Bildedryss # Tyrkia 2012 -del 3

Dette blir siste del av bildedrysset fra Tyrkia. Håper dere likte bildene siden vi var så søte og drasset med oss kamera overalt!


Justin, Malin, verdens kuleste piccolo og Andrea.


En av stoppene på nattjeep-safarien. Søte med tyrkiske hatter. 


Utsikt over Alanya..


Ahmet kom og pyntet bordet vårt med blomster, hoho.


Justin og Alida.
Malin og Mehmet ♥


Da vi kom tilbake fra stranda lå denne røde rosen på solsenga til Andrea. Den var selvfølgelig fra Ahmet!

 
Like a boss!


Fikk blomster fra både Justin, Ahmet og Mehmet da vi skulle reise hjem. Søteste!


To stk trøtte slasker på flyplassen.

# Synes om bildene?

-Ozy

Bildedryss # Tyrkia 2012 -del 2

Som sagt er det veldig mange bilder fra Tyrkia, så her kommer del 2. Det blir garantert en del tre senere også!
One happy little family! Haha, ble kjent med søte Justin fra Nederland.


Eeew, slangeshow. Gjett hvem de to reddeste gjestene var?


Ahmet og Andrea ♥


Ahmet og Alida.
Situasjonsbilder... Hahaah.
Random fra nabohotellet, haha.. Bustet oss under photoshooten vår.


Hjerte hjerte.
Malin - Ibrahim(Rose) - Andrea

# Synes om bildene?

-Ozy

Bildedryss # Tyrkia 2012 -del 1

Da har vi kommet hjem fra et herlig opphold i Tyrkia.. Utrolig trist å reise hjem etter en fantastisk uke med flotte folk! Har opplevd så mye på den uka vi har vært der; hamam-spa, jeep-safari, partybåt, shopping i Alanya, blitt kjent med folk, badet og kost oss. Har tatt veldig mange bilder, men som vanlig er det få ut av dem som egnes for bloggen. Haha, men dere skal nok få se noen. 
På partybåten. Endte opp med tomatrød rygg/rumpe. 


Danseopptreden på kvelden. 


Tyrkisk folkedans. 
Vi ble selvfølgelig plukket ut til å være med på dansen, kjeeeekt.

# Synes om bildene?

-Ozy

Tyrkia, Alanya

Nå stikker vi snart til flyplassen for å ta fly til Tyrkia! Har gledet oss vilt til dette i en evighet, og nå er endelig dagen her. Blir sikkert minimalt med blogging om det i det hele tatt kommer en oppdatering på denne lille uka vi er borte. Ikke bare er det Tyrkia som står for tur, men vi skal dra sammen! En opplevelse for livet.

Klare for avreise!!!!


Våre tanker går til alle ofrene og pårørende fra tragedien i fjor.. Hvil i fred, unge mennesker ♥# Ønske oss god tur? Skal du på ferie i sommer?

-Ozy

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmålsrunden del 2

Som forrige video; lav lyd, mye bråk i bakgrunnen osv.. Hadde ulykkesdag, dere leste det kanskje HER da vi la ut del 1.  

# Synes om svarene?


VIDEOBLOGG # Svar på spørsmålsrunden del 1

Her kommer svarene fra spørsmålsrunden. Alt dritt som kunne ha skjedd skjedde; kamera funket ikke, hadde ikke ledning osv.. Det endte opp med at vi måtte låne et annet kamera, så takk til Andreas reddende stesøster! Unnskyld surringen du hører, om du ser hele videoen blir du sikkert vant til den etter hvert. Forresten er lyden også ganske lav under alt bråket, så anbefaler å ha på nesten full guffe!  

# Likte du svarene?


Smoothie

Fem om dagen er godt for magen... Er det ikke det de sier? I alle fall har vi laget oss en smoothie og fått i oss tre av disse fem allerede! Sunn og god frokost. Og ganske kvalm også.


1 stk appelsin. 1 stk eple. 2 stk banan. Litt appelsinjuice og litt eplejuice. Annbefaler den egentlig ikke. Eller hvis dere dropper den ene bananen blir den sikkert mindre kvalm!

# Har du prøvd ut den samme oppskriften?

-Ozy

Spørsmålsrunde

Siden vi akkurat har startet opp igjen bloggen, så tenkte vi at vi kanskje har fått noen nye lesere? Derfor så starter vi opp en spørsmålsrunde.. Vi skal prøve å få svar på video så fort som mulig, så da er det bare å kjøre på! # Har du noen spørsmål? Kommenterer tilbake til alle som spør!

 -Ozy

Innkjøp # 160712

Her kommer gårsdagens fangst fra oss begge. Det ble ikke så veldig mye siden vi prøver å spare penger til sydenturen vi skal på, men det går ikke an å gå tomhendt ut fra Bik Bok når det er lagersalg!

Malin:

Søt kjole som jeg kjøpte for en 20 kroning!


Og dette fine skjørtet som kostet meg en 50 lapp. 

Andrea:
Fikk endelig kjøpt meg et maxiskjørt, og det fikk jeg billig også! Kun 30,- ga jeg for dette.


Søt og veldig enkel sommerkjole for 30,-


Denne veska har jeg lenge vurdert og kjøpe, og nå fikk jeg den for 20,-!! 

Haha, du ser i hvert fall hvilken farge det gikk i for vår del i går. Beige all the way! 

# Noe du likte?


Moldejazz

Dagen har gått til Moldejazz, hvor vi koste oss kjempemye! Først gikk vi rundt mellom teltene og sjekket ut hva som var på jazzen i år. Det var stort sett det samme som alltid. Vi var også en liten tur innom Bik Bok Outlet, hvor vi begge fant noen godsaker dere får se senere. Deretter møtte vi Sander, Olav og Lasse, som vi tilbrakte resten av dagen med. 

# Hva har du gjort i dag?

-Ozy

Sweet 16 !!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen til Andrea med dataen hennes, mens jeg forer henne opp med kake. Hun fyller nemlig 16 år i dag, så vi har et lite sweet 16 party, før vi tar turen til Molde for å være med på Molde jazz. Dette innlegget vet hun ikke om i skrivende øyeblikk, hun sitter her og aner fred og ingen fare.


Orker ikke å skrive over alt på bloggen, så dere får heller ta en titt på dette søte kortet jeg lagde til henne, som dere ser så er det fra både meg og Kristina. Og dere får nok også vite den ordentlige gaven hennes når hun har fått den.


Hvis dere leste i kortet så så dere at jeg skrøt over å ha stått opp klokken ni for å bake kake til gullet, til henne sa jeg at jeg nettopp har lært meg en ny oppskrift, da hun sa at kaka var god.. Vel, her ser du at det eneste jeg gjorde var å steke den, heh. Uansett så fortjener jeg litt ros siden den verken ble brent eller for lite stekt!


Siden hun  nå er 16 år og er lovlig i senga, tenkte jeg at det var viktig å skaffe beskyttelse til henne. Hadde ikke gjort meg noe å bli "tante", men hun er ikke så altfor glad i babyer selv..

Kjære Andrea, jeg håper du har skjønt hvor mye du betyr for meg, for jeg aner ikke hvordan jeg skal få til å beskrive det. Føler at jeg sier det samme år etter år, så du har vell fått det inni skallen din nå. Tror jeg. Det finnes ingen ord som kan beskrive deg Andrea, du er alt for fantastisk. Vi har hatt både gode og onde dager (ops, nå hørtes det ut som at vi er gift..), men "Det som ikke dreper deg, gjør deg bare sterkere" og det føler jeg passer bra i denne sammenhengen. Vi har kjent hverandre siden 1.klasse i og med at vi gikk på samme skole, men det er de siste 4 årene vi virkelig har blitt kjent med hverandre. Og nå er vi som søstre, vi bor omtrent med hverandre og vet så og si alt om hverandre. Det er hva jeg kaller ekte vennskap. Og du må vite det at jeg er evig takknemlig for å ha blitt kjent meg deg, og nå blir du ikke kvitt meg før jeg runder 100 år! Ingen over, ingen vedsiden av (heihei Kristina, du er faktisk på samme linje som Andrea, men det høres bedre ut å skrive det jeg gjorde, sorry!) DU ER BEST. 


Se på denne nydelige SEKSTENÅRINGEN

Må nok avslutte innlegget nå siden Andrea begynner å lure på hva jeg holder på meg. Kanskje ikke så rart i og med at jeg kommer opp til henne, gir henne kake og ber henne finne dataen sin til meg. Hadde egentlig tenkt å fikse dette innlegget før jeg dro til henne, men siden hun er så stor fan av bloggen vår, kunne det hende at hun hadde oppdaget innlegget før jeg kom med kake og ballonger. Så det turte jeg ikke å ta sjansen på..

# Gratuler Andrea med dagen!!

-Malin

Dagens antrekk # 150712

Familiebursdag på Andrea sin side i dag, og siden vi er tvillinger var selvfølgelig Malin velkommen! Vi har også vært så hyggelige og tatt noen antrekksbilder for dere, legg merke til sola på bildene! whoop whoop.


Topp fra Cubus // Shorts fra Gina Tricot // Ballerinasko fra H&M // Ring fra Kappahl
Topp fra Bik bok // Skjørt fra Cubus // Vest(klipt til fra ei skjorte) fra Cubus // Ballerinasko fra H&M
Søte Edward-pus.

# Likte dere antrekkene?

-Ozy

VI ER TILBAKE igjen!

Gjett hvem som er tilbake nok en gang? JA, Ozygirlzaaa! Haha, dere må jo tro vi bytter blogg oftere enn folk skifter undertøy, men neida; denne gangen skal vi prøve å beholde den litt lenger.. Nå kommer bloggen til å inneholde flere ting det blir gøy for oss å se tilbake på, i steden for kjappe updates.. Det vil med andre ord si at bloggen er litt mer for oss, i tillegg til å underholde dere. Det er vel egentlig slik en blogg skal være?!

Mye har skjedd siden sist gang; Hårfarge, design, vokst 2 cm, ferdig med ungdomsskolen og klare for media og kommunikasjon til høsten. Men som dere ser på bildene er vi fortsatt de samme crazy jentene som før.

# Kommer du til å følge oss videre?

-Ozy Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits