Dagens antrekk # 290812
Blazer fra H&M // Topp fra Gina Tricot // Skinnshorts fra H&M 


Legg merke til "I ♥ Liam" armbåndet, gullgutten har bursdag i dag! 

# Synes om antrekket?

-Andrea 

Alex Goot

Gjett hvem som har sittet på YouTube for å finne enda et talent? MEG! -Ja, store deler av fritiden min går til å høre på cover av sanger og musikk generelt. Det siste "YouTube-talentet", som jeg liker å kalle det, jeg fant, heter Alex Goot. 24 åringen fra New York er, i følge Wikipedia, den 87ende mest subscribet musikeren på YouTube. Mange av dere har sikkert allerede hørt noen av covrene hans, hvis ikke anbefaler jeg dere på det sterkeste til å skjekke de ut! Han har også egne singler, men de får dere nesten skjekke ut selv på YouTube-brukeren hans HER

 


Elsker denne sangen! Alex sang den utrolig bra i tillegg..

# Hva synes du om Alex Goot? Hadde du hørt om han før?

-Andrea

Turkey

Kom egentlig hjem fra Tyrkia for 2 eller 3 uker siden, men har enda ikke blogget om det.. Har vel kanskje ikke blogget i det hele tatt jeg, hehe. Det var en herlig tur sammen med pappa og lillesøster. Etter jeg kom hjem har jeg stort sett bare vært med venner og ladet opp til skolestart. Og som dere sikkert har fått med dere så går jeg i samme klasse som Andrea på medielinja på Molde. Må kanskje skryte litt av at jeg har fått macbook pro da! Neida, joda.


Mongosisters


Lillesøster og jeg sov i dobbeltsenga, mens pappa fikk enkeltsenga. Dere ser jo den forskjellsbehandlingen vi fikk når det gjaldt pynt på senga.. Jeg tror vaskedama hadde et crush på pappa.


Pappa♥
Lillesøster♥


Ååå så flau!!
Ble dratt opp for å være med på barnedisco, hurra!


Dette er resepsjonen, lett å skjønne hvorfor hotellet heter Blue Diamond..!

# Flere som var i Tyrkia i sommer?

-Malin

Close up # ny leppestift

Kjøpte meg som sagt ny leppestift i går. Likte denne fargen veldig veldig godt, så da falt valget på den. Kjøpte den på Vita og betalte 125,- for den. Heftige redigeringer på bildene, ja jeg vet. Ganske kult. Haha..
Fargen heter Bewitching coral og er i merket Max factor.

# Synes om fargene?

-Andrea

Dagens innkjøp # 250812

I dag har jeg vært loner i byen, og da ble det tid til litt shopping. Hater egentlig å bruke mye penger, og det synes jeg at jeg gjorde i dag. Dessverre.. Haha, men det er ikke så ofte jeg bruker veldig mye da! I dag var det bare så mye jeg fikk lyst på, litt av et kick.. 


Rød strikketgenser fra Vero Moda. Betalte 159,- for denne.


Får ikke snudd den, haha amatør på mac.. I alle fall, denne ste toppen betalte jeg 99,- for på H&M. 
Endelig har jeg skaffet meg en blazer.. Fant den på H&M og den kostet 199,-


Ble forelsket i dette klokkesmykket fra H&M, og 49,50 kr er ikke den værste prisen!

Kjøpte også en leppestift, men den får dere se i et eget innlegg.

# Noe du likte?

-Andrea

bildedryss # flowers

Har som sagt fått mac, så nå driver jeg å tester ut nye effekter. Jeg er ingen proff i å redigere eller ta bilder, men det er vel en grunn til at jeg går media da. Hadde ikke valgt linja om jeg hadde kunnet alt fra før! Håper dere liker bildene, og gjerne fortell hvilket dere likte best.

# Synes? Noen favoritt?

-Andrea

I det siste...

Utrolig lenge siden sist, men vet dere hva? Det har vært sååå herlig å ikke tenke på bloggen. Nå derimot føler jeg blogglysten kommer gradvis tilbake, men jeg kan ikke si jeg kommer til å blogge hver dag fremover heller. Mye nytt som skjer for tiden, for det første har vi jo begynt på videregående skole. Vi går i samme klasse på media og kommunikasjon, og der er jo så og si alt nytt. Og gjett hva, vi har fått macbook pro! Endelig en pc som fungerer, muligens derfor blogglysten øker igjen. Vi vil jo også komme til å ta mange bilder på linja vi går, så dere får vel oppdateringer i blant. Tenkte å fortelle dere hva vi har holdt på med ellers i de siste dagene i tillegg til scooterkjøring, skole, fotballkamper osv.Dagen jeg fikk scooterlappen tok vi oss en scooterdate. Utrolig koselig, og sykt komisk av interne grunner.


NAM! Åh, som dette fristet nå..

Jeg overnattet med Malin i to netter, og på disse dagene ble det en del flmtitting, så hele fem filmer. Rene maratonnet jo!


Lille søte Fie holdt oss med selskap nå og da under våre filmmaratonner.


Har som sagt fått mac, og her ser dere den lille babyen min! Elsker den allerede, selv om den er litt komplisert til tider.


Dette er fra vårt første miniprosjekt. Dette er altså kalt "boking", og er hentet fra "planking." Det er til noe som er kalt Bjørnson festivalen, noen av dere har kanskje hørt om det? 

# Hva har du gjort i det siste? 

-Andrea

Lookbook # Stiltips for menn

Gutter som kan å kle seg er en av mine største svakheter. Ser jeg en gutt på gata ikledd slitte joggebukser blir han automatisk mindre interresant. Ser jeg en med god stil derimot, fanger han interressen mye mer. Det er egentlig mange gutter som kler seg passe bra, men det er få som faktisk har en så bra stil at jeg blir veldig fascinert! Jeg vet at mange jenter er enig med meg, så gutter, ta noen tips fra disse karene;Det trenger ikke være det mest avanserte. Om dere titter dere inn på lookbook selv er det ganske mye spesielt som er i alt for overkant for min smak, men disse er noen av de jeg liker best. De fleste som kjenner meg vet at jeg er veldig glad i mote. Jeg kler meg ikke veldig spennende selv, men jeg er fortsatt interresert i det. Da spesielt på gutter. Personlig liker jeg en blanding mellom 'classy' og 'swag'. Ting som lue, cardigan, blazer/dressjakke og tettsittende bukser gjør antrekket så mye bedre! Og nei, nå snakker jeg ikke om lue til hva som helst eller tettsittende bukser som i tights. Men jeg tror dere skjønner poenget mitt. Striper er også veldig pent! Ja, dere ser vel lett hva jeg liker bare ved å se på bildene. Legg merke til at alle disse antrekkene inneholder minst én av tingene jeg nevnte. 
P.S. Jeg er fullstendig klar over at ikke alle liker det samme, dette er min smak.

# Noe du likte? Gutter med bra stil vs slasker?

-Andrea 

 

Bildedryss # Halden og Sverige

Heisann og hoppsann! Det begynner å bli en stund siden sist nå. Dro til Halden på mandag, og kom hjem på torsdag kveld. Tidlig fredag så dro jeg og Kristina på Nordsjøfestival og kom hjem i ettermiddag. Fullt kjør på meg, og Malin befinner seg for øyeblikket i varmere strøk. Tok ikke bilder på Nordsjøfestivalen, som du forresten kan google selv om du er veldig nysgjerrig på hva det er, men har derimot tenkt å vise dere en drøss med bilder fra Halden og Sverige!

Vi dro til Strömstad på tirsdagen. De første bildene er i fra Sveriges gater..


Møtte på Kevin! (Intern vits mellom Directioners... Hahah)
Meg och min far. 
Sveeeeeerige!

Mens vi gikk rundt i Sveriges gater kom vi forbi tidenes mest harry sykkel! Haha, nesten litt søt. Bare se her; 


Shopping i noen av teltene som befant seg i gata. Om dere skulle lure så hadde de minimalt med fine klær i den boden der. 
Vi kjørte etter hvert videre til Nordby kjøpesenter, og der ble det noen innkjøp(orker dessverre ikke å ta bilder av dem), i tillegg til godteriiii! Er man i Sverige så er man i Sverige.På onsdag bar det tilbake til Nordby kjøpesenteret for mer shopping. Tilbake i Halden dro jeg og pappa opp til Fredriksten festning i finværet.
Noen av dere kjenner kanskje igjen dette? Det er her Allsang på grensen pleier å være, men nå er scenen tatt ned. 
Flotte Halden by.Tilbake i leiligheta igjen var det Basel-Molde i Basel. Etter nitti minutter med drlig streaming og 1-1 var jeg passe skuffet og irritert. Molde ble nemmelig slått ut av champions leauge.. Men som alltid må jeg si meg stolt av laget mitt. De hadde veldig bra innsats i denne kampen! Og når vi snakker om kamp, nå er det akkurat blitt pause etter ledelse til Mfk mot Aafk i Ålesund.# Hva har du gjort de siste dagene? Vært i Halden før?


Innkjøp # Alanya


I og med at vi begge har vært på andre ferier etter Tyrkiaturen vi var på sammen, har det tatt sin tid for å få til dette innlegget sammen. Men, bedre sent enn aldri, eller hva? Som dere skjønner så er alt fake og kjøpt på tilfeldige sjapper vi gikk forbi, dermed skriver vi ikke opp hvor det er fra. 

Malin sine innkjøp:
22 euro (fikk t-skjorta nedom med på kjøpet)
15 euro


14 euro, bildet er fra da vi var på hamam-spa

 Andrea sine innkjøp: 
22 euro. Fikk t-skjorta under med på kjøpet.
15 euro

Ting begge kjøpte: 


15 euro


2 euro Haha, var såå varmt der nede at denne ble brukt hver eneste dag! Dette er Malin sin, Andrea sin var blå. 

 # Noe du likte?

-Ozy


On my way to Turkey


Heihei!

Tenkte jeg bare skulle informere dere om at Andrea kommer hjem igjen i kveld. Og om en liten halvtime setter jeg, pappa og lillesøster snutene våre mot Tyrkia! Skal igjen til Alanya, men denne gangen til Oba som ligger litt lengre unna sentrum, så det blir ikke heeelt det samme. Regner med at det blir en datfri uke med soling, bading og kos i fokus. Dere får sikkert noen updates fra Andrea mens jeg er borte, men jeg kan ikke love noe siden jeg ikke vet hvilke planer hun har.

All Inclusive på hotell Blue Diamond.  
Kan ikke si det at jeg gruer meg til å komme hit, hihi!

# Er det noen andre som skal til Alanya denne uka? (Haha)

-Malin

Innkjøp # OsloMusic angel fra Telehuset - 199 kr.
Bikini fra Cubus, var på tilbud  - 29 kr per del!


Macara fra H&M - 129 kr


Enkel og søt lyserosa shorts fra H&M - 99 kr

# Synes?

-Malin

Norway cup 2012

Er man turist, så er man turist!


IKKE si noe om at lillesøster snart vokser fra meg!!


Mamma ville lage laks i leiligheta til middag, men jeg fikk overtalt henne til å spise på Fridays istedet. En stk blid og fornøyd  Malin


Kylling quesedillas, noe av det beste jeg har smakt i hele mitt liv. Anbefales på det sterkeste!


Bana på onsdag.


Berge Ohm, for et talent! Smeltet helt da han sang Be all right av Justin Bieber


Johannes - og Tarjei Bø


Skåla I.L


Jeg og lillesøster er der oppe en plass, gøyyy!


Gabrielle


Idol-Jenny


Madcon-Tshawe, han tok på meg! Høhøh


Bana på fredag, utrolig hvor mye litt regn kan forandre den

# Flere som var på Norway cup i år?

-Malin

Oppsummering - Juli


Lerkendal, fotballkamp mellom erkerivalene Rbk og Mfk. Overnattinger hos hverandre. Moldejazz hvor vi møtte en del folk vi ikke ser ellers. Jordbærslang. Filmkveld med smoothie og kake. Andrea ble 16 år. Ei herlig uke i Tyrkia, Alanya sammen. Vi startet opp denne bloggen igjen. Fotballkamper. Tatt livet med ro, det er trossalt ferie! # Hvordan var Juli for deg?

-Ozy 

Bildedryss


//privat

Jeg er alene hjemme, så jeg tok kameraet og gikk for å ta bilder. Ja, de aller fleste er redigerte. Kanskje litt vel redigerte, men men..

# Synes om bildene?


VIDEOBLOGG # Svar på spørsmålsrunden del 3

Som sagt både HER og HER så er lyden lav og det er ganske dårlig grafikk med bråk i bakgrunnen, men skrur dere opp volumet hører dere nok hva vi prøver å få frem. Det er flere ganger vi ikke hører hva vi sa selv en gang, og det sier vel litt..

# Bra nok svart?
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits