Monday inspiration # Cupcakes


Rakk ikke å legge ut Sunday inspiration i går, derfor blir det Monday inspiration i stedet. 

Tema: Cupcakes 
//weheartit


# Tycks?


-Andrea

GRATULERER MED GULL KJÆRE GULLGUTTER


Har ikke mer å si enn at jeg ELSKER Molde FK! Og tusen takk til SK Brann som slo Rosenborg! Fotball-innlegg, men men.. Dere skjønner meg vel. GRATULERER MED GULL TIL GULLGUTTENE OG SUPPORTERE ♥


Fra Ålesund-kampen.


# Hvilken lag heier du på i tippeligaen?


-Andrea

10 ting jeg hater

- Folk som sammenligner meg med lillesøsteren min. "Marie du er jo snart like høy/stor som Malin du!" Hehe, veldig morsomt å høre dette (ca) hver dag? NEI!

- Edderkopper. Æsj, dette er seriøst noe av det verste som finnes. Og hva er det vi skal med dem egentlig? Tror de finnes bare for å skremme livet av meg. Noe de greier veldig bra!

- Folk som må ha oppmerksomhet 24/7. Hallo, vi vet at dere er der, men det finnes andre folk å bry seg om også!

- Å ikke ha penger. Det er jo sykt morsomt når vennene dine spør om du vil finne på noe, så har du ikke nok penger til å bli med. Atm er jeg en fattiglus..

- Å miste busser. Koselig når jeg har stått over 10 min og ventet på bussen, så ser jeg den bare suser forbi meg, fordi jeg glemte å strekke ut arma. Kan de ikke bare stoppe å spørre om jeg skal sitte på? 

- Folk som aldri smiler. Greit nok at folk ikke smiler døgnet rundt, men det går an å komme med et lite smil i løpet av dagen!

- Spotify reklame. Som sagt er jeg en fattiglus, så jeg har ikke råd til premium. Men de kan jo drite i å komme med reklame om alt mulig jeg ikke bryr meg om! I hvert fall når jeg prøver å høre på musikk.. (I skrivende øyeblikk reklamere de for Nike fotballsko!!)

- At ting ikke blir som planlagt. Sorry, men jeg er et ordensmenneske, og blir veldig sur når ting ikke blir som de skal. Blir selvfølgelig ikke sur hvis det blir bedre enn planlagt da. Taha!

- Drama. Her er det først og fremt drama mellom oss jenter. Helt sykt hvilke ting vi gidder og bry oss om. Hvis alle kunne brydd seg mindre om andre (ting de misliker med dem) og mer om seg selv så hadde vi sluppet mye unødvendig styr her i verden! 

- Dårlig vær! Snø er greit nok i desember og januar. Regn og vind/ storm kan det være når jeg har fri. Hvis det er dårlig vær når jeg skal på skolen blir jeg sykt deprimert. Hater å måtte ha på meg masse tykke klær for å gå ut..


Men sånne fine blinksudd som dette elsker jeg da, føler meg så søøøt!

# Har vi noe til felles?

-Malin

Photos # "Hollywood" bursdag


Ingen som prøvde seg på å gjette hva jeg faktisk gjorde i går.. Jeg var i bursdag med "Hollywood - look like a billion dollars" som tema. Gutter i dress/finskjorter og jenter i kjoler. Søte Sarah som var bursdagsbarnet, håper hun hadde det like koslig som meg! :-) 


Oh, søt ja! Ha-ha


Fotograf var til stede!


Nydelige bursdagsbarnet!
Kjekke karer!


Nam.


Nachos på gullfat!


Bloggerne! Haha, Anja og meg.
Lakriskonkurranse.
HAHA! 
Casino!# Har du vært i bursdag med Hollywood tema?


-Andrea

Weekend

Endelig helg!
Har vært utrolig dårlig blogging denne uka, har hatt en del lekser, treninger og kamp. Nå sitter jeg nydusjet med Emilie ved siden av meg. Vi venter på at Malene skal komme, og da skal vi se på film, og kose oss med godteri og brus. Herlig!# Hva skal du i kveld?

-Malin

Cover VS Orginal


Sorry for at innleggene blir litt dårlige for tiden. Lekser, facebook, venner og dans tar opp tiden. Skal prøve å få blogget bedre senere! 

Orginal: Someone like you - Adele

VS

Cover: Someone like you - Alexa Goddard


Adele har en unik stemme, utrolig fin! Men jeg må virkelig si at Alexa var dyktig!  Som sagt er det jo ikke lett å velge noe fremfor orginalen, men det er opp til hver enkelt hva de liker best. 


# Cover VS Orginal?


-Andrea

Dagens antrekk # 251011


Beklager dårlige bilder, men selvutløser fokuserer ikke alt for bra, spesielt ikke i sola!

Blazer - Cubus
Topp - Cubus
Bukse - Cubus
Sko - Skotøyhallen Molde
Tilbehør som dere egentlig ikke ser - Smykke fra Cubus og ringen vet jeg ikke. 


# Synes?


-Andrea

10 ting jeg elsker

♥ Molde FK (gullguttene mine!)

♥ Musikk

♥ Vennene mine

♥ Familien min

♥ Dyrene mine
♥ Shopping

♥ Jul

♥ Sommer

♥ Få komplimenter!

♥ Gutter# Hva elsker du?

-Malin

Jeg er redd.


Jeg er redd for brann. Jeg er redd for sykdommer. Jeg er redd for døden. Jeg er redd for voldtektsmenn. Jeg er redd for drapsmenn/damer. Jeg er redd for fylliker. Jeg er redd for kidnappere. Jeg er redd for lynet. Jeg er redd for alle gærne personer som går rundt i mørket og skremmer folk. Jeg er redd for plutselige lyder og brå bevegelser. Jeg er redd for edderkopper. Jeg er redd for krig. Jeg er redd for innbrudd(styver). Jeg er redd for gjenferd. Jeg er redd for å miste noen kjente og kjære. Jeg er redd for å mislykkes.Jeg er redd for våpen.Det er så mange ting å være redd for, mer eller mindre. Men hvorfor er vi egentlig redd for dette? Hvem får oss til å være så oppmerksom på det? Jo, det er nyheter. Det er rykter. Og det er andre ting som påvirker en person. Det er det som får oss til å tenke ekstra mye over det, spesielt det som skjer i vårt nærområde, men også det som skjer rundt om i landet og verden. Hvorfor er jeg reddere for dette nå enn jeg var før? Er det ikke slik at man blir modigere med alderen? Mitt syn på dette er at nå når vi er eldre får vi høre mer. Vi er mer oppdatert på ting som skjer, og slike ting blir nesten daglige å snakke om. Hvorfor snakker vi om dette når det er så ubehaglig? Nei, det vet jeg ikke.. Vi er jo nyskjerrige, vi vil vite. Ikke alle er like redd for alt, men følelsen man får når man er redd, den tror jeg vi alle kjenner. Følelsen av angst og usikkerhet. Følelsen av ubekvemhet når man er alene hjemme, følelsen av at du ikke er alene. Følelsen av at noe kan skje, når som helst. Følelsen av å være paranoid. Det er en følelse jeg har ofte, jeg er veldig paranoid. Jeg føler at det går folk etter meg, jeg føler at det kan stå noen rett bak hjørnet. Det er ubehaglig, rett og slett. Jeg blir redd. 


# Hva er dine tanker om dette?
# Hva gjør deg redd?


-Andrea 

Justin Bieber fan-video


Jeg vet at dette ikke er noen Bieber-blogg, men jeg tenkte å legge ut denne videoen siden jeg laget den selv. Det er den første fanvideoen jeg har laget noen gang, og redigeringsprogrammet klikket som vanlig, derfor ble den ikke så bra.. Satser på at neste video jeg lager blir litt bedre! 

 

# Hva synes du? Og ja, jeg legger merke til hvor mange som faktisk ser den!


-Andrea

photos # Bokeh


Jeg synes det er utrolig pent med bokeh-bilder, så derfor prøvde jeg å ta noen selv. Ikke allverdens, men dere skal få se det likevel!


//privat


# Synes?
# Liker du bokeh?


-Andrea 

Sunday inspiration # Autumn


Tema: Autumn

//weheartit


# Tycks?


-Andrea

CupcakesHar laget cupcakes for første gang sammen med søteste Emilie! Øvelse gjør mester så de blir vel litt finere neste gang?

(Innlegget skulle blitt postet i går, men det ble så mye styr at jeg ga opp..)

# Har du laget cupcakes før?

-Malin

Dagens innkjøp # 221011


I dag dro jeg til byen klokka ti pga at vi skulle møte opp for sceneprøve til det lille showet vårt klokka to. Mange flinke dansere, herlig syn! Da vi var ferdig med dansen jeg er med i dro jeg til Roseby(et annet kjøpesenter) og der var det prisfest-dager! Det betyr SALG! Og jeg tror de som leser bloggen har fått med seg at jeg elsker salg, så man kan ikke se bort i fra noen innkjøp.


OK, dette var et sugent bilde! Men det er i alle fall en slags lang cardigan/jakke-greier. Kjøpte den på outlet for Cubus og betalte 30,-


Endelig har jeg fått meg denne dressjakka! Har gått å sett på den lenge, og nå kjøpte jeg den på outletet til kun 50,-


Ja, jeg vet det er en herregenser, men den så så god ut at jeg bare måtte kjøpe den for 50,- (?)


Denne kjøpte jeg på H&M.  Allerede satt ned til 30,- så var det halv pris på den røde prisen på en mengde varer. Jeg betalte altså kun 15,-!


Også kjøpte jeg dette som jeg ikke kan vise på bloggen fordi det er en gave til broren min! Kjøpte det også på outlet, fra Dressmann.


# Synes?


-Andrea

Happy birthday!

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN VERDENS BESTE EMILIE:


Det med (mamma) på slutten er ganske internt..

Håper du får en kjempefin dag!  Vil også gratulere Anita som fyller 15år i dag!
♥ Love u ♥ Klem fra ANDREA og Malin

# Gratuler Emilie med dagen da!

-Ozy

Dagens innkjøp # 191011


Hastet inn på Amfi Roseby etter dans. I morgen er det nemmelig skoleball(eller mer som et diskotek rekner jeg med..), og jeg hadde ikke sko. Men nå vet dere, i all hasten fant jeg disse søte pumpsene!
DNA sko - 499,-


# Synes?

 

-Andrea

Freestyle Phanatix


Er det bare jeg som elsker dans? I så fall hvis det er noen andre anbefaler jeg å fortsette nedover..

På skolen i dag kom ei dansegruppe for å holde konsert for oss. De kaller seg Freestyle Phanatix, og danser altså freestyle, ligger i ordet! Hip hop, breakdance, beetboxing m.m. De var utrolig dyktige, alle sammen. Ble veldig fasinert, og det er derfor jeg anbefaler dere å ta dere tid til å se noen videoer. 

Facebooksiden deres kan du finne her, og youtubebrukeren ligger her.  


Dette er kun to(og en på siden) av danserne, de andre holdt vel på å rydde inn eller noe regner jeg med. 


# Har du hørt om Freestyle Phanatix? Hvis ikke, skal du se noen videoer?


-Andrea

News

Jeg har tatt 1 hull til i hvert øre, noe jeg har hatt lyst til kjempe lenge! Vurderer å ta enda flere senere... (har nå 4 hull til sammen) Ellers skal jeg vise mitt bittelille innkjøp fra lørdagen.


Det er diamanten som er i det nye hullet.. Tok det på en butikk som heter "Gull kroken" der betalte jeg bare 40kr for begge hullene, me gusta!


Sikkert ikke så interresant å se at jeg kjøpte shampoo og balsam..? Men jeg legger det ut fordi det er en del folk i klassen som har spurt hvilken shampoo og balsam jeg bruker. Jeg bruker altså disse fra Loreal, som har "color-protect" i seg, den lukter sykt godt!


Det eneste jeg kjøpte meg var denne søte lua fra BikBok, det var lagersalg så den kostet bare 20 kr! Da hadde til og med jeg, (som føler jeg sykt fattig for tiden..) råd til den, teheh!

Herregud, føler det innlegget her ble ganske dårlig med masse uinterresant bullshit.. Men la gå!

# Hvor mange hull har du i ørene?
# Tycks?

-Malin


10 ting jeg elsker


-Molde FK
-Vennene, familien og dyrene mine.
-Å danse
-Folk som smiler og er positive
-Alle søte kommentarer på bloggen og komplimenter

-Justin Bieber
-Å bli fornøyd med fotografiene mine
-Sommerferien og jula
-Å få skryt av noe jeg gjør
-Å le 
 

Tilfeldig rekkefølge, og det var det jeg kom på i farta! Har sikkert mange andre ting jeg elsker, men alt kan man ikke tenke over hele tiden! Haha.


# Hva elsker du?


-Andrea

Gårsdagens innkjøp # 151011


Tenkte jeg skulle legge ut innkjøpet mitt fra byturen i går, ikke at det var all verdens da.. Noe blir det alltids, jeg klarer jo ikke holde meg unna! 

Betalte kun 70 kr for genseren og lua! Herlig, fra Bik bok forresten.


Foundation fra H&M, kostet egentlig 179,- men var kampanjepris på 119,-!

Når jeg ser at klokka er halv tre allerede blir jeg nesten skuffet over meg selv, rett og slett. Jeg har nemlig ikke gjort annet enn å nerde pc, spise og gjort ei lekse. Ok, lekser og mat er jo nyttig da! Senere i dag bærer det av gårde for å se beste Molde FK spille fotballkamp mot Odd Grenland, og jubilantguttene våre burde vinne denne kampen med tanke på at de ligger i fare for å ikke greie å holde seg oppe på toppen ut sesongen. Men man håper jo på det beste selvsagt. Jeg tør ikke å si med sikkerhet at vi tar gull, det er det dummeste man kan gjøre for oss overtroiske! Haha. 


# Synes?


-Andrea

Sunday inspiration # Shoes


Tema: Shoes

//weheartit


# Tycks?


-Andrea

VIDEOBLOGG # Må-gjøre


Her kommer må-gjøre videoen! Beklager at filmingen ble litt dårlig, men vi følte ikke for å stikke et kamera opp i trynet på folk! Da hadde de jo i tillegg skjønt at dette var for å tulle på en video! 
Takk for alle forslag vi fikk, og kos dere med å se at vi dummer oss ut.. igjen.

Legg merke til teksten på sluttmelodien, haha! "All the crazy thing I did......." Vi har flere ting å gjøre, men det trengs ikke gjøres i byen. Derfor kommer det kanskje en del senere også!
Enjoy.  


# Hva synes du, om du så den da?


-Ozy

Dagens antrekk # 151011Nå går snart turen til Molde sammen med bestejentene! Har det litt travelt for å rekke bussen, men her kommer i allefall dagens antrekk! Unnskyld for speilbilder, hadde ingen fotograf og selvutløser ville bare ikke fokusere! 


Bukse - Cubus
Genser - Cubus
Jakke - Den er ikke min, så jeg vet ikke..
Veske - Bik bok 
Sko - Skopunkten
Tilbehør - Cubus, Gina Tricot


# Synes?
# Hva skal du i dag?


-Andrea 

Idolkos
Endelig helg! Haha, føler nesten det blir litt feil å si det ettersom jeg føler uka bare har fløyet forbi, men helg er helg. Det er aldri fælt å få det! Nå sitter jeg bare å venter på at Idol skal begynne på igjen, altså nå i skrivende øyeblikk. Har tre favoritter for dagen, og jeg er sikker på at minst én av dem går videre. Christopher, Henrik og Rodao. 
Har forresten ikke orket å beskjære bildene, alt for bloggen.. He-he.  


Vant denne supersøte toppen på bloggen til Emilie
# Hva skjer hos deg i kveld?


-Andrea

Sang VS Sang


Rihanna feat. Calvin Harris - We found love


VS

David Guetta feat. Sia - Titanium 

# We found love VS Titanium ?

-Malin 

Håndball

I dag skal jeg begynne på håndball igjen, spilte det fra 2. - 7.klasse. 
Ser frem til å bli sprekere, spille håndball, kamper, cuper og treninger sammen med herlige jenter. 
Håper jeg fortsatt har litt teknikk i meg, blir flaut å komme som nybegynner nå liksom.. Hahaha!


Bilder fra Tiller cup, mitt beste og siste minne fra håndball. 

# Spiller du håndball?

-Malin 

Det skjer ekle ting i Molde!

Uff, vet ikke helt hva jeg skal si. Egentlig vet jeg ikke om jeg burde dele dette med blogg.no eller ikke heller... Men jeg tror jeg gjør det, så blogger jeg for en gangs skyld om et seriøst tema.

Den siste tiden har det vært flere voldtekter i Molde. Jeg har ikke tenkt så mye over det, men jeg tør ikke å gå alene i byen lengre. Det var en periode hvor det sto om nye voldtekter i avisa, nesten hver helg.. 


I natt har ei kvinne i 50 årene blitt voldtatt, og hun døde av skadene! Dette skjedde på et hotell i Molde. Trykk på bildet ovenfor for å lese mer om denne saken. 


Litt utenfor Molde ble en mann påkjørt og drept av en trailer. Trykk på bildet her også hvis du vil lese mer om dette.

Alle disse hendelsen er triste å høre om, og mine tanker går til alle pårørte! 
Jeg og Andrea er heldigvis ikke innblandet i noe av dette...
For ca 1 år siden opplevde jeg / vi (Andrea var der, men det var meg det gikk utover..) en veldig ekkel hendelse i Molde. Dette er noe jeg ikke vil utdype på bloggen, i hvert fall ikke nå.

# Skjer det mange ekle ting i byen din?

-Malin

Pakke i posten!


I går fikk jeg en melding fra mamma(skilte foreldre) hvor hun skrev at jeg hadde fått en pakke i posten, nemlig noe jeg bestilte for to uker siden. Om dere ikke allerede har tatt en titt på bildene, litt rart hvis dere ikke har sett det egentlig, så er det altså Justin Bieber parfymen; Someday! Kom vel ikke som noe sjokk at jeg har bestilt noe Bieber greier, men jeg bare måtte ha den! Må vel være ærlig å si at det ikke er den aller beste parfymen jeg har luktet på, men den var god. Litt sur lukt om man bruker for mye eller lukter for nerme. Jaja, detaljer.. Me gusta, uansett!
Britique 389,-


# Har du (luktet på) parfymen? Synes om den?

-Andrea 

Drømmereiser

Av og til så sitter jeg og drømmer meg bort og tenker på steder jeg har lyst å reise til. Håper jeg får reist til alle disse stedene i løpet av livet mitt, i hvert fall noen av de. Er sikkert mange andre steder jeg vil til også, men her skal dere få se noen av mine "drømmereiser"

Hawaii:


USA:


London:


Paris:


Det var noen av stedene jeg har veldig lyst å reise til. Lager sikkert et innlegg med flere steder en gang i tiden...

# Hvor går din(e) drømmereise(r) til?

-Malin

VURDERING AV KOMMENTAR NR. 4000

Må takke alle sammen for søte kommentarer, nå har vi nådd kommentar nr. 4000! Som vanlig er det vurdering som "premie", denne gangen var det søte Kamilla som vant.


Fikk ikke lagret headeren.. 

Header og design:
Designet ditt er ganske ryddig og enkelt, ikke noe som forstyrrer når du leser. Savner litt farger, det ble kanskje litt for kjedelig.. Headeren var ganske søt, og man ser godt hvem bloggeren er. Desverre var den litt utydelig, men kan vel ikke klage på det. 

Innlegg:
Det første vi la merke til var noen smilyer her og der, og vi synes det er mye bedre uten! Eller i hvert fall med litt mindre.. Noe annet var at det var en del innlegg uten bilder, og noen med googlebilder. Innlegg uten bilde(r) er kjedelige, da er det bedre med et google bilde her og der, men tror nok de fleste setter mest pris på bilder du tar selv! De bildene du har bør du vurdere å laste opp større, slik at det står bedre til designet. Prøv med 600px; først, og om du kan ha det større så gjør du det. Veldig bra at du har lite skrivefeil. Et lite tips er å stille spørsmål i slutten av innleggene, da er det mye lettere for leserene å vite hva de skal kommentere. 

Alt i alt:
Vi er ikke faste lesere av bloggen din, men er innom av og til. Kjenner deg ikke, men ved å lese bloggen har vi fått et inntrykk av at du er ei veldig grei jente. Merket nå at kameraet ditt er på reprasjon, men da kunne du delt litt gamle bilder istedet for å droppe bildebruk/bruke mye googlebilder.. Når man først skal legge ut bilder fra google er det morsomst om du har hot or not eller VS. Også hadde det vært morsomt med en videoblogg av og til.

Karakter: 4(-)


# Enig/Uenig?


-Ozy

Cover VS Orginal

Jeg har fått helt hekta på Skyscraper av Demi Lovato! Den er bare så sinnsykt nydelig.. Tydeligvis er det en del som liker å synge den, men hvem synger den egentlig best? Vel, det er vel utrolig vanskelig å slå orginalen, men jeg fant mange gode sangere på youtube. 

Orginal
: Demi Lovato


VS

Cover:  Ronnie Bingaman

 

# Cover VS Orginal?


-Andrea

Oppsumering - høstferie 2011

Ferien har gått altfor fort, men jeg har kost meg mye! Må si det at jeg missunner de som har ferie nå ja! Jeg har vært ganske dårlig til å oppdatere bloggen gjennom ferien, så nå skal dere få en liten oppsumering på hva jeg har gjort:


Var i Ålesund på shopping sammen med Andrea og søstrene mine (får ikke bildet større..)


Var i bursdag til søskenbarnet mitt, Leo, som ble 5 år. Flinke tante som har laget denne "skilpadde-kaken"

Har også hatt overnatting av Andrea og Emilie, og vært på overnatting hos Andrea. Vi har sunget sykt mye sing star, sett en del filmer og bare koset oss.


Må bare dele dette bildet med dere, fordi jeg så ganske høy ut! Dessverre er det fordi jeg har på meg noen pumps som er veldig høye.. Bildet er tatt på lørdag, før vi dro på "fest" (revy og dans) her på Skåla. 


I dag gikk jeg og Andrea en liten tur, og da fant vi denne søte skapningen i grøftekanten. R.I.P herr/fru grevling!

Ellers har jeg daffet, filmet "må-gjøre-videoen" og redigert et skoleprosjekt sammen med Andrea, og selvfølgelig sovet ganske mye. Nå sitter jeg bare å nyter de siste timene med ferie.. I morgen er det back 2 school, dessverre!

# Hva har du gjort på i ferien (hvis du hadde ferie samme uke som oss...)

-Malin

Sunday inspiration # Fashion


Tema: Fashion

//weheartit


Fikk hele TO forslag sist gang jeg spurte, så jeg spør igjen; Hva skal jeg ha i neste inspirasjon? Jeg må få forslag fra dere....


# Tycks?


-Andrea

Photos # Autumn


Høst.. Ja, jeg synes høsten akkurat har kommet, jeg. Så går jeg innpå noen bogger og ser "Snøen har kommet". Det begynner allerede å bli vinter i lufta, i går natt må det har vært kuldegrader! Det har vært frost, kulde og jeg tror det var haggel her om dagen også. Nå får vi vel bare 'nyte' høsten mens vi kan; regn, kulde, fine farger og utvikling mot vinteren.. Ikke misforstå, jeg gleder meg til vinter jeg, eller rettere sagt, jul! 


//privat


# Synes om bidene?
# Har det kommet noen høsttegn hos dere også?


-Andrea 

CIMORELLI


Det var helt ærlig ikke jeg som oppdaget disse jentene, Aina sendte meg nemlig en link.. Men jeg bare må dele disse videoene med dere, dette kalles en talentfamilie!  Klikk her om du vil høre mer av Christina, Katherine, Lisa, Amy, Lauren og Dani. 


Vær så snill, ikke bare si at de var flinke. Hør på sangene, i hvertfall litt av én! Dere kommer ikke til å angre, de er utrolig flinke. 

# Hva synes du om "Cimorelli"? 


-Andrea

Friends

♥ A friend is someone who knows the song in your heart and sings it back to you when you have forgotten how it goes

♥ The best accessories a girl can have are her closest friends


Love you guys!


♥ True friends are families which you can select

♥ A friend is someone who sees through you and still enjoys the view


# Hvilket sitat likte du best?

-Malin 

Dreams do come true # Veggord


For en stund siden kjøpte jeg meg et veggord på Caramell til 125,-.. Dere skjønner det at jeg holder på å fikse rommet mitt. Før var det kun fylt av plakater og rot, men nå er planene å få det litt mer koslig. Veggord, pynt, duse farger, bilder osv. Har tatt ned alle plakatene, og flytter de til pappa i stedet. En positiv ting med skilte foreldre er jo at man har to rom! Så hos pappa har jeg et litt typisk tenåringsrom, mens hos mamma skal det være litt mer gammeldags, eller hva jeg skal si.. 
//privat


SISTE SJANSE TIL Å GI OSS TIPS TIL HVA VI SKAL GJØRE I MÅ-GJØRE VIDEOEN HER. VI FILMER I BYEN I MORGEN, OG ALLE SOM SKRIVER FORSLAG FÅR KOMMENTAR TILBAKE! 

 

# Hva synes du om veggord?


-Andrea

Video # Skoleprosjekt

Vi har faktisk gjort noe fornuftig i ferien, og det er å redigere ferdig et skoleproskekt. Skal vel vise filmen og se filmene til de andre gruppene etter høstferien, noe jeg ser frem til!
Videoen skulle egentlig være en skrekkfilm, men siden vi ikke greide å lage det skummelt ble det mer en "dramatisk komedie" hehe!Vi hadde tenkt å ha med "tabber" på slutten, men filmen ble så lang at vi droppet det.. Hvis dere vil så kan vi redigere en film med bare tabber og vise dere..? Forresten ble redigeringa ganske dårlig, men vi har seriøst slitt med videoen i mange dager, pga klikka redigeringsprogram og feil filformat osv.. Så da ble den bare sånn.

# Hva synes du om filmen?
# Vil du at vi skal lage en film med tabbene?


-Malin 

Photos # Høsten kommer

 


Ikke akkurat høstlig, nei.. Smak av sommer, kanskje?Nå begynner høsten å slå til; regn, kulde, tidlig mørkt og fine farger på trærne. Vel, kan ikke akkurat si at det har blitt skikkelig høst når det gjelder farger enda, men det kommer når det kommer.. Mørket har i hvertfall kommet, kulden også. Jeg liker faktisk høsten, elsker fargene, og liker tanken på at det nermer seg jul! 


//privat


# Har det kommet noen tegn på høst hos deg?
# Liker du høsten?


-Andrea 

Everyone smiles in the same language


~Give a stranger your smile, it might be the only sunshine he sees all day~

~Everyone smiles in the same language~

~No one needs a smile as much as the person who has none to give~~A man isn't poor if he can still smile and laugh~

~You are never fully dressed without a smile~

~A smile is the prettiest thing you can wear~# Har du flere fine sitater?


-Andrea

Songs

Nå skal jeg straks ta meg en tur opp til Andrea. Vi har vært sammen nesten hele tiden siden ferien startet, me gusta!
Før jeg drar skal jeg bare slenge inn noen sanger jeg hører på for tiden..

Fade into darkness - Avicii


Hjem til dæ - Sirkus Eliassen


Sexy and I know it - LMFAO


It girl - Jason Derulo


My city - Erik & Kriss med Nik & Jay


+ mange flere, men nå orker jeg ikke å lenge inn mer.. Kommer vel et innlegg med andre sanger om ikke så veldig lenge.

# Hører du på noen av de sangene?

-Malin 

photos # Roses


//privat


Knipset disse bildene her om dagen, men vet ikke helt hva jeg synes om dem... Jeg likte faktisk lyset, fargene osv, det ble litt spesielt på en måte. 


# Hva synes dere om bildene?
# Hvilket likte dere best?


-Andrea 

Forslag til må-gjøre video (ALLE FORSLAG FÅR KOMMENTAR TILBAKE)

Vi tenkte å ha må-gjøre video en dag i denne uka. Planen var å filme i byen så vi kan gjøre slike ting som vi gjorde sist gang.. Se videoen under for å forstå hva vi gjorde, haha. Ikke skriv standar mel-egg-vann forslag, men heller ta deg tid til å se videoen! (Og ikke kom med akkurat de forslagene vi fikk forrige gang heller..)
Vi skal prøve å ikke være pingler, så bare kom med alle mulige forslag!

ALLE FORSLAG FÅR KOMMENTAR TILBAKE!!  


# Forslag? 


-Ozy

Oppsumering - september


Månedens oppturer: 
Molde kamper, gode karakterer, shopping og overnattinger hos hverandre.

Månedens nedturer: Andrea var syk, ganske dårlig vær!

Filmer vi har sett sammen: Charlie st.cloud, Juno, Wind chill, The switch, Hard candy, Blood trial, Amors baller, The return, Knocked up

Månedens mest spilte sanger:
Love you like a love song - Selena gomez & the scene

 
Rain over me - Pitbull ft. Marc Anthony
 

Månedens blogg: http://melbymelina.blogg.no/

Månedens TV-serie: Grey's anatomy

Månedens blinkskudd:

 

Alt i alt om september: Har vært en del oppturer og nedturer, men det er ikke alt vi vil dele på bloggen.. Gått og vært småsyk nesten hele måneden, men er bedre nå. Vi har vært ganske mye sammen, sett mange filmer og til og med hatt fotoshoot + fikset nytt design på bloggen!

# Hvordan har september vært for deg?

 

-Ozy

Sunday inspiration # Accessories


Tema: Accessories

//weheartit


Jeg har lagt ut "Sunday inspiration" noen få ganger, og jeg strever allerede med idéer til hva jeg skal legge ut.. Jeg har brukt temaene; Love and wishes, My teddybear, Music and dance, Love(hurts) og Lips. Alle de kan du finne ved å gå i kategorien Inspiration.  Poenget med at jeg nevnte dette var at om jeg skal fortsette å legge ut inpirasjonsbilder hver søndag må dere hjelpe meg med å finne på tema!


# Tycks?
# Forslag til tema?


-Andrea 

 

Nytt 01.10.11

Fikk ikke tid til å blogge i går jeg.. Som dere sikkert leste i Andrea sitt innlegg så var vi i Ålesund (på Moa) på shopping i går. Og det var der mesteparten av dagen ble tilbringt (kjøpesenteret + buss). Her kommer mitt lille innkjøp:


Samme neglelakk som Andrea kjøpte, vi betalte 29kr for 2stk BikBok


Genser fra Gina Tricot til 149kr, hadde egentlig lyst på hvit, men det hadde de ikke.. Jaja passer jo fint med rød siden det bare er 2 måneder til Desember! 


3pk med ringer fra Gina Tricot til 79kr

Sto opp ganske sent i dag og føler meg som tidenes slappis.. Men nå skal jeg faktisk rydde rommet, klesskapet og litt annet rot jeg finner her i huset. Så vi snakkes senere!

# Tycks?


-Malin

Dagens innkjøp # 011011


Jeg og Malin, pluss Marthe og Marie(søsterene til Malin) busset av sted til Ålesund tidligere i dag. Var på Amfi Moa på shopping, men jeg synes jeg var flink å spare penger! Jeg er en person som ikke liker å kjøpe dyre ting, fordi jeg vet at jeg kommer til å angre på pengebruken, noe som både er positivt og negativt! Skovalget falt på wedges for både meg og Malin, ikke et smart valg.. Etter noen timer med gåing på kjøpesenterene føltes det ut som at bena skulle falle av. Ikke så rart da... De som har vært på Moa vet at det er ganske stort og mye å se på. For min del er det alt for stort, for mange bygg osv...  Liker meg faktisk bedre i lille Molde når det kommer til noen av butikkene og størrelsen på kjøpesenteret! For å være på Moa må man være i skikkelig shoppinghumør, og det var jeg faktisk ikke i dag.


Har lett etter litt mer høstlige sko med en ikke alt for høy kilehæl, og på Skopunkten fant jeg de! Billige også, kun 299,- !
Bare måtte kjøpe denne søte slangeringen fra Gina Tricot! Betalte 99,- for denne. Denne herlige rosafargede neglelakken har jeg sett på Bik Bok i Molde også, men har aldri orket å kjøpe den. Nå er den altså min! Jeg og Malin kjøpte en hver, to for 29,-


# Synes om innkjøpet?


-AndreaArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits