litt dårlig kvalitet fordi bildet er tatt med mobilen, ganske sent på kvelden)


Samme grunn som bildet over for sugen bildekvalitet.. Kristina som står med sykkelen, hun gikk i denne barnehagen da hun bodde i Tyskland.


Et av mange spill vi spilte mens vi var der. Øverst til høyre er Kristina og nedom henne er det bilde av meg.


Vi var i barnedåp til ungen til søskenbarnet til Kristina. Kristina var fadder. Jeg og Kristina bakte denne kaka.

Det er vel kanskje på tide og avslutte dette innlegget. Tror ikke det er noen som orker å sitte og bla nedover ett innlegg i 1820 timer.. Så da er det bare å vente på neste innlegg, for jeg har mye mer å dele med dere!


# Har du lyst å se flere bilder fra Tyskland?


-Malin

 

Innkjøp-Tyskland DEL 2

Er vel ikke mer å si enn at her kommer del 2 av det jeg kjøpte i Tyskland.


Var på "Truck Grand Prix" så jeg kjøpte denne T-skjorta som suvernir. Kjøpt på "Nürburgring" for 15 ?


Tannkrem
, hahah den jeg hadde med ble tom.. Kostet vel 3 eller 4 ? på en matbutikk.


Shorts fra New Yorker 20 ?


T-skjorte
fra New Yorker 10 ? (den er hvit, men lyset gjorde at den så litt grå-aktig ut..)


Enda ei T-skjorte fra New Yorker nedsatt fra 10 ? til?


Singel/Topp fra ONLY nedsatt fra 10 ? til?


Beyoncè parfyme (50 ml), pudder, dekkstift, ring og øredobber. Alt for rundt 50 ? Husker ikke butikken(e)

Tror det var alt, bortsett fra litt godteri/mat/drikke og en del gaver.. 

# Hva  synes du om innkjøpene?


-Malin
 

Innkjøp-Tyskland DEL 1

Kjøpte ikke så mye som jeg hadde trodd jeg kom til å gjøre, men det betyr jo at jeg sparte litt penger. Noe som er ganske bra siden jeg skal 1 uke til Tyrkia, senere i sommer. Og sorry, men jeg har ikke kontroll på hva alt kostet, og hvor jeg kjøpte det..


Øyenbryns-børste, hårkur (for farget hår), kindermaxi (min favorittsjokolade) og mentos-tyggis (som jeg ikke har sett i Norge/Molde før... Husker ikke helt prisene, men tror jeg betalte rundt 10? (ca 80 NOK) for alt sammen! Kjøpte alt på en matbutikk som lå i nærheten av huset jeg bodde i.


Gave til mamma & pappa (de fikk ikke bare dette..) 6? tilsammen. Kjøpte det i en "fritidspark".


Converse pennalhus til lillesøster (fylt med godteri) 12? (for bare pennalet) Husker ikke butikk.


"Hørepropper" eller hva det nå kalles. Husker ikke butikk, men kostet 7 eller 8 ?


5 klokker. Selve klokkegreia kan byttes ut, hvis du skjønner. (ja, jeg suger i å forklare ting!) 30 ? Husker ikke denne butikken heller.


Foundation og concealer-Müller (wow, husket butikken, den butikken solgte alt mulig for en billig penge). Betalte vel ca 9 ? for fondationen og 6 ? for concealeren. Det er mye billigere enn hva det selges for i Norge!


"Barberhøvel-hoder" 14?. Husker ikke butikken.

Sorry for litt dårlig kvalitiet på bildene, men har brukt mobilen.. Del 2 kommer en annen dag.

# Tycks?


-Malin
 

Borgøy - Haugesund


Sitter nå i sofaen i hytta på Borgøy(ei øy litt utenfor Haugesund) og tenkte å oppdatere litt før vi går ut igjen. Småkvlam etter alt saltvannet som har havnet i meg i dag.. Har nemlig holdt på med tubing(ble dratt i ring etter båt), sykt gøy! Ettersom vi da allerede var klissklass og hadde vært i sjøen gikk vi rett bort for å bade mer. Utrolig varmt i vannet til å være i Norge egentlig.. 
Har tatt noen bilder fra ting vi gjorde i går, og tar muligens med meg kameraet ut etterpå også. I korte ord har vi fisket, badet, chillet, sett filmer og ikke minst vært mye ute med gummibåten! (Ja, den har motor)


Shiaaat, liiiiitt stort bilde kanskje?   Anledningen for dette bilder tror jeg at jeg skal spare bloggen for! 


# Hva har du gjort i det siste?


-Andrea

Bildedryss # Dyreparken i Kr.Sand -DEL 2


Her er resten av bildene fra Kr.sand dyrepark i går.  
Liksom dobbelt så stor som den som er på vanlige tivoli osv.. Men var ikke kvalmende før noen minutter etter det var finito da. 


Hawt! haha..


Utrolig skjønne skapninger! 
Sånn minishow. Kommer fler bilder fra det under her;
Sykt.. De hoppa gjennom sånne ringer også, som dere ser ligger på bakken.


# Hva synes du om bildene?


-Andrea

Bildedryss # Dyreparken i Kr.Sand -DEL 1


I går ble det null blogging ettersom vi var i dyreparken ganske så lenge, og når vi kom hjem slappet vi bare av og spiste før det bar av gårde igjen. Da ble det endelig en av feriens høydepunkter, nemlig Kaptein Sabeltann-showet. Elsker sangen Pinky synger, nydelig..
Da vi var der så vi først på dyrene osv, og da vi hadde sett de fleste gikk vi litt rundt og gjorde det vi ville. Kardemommeby,  Kjuttaviga osv. Det var jo selvsagt i Kjuttaviga vi ble lengst, tok våde "kloa" og heksehuset. Tror de fleste trodde vi overdreiv hylinga vår, men både jeg og Stine er alt for lettskremt.....

 


Elsker dette! Utrolig søtt. 


Jesus geit i krybba sammen med sin ene disippel. Humor på høyt nivå!
Eselet følger spennende med på showet som foregår inne. 


Stine pugger kart!
Kasper og Jesper og Jonatan!


Dette er altså min og Stine sin fremtidige leilighet i Kardemommeby.


Nydelige Kjuttaviga!


Småshow. LANGEMANN!


Ikke halvparten av smokkene Katein Sabeltann har fått. 


Nydelige skuta! Den sorte dame. 


# Synes om bildene?


-AndreaOppdatering fra Kr.Sand


I går kjøpte jeg meg endelig ny mobiltelefon! Ble samsung, men virker ganske bra! Ettersom de var tomme på lager fikk jeg utstillingsmodellen. Billig! 1800 kr bare.

Samsung S8500 Wawe.

Senere kom Sandra på en liten tur på besøk siden hun og noen i familien er på rundtur! Haha, altså.. De kom innom Molde og skulle være der noen dager, og siden hun først var det så måtte vi jo finne på noe!

Fysøren så nydelig! Skjønner egentlig ikke at jeg legger det ut... ? 

I dag har jeg tilbrakt noen timer i fly sammen med søte Stine. Vi befinner oss nå i Kristiansand, så gjerne si ifra om du kommer herfra! Etter noen dager flytter vi oss videre til der faren hennes bor, Haugesund. Kommer nok noen oppdateringer mens jeg er her tenker jeg, men det blir vell på kveldingen da. 


# Hva gjorde du i går og i dag?
# Bor du i nærheten av Kr.sand? 


-Andrea
 

 

Molde jazzfestival


Goooood morgen alle søte kjære! Dette er enn av første gangene i ferien jeg er oppe såpass tidlig.. Det er i hvert fall første gang jeg blogger rundt klokka ti! Sto opp åtte i dag, ettersom jeg skal på Moldejazz sammen med nydelige Anja. (Om dere vil vite hva det er, søk på google etter Molde jazzfestival.) 
Drar om ikke alt for lenge tenker jeg.. Skal få med oss paraden!

Herregud.. Jeg startet å blogge ti på ti. Noe som vil si at det har snart tatt en halv time bare å laste opp to bilder! Er det mulig? Jeg måtte til og med lukke denne internetten og åpne på nytt for at det skulle funke. Flott! Jaja, har i hvert fall fått lastet opp nå da. 


Haha, sorry. Jeg glemte at jeg sa at jeg skulle slutte med disse peace bildene, men det går ikke.. Hahahah! Det hører til grimasen min.


# Hva skal du i dag?


-Andrea

Bildedryss # Bursdagen min


Sitter hjemme etter herlig seier over Haugesund, tenkte bare å nevne det. Det blir jo ekstra gøy å dra dit på tirsdag, iført Moldedrakta selvsagt. 
I morgen blir det jazzing en stund, noe som betyr at jeg kommer til å tilbringe ganske mange timer i byen. Det blir eneste dagen jeg får dratt på jazzfestivalen siden jeg stikker på tirsdag. Jaja. Jeg ble nesten tvingt til å blogge, så her kan jeg jo slenge med noen bilder fra gårsdagen; min fødselsdag faktisk! 15 år nå, kjenner det allerede i ryggen. På tide med pansjon snart!  Hehehe..


Et siste fjortis-speil-peace-bilde.. Kanskje.


Fikk knall vær på dagen, helt til kvelden da det begynte å regne..
Heey! Ta bilde her liksom!


# Hva synes du om bildene?
# Når har du bursdag?


-Andrea 

JEG HAR BURSDAG I DAG


Og jeg blir 15 år! Overgangen fra 14 til 15 var ved å se en utrolig flott skrekkfilm. Det er i hvert fall sant om du stryker over 'utrolig flott'. 
Feira med noen fra mammas side av slekta(skilte foreldre) i går på kvelden, men før det kom søskenbarna mine for å ha en photoshoot med meg. Utrolig morsomt! Jeg tror faktisk det ble en del fine bilder. Kan legge de ut når jeg får de om noen vil.
I dag skal jeg  feire med pappa sin side av slekta, og senere skal jeg se Harry Potter på kino! Can't wait. 


Hahaha flott bilde! Satser på at jeg går for omtrent det samme antrekket i dag(nei, jeg har ikke kledd meg om enda..)


# Si gratulerer eller? (heheheh)


-Andrea

Dagens innkjøp # 140711


Var en liten tur i byen sammen med mamma i sted. Skulle egentlig kjøpe gave til pappa, men kom hjem med et par nye sko og noen nye Justin Bieber samlekort også. 


Jeg elsker disse skoene fra Økonimisko. Som dere ser er det en etterligning av converse, men for en mye billigere penger. Betalte kun 199,- for disse! 


# Hva synes du om skoa?


-Andrea

Eight pictures from today♥


//privat


# Hva synes du om dagens bilder?


-Andrea

Gårsdagens innkjøp # 110711


Det første jeg hørte da jeg våkna i går var "Har du spydd, Andrea?!". Eller det var i hvert fall det jeg trodde jeg hørte da Alida egentlig spurte om jeg ville bli med til byen sammen med henne og to andre jenter i nabolaget. Er det mulig å høre så feil? Vel, til mitt forsvar så hadde jeg akkurat våkna da, hehehe..
Men uansett, som dere sikkert allerede har forstått så ble jeg med etter hvert.
Vi gikk litt rundt i byen, jeg gikk litt for meg selv også. Ikke det morsomste å være i byen å bare se på klær for åtte, ni, ti og elleve år gamle barn, og ikke gå i ungdomsavdelinga. Etter litt gåing fant vi hverandre igjen og gikk for å spise på Burger King før vi kjøpte oss en is til dessert. Deretter måtte vi småløpe til bussen. 

Hjemme har jeg desverre ikke hatt tid til å blogge, har spilt spill, sunget singstar og kost meg litt uten pcen. Facebook er forresten et unntak siden jeg lånte mamma sin pc der den sto så uskyldig foran meg.....

 
Ring; H&M - 49,50


Concealer; H&M - 39,50 


Veske; H&M - 149,-


JB Samlekort; Narvesen - 19,- (?)


Ny Justin Bieber t-skjorte; H&M - 129,-


# Hva synes dere om innkjøpet?


-Andrea

Bildedryss # 7. og 8.juli


Som lovet skal jeg dele min hyggelige grunn til dårlig blogging de siste dagene. Det er ikke noe å si unnskyld for, ettersom det faktisk er sommerferie. Det betyr at når det først er sol, vil jeg finne på noe ute. Og bare for å nevne det så var det verdt det, nå kan jeg lett si "It's raining man!" 

Jeg og stesøstra mi, Alida, tok oss en times sykkeltur til mormor og Affa(morfar). Det begynte selvfølgelig å regne litt på turen så vi var nokså kalde da vi kom fram. Jeg så One tree hill før jeg hoppa i badekaret. Jeg tok med meg tre blader, iste, kanelsnurr og slappet av ei stund i badekare. Etter middag så jeg og Alida på film, og da den var ferdig spilte jeg, mormor og Alida en god del spill. Yatzi, ludo, stigespill og noe sånn pinne greier. Jeg eide selvsagt i alt, utenom yatzi da. Det var en tull, relax. Hehehe..

Neste dag var det så utrolig fint vær ute, varmt og godt. Derfor tok jeg med meg kameraet ut og tok litt bilder av de vakre tingene mormor har ute. Jeg legger ikke ut alle bildene, men dere kan få lov til å se noen da. Heldig der!//privat
 

Senere sykla vi hjem i sola. Da vi kom hjem var det nesten rett ned til nausta hvor mange i nabolaget hadde samlet seg. Kjørte båt og hadde det gøy før vi gikk opp å sang sing star. 


# Hva har du gjort de siste dagene?
# Synes om bildene?


-Andrea 

Sommertrenden 2011


Jeg satt å mekket noen antrekk på polyvore for noen dager siden. Synes det er veldig morsomt, spennende og ikke minst inspirerende å sette sammen mine egne antrekk av alle slags mulige klær. Planene mine med disse bildene var å kun legge ut selve bildet, men siden det ble så lite skreiv jeg teksten på bildet i steden for under. Skrivefeil; Shortsen*
Alle antrekkene er satt sammen av meg. Ble egentlig ganske fornøyd med noen, men det er vel min mening. Gjerne si hva du mener om antrekket, og gå inn på polyvore for å mekke ditt eget! 
Om jeg bare hadde all verdens klær kunne jeg lett satt opp noen slike antrekk til meg selv også!  


# Hva synes du om antrekkene mine?
# Skal du følge farge-trenden? 


-Andrea

Photoshoot # At the beach
//privat

Modell 1: Alida
Modell 2: Mathea


# Hva synes du om bildene?


-Andrea


Dagens antrekk # 050711


Gratulerer med dagen verdens beste pappa! 
Herlig med sol i dag også, så jeg har vært ute en del i dag. Spessielt på kvelden da vi dro en tur til pappa(skilte foreldre) å spiste kaker og spilte kubbespill.

 
Rosa topp - Bik bok
Hvit topp - Cubus
Skjørt - Cubus
Ballerinasko - H&M


# Hva synes du om antrekket?


-Andrea 

Inspiration # Passion for fashion


Om dere liker det dere nå skal få se, annbefaler jeg dere på det sterkeste å gå inn på denne siden. Jeg selv blir virkelig inspirert av å se på disse superkule, men også ganske enkle antrekkene! Får skikkelig lyst å hive på meg noen kule klær og vise de til dere. Desverre har jeg ikke så mange klær jeg får til å få noe så bra ut av..
Dette er antrekk helt vanlige folk har satt sammen og lagt ut. Ingen designer her nei! Jeg legger ut et lite utvalg av hva du kan se her, og resten får du se selv ved å klikke på linken ovenfor.

For de interesserte: HER finner dere antrekk fra Norge. Og HER ser dere en gutt, som virkelig har sans for mote! (Tror du må lage bruker for å se siden. Hans brukernavn er i hvert fall adrianp.)


//lookbook.nu


# Hva synes du?


-Andrea

Dagens innkjøp # 040711


Dette innlegget skulle blitt postet i syv-tiden i dag, men blogg ville ikke samarbeide.Etter fem timer gåing i byen verker det i beina etter wedgesene som jeg brukte for første gang i dag. Var egentlig ganske gøy i byen, men alt trenger vi ikke skrive på bloggen. Vi kjøpte oss mat på Big bite, og senere kjøpte vi oss jordbær mens vi satt å slappet av på en benk. Tenkte bare dere ville vite det liksom, veldig nyttig å få med seg. 
Noe av det beste med dagen er også at sola har tittet fram i Molde! Endelig. 


Søte ballerinasko fra h&m til 99 kr.

Jeg kjøpte også Dove selvbruningskrem, må vel det når man bor i Norge. Her er det ikke sol nok til å få det svakeste skille! Min gamle er egentlig ikke tom, men siden det var på salg lønte det seg vel å kjøpe nå i steden for senere, heheh.


# Hva synes du om skoene?


-Andrea


I'm on my way

Når dere leser dette har jeg allerede dratt hjemmefra. Jeg skal nemlig til Tyskland sammen med bestevenninna mi! Der skal vi være i tre uker, og jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge når jeg er der. Men hvis dere er heldige dukker det plutselig opp ett innlegg eller to. Blir i hvert fall mange bilder å dele med dere når jeg har kommet hjem igjen. 


Bilde fra sommeren 2010. 

# Hva skal du i sommer?


-Malin
 

Oppsumering - juni

 

Månedens opptur: Endelig sommerferie!

Månedens nedtur: Utrolig dårlig vær, for å være sommer altså..  

Filmer vi har sett sammen: Marley & Me, Something new, Fuckings Åmål, Bruder i krig + litt av OTH sesong 1. 

Månedens snadder: Smoooothie. 

Ingen verdens anelse på hvorfor bildet ikke gikk ant å få i riktig strl.. (i hvert fall ikke på min pc)

Månedens mest spilte sang: Jar of hearts. 


Månedens beste blogg: Aina og Ingrid

Månedens gode gjerning: Sto sju timer(!) og vervet folk til Amfi Roseby sin kundklubb. 

Alt i alt om juni: Helt grei måned med mye variert vær.. Juni gikk utrolig fort, selv om vi ikke har gjort så veldig mye spennende. Det var godt å bli ferdig med det niende året vårt på skolen, og i tillegg få ganske greie karakterer. 

# Hvordan har juni vært for deg?


-Ozy 

Kan dere være så snille å...?

 

stemme på mine bilder på konkurransen til Amfi Roseby om å vinne gavekort på 1000 kr. Har veldig lyst å vinne konkurransen, ikke for premien sin skyld, men for å se om folk liker bildene mine. Jeg har jo planer om å gå skole for å lære mer om foto(media og kommunikasjon), så det hadde jo vært veldig gøy å vunnet denne konkurransen da! Jeg aner ikke hvor mange bilder man kan delta med, men jeg deltar i hvert fall med fem. Dere trenger jo ikke å stemme på alle, men vær så snill å stemme på et! Super takknemmelig!

1.bilde finner du her

2.bilde finner du her

3.bilde finner du her!


4.bilde finner du her!


5.bilde finner du her!

//Alle bildene er tatt av meg!


# Vil dere være så snille å blogge?


-Andrea

 Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits