MÅNEDENS BLOGG - meld deg på


Om dere leser denne bloggen har dere kanskje fått med dere at vi driver med noe vi kaller "Oppsumering - ***" av den måneden vi er i altså. I den oppsumeringen kårer vi månedens blogg, men det er ikke alltid like lett å finne den bloggen.. Derfor tenkte vi at dere kan melde dere på her, så trekker vi herfra. Hvem har vel ikke lyst til å kåret som månedens beste blogger?


Hahah! Det var jo pent! ..


# Vil du melde deg på "månedens blogg"?


-Andrea

Alanya - Video1

Først hadde jeg redigert en video med disse bildene, og noen videosnutter, men den bare klikket. Derfor valgte jeg å lage en video med bilder og en me videosnutter istedet, og det ser ut som det funker! Er ikke helt sikker på når jeg skal redigere videoen med videoer, men det blir nok innen denne uka. Imens kan dere kose dere med denne:# Tycks?


-Malin

Inspiration # My teddybear


Jeg kan si, med hånden på hjertet, at jeg har har virkelig falt for bilder av teddybjørner. Enten man holder en i armen, eller at bjørnen er sammen med et dyr, eller whatever..  Det er bare så nydelig. Supersøtt! Har ikke tatt så mange slike bilder selv, enda... Men det kommer vel etter hvert!


//weheartit


# Hva synes du om inspirasjonen?


-Andrea

Antrekk

Her kommer noen av antrekkene jeg hadde i Tyrkia, fra kveldene da vi skulle ut å spise. Tok ikke bilder alle dagene.. Merker nå at de antrekkene jeg likte best selv, de tok jeg ikke bilde av!
Åh, jeg er så dum!
(Og ikke gidd å sleng drittkommentarer, har dårlig nok selvtillit fra før av...)

 
1.kveld:
Topp - Byoung
Shorts - New Yorker
Sko - arvet, så jeg vet ikke...


En nærmere titt..


Husker ikke hvilken dag dette var..
Kjole - BikBok
Sko - Bianco


Husker ikke hvilken dag dette var heller.. Haha!
Kjole - Gina Tricot


En av de siste kveldene...
Jumpsuit - Byoung
Sko - Tyrkia 


Speil, speil på veggen der..

# Hvilket antrekk likte du best?

-Malin

Lykkerus!

Bilder lånt fra: rbnett.no


I går gikk turen til Color Line stadio for å se Molde knuse Ålesund! Herlig kamp. Sykt lykkerus! Sto helt fremst, og det var supergod stemning i Tornekrattet. Ja, vi kom på TVen har vi fått høre.. For å si det sånn, det har blitt nevnt en god del ganger i dag. Koslig! Poenget var i hvert fall at om dere så på kampen, så har dere kanskje sett Ozygirlza helt i hundre! Lucky guys.. 


Happy Birthday til vår kjære skatt, Joshua Gatt(t.h.) ♥


Lokaloppgjør er alltid gøy!


Herlig syn! Jeg og Malin - nederst, nesten midt på. Ved siden av en fyr i hvit hettegenser. 


# Så du kampen?
# Hvilket lag i tippeligaen holder du med? 


-Andrea

Filmkveld - The grudge


I går kveld satte jeg, Malin og Kristina oss ned i sofaen for å se på film. Vel.. "Se" på. Alle tre så vel mer på puta og alt mulig annet enn på filmen. Men vi fikk med oss nok, det skal jeg love dere!


Sorry dårlig fokus, men måtte beskjære bort Malin, hvis ikke hadde jeg ikke fått lagt det ut.... "The grudge" 


Sånn som dette satt vi alle tre.. 


# Har du sett The Grudge?


-Andrea

 

Blogganbefalinger

EDIT: Er det mulig? Jeg hadde kommet ganske så langt i anbefalingene. Jeg var til og med litt fornøyd med det jeg hadde skrevet. så skrur pcen min seg av, og alt blir borte! Tror jeg klikker. Stygge blogg! Sorry, jeg ble litt irritert av dette..Jeg har endelig fått lest gjennom alle bloggene som var meldt på i anbefalingsrunden.. Det er ikke verdens letteste sak med over førti påmeldte, og plukke ut bare noen få. Utrolig mange fine blogger, men til slutt endte jeg opp med fjorten alternativer. Disse ble da til kun tre!! Jeg valgte å ikke anbefale de bloggene jeg leser fast, med tanke på at jeg har reklamert for de veldig ofte før. Det blir noen nye som får sjansen denne gangen. 


http://anngell.blogg.no/ - Denne bloggen har jeg vært innom en god del ganger før. Bloggeren på anngell legger ut mange nydelige bilder jeg rett og slett har blitt forelsket i. Det er oftest bilder hun selv har tatt og redigert..For meg virker det som om hun liker å ta bilder av andre personer, og det er tydelig at hun er flink. Sett bort i fra photoshootene legger hun ut om livet sitt, og diverse oppskrifter til ting hun lager.. Det eneste jeg ikke er blodfan av er headeren. Den er stilig osv, men det er alt for mange forskjellige personer i den. 


http://theaborresen.blogg.no/ - Vakre Thea blogger om hverdag, antrekk, tips og anbefalinger. Hun tar også en del bilder som hun deler med leserne sine. Her fant jeg også en del bilder av klær, hva hun liker å ha på seg osv. Hun er flink til å kle seg også, det skal være sikkert og visst! 


http://saracrohnsalexandra.blogg.no/ - Sara Alexandra er eier av en av de andre bloggene jeg ofte har tittet innom. Dette kommer av at hun legger igjen sine fotspor her på bloggen vår, og da må vi selvsagt kommentere tilbake! Noe som ikke var et feil valg.. Hun skriver for det meste om livet sitt, legger ut antrekk og svarer på spørsmål fra leserne. Jeg er ingen stor fan av å lese lange innlegg, men Sara Alexandra skriver på en morsom måte som får meg til å lese alt. Ikke at hun skriver de lengste tekstene, de er heller akkurat passe. 

Bildet vil bare ikke bli større! Har prøvd med forskjellige bilder, men det kommer nok av at hun laster opp bildene i mindre format. 


# Leser du noen av disse bloggene?


-Andrea 

De siste bildene fra Tyrkia

Bortsett fra antrekk og innkjøp, er dette det siste innlegget med bare bilder fra Tyrkia. 
I dette øyeblikk holder jeg på å mekke sammen en video til dere! Litt flere bilder + noen
videoer fra Alanya. Men det tar sin tid, så jeg er ikke sikker på om den blir lagt ut i dag..


Danseshow  på hotellet.. Kommer en liten video av dansen også.


Ok, ser helt dopa ut i trynet! Men tok med bildet for å vise dere hvor store vinglass det var der (drakk ikke vin btw..)


Hahah, prøvde genseren og capsen til stebrødrene mine.. 


Off, finfin sveis! (Rakk ikke å børste håret) Mens jeg sto om sminket meg for kvelden, begynte jeg plutselig å blø neseblod! Grunnen er vel alt saltvannet jeg fikk i nesa (falt av flytemadrass + 2 meter høye bølger)


En restaurant vi spiste på, nede i sentrum. Der møtte vi noen fra Norge..


Sengene fikk alltid sån fint mønster. Men glemte å ta bilde alle dagene untatt denne.


Fant tidenes søteste katt!


Siden de er hjemløse og sykt tynne, matet vi de med potetgull (haha, hadde ikke noe annet..)


En stk Calzone som var altfor stor for meg!


Miniatyrskillpadde, den blir ikke større enn det den er på bildet. Skillpadda var 6 år og het Anders.


Plutselig kom en mann å satt en fugl på hodet mitt, også sa han at jeg måtte gjøre "rockegreia" med hendene mine..


En kveld vi kjedet oss litt begynte vi å lyse med laser inni leiligheta til noen randoms.. Også begynte de å "fange" den!


Sliten å trøtt på vei hjem igjen..


# Tycks?

-Malin


TYRKIA # Del 2


Stebroren min samlet all pynten han fant (i våres drinker) og tok det i glasset sitt. Ble sinnsykt mye til slutt!


En av maaange handlegater. Miss it!


I Alanya (eller Tyrkia i det hele tatt) er de liksom opptatt av å spare strøm. Eller i hvert fall så var det veldig mange toalett som hadde lys som skrudde seg av når det ikke var bevegelse (koselig å sitte inne på do i mørket!). Synes de kunne tatt bort litt lys fra bygninger istedet for toalettene jeg da..


Ice coffee ♥


"Apeklem"


"Stebrødrene mine" och mej..


Veerdens beste lasagne! Yummi.

Kommer nok flere innlegg om Tyrkia, hvis ikke jeg legger resten av bildene inni filmen da.. Vi får se!

# Vært i Alanya før?


-Malin

TYRKIA # Del 1

Har ikke blogget på ei stund fordi dataen min klikka.. Den ville ikke laste inn bildene fra kameraet mitt, og jeg hadde planer om å dele Tyrkia bilder med dere, men det gikk jo ikke da.. Og i går var jeg hjemme fra skolen pga spysjuka. Koselig, eller ikke!


Lover (og da mener jeg lover!) å lage en liten videosnutt derfra også, men vet ikke helt når jeg kommer til å gjøre det. Har en del andre ting å gjøre enn bare data vet dere.. Og innkjøp kommer senere, for en del av det ligger hos pappa.


Alltid lurt å ha noe på kofferten sånn at den er lett å kjenne igjen. Det første jeg fant var dette Shrek klistremerke. Haha! Det funket fjell, var ikke noen andre som hadde det...


Da vi sjekket inn på flyplassen i Molde, fikk jeg en pose med "leker" til flyet (som sikkert var ment for yngre barn enn meg..) Koselig å være høy!


Yoo! "Stebroren" min sin caps btw..


Meg og Georg ("stebror")


Utsikten fra verandaen i leiligheten vår. Den borga skulle vi egentlig dra til, men 1 uke ble litt kort så vi rakk det ikke..


Meg og Ola ("stebror")


Fontene med grønt lys, som vi så nedpå fra verandaen i leiligheten.


Meg og en som jobbet på hotellet. Synes han kledde den "barten" der ass!


"Bellydancer". En annen gang det var "Bellydancer-show" på hotellet ble jeg og noen andre jenter (som jeg ikke kjente) valgt ut til å bli med å danse. FLAUT!

# Lyst å se flere bilder fra Tyrkia?


-Malin

Få meg på -For faen!


Vi dro for å se den nye, norske ungdomsfilmen på søndag. Jeg tror de fleste av dere allerede har skjønt at jeg snakker om Få meg på -for faen! så jeg trenger vel ikke nevne det..? Uansett, jeg tenkte jeg kunne legge ut et lite innlegg om den filmen da. Dere skjønner nemlig det at jeg vil anbefale dere å se den, faktisk ganske bra! Ja jeg sier faktisk, fordi jeg hadde ingen planer om å se den fordi jeg syntes den virket ganske så... teit. Men guess what, jeg tok feil. Eller egentlig ikke, den er litt smårar! Det var flere ganger at en del i kinosalen brøyt ut i latter. Vel, den var litt klein i tilegg som sagt, men det er vel ganske åpenbart bare ved å se på traileren?

Jeg tipper det er mange forskjellige meninger om denne filmen. "Dødsbra!" "Utrolig morsom" "Tragisk" "Idiotisk" "Hvor er handlingen" osv.. Både jeg og Malin synes det var en morsom film, haha. 
 

# Har/skal du se filmen?


-Andrea

Aircondition-FAIL

Orker ikke å beklage for at jeg ikke har blogget på ei stund. Men dere skal få vite litt hva jeg har gjort på de siste dagene. Forresten kommer innleggene om Tyrkia senere, har ikke fått bildene over på dataen enda..

 Kom hjem fra Alanya på torsdagskveld, da rakk jeg ikke så mye mer enn å møte litt folk, pakke ut og finne frem skolesakene mine. Måtte prøve å komme meg litt "tidlig" i seng, siden jeg startet på skolen neste dag. 

På fredag ble Andrea med meg hjem etter skolen, og begge var utrolig daff.. Jeg var ganske trøtt også, fordi jeg var småsyk. Var nok forkjølet fordi jeg failet med aircondition på hotellet i Alanya. Hadde visst trykt på en "frost-knapp" sånn at rommet ble iskaldt. Jeg og lillesøster lå seriøst med teppe, og det er ikke normalt i syden..


Har ikke noe bilde som passer inn.. Eller passer jo litt inn, siden jeg var syk dagen etter dette bildet ble tatt.. Heha!


# Har du blitt syk av aircondition før?

-Malin 

photos # flowerpower


Nå kommer snart noen få gjester hit siden stesøster og stefar skal ha en liten bursdagsfeiring. Bare noen få fra familien som skal komme da. Etter det skal jeg bli med til Malin og være barnevakt der. Og i morgen skal jeg i barndåp, noe som betyr at det blir nok ikke mye blogging fra min side! Men bare for å oppdatere dere nå, så tenkte jeg å slenge inn noen bilder jeg tok her om dagen. 

 
//privat


# Hva synes du om bildene?

 

-Andrea

Skolepreik osv


Å stå opp i dag gikk egentlig ikke så ille som forventet. Var ganske så våken etter at alarmen gikk av, og tok heller ikke lange stunden før jeg greide å åle meg ut av den gode, varme senga. Fått mye snakk om at det er nå vi virkelig må yte vårt beste, det er nå det gjelder o.l.. Siste året på ungdomsskolen, med karakerer som tydeligvis er "inngangsbilletten til videregående skole". Er ikke så mye nytt for oss da, samme skole og samme elever. 

Sorry for mye skolepreik.. Haha, ok, det har bare vært de to siste innleggene. Jeg har ikke noe annet å skrive akkurat nå, men tenkte jeg skulle oppdatere dere likevel! Malin kommer forresten hjem i kveld. Selv om hun bare har vært borte en uke har jeg savna henne!  Og det har vel dere også, så gled dere til noen blogginnlegg fra henne!


//privat


# Hvordan var din første skoledag?


-Andrea

"God sommerferie"


Skolestart.. Opp tidlig.. 10.klasse.. Tenk at vi allerede skal på skolen igjen! Føles ut som det er en uke siden lærerene ønsket oss en god sommerferie. Men nå har det altså gått to hele måneder med ferie. Sommerferie. Sommer..? Kan ikke si sommeremperaturen har vært på topp i disse åtte ukene, men det har jo vært fint innimellom. Jeg kan vel ikke nekte for at jeg har hatt en fin sommer uansett. Så nå begynner vi med faste rutiner da, tidlig opp, skolen, lekser og jobbe hardt. I hvert fall hardere enn i fjor. For vår del er dette siste året på ungdomsskolen, så vi ser virkelig fram til å bli ferdig her. Vi går nemlig i TI hele år på en og samme skole, eller det er to bygg på en skoleplass. Noen av dere har vel allerede startet, og noen starter vel ikke før i neste uke. I alle fall, lykke til med et nytt skoleår, eller jobbår, om det er noen som jobber i steden for. Eller bare ha et fint år, haha. Jeg aner jo ikke hva dere gjør!


Hm, skulle aldri trodd denne lille skapningen begynner i tiende klasse..


# Når starter/startet dere på skolen, og hvilket trinn begynner/begynte dere i?


-Andrea

Dagens innkjøp # 170811


I dag gikk turen til Molde, pappa skulle gjøre noe greier, så jeg ble like så godt med nå også. Jeg gikk alene da, forever alone på shopping. Kos! Haha, neida. Skulle i utgangspunktet ikke ha så mye, men er man i byen så er man i byen..


Denne søte toppen måtte jeg bare ha når jeg først fant den på h&m for 99,-


Sorry for dårlig bilde av denne herlige jakken som også fåes kjøpt på h&m til 299,-


Denne stilige ringer fra h&m kostet 49,50 kr. 


Nydelig neglelakk som også er fra h&m. Betalte 39,50 for denne skjønne fargen. 


Stripete t-skjorte fra Cubus på salg. Betalte kun 29,-


Sorry for dårlig bilde av denne herligheten fra Cubus. På salg betalte jeg 49,-


Og dette er den lille saken jeg kom for å kjøpe, fra Ark til 20,-


# Hva synes dere om innkjøpet?


-Andrea

Photo # My favorite camera


Dere fortsatt en sjanse til å bli anbefalt og linket på bloggen vår, trykk her for å melde deg på.  
Vi har fått en utrolig koslig vurdering, trykk her for å lese og se om dere er enig! Tusen takk, Emma. 
Og sist men ikke minst kan dere melde dere på "årets bloggere", det er påmelding på den gamle bloggen min(Andrea), men det blir nok trekt her. Trykk her for å melde deg på.  ?


# Hva synes du om bildet?


-Andrea

Ikea 2012Mesteparten av dere har vel oppdaget IKEA katalogen for 2012? Etter hva jeg har forstått så får alle den, hehehe.. Uansett, jeg blir så inspirert når jeg leser i slike kataloger! Får så lyst til å kaste ut alt jeg har på rommet og innrede noe helt nytt. Sånn som rommet mitt er nå ser det ut som et hvilket som helst tennåringsrom. Virkelig altså.. Rot, rot, plakater, mer rot, noen bilder, klær og enda litt mer rot. Det er faktisk når jeg ser i slike kataloger at jeg kjenner jeg gleder meg til å flytte ut en gang, og få ordnet alt helt nytt. 


//privat


# Liker du å drømme deg bort i diverse kataloger?


-Andrea

Dagens innkjøp # 150811


Tok turen til Kristiansund i dag med pappa og broren min. De hadde et ærend der, så da det var gjort gikk vi ned på et Amfi-kjøpesenter.. I utgangspunktet skulle jeg bare ha ny skolesekk, men ender som vanlig opp med litt ekstra! Vel, nå var det faktisk ikke jeg som betalte ryggsekken og pennalet, og buksa fikk jeg penger for.. Hehehhe.. 


Bukse - Cubus 199,- (på salg)


Tubebh - Bik bok 129,-
Ring - Lindex 79,50


Film - Kiwi 79,-


Skolesekk - 699,-
Pennal - 119,-


# Hva synes dere om dagens fangst?


-Andrea 

Austin Mahone


De fleste av dere har vel kanskje hørt om femten år gamle Austin Mahone og til og med fått med dere hans store sangtalent? Jeg har sett flere av videoene hans, og jeg er mektig imponert. Austin har en fantastisk stemme og fortjener virkelig å bli enda større i kjendisverdenen. 
 


# Hva synes du om Austin?


-Andrea

Annbefalingsrunde - meld deg på


Jeg har ikke stort å blogge om, og tenkte derfor å starte en annbefalingsrunde. Det dere må gjøre er å legge igjen en kommentar om at dere er med, så skal jeg velge ut noen få blogger jeg liker. Jeg legger igjen en link til bloggen, og skriver noen ord om den.
# MELD DEG PÅ? 


-Andrea 

Orginal VS Redigert?


Orginal


Redigert# Redigert VS orginal?


-Andrea

Bildedryss # trettende august


I dag har jeg såvidt vært hjemme.. Det startet med at jeg egentlig skulle til byen med Anja, men det skjærte seg desverre, derfor ble jeg heller med pappa, Lill Hege og Sandra på tur til "Moldevatnet". Jeg er ganske sikker på at de færreste av dere har hørt om det. Der var det en stikk ut post, så vi skreiv oss selvfølgelig opp i boka!
På vei opp!
"Moldevatnet".


Kjørte å kjøpte oss ostebrød og cupcake. Deretter kjørte jeg og pappa til bestefar sitt hus(som ikke var hjemme) siden pappa hjelper til med å klippe gresset osv. Jeg lå bare å chilla og tok bilder!


Dette er et av mange bilder jeg tok der. At jeg hadde over 100 bilder til sammen fra hele dagen sier vel litt. 


Ikke alle ser like flott ut etter en gåtur! Synes jeg er tøff jeg, hahha ironi ja..


Senere dro vi på "Osvatnet" hvor jeg og pappa bada. Lill Hege og Jonas turte ikke! Ok, det var ikke veldig varmt, men jeg svømte faktisk! Stolt.


Etter det dro vi til "Dammen". Skulle bare skikke, så tok noen bilder der også. Legger ut kun dette, av samme grunn som i sta! Alt for mange bilder..


# Hva har du gjort i dag?


-Andrea

VIDEO - Danseforestillinga i juni


Leserspørsmål;
Kan du legge ut videoen fra danseforestillinga i juni? :) 

Svar:
Beklager at det kom veldig sent! Jeg trodde jeg hadde mistet videoen, hehe. Så bestemte jeg meg nå for å ta en ekstra titt, og der lå den! Problemet var bare at jeg ikke kunne redigere den pga filmfilen kan ikke brukes i moviemaker. Derfor måtte jeg laste den rett opp på google, noe som faktisk tok sju timer. No joke!

Here you go! 

Til dere andre, vi har ei veldig stor gruppe som dere ser. Jeg er en av de i lilla t-skjorte. Lykke til med å finne meg, haha! 
Forresten er jeg nesten ikke hjemme i dag, så jeg kommer heller med et bildedryss eller noe senere i kveld! 


# Hva synes du om dansen vår (om du så videoen da) ?


-Andrea

Bildedryss # 12 august

Fått sykt dilla på å ta bilder av skoa mine.. Hvorfor? No idea.

Okei.. Det var ikke store bildedrysset! Men jeg, stesøstera mi og to andre i nabolaget satt nede på lekeplassen en stund i dag.. Bare chilla, hørte musikk osv. Og jeg tok jo selvfølgelig med kameraet mitt! 


# Hva har du gjort i dag?


-Andrea

Pakke i posten!


Endelig kom genseren jeg bestilte på ebay for rundt en uke siden. Med en gang jeg fikk vite at jeg hadde fått den gikk jeg bort å tok den på meg. Sitter og chiller i den enda, utrolig god! Loveit. 

Den fåes kjøpt her. 


# Hva synes du?
# Liker du Justin?


-Andrea 

Dagens antrekk # 120811


Soool i Molde fakitsk! Ikke verdens varmeste temperatur, men det er jo ikke den kaldeste heller da. Har i alle fall akkurat vært ute en tur, så her får dere se dagens enkle antrekk. Og ja, jeg vet at genseren så veldig.. merkelig ut her, men den er litt for stor så den hadde sklidd på feil plass.. Haha.Genser - arvet den av søstra til Malin.
Shorts - Bik bok
Sko - økonomisko


//privat


# Hva synes du om dagens antrekk?


-Andrea

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmål DEL 3

 

Her er siste del av spørsmålsrunden. Det ble litt problem da jeg skulle laste den opp, redigeringa ble litt klikka.. Derfor måtte jeg klippe bort noe av videoen, og det er altså grunnen til at det ser veldig uproft ut. Haha, det er jo uproft uansett.. Men der vi bryter ut i latter, der skulle det egentlig gå videre, men det var det som ødela alt, så ja.. Bra forklaring, I know. 

 # Hva synes du om svarene?


-Ozy

Passion for fashion # 1


Jeg tittet litt på lookbook.nu, på antrekk fra Norge. Der åpnet jeg de antrekkene jeg synes så bra ut i ei ny fane, og da jeg så gjennom de la jeg merke til at veldig mange av antrekkene jeg åpnet var fra en og samme jente. Jeg klikket meg videre inn på tumblren hennes, og hun har virkelig bra stil! Jeg håper det er greit for henne at jeg legger dette ut på vår blogg, dere må bare se. Jeg elsker stilen til tjue år gamle Ane!Trykk på denne linken for å se flere av hennes antrekk på lookbook.


# Hva synes du om stilen til Ane?
# Skal vi begynne å ha "Passion for fashion" som en fast rutine? 


-Andrea 

Redigert vs orginal


Jeg har som sagt begynt å redigere noen av bildene mine, men det er ikke alltid jeg blir like fornøyd.. I går kveld brukte jeg et bilde, og redigerte det tre ganger. Dette ble altså resultanene, så om du vil kan dere godt fortelle meg hvilken redigering du likte best, om ikke orginalen da. 


orginal - redigert 1 - redigert 2 - redigert 3


# Hvilket likte du best?


-Andrea

Dagens antrekk


Vi er med i blogg vs blogg, og hadde blitt superglad om du stemte på oss. Men det er ingen tvang!
http://domhglid.blogg.no/1313000636_konkurransen_er_avgjo.html#comment


 

Ojoj, fint blik (bare overse trynet mitt..!) Bildet er tatt på lillesøster sitt rom, og det er hennes kyssemerket på speilet..

Genser - Cubus
Blonde tights - Byoung
Wedges - Økonomisko


# Tycks?


-Malin

photo # you and me..?

 

http://domhglid.blogg.no/1313000636_konkurransen_er_avgjo.html#comment  


//privat
 

# Hva synes du om bildet?


-Andrea

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmål DEL 2

Neinei.. slapp av dere. Vi er bare mellom 160 og 165 cm. Vi fikk også et spørsmål til, men det ble så dårlig på videoen, så vi skriver svaret her.

Spm:  Er dere flinke til å flørte osv.?
Svar:  Hvordan svarer man på et slikt spørsmål? Vi flørter ikke så ofte med folk, i alle fall ikke bevisst. Haha. Men altså.. Vi har faktisk aldri tenkt over om vi er flinke til det eller ikke..


# Hva synes du om svarene?


-Ozy

Photo # Blomst i antikk


Jeg synes det er veldig gøy å ta og redigere bilder. Derfor satt jeg altså å prøvde meg litt fram i photoscape i går, og fant denne antikk-redigeringen. Jeg har jo selvsagt sett det før, men jeg har aldri prøvd det ut selv. 
Og om dere vil se flere av bildene så legger jeg ut etterhvert på tumblr HER og weheartit HER. Det er forresten kun mine bilder som legges ut på min bruker.

uredigert.


redigert.

//privat

Jeg vet jo at det er veldig stor forskjell med antikk og uten.. Så det er vel mange som likte det uredigerte best! Det er jo nesten to helt forskjellige bilder. Uansett, håper dere vil ta en titt på min tumblr, eller weheartit(link lenger opp).
 

# Redigert vs uredigert?

-Andrea 

CandykingEtter sommeren må jeg virkelig ta meg sammen, da skal det bli mindre godteri og mye mer trening! Men skal prøve å ikke tenke så mye på det nå, må jo nyte resten av sommerferien..Alt godteriet har jeg fått fra Sverige. Fra verdens beste storesøster og foreldrene til han mamma er sammen med.
TUSEN TAKK! (haha, vedder på at ingen av de ser innlegget da.. Men, men)

# Har du spist mye godteri i sommer?


-Malin

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmål DEL 1


# Hva synes du om svarene?


-Ozy

Bildedryss # "Bursdagfeiring"


Jeg feiret jo som sagt en liten bursdag aka jentekveld her om dagen. Jeg, Malin, Kristina og Stine spiste på Milano før vi gikk å kjøpte en film vi kunne se senere. Utrolig koslig selv om feiringen ikke var noe stor.. Ble en del bilder, men ikke alle kan deles her! Desverre, haha. Stine dro ikke så lenge etter vi hadde vært på Milano, så jeg ble igjen med de to andre jentene mine. Den ene filmen vi skulle se ble etter hvert til tre. Koslig var det i alle fall.

 


Denne filmen kjøpte jeg. Annbefales!


Hva gjør man uten godteri? naam!


Sett neglelakker i en ring, bruk noe å snurre med. Den neglelakken 'tuten' stopper på skal du ta på en negl. Kan bli veldig fargerikt etter hvert ja, haha! 


Kosliiig bord!


Cinderella story var den andre filmen vi så. Annbefales enda mer enn den forrige! Vi så også Never say never, men den JB filmen jeg fikk her er noe annet. Det var forresten gave fra Malin og Kristina. 


Haha, fire "bursdagskort" fra de to søteste! Kjenner meg litt for godt ja.. 


# Hva synes du om bildene?

-Andrea 

Ring meg!

 Vi digger denne sangen!

# Liker du sangen?

-Malin 

It's just a pair of shoes//privat


# Hva synes du om bildet?


-Andrea

Bildedryss # Bilturen til og fra Trondheim


Jeg vet at Molde, topplaget, ikke greide å slå Rosenborg i går. Var der, og det er på en kamp som dette jeg innser hvor glad jeg er i laget mitt, Molde FK. Før kampen sa de at det kom til å bli en følelsesladet kamp, og det ble det. Nei, jeg har ingen planer om å sitte her å klage på alt som ikke var rett med kampen, jeg hadde det fint uansett. Ikke helt herlig i selve kampen, men før og etter. "Hvorfor skulle du vært glad etter kampen, Molde tapte jo?" tenker du kanskje. Ja, sant det. Men tap og vinn med samme sinn, Molde i motgang og medgang osv, right? Dessuten tror jeg en del av Rosenborgs supportere fortsatt er klar over at Molde er på topp. Både jeg og Malin elsker laget vårt uansett.


"We stay together"
Måtte jo ta med Moldes kjære pærebrus til trønderland! 


Hadde noe og gjøre på også, blir aldri lei av at Malin har blitt fan!


Blått og hvitt for MFK, gull fordi vi har store planer om at Molde kan ta gull i år!  Lakket neglene i bilen forresten... 


Søte skapninger! Ikke sant?


Fremme i Trondheim, da var det tid for middag på Big Horn Steak House, eller noe..
Søt før kamp ja? Hahahah, dør. 


Eneste bildet som kan bli lagt ut fra hjemturen. Matpause på bensinstasjon! Lær dere å spre pepperonien, for mye på en plass.. 

Har også en del videoer fra hjemturen, så om det går så kan vi prøve å redigere sammen noe av det. Liten sannsynlighet da, må nemlig få lastet ned nytt redigeringsprogram først. Men.. Never say never!

# Hva synes du om bildene?
# Og kampen, om du så den? 


-Andrea

photos # I wish I knew what he is thinking


Ok, ikke mobb bildene. Det er ikke verdens letteste sak for en som er livredd ild, flammer osv og brenne et papir på sidene! Men jeg ble litt småfornøyd, så nå håper jeg dere kommer med deres virkelige meninger her altså..
Ikke klag på håndskrifta heller, måtte skrive fort.. Haha standar unnskyldning!  
Jeg vet at det helt sikkert er skrivefeil her, engelsk gramatikken er ikke på topp. Tenkte at det kanskje burde være "was thinking", eller "wish i know" .. Jaja.. 

Bildene er som de er, de er ikke redigert på noen måte, utenom at jeg skrev på navnet mitt såklart.. Jeg tok flere bilder, med andre ordtak, men de får dere heller se senere, -i andre innlegg. 
Og en siste ting. Kan dere være så snille å komme med spørsmål her
//privat


# Hvilket av bildene likte du best?

-Andrea 

Vurdering av kommentar nr. 2000


Vi skal starte opp igjen med å vurdere de som kommenterer kommentar nr. 1000, 2000, 3000 osv.. Denne gangen var det denne søte jenta fra Asker som "vant". Husk at dette er vår mening, og vi er alltid ærlige i vurderingene våre. Ikke bli lei deg av litt konstruktiv kritikk(kritikk som er vennlig ment).Header & Design:
Vi likte ikke headeren så godt, hadde vært bedre om du viste deg selv, fra hodet og ned. Noe annet vi ikke likte var at headeren var gjentakende(heller vis den en gang!) Designet derimot var veldig enkelt og oversiktlig. Likte bruken av lyse farger. 

Innlegg: 
Her var det en del som ikke stemte med våre bloggkrav.. For det første skriver du mange smilyer som "xD , :) , <3" osv. Du skriver også veldig korte innlegg uten bilder, noe som trekker utrolig mye ned!  Vi ser at du blogger ofte om tilfeldige ting, det hadde vært bedre med et lengere og mer interresant innlegg. Heldigvis har du lite skrivefeil, spesielt til å være kun 12 år gammel. Noe som er ganske bra er at du har en del videoblogger, flott! Tips; last opp bildene i større px; enn 400 og svar leserne dine på deres blogg istedenfor din egen. 

Alt i alt: Du virker som ei veldig søt og koslig jente, så du burde legge ut flere bilder av deg selv. Med ny header, flere bilder og mindre smilyer kommer du til å bli en god blogger. Stå på!

Karakter: 3


# Er du enig eller uenig med oss?

-Ozy 

 

Spørsmålsrunde

 

Egentlig hadde vi filmet en spørsmålsrunden, nesten med en gang vi startet bloggen. Men så klikket dataen til Andrea, og videoen ble borte. Derfor starter vi en ny spørsmålsrunde nå, som vi kommer til å svare på i nærmeste framtid. Svarer selvfølgelig på video!Spør oss om det du vil!

# Noe du lurer på?


-Ozy
 

Herlig temperatur!

Jeg må si det at jeg er positivt overrasket over været i Molde for tiden. Dette er vel tredje eller fjerde dagen med over 20 + grader. Og da kan man ikke klage. Men jeg må si det at jeg blir skuffet når sola hele tiden gjemmer seg bak skyene, får jo ikke farge på kroppen daa!


Man ser jo at sola er her, men dessverre er det mye mer skyer enn sol.. Bildet er forresten tatt i går, men det er omtrent likedan i dag også.


# Hvordan er været hos deg?

 

-Malin

Bildedryss # Solfylt dag


Da jeg sto opp var det sol og varmt ute så jeg gikk så og si rett ut på verandaen og spiste frokost der ute. Når det først en noen solskinnsdager i Molde, må de jo nytes? For å si det sånn da, det har begynt å regne igjen!


Sooool! Hater når jeg må holde det ene øyet halvveis lukket pga sola! 


Herlig frokost med iste med isbiter, hihi..


Musikk må man ha!
Inspovegg-mekking!


//privat


# Hva synes du om bildene?


-Andrea

Inspiration # love and wishes

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; jeg elsker weheartit.com! Det gir så utrolig mye inspirasjon, og man ser at man ikke er alene. Altså, du kan lett se at andre føler det samme som deg. Det frister veldig mye å ta fram kameraet og knipse noen bilder som dette, så det skal jeg nok gjøre etter One tree hill...//weheartit


# Hva synes du?


-Andrea

A little presant from Spain


Siden mamma og Rune dro til Spania uten barn i år, lovet de oss en liten feriegave. Det fikk vi altså, så jeg tenkte like godt å dele min med dere! 
Forresten synes jeg vi kunne nevne at det har vært sol og flere plussgrader i Molde i dag. Har rett og slett lugget å solt oss, og bare nytt livet.


Veske og mentos. La oss ta en nermere titt, skal vi?Syntes denne veska var utrolig liten og søt jeg! Finere i virkeligheten såklart.. 


# Hva synes du om veska?


-Andrea

Oppsumering - juli

 

Månedens opptur: Feriene vi var på.

Månedens nedtur: Terrorangrepet i Oslo og på Utøya.. Vi kjente heldigvis ingen rammede, men våre varmeste tanker går til alle pårørte.  

Filmer vi har sett sammen: Bare Bea, Kjærlighet på menyen, Twilight 1

Månedens snadder: Is..

Månedens fineste sanger: Lighters - Bad meets evil, Bruno Mars. Next to you - Chris Brown ft.Justin Bieber. 
Månedens beste blogg: Fotballfrue.no

Månedens gode gjerning: Barnevakt..  

Feriesteder:
Malin; Tyskland. 


Andrea; Kr.sand, Haugesund deretter Borgøy(øy utenfor Haugesund). Alt dette var en tur altså. 

Noe av utsikten fra Borøgy. Hehehe.. 

Alt i alt om juli: Det har vært en ganske fin måned, men kunne lett ha gått litt saktere med bedre vær nå og da. Juli har samlet både minner og savn, har altså hatt det ganske flott! 

# Hvordan har juli vært for deg?


-Ozy 

 

Nytt 01.08.11

Var en tur i Molde sammen med mamma & lillesøster, skulle egentlig spare pengene mine, men måtte bare kjøpe noe.. Fant faktisk et par sko til som frista veldig å kjøpe, men får heller se om jeg finner noen lignende i Tyrkia. Eller håpe på at ingen kjøper de før jeg kan kjøpe dem!


Pyntebokstaver 89,90 kr - Bohus.


Wedges♥
(endeliiig!) 499 kr - Økonomi sko


Kosegenser
(kjøpte den stor fordi det er så digg å ha på seg) 199 kr - Cubus

Kunne lett ha kjøpt myyye mer, men var litt flink å greide å ikke kjøpe alt jeg hadde lyst på. Har fortsatt ikke tatt bilde av den skjorta jeg kjøpte på BikBok her om dagen.. Og jeg orker ikke lage et innlegg bare for den, så det blir sikkert en outfit med den senere.

# Hva likte du best?


-Malin

photo # peace & love


Det er veldig lenge siden jeg har lagt ut denne type bilder, så jeg bare knipset noen fort. For det første var det for å få en oppdatering på bloggen, og for det andre syntes jeg det passet rimelig godt i disse tider.
Uansett.. Selv er jeg egentlig ikke fornøyd med dette bildet. Det er liksom ingenting spesielt med det. Jaja, en liten oppdatering ble det jo likevell!  


//privat


# Hva synes du om bildet?

-Andrea Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits