Fjelltur

I dag var 5.-10.kl på fjelltur sammen. Fjellet het "Vettafjellet", det var ikke så langt, men ganske bratt, så det ble litt slitsomt.
Ellers fikk Andrea et skikkelig ekkelt gnagsår, og jeg tryna i en busk..
Jeg var så flink at jeg tok med meg kamera, så her kommer litt bilder fra turen:


Hehe, Andrea som tok mest bilder, derfor er det flere bilder av meg enn henne..


Orker ikke å skrive navnene til folk, men dere ser vel hvor jeg og Andrea er?


Mange herlige folk på tur! ♥
# Tycks?


-Malin

Photo # "He'll be playing" ..//privat


Dans x2 i dag, pluss øving til matteprøve og lekser = Dårlig blogging. Er ikke sikker på om det kommer flere innlegg i kveld, i så fall må Malin sørge for det! Ha en fin dag videre i alle fall! 


# Synes om bildet?


-Andrea

Dagens leserspørsmål # 280911

 
EDIT: Dette innlegget skulle egentlig ha blitt postet i går, men jeg glemte det helt ut etter at jeg hadde lagret det i utkast. Nå får dere det altså, så håper dere forstår det. Jeg måtte til og med endre datoen, herregud! Kødda. 


 OPPMERKSOMHET TAKK! Haha... Vi er tomme for leserspørsmål, så om dere stiller oss et spørsmål her hadde det vært utrolig snilt gjort! Og se positivt på det, du tjener en kommentar tilbake! Stilt av: http://ainaogingrid.blogg.no/
Spørsmål:
Beskriv detaljert hva som må til for at du skal bli fast leser av en blogg! 

For det første må det være noe som fanger oppmerksomheten. Enten det er headeren, designet, bildene, skrivemåten eller hva som helst annet. Det er også lurt å skrive om noe særegent. Vel, jeg er fullstendig klar over at det ikke er lett med ... Gud vet hvor mange bloggere! Bare i dag har det blitt opprettet over tusen nye. 
Men som dere alle vet er det jo header og design som er førsteinntrykket, og ser det rotete ut? -Ja, da er det ikke alltid jeg orker å lese videre. Er det derimot ryddig og pent kan jeg gjerne bla meg nedover siden. Deretter legger man fort merke til bildebruk og hvordan man skriver. Mange skrivefeil og smilyer er et stor minus. Mange fine bilder, varierte innlegg, lite skrivefeil, lite bruk av smilyer, noen videoblogger her og der.. Det er vel kort fortalt hva en bra blogg er. Haha, ja det sto detaljert, men dette er detaljert nok! 


//Jana(søskenbarnet mitt), det var photoshoot i sommer en gang! Dyktig fotograf.


# Hva skal til for at du skal bli fast leser av en blogg?


-Andrea

Just like old days..


Herregud.. Jeg satt akkurat å bladde gjennom mange gamle innlegg på den forrige bloggen min. Har faktisk gjort det flere ganger i det siste, bare ikke alt. Nå har jeg bladd gjennom alt i arkiv fra april 2009. Jeg må nok si at jeg blir dødsflau av å lese gamle innlegg; smilyer, skrivefeil, dialekt, googlebilder eller ingen bilder.. Men det er jo gøy da, å se hvor mye jeg har forandret meg. Haha, om noen år kommer jeg til å lese tilbake på innlegg fra 2011 og dø av flauhet, og lure på hvorfor jeg i alle dager legger ut det jeg legger ut.. 


Tok med noen av Malin og andre venner også! Haha.. 


# Synes du det er gøy å se tilbake på gamle tider?


-Andrea

DAGENS LESERSPØRSMÅL # 260911


Stilt av: 
http://ainaogingrid.blogg.no/
Spørsmål: Hvilken sminke bruker dere til vanlig?

Jeg tror kanskje jeg og Andrea bruker omtrent samme sminke til vanlig, men jeg er ikke sikker, så her får dere lese om hvilken sminke jeg bruker til hverdags.

Det varierer litt fra dag til dag, og kommer an på hva jeg skal den dagen. Men for det meste bruker jeg:

- Concealer
- Foundation
- Rouge
- Mascara


Hehe, tror dette er fra 8.kl..! Men her ser dere sånn ca hvor mye sminke vi bruker på skolen.

# Hvilken sminke bruker du til vanlig?

-Malin

photo # What to do on a rainy day..?//privat


# Synes om bildet?
# Hva gjør du når det regner?


-Andrea 

Sunday inspiration # Lips


Tema: Lips

//weheartit


# Tycks?
# Hva skal jeg ha i neste "Sunday Inspiration"? 

Dagens leserspørsmål # 250911

 

HUSK AT ALLE SOM STILLER SPØRSMÅL FÅR KOMMENTAR TILBAKE: HER!


 


Stilt av:  http://anjabugge.blogg.no/
Spørsmål:  Har du et forbilde?

For å være ærlig har jeg ingen spesiell person jeg kan kalle for et forbilde, jeg har ingen jeg prøver å være lik osv, men jeg har en del jeg respekterer og ser opp til.. Og til alles største forbauselse er nok Justin Bieber en av de personene jeg ser aller mest opp til. Hans vilje og tro er beundringsverdig. At han ikke gir opp, og at han kjemper i mot hatet osv. Han lærer oss andre å "Never say never" og "Dream big" fordi "Dreams do come true". Han gir rett og slett håp og mot til andre mennesker så de ikke skal gi opp. Det er det ikke alle som klarer å gjøre. Han er en person som levde fattig, sang på gata, ble oppdaget på youtube og kjempet sammen med crewet sitt for å leve ut drømmen sin. Det er noe å respektere, noe å se opp til og noe å beundre ved han. Jeg ser også opp til personer som tør å være seg selv, som tør å ha sine egne meninger og som ikke henger seg bak alle andre. De som kun sier det de andre sier, de er ikke noe å kalle forbilde fra mitt synspunkt. 


Ignorer trynet.


# Har du et forbilde?


-Andrea

 

Dagens innkjøp # 240911


Tok en tur til byen i dag, skulle nemlig låne ei bok på bilioteket. Problemet var bare at de ikke hadde den boka inne, så da dro jeg heller på Ark bokhandel hvor det var "vannskade-salg" eller noe sånt. Der fant jeg boka, pluss ei bok til.. Det positive er at det kun kostet rundt åtti kroner for ei, utrolig billig! 


Concealer - H&M 39,50
Twilight Evighetens kyss - Ark Bokhandel 
Har sett alle filmene, men siden vi skal ha særoppgave på skolen kan jeg jo like så godt lese denne da. Liker Twilight utrolig godt, så ja.. Kanskje jeg blir hekta slik at jeg blir litt flinkere til å lese bøker, hadde jo vært bra det da! Haha. 


The last song - Ark Bokhandel
Elsker filmen, så jeg benyttet sjansen til å kjøpe den nå som den var så billig. Den er til og med på engelsk, dermed er det altså et håp om at jeg ska bli litt flinkere i engelsk også.


# Lest noen av bøkene?


-Andrea 

DAGENS LESERSPØRSMÅL # 240911

Stilt av: http://anjabugge.blogg.no/
Spørsmål: har dere du et stilikon? 

Jeg har egentlig ikke et spesielt stilikon. 
Men jeg er veldig glad i "high school-stilen", noe jeg har vært en god stund.
For det meste kjøper jeg klær jeg selv liker, orker ikke å bry meg om hva som er "inn", om alle andre liker det og sånn... Uansett så er ikke stilen min så spesiell at folk bryr seg om den heller da.. Jeg bruker ganske "normale" klær.
Det er mange kjendiser jeg synes har bra stil, men ikke alltid jeg føler får å gå med de samme klærne selv.

Kort sagt så har jeg ikke et stilikon, jeg går i det jeg føler er "meg", blant annet "high school-stilen". 

Her er noen kjendiser jeg synes har bra stil:
♥ Miley Cyrus
♥ Taylor Swift
♥ "Voe"
♥ Vanessa Hudgens
♥ +++
# Har du et stilikon?


-Malin
 

Filmmaraton


Nå skal Ozygirlza prøve å se fire hele filmer(!!). Veldig usikker på om det funker, i og med at vi er veldig hypre. Vi får alltids noen flotte sitat fra kveldene, f.eks
Malin "Andrea, ikke le da! Jeg får vondt i nesa!" .. Okei, det var morsommere der og da. Dessuten har latteren til Andrea forandret seg, så nå høres hun ut som en pelikan(?). Får håpe vi overlever denne kvelden, ler til vi ikke har mer pust igjen. Ikkje braaa!


# Hva gjør du i kveld?


-Ozy 

Dagens leserspørsmål # 230911


Stilt av: http://guusk.blogg.no/
Spørsmål:
Hvilke blogger leser du?


Dette har Malin svart på en gang tidligere, men vi leser ikke de samme bloggene. Om du vil kan du trykke her for å skjekke hvilke blogger hun leser.  

Kristineam  
Jeg har lest bloggen til Kristine fast ei god stund nå. Før hun var veldig kjent fikk jeg høre om denne bloggen, og jeg likte den faktisk ganske godt med en gang! Hun blogger om hverdagen sin, legger ut søte videoblogger, skriver om mote og legger ut antrekkbilder veldig ofte. Det er et bra! Jeg elsker også stilen hennes, utrolig morsomt at hun tør å gå i akkurat det hun vil, spesielt her i Molde. Jeg bor jo i samme by som henne, og tro meg.. Det er ikke alle som tør å skille seg ut i denne ryktebyen! Stå på! 


Anjabugge
Anja går i klassen min så det er blitt helt naturlig for meg at jeg titter inn på hennes blogg. Jeg leser faktisk ikke så mange blogger, derfor må dere ikke tro at jeg skriver om henne kun fordi jeg kjenner henne irl! Men anyways. Bloggen til Anja er egentlig ganke bra den også. Hun legger ut en god del om hverdagen sin, og legger ut andrekkbilder. Anja er faktisk en av de som går i det hun vil på skolen, pyntet stil osv. Liker det! Hun er ei utrolig søt jente med mye utstråling så det er ikke til å motstå å skjekke bloggen hennes, videoer, bilder, tekst etc. Og btw, bare for å nevne det. Hun har akkurat fått nytt design(endelig) og bloggen hennes ble to år i går, grattis! Keep on going, søtaa!


Eirikblogg.com
Desverre blogger ikke Eirik veldig ofte, men når han blogger kommer han med brae innlegg. Jeg greier ikke å la være å skjekke om han har oppdatert ettersom jeg liker både teksten, bildene og videoene hans. Han virker rett og slett som en herlig person! Dessuten er han tilgitt for lite blogging, de fleste av dere har vel allerede hørt om han? Ja, han er en norsk sekstenårig artist. Han har vært med i Det store korslaget, og det var der jeg oppdaget han for første gang. Det jeg sa til meg selv var bare "Shit! Han va flink da! Han e sikkert den yngste der å!!" Haha, senere (mars i år) så jeg han på Taylor Swift konsert. Sto faktisk rett bak han i køa, men jeg og Sandra turte ikke å ta kontakt i tilfelle det ikke var han likevel.. Jeg anbefaler dere å stikke innom, høre på noen sanger o.l! Jaja, liker virkelig godt sangtalentet til Eirik! Stå på :-)


Andrea blogger jeg leser:

AinaogIngrid
NinaJBfan , JDBNorway , Bibses (Alle er Justin Bieber - blogger)
♥Alle dere som kommenterer! 

Sorry for at det ble forskjellig skrift her og der, jeg aner virkelig ikke hvorfor! 

# Leser du noen av de samme?


-Andrea

photos # Beautiful raindrops


Ok, det er ikke regn på akkurat dette bildet, men jeg tok det med likevel. 


//privat


# Synes om bildene?


-Andrea

DAGENS LESERSPØRSMÅL # 220911

Stilt av: http://ryoko.blogg.no/
Spørsmål: Hvorfor tok dere bloggnavnet "ozy1" og ikke "ozy" på denne bloggen?

Den første bloggen vi hadde sammen var jo www.ozy.blogg.no og den ble slettet (Noe du kan lese om HER).. 

En liten stund blogget vi på våre egne blogger (MALIN, ANDREA), denne perioden var vi faktisk ikke så gode venner... Men plutselig en dag begynte vi å henge mye sammen igjen (heldigvis!). Og så fikk vi lyst til å lage en ny blogg sammen.

Vi prøvde å ta vårt gamle bloggnavn, men det funket visst ikke.. Så da ble det beste vi kom på "OZY1". Etter å ha sagt det navnet mange ganger syntes vi det hørtes ut som at vi sa "Oss igjen" Og da ble vi ganske fornøyd med navnet for det passet jo ganske bra!


Header fra gamlebloggen..

# Skjønte du grunnen til bloggnavnet vårt (Ozy1)?

-Malin

photo # I say love, it is a flower//privat


# Synes om bildet?


-Andrea

Dagens leserspørsmål # 210911


 Stilt av: http://onlyaillusion.blogg.no/
Spørsmål:
Hva gjør du helst en fredag kveld?

Det er så forskjellig fra fredag til fredag. Noen ganger liker jeg å bare slappe av hjemme med en film, pc etc... Mens andre ganger liker jeg meg best sammen med venner. Da f.eks overnatting eller nattcafé.. For dere som ikke vet det er nattcafé et slags møtested for folk på vår alder. Det er ikke supergøy å være der, men da har vi i hvert fall noe å gjøre. Ellers er jeg på fotballkamp, men det er vel ikke så ofte det skjer på en fredag. 
Det jeg gjør kommer vel helt an på humøret! Men som sagt, jeg liker meg veldig godt sammen med vennene mine. Så om jeg har/er på overnatting så går det i snakking, pc, filmer o.l.. 


Malin og meg under innspillingen av skoleprosjektet vårt.. Lagde en film. Skulle være en skrekkfilm, men endte som en dramatisk komedie! 


# Hva gjør du på en fredagskveld?


-Andrea

Kunsten å være syk


Haha, dør (ikke) av overskifta! Det er jo en superkunst å kunne å være syk, neida, seriøst. "Syke-humor".. 
Det er faktisk ganske kjedelig å være hjemme, fryse, så koke over, hodepine, så helt 'frisk', rennende nese og ekkel hals. Jeg må til og med droppe dans i dag, og det er ikke akkurat veldig bra.. Anyway, jeg har jo en del å gjøre da, så jeg skal vel ikke klage. Lekser, film, lese, bloggen osv.


Dette er da det jeg har levd på, tulla igjen.


Vært å tatt litt bilder, kan legge ut fler senere.


Har noen filmer jeg kan se, pluss en bok til særoppgaven på skolen som skal leses. 


Akkurat nå står verdens beste film på, og gjett om jeg smelter da! Haha..


# Hva gjør du når du er syk?


-Andrea

Cover VS Orginal

Cover av: Paulina


VS

Orginal av: Christina Perri


# Cover VS Orginal?


-Ozy

Vi trenger hjelp!

I meida & kommunikasjon på skolen (har bare 2 timer som "valgfag"), skal vi levere inn et prosjekt på torsdag. Prsojektet er en liten film vi har laget selv. Vi er ferdig med filminga og alt det der, men redigeringa gjenstår.
Vi filmet med speilrefleksen til Andrea (Canon eos 500d) og da ble filene lagret i et format som ikke støttes av Windows Movie Maker.
Og da aner ikke vi hvilket redigerings-program vi kan bruke, eller eventuelt hva vi kan gjøre for å få åpnet filene i WMM.


PlisPlisPlis hjelp oss, så kanskje dere får se videoen på bloggen en gang?

# Hvilket redigerings program bruker du til videoene dine? (Vi trenger tips om programer som er gratis og som støtter filer fra speilrefleks...)

-Malin 

DAGENS LESERSPØRSMÅL # 200911

Stilt av: http://malinah98.blogg.no/
Spørsmål: Hvordan klarte en av dere å slette den andre bloggen? (ozy.blogg.no)

Passet jo bra at jeg må svare på dette spørsmålet siden det var jeg som gjorde det.


Fine babyhår i panna! ♥ Her er da syndebukken..

Jeg husker at dette skjedde i en periode hvor jeg var drittlei av blogging, og Andrea skulle til å begynne på sin egen blogg igjen. Mange på skolen fikk med seg at jeg var lei, og sa at jeg kunne jo slette den?

En gang jeg var hos ei venninne kom vi inn på dette igjen, og jeg skulle gjøre det på kødd. Nå greier jeg ikke helt å huske om jeg måtte trykke slett også godta, men jeg tror det bare kom "denne bloggen er nå slettet" elns, da jeg hadde trykket på slett. Og da gikk det opp for meg at jeg hadde greid å slette ozy.blogg.no, noe jeg angret på med en gang. 

Altså jeg gjorde det ikke med vilje, jeg skulle bare kødde med det, men plutselig var det gjort. Vi har nå hørt at det går an å gjennopprette blogger, men vi husker ikke hvilken e-post addresse vi brukte.. Hvis vi finner det ut så kan det hende vi får gjennopprettet ozy-bloggen vår. Jeg håper vi får det til en eller annen gang, for vi har en del minner på den bloggen også!

# Fornøyd med svaret?

 

-Malin
 

Do you like?


Vil bare minne dere på at vi har en "fan-side" på facebook, og hadde blitt veldig glad om noen av dere lesere hadde likt siden vår. Og den kan dere finner HER.


Her om dagen var jeg innom Nelly.com og så på kjoler, og da fant jeg denne herligheten: 

Me like!


# Likte du kjolen?
# Liker du "fan-siden" vår?


-Malin

Photos # Manuelt fokus//privat

Stjeler idéen til Anja om å ta bilder i manuelt fokus.  Har faktisk nesten aldri brukt det fokuset, men bildene blir jo helt klart bedre!


# Synes om bildene?


-Andrea 

Dagens leserspørsmål # 190911


Stilt av: http://ericakk.blogg.no/
Spørsmål:
Er dere to "ozy1- jentene" gode venner uten om bloggen deres? er dere ofte sammen og sånt? 

Nei, vi er egentlig aldri sammen.. Ser hverandre nesten aldri, og bildene som blir lagt på bloggen er redigerte. Vi var egentlig ikke sammen på photoshootene våre osv. Tulla, hehe. Mente ingenting frekt mot deg som stilte spørsmålet, men det er vel ganske opplagt at vi er gode venner. Malin er min beste venn, og vi er sammen både på skolen og i fritiden. Jeg er også en av de heldige som har mine beste i samme nabolag som meg selv, så om jeg vil kan jeg bare gå rundt hundre meter før jeg er ved huset hennes, kanskje ikke det en gang! Så det dere ser på bloggen er vel kun en tredjedel av hvor mye vi faktisk er sammen ellers. 


Loveyoou


# Bra nok svart? 


-Andreaphotos # Magical love

//privat


# Synes om bildene?


-Andrea

Sunday inspiration # Love (hurts)

 

Tema: Love (hurts) 
//weheartit


# Tycks?
# Hva kan jeg ha i neste "Sunday inspiration"?

-Andrea 

DAGENS LESERSPØRSMÅL # 180911

Stilt av: http://theabhk.blogg.no/
Spørsmål: hva er yndlingsbloggene deres?

Andrea og jeg svarer på annethvert spørsmål, så nå får dere lese om mine yndlingsblogger.
Den aller beste bloggen jeg vet om er Fotballfrue, AndreaBadendyck og KristineAm er også to favoritter. Etter disse tre er det mange andre blogger jeg er innom..

♥Fotballfrue.no 
Bloggen til fotballfrue har jeg fulgt veldig lenge, hvor lenger husker jeg ikke helt. Men kanskje to år eller noe
sånt?
På bloggen til fotballfrue får du lese om trening og kosthold, mote og litt hverdag. Jeg digger Caroline som person, selv om jeg kun "kjenner" henne gjennom bloggen. Hun har utrolig bra stil, og legger ofte ut antrekkene sine. 
Siden jeg har fulgt henne lenge har jeg lest om brylluppet hennes, noe som var utrolig spennende.
Anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes, dere kommer ikke til å angre! ♥AndreaBadendyck
Før Andrea ble en toppblogger var jeg innom henne av og til. Jeg husker jeg syntes at hun var så pen, også hadde hun brae innlegg. En liten stund glemte jeg av bloggen hennes, men da hun kom på topplista begynte jeg å lese den fast igjen. Noe jeg gjør fortsatt. Det er bare noe med henne og bloggen som gjør at jeg må lese videre..♥KristineAm 
Kristine skriver utrolig bra og har veldig fine bilder, derfor er det alltid morsomt å stikke innom bloggen hennes. Det er jo ekstra morsomt siden hun bor i Molde,for da ser jeg henne i virkeligheten også. Og for meg så virker det som at hun er seg selv på bloggen, og det er bra! Jeg må bare si det at jeg digger stilen hennes, det er ikke mange som tør å skille seg ut i i klesstilen her i Molde.Andre blogger jeg leser: 

♥ voeblogg.no
♥ annais.blogg.no
♥ anjabugge.blogg.no
♥ ainaogingrid.blogg.no

+ de som kommenterer hos oss.

# Leser du noen av de bloggene jeg leser?


-Malin

Photo # Key to my heart# Hva synes du om sangen og bildet?


-Andrea

Dagens leserspørsmål # 170911

 


 Vi har endelig fått nytt design på bloggen! Til og med med meny, så nå kan dere klikke dere inn i menyen for å lese om oss, se videoblogger og finne ut hvordan du kan kontakte oss og stille spørsmål! Håper dere liker det! Stilt av:
 http://sarai94.blogg.no/
Spørsmål:  
Beste filmen dere har sett?

Den aller beste filmen jeg har sett i hele mitt liv, det aner jeg egentlig ikke. Jeg har sett en god del filmer opp gjennom mine femten år. Disse filmene er kun noen få av favorittene jeg har sett i det siste; Cinderella StoryThe last song, Dear JohnThe notebookDramaqueenGoing the distance, og drøssevis av andre filmer jeg ikke en gang husker hva heter. Som dere kanskje allerede har skjønt er jeg ei veldig jentejente som liker romatiske filmer.. I tilegg til disse er nok favoritten Twilight. Både jeg og Malin har forelsket oss i alle Twilight-filmene, og vi kan nesten ikke vente til Breaking Dawn kommer på kino! Jeg liker også veldig godt The Parent Trapeller på norskSom to dråper vann. Den filmen har jeg sett uttalig mange ganger.. Likte den utrolig godt første gang jeg så den, og går aldri lei av den. 
Men så da dere, dette kommer nok ikke som noen bombe. Min absolutte favoritt er selvsagt Never Say Never.Den er både morsom, søt, 'trist' og ja.. Veldig følelsesladet da.. Jeg likte Justin lenge før filmen kom ut, men kan ikke akkurat si jeg likte han mindre etter den!! Jeg kjenner også en del som begynte å like han, eller i det minste fikk mer respekt for gutten, etter de hadde sett filmen. Derfor anbefaler jeg alle å se den! 
 # Hva er din favorittfilm? Noen av de samme kanskje?


-Andrea

10 utfyllende fakta om meg # Malin

Dette blir omtrent samme innlegg som Andrea la ut, men vi er to forskjellige personer så innleggene blir ikke like uansett...!1. Jeg blir lett såret
Men jeg er ganske god til å skjule det. Negative ting (som blir sagt eller gjort til/mot meg) greier jeg ikke å glemme, mens det positive har jeg vanskelig for å tro på. Jeg har blitt såret mange mange ganger uten å vise det til folk. Eller noen folk som kjenner meg godt merker det kanskje, men jeg sier ikke noe til noen..
Det at jeg ikke greier å ta så godt i mot komplimenter betyr ikke at jeg ikke liker det. For det er veldig koselig og jeg får litt og litt bedre selvtillit, men hvis det kommer noe negativt inni bildet, blir den like dårlig igjen. Og  jeg må takke dere lesere som bare skriver hyggelige kommentarer til oss, vi har ikke fått mye drittslenging på bloggen vår, og det setter vi stor pris på, Dere er best!

2. Jeg elsker Molde fotballklubb ♥

Skjønner ikke helt greia selv en gang, jeg er bare helt hekta på laget! Trodde aldri jeg skulle bli en ordentlig fan.. Men etter at jeg var med pappa på min første kamp, begynte jeg å mase om å dra på flere kamper. Og de siste årene har jeg hatt sesongkort og vært på alle kampene jeg har kunnet. Mitt første sesongkort vant jeg på radioen "1FM" her i Molde.
Hjertet mitt er rett og slett blått og hvitt, noe det skal være hele livet.3. Jeg blir lett betatt av folk.
Ikkje braa (som Dj Dan sier.. haha.)
Tror nok grunnen er det at jeg prøver å finne det positive ved folk jeg ikke kjenner (altså holder på å bli kjent med) også begynner jeg å like personen mer og mer, helt til jeg innser at ikke alt var positivt alikevel. På grunn av dette har jeg blitt såret en god del ganger.. Jeg hater å såre andre mennesker, derfor prøver jeg å like alle istedet, og noen ganger liker jeg de altfor mye..

4. Når jeg sier "glad i deg" så mener jeg det!
Jeg blir også veldig lett glad i nye mennesker, det er bare sånn jeg er. Men det er jo forskjell på hvor glad jeg er i folk, er liksom ikke like glad i ei/en jeg nettopp har blitt kjent med som jeg er i familen og vennene mine. Jeg er en person som virkelig elsker familien min og vennene mine♥ 

5. Er det noe jeg virkelig vil så gjør jeg det.
Stakkars mamma og pappa, heh!
Istedet for å spørre fint om å få lov til noe, så sier jeg bare hade, jeg skal.... også stikker jeg.
Men det er jo av og til jeg blir stoppet.. "Du kan faktisk spørre før du bestemmer deg for å gjøre noe. Du gjør bare akkurat som du vil, du! " sier de til meg da. Og da tenker (og sier) jeg at det faktisk er mitt liv, så jeg bør få lov til å bestemme hva jeg vil gjøre. Men noen ganger er det godt å ha foreldre som setter grenser, bare noen ganger..!

6. Jeg har stort talent i å miste busser.
Dette er et stort problem jeg har. Uansett om jeg vet alt jeg skal om bussen, er det nesten alltid noe som går galt. Visste ikke at jeg kunne ta Oslo bussen, glemte å rekke ut hånda, glemte tiden, den kjørte bare rett forbi ++ er noen av unnskyldningene mine. Mamma ble ganske sur på meg da det var en periode hvor jeg miste bussen tre dager på rad.. Men hallo jeg kan ikke noe for det, meg + buss, det går bare ikke. Dere må forresten vite at jeg også greier å ta bussen av og til da. Har faktisk blitt litt bedre i det siste, men skal ikke skryte for mye, for da kommer de en "faile-periode" igjen, det er jeg sikker på!

7. Jeg er eldst på skolen (av elevene)
Dette er jo så kult at det må være med på bloggen, enig?
Nå går jeg i 10.kl og da er det meg og min "tvilling" Olav som er eldst av alle elevene. Og noe enda kulere er vel det at jeg er blandt de laveste også (skulle til å skrive elevene, men jeg er jo høyere enn 1-3.klassingene, i hvert fall like høy!). "Gammel og lav, slek som ungdommen lika det" Det er btw bare 4 måneder igjen til jeg blir 16, og da kan jeg scootre til skolen, wii!

8. Jeg er facebook-avhengig
Hvis det går en dag uten at jeg har sjekket face så får jeg nesten ikke sove. Det hørtes ganske dumt ut, men det er faktisk sant.. Bruker ofte opp en god del penger på mobilen pga. facebook, men det er vel verdt det. Det første jeg gjør når jeg skrur på dataen er å sjekke facebook. Tør ikke å tenke på hvor mange timer, dager, uker eller kanskje måneder jeg har brukt til sammen på facebook..!


9. Jeg er perfektsjonist.
Jeg blir nesten alltid skuffet over ting jeg har gjort, fordi jeg tenker at jeg kunne ha gjort det (mye) bedre. Setter også alt for høye krav til meg selv noen ganger, men begynner å bli vant til det. Hvis jeg merker at jeg ikke får til noe blir jeg ganske irritert og gir veldig lett opp. Ting jeg tror jeg ikke greier har jeg lett for å bare skyve unna meg. Tenker ofte at det er bedre å la være å prøve det enn å faile.. For hvis jeg failer blir jeg bare sur på meg selv. 

10. Jeg griner veldig, veldig lett.
Nå i det siste har jeg til og med fått tårer i øynene uten grunn, aner ikke hvorfor.. Hvis jeg ser folk jeg ikke kjenner ha det vondt så begynner jeg ofte å gråte, dette gjelder selvfølgelig også med folk jeg kjenner. Ofte når jeg ser på filmer eller TV-serier lever jeg meg skikkelig inn i innholdet, jeg kan sitte å snakke til folkene på TV`n og gråte når det skjer noe trist. Hvis jeg hører en fin sang så begynner jeg å tenke på alt mulig, både triste og fine minner, og da kommer tårene veldig fort. Denne egenskapen er litt irriterende, i hvert fall de gangene tårene triller og jeg ikke vet hvorfor.# Har vi noe til felles?

-Malin

10 utfyllende fakta om meg # Andrea


1.Jeg er veldig sårbar, blir lett såret, tenker for mye, osvosv
Jeg kan virkelig ikke for det, men jeg begynner utrolig lett å gråte.. Til og med av glede! F.eks da jeg så Idol her om dagen klarte jeg rett og slett ikke å holde tårene inne da noen gikk videre, fordi jeg så hvor glade de ble! Det er sant som de sier; Den største gleden i livet er å se andre glad!  Jeg begynner også å gråte av tristhet, f.eks om personer jeg ikke en gang kjenner har noen som har gått bort, det er helt forferdelig..Sympati og empati har jeg, i stor grad!
Med tenkedelen mener jeg at jeg bruker for mye tid til å tenke. Tenke på ting som får meg i dårlig humør, som gjør at jeg blir lei meg osv. Jeg lever meg også inn i andres situasjoner, det er vel derfor jeg blir trist av å høre andre være nedfor. 
Jeg blir også lett såret. Om noen sier noe til meg som kanskje ikke en gang er ment negativt, det tar jeg til meg. Det er det jeg husker på slutten av dagen. Det er det som limer seg fast. Jeg viser kanskje ikke at jeg blir lett såret, men er det egentlig noe å være flau over? Ikke vet jeg, men fake a smile, liksom! 


2.Jeg liker å skrive
Ja, jeg liker faktisk å skrive.. Tro det eller ei! Det er nok også en liten grunn til at jeg opprettet blogg in the first place, men etter hvert har jeg bare likt det mer og mer..  Jeg liker å få skriveoppgaver på skolen, hvor vi kan fantasere selv, og det går som oftest i novelle-sjangeren. Jeg sier ikke at jeg er den beste skribenten, men jeg liker å holde på med det! Da jeg var mindre hadde jeg faktisk i tankene å bli forfatter, ehe.. Ikke nå lenger, for å si det sånn! Når jeg blir eldre har jeg veldig lyst til å jobbe i en redaksjon eller noe i den duren. Det bladet jeg har mest lyst å jobbe i er nok, til ingens store forbauselse, Topp-redaksjonen. Jeg elsker, og abbonerer på Topp. Angående blad-redaksjonen er det ikke kun for å skrive jeg har lyst å prøve meg.. Jeg elsker nemlig å ta bilder, og jeg liker mote(Vel, det ser kanskje ikke sånn ut hele tiden meg, men det er ikke alltid så lett å finne et bra antrekk....)


3.Jeg hadde aldri klart meg uten venner, familie, facebook og mobil
Avhengigheten her er utrolig stor. Venner og familie, og bare å ha noen rundt meg, det er noe av det viktigste i livet. Jeg hadde rett og slett hatt et forferdelig liv om jeg ikke hadde noen å prate med, le med, være hos og diskutere med.. Jeg blir også veldig lett glad i folk, det er nok en av grunnene til at jeg ikke klarer meg uten mine ekte venner!
Men også facebook og mobil er en total avhengighet for å holde kontakten med folk. For å ha noe å gjøre, og for å bruke tiden til noe. Det er desverre ikke bare positivt at jeg er hekta på facebook og mobil, det kan nemlig plutselig ødelegge for lekser, døgnrytme osv. Men uten facebook hadde jeg aldri blitt kjent med en del personer jeg faktisk for det meste kun snakker med på internett.
 

4.Jeg blir lett irritert og gir fort opp
Om det er noe jeg ikke får til har jeg lett for å gi opp. Det er utrolig negativt egnetlig, men sånn er jeg bare. Jeg eier ikke utholdenhet/tålmodighet i noe som helst!  Jeg blir også lett irritert over at jeg ikke får det til, og det kan ende med at det går utover mine nermeste. Oftest de i familien, såklart. Jeg er ingen perfeksjonist, men det er ofte de små tingene som irriterer mest. 

5.Jeg røyker ikke, snuser ikke, drikker ikke. 
Jeg skal ikke nekte for at jeg har smakt alkohol, det har vel de fleste en eller annen gang. Men jeg har aldri drukket mye av det. Etter en ørliten slurk vil jeg ikke ha mer, vet dere hvorfor? Fordi av alt jeg har smakt (ikke at det er så mye) så har jeg ikke syntes noe om det. Jeg liker hverken alkoholsmaken, og jeg liker ikke følelsen av å vite at jeg har drukket det. Jeg liker rett og slett ikke å gjøre noe ille, haha. Dessuten er jeg ikke gammel nok til å drikke, men uansett. Jeg har derimot aldri i mitt liv prøvd ut tobakk, og jeg har ingen planer om å gjøre det heller!

6.Jeg er en utrolig stor Molde FK-supporter
Både jeg og Malin er veldig store supportere. Jeg elsker MFK, og det kommer jeg alltid til å gjøre. Det er ikke så lett å forklare det, men Molde fotball klubb er ikke kun en gjeng idioter som løper etter en ball. Det er ikke kun fotballtalent, poeng og tabellen som teller. Jeg blir lei meg, jeg blir glad, jeg blir skuffet og jeg blir lykkelig på Moldes vegne. Er det en kamp som spilles tar det ikke lange tiden før alle som ser facebook-profilen min får vite hva som skjer, resultat osv.   

7.Jeg elsker at folk betror seg til meg, og jeg elsker å få komplimenter
At folk sier noe til meg som de ikke villet sagt til så mange andre, det er utrolig koslig! Det er et tegn på at noen stoler på meg, og det liker jeg. Jeg liker også å høre positive ting om meg selv, rett og slett fordi jeg ikke har verdens beste selvtilitt. Det å få et komplimang av en person du liker(om det så er som venner eller ikke) det er helt fantastisk. 

8.Jeg har verdens beste humor, og når jeg er hyper -da er jeg hyper!
Humoren min må være en av de beste i hele verden, mest fordi det er sånn jeg er! Haha, neida. De fleste hverken forstår eller syntes humoren min er morsom, men at jeg synes det selv er det ingen tvil om. Når jeg er hyper derimot, da er alt mulig morsomt. Til og med ting som ikke burde vært mulig å le av. Og om jeg er virkelig hyper, da kan jeg lett ligge på bakken og rulle, si alt for mange dumme ting og da kommer ordene som en strøm ut av munnen min! Dette er det vel mest de jeg er best venn med som har merket, jeg slår meg nemlig ikke helt 'løs'....  

9.I starten er jeg utrolig sjenert...
Om jeg aldri har møtt en person, eller om jeg ikke snakker så ofte med den personen, så er jeg utrolig beskjeden. Jeg snakker såvidt fordi jeg vet at jeg sier masse dumt. MEN om jeg er med en av mine beste venner, f.eks Malin, da er jeg vel ikke den som er mest beskjeden. Da kan jeg snakke uten stans, da kan jeg slå meg løs og da kan jeg være meg selv fullt ut. Uansett.. Dere skjønner vel poenget, når jeg er hos mine nermeste så klarer jeg å snakke mye! 

10.Jeg elsker Justin Drew Bieber
Her kan dere egentlig spørre alle vennene mine. Jeg er helt hekta på denne gutten, og jeg blir utrolig fort sur og beskyttende om noen sier noe stygt om han. Jeg blander meg hele tiden inn i diskusjoner om han, og  jeg har alltid flere argument på lager. Jeg vet det aller meste om denne herligheten, just try me out! Haha, kødda. Jeg har rommet mitt hos pappa dekket med det nydelige ansiktet hans, og jeg har spamma bøker, pennal, venners bøker osv med det flotte navnet. En av mine største drømmer er å møte han, eller i det hele tatt se han! Han får meg i godt humør, han får meg til å smile og le. Jeg har aldri i mitt liv visst hva det ville si å være blodfan før jeg fant Justin, og jeg er veldig stolt av å kalle meg selv en True Belieber. Om jeg ville kunne jeg spammet bloggen med bilder, videoer, sanger og alt mulig, men jeg velger å la være med respekt til dere som ikke er fan av han.
Jeg vet at dere sikkert synes jeg er teit som sier jeg elsker han, ettersom jeg ikke kjenner han personlig. Men dere må skjønne det at når en Belieber sier at de elsker JB, betyr ikke det nødvendigvis på den måten dere tenker. Det er egentlig helt umulig å forklare hvordan vi kan bruke ordet "elske" ovenfor Justin til en som ikke liker han. Det går bare ikke! Dere må faktisk prøve det ut selv for å forstå oss, #ItsABelieberthing, haha. 
Og nei, å være en ekte Belieber handler ikke om hvor mange konserter du har vært på, hvor mye du kan om han, hvor mange Bieber-ting du har osv. Det handler om å være her for han, støtte han gjennom alt og være stolt over han, SELV om han kanskje ikke en gang vet at du eksisterer.  Det handler også om å ikke være flau over at du liker han både som artist og person..  Justin har lært meg en god del ting, han har bl.a. lært meg å "Dream big" og han har lært meg å "Never say never" og at en ting du drømmer om faktisk kan skje "Someday".. Han har også gitt meg mange nye venner, og de fleste Beliebers er som familie, haha. Eller rettere sagt et stort fellesskap.  #BeliebersStayTogether. 


Så da håper jeg dere orket å lese alt dette, haha. Vet det var en del, men som sagt,  -jeg liker å skrive! Dessuten fristet det bare ikke å skrive en haug med korte faktaopplysninger, jeg liker bedre når jeg får utdypt hva jeg mener i visse sammenhenger. 
Btw vet det sto veldig mye om idolet mitt, men er man fan så er man fan. Det går ikke ann å kun skrive en liten tekst som beskriver hvorfor jeg liker han, og dette er heller ikke alt. Jeg kunne lett ha sittet å skrevet et milelangt innlegg om han, men jeg skal spare dere for det denne gangen! Hehe.  


# Noe til felles? Eller noe du eventuelt visste om meg fra før?


-Andrea

DAGENS LESERSPØRSMÅL # 160911

Stilt av: http://theabhk.blogg.no/ 
Spørsmål: Hvordan er det å bo i Molde? (kjekt?)

Bare så dere vet det så bor ikke vi i Molde, men ca 15 minutter unna på et sted som kalles Skåla. Men vi kaller det jo Molde siden det ikke er så mange som har hørt om ødemarka (Skåla).

Molde har vel som de fleste andre byer, både positive og negative sider.
De fleste som bor i Molde eller i nærheten, kaller Molde for en rykteby, og det er ikke uten grunn, fordi Molde er en liten by så her går det mye rykter omtrent hele tiden. Og alle vet (nesten) alt om (nesten) alle. Dette er nok noe av det værste med byen. 

Jeg kan vel ikke skryte av at Molde har så veldig gode shoppingsmuligheter. Vi har bare tre små kjøpesentre (Roseby, Moldetorget og Storsenteret) deriblant to som har "brukbare" butikker. Egentlig er det bare Roseby som er bra. Moldetorget funker kun fordi de har BikBok og JC. Forresten har Molde helt elendig utvalg når det gjelder sko, de fine skoene har omtrent 1 av 3 jenter i byen.. 

Det jeg liker aller best med byen er fotballlaget vårt, MOLDE FK♥  Tror kanskje dere har skjønt at vi er ordentlige supportere, men jeg vedder på at dere ikke forestiller dere at vi er så crazy som vi er. Akkurat nå er det jo ekstra bra å skryte av Molde, siden de ligger på 1.plass på tabellen for tippeligaen. Men som alle andre lag har vi både oppturer og nedturer, så vi er ikke 100 % sikre på at det blir gull enda.. Men vi håper på vårt første gull i år (Molde fotballklubb fyller 100 år i år, så det hadde vært perfekt med vårt første gull!) Finnes ikke bedre lag enn MFK, hjertene våres vil for alltid banke for de blå-hvite guttene våres!


Gammelt bilde fra den tiden jeg var "blond".. Viser bare at jeg har vært MFK supporter en god stund.

Kort sagt så er det helt grei å bo i Molde. Og ja det er kjekt..  Men det hadde vært enda bedre med mindre rykter, større shoppings-utvalg, litt mer som skjer for ungdommer og selvfølgelig et gull til MFK.

# Bra nok svar?

-Malin

Dritt bikkje - bokstavelig talt!

Fra nå av skal jeg alltid se ned når jeg går, samme hvor jeg er!

I det jeg skulle gå på badet kjente jeg en ekkel lukt.
Først tenkte jeg at det var noen som hadde vært på doen før meg.. Haha!
Men mens jeg tenkte på det kjente jeg at jeg tråkket i noe mykt. Og der var det gjort - jeg greide å tråkke rett opp i bæsjen som hunden min hadde lagt fra seg midt på teppet.
Stakkars meg måtte ta den opp, da holdt jeg på å spy..

Ok, jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg deler dette med dere. Eller jo dere må vel få vite at jeg er den taperen som greier å tråkke i bæsjen til bikkja mi. 


Noen som vil ha henne? Trenger penger og nå har hun vært så slem at du skal få henne for en billig penge... Neida bare kødda, ingen får lille gullet mitt, uansett hva hun gjør! ♥

# Gjort det samme før?

-Malin

Dagens leserspørsmål # 150911


Først vil jeg svare på et ganske enkelt og kort spørmsål; "Hvem har laget designet deres?" Svaret er at det er et gratisdesign, og hvem som laget det står helt nederst på bloggen, altså ei som hete Silje Lien. 

Stilt av: http://halvorsen94.blogg.no/
Spørsmål:  
Hva synes du om drittslenging på blogg?

Dette var et ganske godt spørsmål i grunn! Drittslenging på blogg er helt forferdelig.. Drittslenging generelt er rett og slett  uakseptabelt! Jeg liker det ikke, uansett hva det er eller hvem det er mot. På bloggen skal man være et godt forbilde, dette gjelder spesielt de med en del lesere! Ikke misforstå, man skal alltid oppføre seg bra både på blogg og i virkeligheten. Har du din egen mening om en person, vel.. Det er greit, men det er ingen nødvendighet ved å fortelle den til verden, og i hvert fall ikke til vedkommende! Og skal du først si noe om en person liker jeg å høre begrunnelsen på hvorfor du sier det du sier. Jeg skal ikke lyve å si at jeg aldri har snakket stygt om en person, men jeg håper virkelig jeg aldri har slengt dritt rett i trynet på noen.. Med mindre man sier det er på tull da, da er det greit. Men da må man huske å overbevise vedkommende om at dette er noe som ikke er sant, haha, det er kanskje ikke jeg like flink til mot mine beste venner. Jeg sier masse kødd til dem, men jeg håper og tror de vet at jeg ikke mener det! 
# Hva synes du om drittslenging på blogg?


-Andrea

Dagens innkjøp # 140911


Dro til byen rett etter skolen i dag sammen med søteste Anja. Først så jeg henne danse, deretter så hun meg danse..(Vi går nemlig ikke på samme dansegruppe!) Så gikk vi ned i byen for å spise og titte litt i butikker.
For ei stund siden så jeg ei veske på Bik bok og tenkte for meg selv "den skal bli min en dag" og gjett hva? Nå er den min, og bare min! Jeg har lenge lett etter ei ikke alt for dyr 'skinnveske' av denne typen som jeg kunne bruke både til skole og fritid, og nå har jeg endelig fått den! 
Bik bok - 399,- . Hadde 50% kupong, så betalte kun 199,50! 


# Tycks?


-Andrea

DAGENS LESERSPØRSMÅL # 140911

Stilt av: http://evyy96.blogg.no/
Spørsmål: Hvor får du inspirasjon fra?

Nå vet jeg ikke helt hva du mener, men siden du også stilte forrige spørsmål som handlet om blogg, velger jeg og svare på hvor jeg finner blogg-inspo.  

Noen ganger har jeg absolutt ingen aning om hva jeg kan blogge om. Da leser jeg andre blogger, ser igjennom gamle bilder på dataen, ser på nyere bilder på nettet og prøver å tenke på hva som kan være interesant å dele med dere.

Så jeg kan vel si det at jeg får inspirasjon fra meg selv (hodet mitt), andre bloggere og ting jeg finner på nettet. Kort sagt så får jeg inspirasjon fra alt og alle. # Hvor får du blogg-inspo fra?
# Fornøyd med svaret?
 

-Malin 

photos # will you be mine?

//privat


# Synes om bildene?

 

-Andrea 

Dagens leserspørsmål # 130911


Stilt av: http://evyy96.blogg.no/
Spørsmål: 
Hvorfor blogger du?

Her kom standarspørsmålet ja.. Som vi har nevnt mange ganger tidligere hadde vi en blogg kalt ozy.blogg.no.. Den startet vi egentlig litt på impuls! Vi hadde en blogg hver, men siden vi gjorde så mye sammen bestemte vi oss for å lage én der begge blogget i stedenfor. Vi, eller i hvert fall jeg, begynte å blogge fordi jeg følte for det. I go with the flow, haha, kødda. Men ja, dere husker vel bloggbølgen? Jeg var med der, jeg. Nå har jeg altså blogget siden 2009, og det har blitt som en slags hobby. Det er vel samme grunn som de fleste andre, altså ikke noen spesiell grunn! 


Tatt fra en photoshoot fra gamlebloggen! Bildet ville forresten ikke bli større.. 
 

# Hvorfor blogger du?

-Andrea 

Still leserspørsmål - kommentar tilbake


Jeg sliter veldig med inspirasjon for tiden, derfor gikk jeg tilbake til den gamle bloggen min i arkiv for å se hva jeg blogget om for omtrent et år siden.. Her finner jeg altså Justin Bieber, prøveøving og masse annet random. Men nei, jeg har ikke planlagt å spamme denne bloggen med dette. Derimot tar jeg en annen idé fra gamlebloggen.

Nå kan dere nemlig stille leserspørsmål! Jeg skal høre med Malin om vi kan ta annen hvert spørsmål, hvis ikke får jeg vel bare gjøre det hver dag. Ikke spør om ja-nei spørsmål osv. Vi svarer på spørsmål som vi må svare med litt lengre tekst på (f.eks beskriv det og det, hva synes du om det og det osv)


# Har du et leserspørsmål å komme med? (Ja, du får kommentar tilbake *smisksmisk*)


-Andrea

5 Treningssanger

Jeg har noen sanger som på en måte gir meg "energi" til å trene. Her får dere 5 av de :

1. Rain over me - Pitbull


2. Colours of the rainbow - Tune up!


3. Pump it up - Generation DJ


4. Moves like jagger - Maroon 5


5. Welcome to the club - Manian


Tilfeldig rekkefølge.. Har egentlig mange flere, men tok de 5 første jeg fant nå. Og sangene er selvfølgelig 10 ganger bedre når du har på skikkelig bass!

# Har du noen sanger som gjør at du får lyst til å trene?


-Malin 

Inspiration # Music and dance


Først vil jeg minne folk på terrorangrepet i USA som hendte for ti år siden.  RIP alle 9-11 offere! 

Og så over til noe helt annet, det er nemlig siste sjanse til å stemme på oss i blogg vs blogg! Stem her så mange ganger du vil! Hadde betydd utrolig mye, og se positivt på det. Du får jo en kommentar tilbake! Hoho.. Jeg har desverre glemt ut å legge ut inspirasjon på ei stund. Skal prøve å legge ut fast framover, men om jeg glemmer det .. -minn meg på det! 

Tema: Music and dance 
//weheartit


# Hva synes du om dagens inspirasjon?
# Skal du stemme på oss i blogg VS blogg HER?  


-Andrea

Photo # The last bee//privat

Som dere vet er det ikke lenge før vi er i midten av september. Det er bare rundt åtti dager til desember! Dette året har gått helt sinnsykt fort, det må jeg ærlig innrømme. Tenk at vi har gått gjennom både vinter, vår og sommer i år. Nå er det høst, og ikke alt for lenge til en ny vinter kommer. Jeg gleder meg faktisk til vinteren. Eller, det jeg gleder meg til er vel juletider da. Det er så utrolig koslig! 
Så nå får vi vel bare si farvel til sol og sommer(haha, som om det har vært så mye...) og si hei til kulde og nedbør.  

Btw mener jeg virkelig ikke at dette er den siste bien vi kommer til å se i år, men kom ikke på noe annen overskrift. Dere skjønner vel poenget mitt uansett? 


# Synes om bildet?
# Gleder du deg til vinteren?


-Andrea 

Dagens fangst + Outfit


Tihgts/Bukse - Pieces
Cardigan - Byoung
Sko - Tyrkia


Var ikke så veldig lenge i byen, derfor ble det bare disse tingene jeg fikk med meg hjem..  Men det er da bedre enn ingenting!

Alt fra Rema 1000 btw.. Starbucksen er med karamell smak, ikke det at det smakte så mye karamell da men. Uansett så likte jeg mye bedre denne starbucksen enn seatle latte. 

# Tycks?


-Malin

That should be me 

# Synes om bildet / sangen?


-Andrea

Photoshoot # 060911


Her kommer bildene fra photoshooten vi hadde på tirsdag. Dere bør bli fornøyd, det er nemlig ikke verdens letteste ting å gå i skogen og oppå bergene med høye wedgessko..


Modell // Malin
Fotograf // Andrea


Modell // Andrea
Fotograf // Malin


Modeller // Ozygirlza
Fotograf // Marie


# Synes?
# Hvilket bilde likte du best? 


-Ozy

Outfit 08.09.11

Nå skal jeg i familiebursdag til søskenbarnet mitt. Og for en gangs skyld husket jeg å ta outfit bilde til dere, rettere sagt tvingte jeg lillesøster til å gjøre det. He-he!


Digger zebra-smykket (som dessverre ikke er mitt..) Det er forresten fra Byoung.
Klokka
og ringen er mine tilbehør, begger er fra Tyskland.


Buksa
og genseren fant jeg i mamma sitt skap, så jeg regner med at begge deler er fra Byoung (hun jobber der..)

# Tycks?


-Malin

Innkjøp fra Tyrkia

Her kommer innkjøpene mine fra Tyrkia. Huser ikke priser eller butikker, så det orker jeg ikke å skrive.. Og ja jeg skjønner at alle tingene er fake, men det bryr jeg meg ikke om!


Manchester United drakt ♥ Måtte velge mellom str: XL og 11år, da ble det XL. Bedre med for stor enn for liten!


Playboy hånduk.


Louis Vuitton veske ♥


Hahah, bare måtte ha denne T-skjorta! 


Ed hardy shorts.


Puma sokker. hehaha!


Converse sko. Tror jeg bare betalte rundt 100 norske kroner for de..!


Søt topp og skjorts fra Puma.

# Hva likte du best?


-Malin

Farget håret

På søndag farget storesøster håret mitt. Ble ikke verdens største forskjell da..


Hårfargen jeg brukte. Kjøpte den i Tyskland. Fargen heter "Natur-braun" altså "Naturbrun".


Hahaha, uffda. Usminket og verdens fineste t-skjorte på bilde 1 (som er FØR)      Her er håret farget.. Bildet er fra fotoshooten i går.


Hva synes du jeg kledde best, før eller etter?

 

-Malin

Fotoshoot

Sola skinner i dag, og hva er vel bedre enn å ordne seg også ha en fotoshoot i finværet?
Skal til og med lage ny header av bildene, var jo ikke meningen å ha den vi har så veldig lenge..
Men glemte av det!
Nå vet dere grunnen til at det sikkert ikke blir så veldig bra blogging resten av dagen.
# Hvordan er været hos dere i dag?


-Malin

Årets høstsko 2011

 

Jeg er med i en konkunse om å vinne Someday parfymen, har helt sykt lyst på den! Om jeg ikke vinner her, så må jeg nok prøve å overbevise mamma eller pappa til å bestille den til meg. Good luck, Andrea! Uansett, meld deg inn i konkurransen >her< du også!Det er jo allerede september, så når kulden begynner å komme tilbake er det vel ikke bare jeg som pakker bort ballerinasko og de søte falske conversene? (Eller ekte for den saks skyld!) Nå har jeg surfet litt rundt på nett, småkikket i butikker og sett meg ut noen perfekte sko til høsten/vinteren. 

Vel, dette er kun noen av de jeg fant på internett. Men løp i butikkene, utrolig mange fine sko der også! Alltids best å unngå internett, ikke alt passer i størrelse eller ser ut som det gjør på bilde. 


 Jeg tror jeg satser på sko med litt hæl i høst/vinter. Jeg vil ikke ha veldig høye hæler, men litt skader ingen. I hvertfall ikke de på min høyde! Hahah.. 


# Fant du noen du likte?


-Andrea

 

Nytt 03.09.11

Som dere leste i forrige innlegg var jeg og Andrea i Molde i går. Så her kommer mine innkjøp:


Genser - Cubus 29 kr


Shorts - Cubus 29 kr


Bukse - JC 599 (fikk den for 20 kr, pga av syyko tilbud!)


Tights - JC samme prisgreia som buksa over..


Cardigan ting - JC også samme pris som over. Viser bedre bilde en annen gang.


Bukse - Byoung 399 kr


T-skjorte - JC dere skjønner vel prisgreia?


Topp - JC saaamme pris.


Tidenes søteste øredobber! - JC 59 kr

Ring - JC 39 kr


Blad - Vita GRATIS, huhu!

# Tycks?

-Malin

Innkjøp # 030911
Jeg og Malin tok oss en tur til byen i går. Jeg og dansegruppa skulle nemlig danse på Rådhusplassen i Molde angående Innflytterdagene, og da var Malin så snill å blei med! Så etter vi var ferdig med å danse fire ganger, gikk vi to litt rundt i byen og shoppet! Masse salg! 
Satser på at Malin legger ut sitt innkjøp senere, så følg med! Haha.  
Det var 10 plagg for 100 kr på JC, så jeg og Malin kjøpte sammen ettersom vi ikke fant ti hver. Jeg tok fire, og vi betalte hundre kr hver (pga at vi blandet herre og dameklær..) Hadde blitt over 2000 til sammen for både mine og Malin sine klær, så sparte jo en del på det da. 
29,- for hver av disse på Cubus. I ♥ sale


Øredobber - JC 59,-
Ring - JC 39,-


# Hva synes du om mitt innkjøp?

-Andrea 

Oppsumering - august


Månedens oppturer: For Malin var det Tyrkia. For Andrea er det at dans begynte på igjen, og at Cody Simpson følger henne på twitter. Ellers var det nok turen til Lerkendal og Color Line(fotballsupportere). Kino og så "Få meg på -for faen".  Malin ble Belieber igjen!! 

Månedens nedturer: Skolestart, Molde røyk ut av cupen og tap mot Rbk.. 

Filmer vi har sett sammen: Going the distance, Never say never, Cinderella story, Pitbullterje, Få meg på -for faen, The Heartbreaking kid, The grudge 2, Justin Bieber teen idol. 

Månedens snadder: Frukt, yummi. 

Månedens mest spilte sanger:
Wont stop - Sean Kingston ft. Justin Bieber

Simarik - Tarkan

Månedens blogg: http://melissen.blogg.no/

Månedens TV-serie: One tree hill

Månedens blinkskudd:

Ja, det er et køddebilde, relax din torsk... Hahahaha humor på topp! 


Alt i alt om august:
Som vanlig en ganske grei måned.. Ikke så mange nedturer (som ikke handlet om vårt kjære Mfk.) Begynte i 10.klasse, ikke så mye forandringer på skolen. Heldigvis for oss skjer det mye spennende i år, og vi er størst på skolen! Stolt.. Haha, kidding.. 


# Hvordan har august vært for deg?


-Ozy

Vurdering av kommentar nr. 3000


Da har vi nådd 3000 på denne bloggen også da. Det var søteste Marie, søstra til Malin, altså http://mariieve.blogg.no/ som kommenterte denne kommentaren. 


 
Header og design:
For det første så bør du ha bilde av deg selv i headeren.. Når du har gratisdesign, så er det lurt å skifte profilbildet til et bilde av deg, og profilteksten skal være noe du selv har skrevet ikke "Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er" osv. Ellers er designet ryddig og fint. 

Innlegg:
Et stort pluss er at du har lite skrivefeil, og lite smilyer. Du blogger om mye forskjellig, det er flott! Noe vi derimot savner er videoblogger. Vi får desverre ikke sett så mange av innleggene dine, uten å gå i arkivet, så du burde fikse til ca 30 innlegg på forsiden. Om du ikke får til dette selv, kan du spørre noen om hjelp. 

Alt i alt:
Vi vet at du er ei lita jente med dårlig humor, men som får oss til å le likevel. Vis det på bloggen også! Med flere videoer, bilde av deg selv i headeren og noen bittesmå endringer på designet er bloggen din ganske bra! Keep going! 

Karakter:
4+

 

# Enig / Uenig?


-OzyArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits