Girls night


Første delen av helga tilbringte jeg hos kjæresten, og med en gang jeg kom hjem var det tid for venninekos. Fikk besøk av to av verdens beste venner, Kristina og Andrea. Vi tre hadde en aldri så liten jentekveld, med film, godis og jenteprat. Med andre ord har jeg hatt en utrolig bra helg.# Hva har du gjort i helga?

-Malin

Modell for en dag - photoshoot bilder

Var på photoshoot i dag, "Modell for en dag", sammen med Lill Hege og Sandra (stemor og stesøster). Der ble vi først sminket og deretter ble vi tatt bilder av. Utrolig flotte resultater! Legger ut noen nå, de fleste av meg, siden jeg aner ikke om det er greit for Sandra og Lill Hege å havne på bloggen! Har rediget pitte pitte litt, veldig lite, på fargene også. 


Gangster-style
Søte Sandra!# Synes? Noen du likte bedre enn andre?

-Andrea

Tiffany Alvord

Mange av dere har sikkert allerede hørt noen av sangene til denne vakre jenta fra California? Hun er i alle fall den neste Youtube-stjernen jeg vil anbefale dere. Ble faktisk ei jente denne gangen, er oftest gutter som får æren av å komme på bloggen! Haha, tuller bare.. Men jo, jeg liker helt ærlig guttestemmer bedre, de er mye mer behagelig å høre på. 

 


Elsker historien i denne..  

 


Dette er faktisk hennes egen sang, utrolig fin! Og videoen er supersøt, ble skikkelig irritert over at den sluttet uten at vi fikk se hva som sto på lappen.

 


Kanskje kommer denne lille, søte jenta til anbefales en annen gang? Utrolig stemme..

Det er mange, mange flere sanger på kanalen hennes, så klikk deg innom for å høre mer!

# Likte du det?

-Andrea

Lol, so true # 3

 

# Kjente du deg igjen i noen?

-Andrea

Sweet lips
//private bilder

Tok disse på skolen i prosjektfag. Vi har brukt sukker og glitter om noen skulle lure. Og ja, de er redigerte. 

# Synes?

-Ozy

Girly thnigs

 

 

 

 # Like?

 

-Malin

LIVE WHILE WE'RE YOUNG

Ææææææ jeg vet ikke hva jeg skal si! HALLELUJAH JEG ELSKER DENNE. Okey, både videoen og sangen er perfeksjon. Har ikke mer å si, de fleste av dere vet at jeg er en vedig veldig veldgi stor Directioner. Sangen kom ut klokka seks, og videoen klokka sju. Altså, for noen minutter siden. Elsker den! Dessverre var både sang og video lekket tideligere i dag, så noen hadde hørt den fra før. Jeg derimot sto i mot fristelsen til å høre den da. Ville selvfølgelig høre den da man skulle! 

# Hva synes du om sangen? 

-Andrea

Forandring fryder

Nå har jeg endelig fått litt forandring i hårfronten! Wuhuu.. Siden tante er frisør og bor mellom en og to timer unna ble det sent hjem i går.. Tar sin tid med hårfiksing skal jeg si dere. Nå har jeg altså fått i både lyse striper, skrået luggen og stusset tuppene. Man ser selvfølgelig ikke stor forskjell på frisyren, men det er ganske så lett å se at håret ble en del lysere da.

Hvordan det så ut før kan dere se på headeren, og slik ble det;

Beklager at det kun ble speilbilder, men det ville absolutt ikke la seg gjøre å ta bilder av meg selv i dag. Don't ask why. Haha! Dessuten vet jeg at jeg ser både uordnet og sliten ut, jeg har nemmelig vært på dans, og selvfølgelig er jeg sliten etter skoledagen fra før. Bare for å ro det inn liksom, kult av meg. (Se ironien)

# Hva synes du? Likte du det best nå eller før?

-Andrea

Beautiful

Alltid like herlig å være ferdig med mandager, spesielt nå som det er den kjedeligste skoledagen vi på MK-linja har. Resten av dagen skal kun brukes til avslapping, må droppe håndballtrening siden jeg er småskadet etter kampene vi spilte i går.. (Resultatene trenger dere ikke å vite, eneste jeg vil innrømme er at vi tapte nok, hehe!)

Elsker den nye sangen til Carly Rae Jepsen, hvor Justin Bieber er med♥

# Hva skal du i dag?
# Synes om sangen?

-Malin

Tease # new perfume

Kjøpte meg ei ny parfyme i dag! Kjøpte den på Cubus for 299,- og jeg digger den! Den lukter helt herlig spør du meg.. Paris Hilton kan dette med parfymer!

Photoshoot i studio på skolen

I dag har vi prøvd ut studio på skolen, utrolig gøy å ta bilder der! Ble ganske fornøyd med resultatene, elsker å ta bilder i studio allerede! Veldig gøy. Vi har noe som kalles prosjektfag hvor jeg, Malin og Emelie valgte å utdype oss i foto. Vi skal legge alle de beste bildene på en blogg vi skal lage til skoleprosjektet, og om noen er nysgjerrige så kan jeg legge ut link på bloggen når den andre er klar! 
Søte sa du?


Dette bildet er så nydelig, jeg elsker det! Så stolt over å ha tatt det, hehe, tulla(ikke)! 

# Hva synes du om bildene?

-Andrea

Akustisk spilleliste

Titanium - Collin McLoughlin

Impossible - Maddi Jane
  

Everytime we touch - Alex Goot


We are never ever getting back together - Tyler Ward 

 

Just the way you are - Boyce avenue

With or without you - Kina Grannis 

# Flere som er glad i akustiske sanger?

-Malin

Lol, so true # 2

 

# Kjente du deg igjen i noen?

-Andrea

Oppsummering - August

Malin var i Tyrkia med familien. Andrea var i Halden og Sverige med familien. Andrea fikk scooterlappen! Scooterdate. Fotballkamper. Filmmaratonner. Malin var på kino med selveste Malvin. Staret på videregående skole; media og kommunikasjon! Den nye skolen førte til nye venner, nye fag og nye opplevelser. 

 


Søte jenter på skolen! Fikk forresten macbook pro, livet er herlig.

# Hva gjorde du i august?

-Ozy

Pimp my mac!


Med en gang jeg fikk macbooken i hånden min, visste jeg at jeg ville ha rosa beskyttelsesbag. Og bor du i Molde så er det liten sjanse for at du finner det.. Derfor fikk jeg pappa til å bestille en pakke til meg fra Ebay. Ble kjempefornøyd med resultatet!

Før:
Etter:

Dessverre passet ikke dette helt, i og med at min mac er fra Norge og dermed har bokstavene æ, ø og å.
Blir vel DEN rosabloggeren jeg nå da.. Hehe, kødda!
# Noen som likte det?
-Malin
6 nettsider jeg må innom hver dag

De aller fleste av oss har noen nettsider de må innom hver gang de er på pcen, enten det er noe som facebook eller rett og slett en blogg. Jeg har i alle fall noen få sider jeg besøker automatisk. Tenker ikke en gang over det! 

> facebook.com Vel, det er vel den opplagte. Er innom facebook hver eneste gang pcen er på. Skjekke varsler, oppdateringer og chatten. Hva mer gjør man der inne? Facebook er avhengighetsskapende. 

> twitter.com Jeg har to accounter jeg bruker. Én privat og én fanaccount dedikert til One Direction. Er ikke like ofte innom min private, men det er vel noen få ganger daglig. Fanaccounten derimot er jeg innom hele tiden. Kan altså ikke gå glipp av noe, ikke kall meg gal.. ok? Forresten, følg meg gjerne; andreafo96 og welove1DNorway!

> blogg.no Ja, altså.. Alle bloggere må vel ha med dette punktet? Skal man blogge så er det blogg.no man går innom. Og når vi snakker om blogger så er jeg inne på Martheborge, Anjabugge og ainaogingrid


Min absolutte favorittblogger!

> YouTube.com Er det noe jeg liker så er det å se på videoer på YouTube. Jeg elsker, som sagt tideligere, å skjekke ut talentfulle personer som covrer sanger. Dessuten dør jeg alltid av slike morsomme folk. Haha, kommer dessverre ikke på noen akkurat nå, men det er jo så mange!

> lookbook.nu Åh, her finner dere alt av inspirasjon om dere står fast i klesveien! Det finnes ikke bedre moteside mener nå jeg, ta turen innom om du ikke allerede gjør det fast. Det er så mye flott, og også mye spesielt.. Love love love. > lol-soture.tumblr.com Denne nettsiden har jeg akkurat begynt å gå innom, og her er det så mye morsomt! Jeg ruller av latter hver gang! Noen av dere har sikkert sett at jeg har postet ett innlegg med bilder derfra, og flere blir det! Her finner dere humoren min, hahah...
 

# Er du innom mange av disse? Hvilke andre sider må du innom?

-Andrea

Lol, so true # 1

 

# Noen du kjente deg igjen i?

-AndreaArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits