Bildedryss # Surpriseparty


I går kveld arrangerte Andrea, Emilie og jeg surpriseparty for Kristina. Jeg trodde hun skjønte det, siden jeg er så dårlig til å holde på hemmeligheter.. Men hun ble kjempe overrasket! Hihi. Ble på en måte som en jentekveld, med 7 jenter til sammen. Vi koste oss med god mat og film.


Andrea og jeg var sykt flinke og bakte disse søte bollene.


Søtinger! ♥


Søteste! ♥ Hun hadde vært med øyelegen og fått noen dråper, derfor ble øynene helt røde av blitsen..


Kristina som holder for munnen, har dessverre ikke bedre bilde av da folka ropte "suurpriiise!"


Søteste bursdagsbarnet ♥


Mongokidza ♥

Tok litt av med hjerter under bildene jeg.. Hehe! 

# Har du laget surpriseparty til noen før?

-Malin

Antrekk 29.11.11


Lillesøster som måtte være med fordi jeg får låne hennes genser + at hun tok bildene av meg... Veldig koselig at hun snart er like høy som meg (NOT) !Genseren er fra Kappahl, også var det visst veeeldig viktig å få med at den tilhører min kjære lillesøster..!
Buksa er bare helt svart fra Cubus.

# Tycks?


-Malin

When the winter is coming, we have to warm eachother//privat


# Synes?


-Andrea

Chill uke


I morgen skal vi ha vår førtse tentamen før jul. Denne uka har vi hele tre tentamener, så det er en ganske chill uke på skolen. Men det er viktig å huske at vi må gjøre det bra, siden vi går i 10.kl nå... 


Taperbarn ♥

# Har dere startet med tentamen i år?
# Ønsk oss lykke til på tentamenene da?

-Malin

photos # Light up with love

 

Jeg hadde egentlig tenkt å lage et større innlegg til bursdagsbarnet i dag, men siden Malin har blogget om det, blir det litt dumt med to innlegg.. Uansett så vil jeg gratulere verdens nydeligste jente med 15 årsdagen! Endelig kom dagen du har ventet på.. 
Håper du koser deg kjempemye på dagen din, for du skal kose deg! I dag skal du ikke ha det kjipt, eller kjedelig.. Jeg er utrolig glad i dag, og veldig glad for at jeg ble kjent med deg. Jeg husker så godt i de første årene på skolen da jeg var hos deg med alle kosebamsene mine for å overnatte hos deg. Det var tider, haha! Vi har opplevd en god del sammen, og jeg kommer alltid til å være glad i deg, fordi du er en av mine aller beste venner. Du er en av de som står meg nærmest, en av de jeg har mest til felles med, og en av de jeg elsker å være sammen med. Håper du vet det! Love u ♥ Btw, håper du likte cupcakene vi lagde til ære for deg på skolen i dag! 


//privat


Tok de den dagen "Berit" var her, alltid koselig med mange lys!


# Hva synes du om bildene?
# Gratulere Kristina med dagen?

-Andrea 

Monday inspiration # Winter


Ble visst mandagsinspo i steden for søndag denne gangen også! Jeg hadde det lagret i utkast, men gjett hvem som glemte det? 


Tema: Winter 
//weheartit


# Tycks?


-Andrea

Kristina 15 år!


Verdens aller beste jente fyller 15 år i dag! 


Sykt kul sang, i know! Kaptein Sabeltann ♥

Jeg er så utrolig glad for at jeg ble kjent med deg, du er verdens beste beste beste venn! Jeg kommer alltid til å være glad i deg, samme hva som skjer. Håper vi aldri mister kontakten!! Ønsker deg en kjempefin dag, og hvem vet, kanskje dukker det opp noen overraskelser? Jeg skal ikke si noe mer om det siden jeg nesten har røpt det fra før av.. Kjempe glad i deg jenta mi ♥


Fra 8.klasse..

# Kjenner du noen som har bursdag i dag?
# Gratuler Kristina med dagen da?

-Malin 

N.E.R.D


Blitt dårlig blogging fra meg.. Igjen! Skal virkelig prøve å skjerpe meg. Men livet mitt er ikke så veldig spennende for tiden, består mest av skole og håndball (og facebook..!) 

Onsdag brukte jeg to timer på å stå i kø på bikbok for å betale en jævla kjole! Og torsdag nerdet jeg naturfag..

Må nesten skryte litt av at jeg endte opp med 5+ på prøvemuntlig i naturfag!! (Egentlig suger jeg i naturfag, så jeg ble veldig positivt overrasket av karakteren) 


Litt usaklig bilde, men har ikke noe annet.. 

# Er du god i naturfag?

-Malin

Lykkerus


Endelig ferdig med prøvemuntlig eksamen(ikke ekte eksamen, bare en prøve på den liksom)! Kom som sagt opp i norsk, og jeg grudde meg noe helt sykt. Jeg følte egentlig det gikk ganske bra, men hadde noen hull her og der. Derfor var jeg selvfølgelig utrolig spent på karakteren, og gjett hva!! 6-!!! Lykkerus! Feirer nå meg selv med donut og så blir det en liten bytur for å kjøpe gave til Kristina(hehe Kristina!) etterpå! 


Så fornøyd!


Nomnom

Håper dere tåler at jeg er stolt over meg selv, skryter litt og sånt vet dere! Jeg kan ikke for det, er veldig fornøyd!

# Har du hatt prøvemuntlig eller vanlig muntlig eksamen?


-Andrea

Vurdering av kommentar nr. 5000


Trodde ikke jeg skulle rekke å få slengt inn et innlegg til i dag, men sannheten er den at jeg føler jeg kan det meste nå! Skal vel øve i gjennom alt en gang til, og for dere som ikke har fått det med dere så snakker jeg om prøvemuntlig eksamen, hvor jeg skal snakke om Amalie Skram, naturalismen og "Karens jul". 

Nå la jeg merke til at vi har fått over 5000 kommentarer, så det er vel på tide med vurdering da!

Søte http://liiseeal.blogg.no/ er den herlige jenta som kommenterte kommentar nr. 5000 på bloggen vår. Tusen takk! 


Fikk ikke lagret headeren..

Header og design: Du har et utrolig nydelig design, fine farger, oversiktlig og høststemning. Headeren din er også nydelig, med bilder du selv har tatt på siden viser det hva vi får på denne bloggen. Nemlig bilder, det er jo så og si en fotoblogg. Hva jeg mener med 'så og si' er at det går for det meste i foto, men du legger jo ut hvardagslige innlegg også. Jeg finner egentlig ikke noe å trekke for i designet!

Innlegg: Du skriver bra, du legger bilder i hvert innlegg og det er topp. Bildene du tar er i tillegg pene og ikke minst inspirerende! Du skriver spørsmål i slutten av innleggene, noe som gjør det lettere for leseren å kommentere. Du har store og tydelige bilder, og du oppdaterer ofte. Jeg finner egentlig ingen store trekk her heller, annet enn at du burde legge inn litt videoer av og til! 

Alt i alt: Har vært innom bloggen din noen ganger, men har nok aldri satt meg ned og sett på selve innleggene, før nå. Og her ser jeg mye bra! Stå på med bloggingen, du er virkelig flink! :-)

Karakter: 5/6

 

# Har du lest bloggen til Lise?


-Ozy


 

Have a great day!


God morgen, alle søte! 


Wow, det er ikke ofte dere ser meg med hårtopp! God morgen trøttetrynet. 

Nå stikker jeg på skolen om noen få strakser, hvor planene er å skrive mer og øve til prøvemuntlig eksamen. Senere skal jeg på dans, og det kommer nok ingen innlegg i kveld. Dette er pga at vi vil oppnå et så bra som mulig resultat, så både jeg og Malin kommer til å sitte med nesa i boka.

Jeg har heller ikke hatt "Day **" på  to dager, derfor kommer de tre jeg har missa senere en dag. Enkelt og greit. 


# Hva skal du i dag?

-Andrea 
Farging av hår - FØR OG ETTER


I går etter skolen tok jeg, mamma og mormor turen til tantes frisørsalong, Hårsmia. Nå har jeg endelig fått forandring på håret, og det ble ganske stor forandring også! Fra blondt til brunt. Jeg er veldig fornøyd, og jeg har bare hørt positivt om det hittil, så da håper jeg folk sier det de mener! 

FØR: Det kan dere se på headeren.. Heheh.. 


ETTER: 
Ignorer det sminkeløse trynet etter dansetrening. Her er i hvert fall resultatet!

Nå må jeg stikke og begynne med øvingen til prøvemuntlig-eksamen, som jeg skal ha på fredag. Temaet mitt ble Amalie Skram, altså norsk, naturlaismen..

# Hva synes du? Kledde jeg blondt eller brunt best?


-Andrea 

Musikktips?


Neste uke skal jeg og to andre i klassen feire bursdagen våres sammen. Jeg har ikke bursdag før 14.Januar, men vi feirer nå fordi Emilie hadde i Oktober.. Vi holder på å lage spilleliste på spotify, men har allerede lagt til de fleste sangene vi kommer på. Trenger flere sanger, så det hadde vært fint om dere kom med noen tips! 
# Har du noen musikktips?

-Malin


Conor Maynard


Herregud, dere må høre disse sangene! Fant han gjennom ei venninne, å jeg elsker stemmen hans!Og hvis dere ble like hektet på han som jeg ble, kan dere søke på Conor Maynard på youtube.

# Hadde du hørt han før?
# Hva synes du om han?

-Malin 

Øyeblikket vi har ventet på
Nå er jeg helt i hundre! Snart drar jeg til Aker stadion for å se guttene mine få gullpokalen og gullmedaljene sine. Dette øyeblikket har vi ventet på i 100 år (bokstavelig talt)! Resten av dagen går nok med til feiring, satser på å få møte spillerne etter kamp. Gratulerer så mye med gullet MFK! ♥MItt gullskjerf og mamma sin gullue, lovely! 

# Gratuler Molde med gull daa?

-Malin 

photos # The leaves is freezing


//privat

 
Nå går turen for å vaske, å tjene penger er ikke feil for min pengbok! Senere blir det gullkamp, noe Malin kommer til å oppdatere dere på senere i dag.


# Tycks?


-Andrea

Bildedryss # Gullfest
Var på gull"festen" i dag.. Først et lite arrangement i byen, deretter dro jeg og søteste Kristina til Akerhallen. Der var det først en liten konsert-akitg greie, og så kom spillerne på scena og sang "Her kommer Molde" sammen med publikum. Deretter ga de ut fotballkort, autografer og tok bilde med supportere. GULLGUTTAN VÅRE ♥Daniel Berg Hestad!
Ser de ikke glade ut? Ha-ha

Heisann! Hehehe


Sean Cunningham! 
Joshua Gatt ♥


Søtingene! 

Nå sitter jeg og koser meg med "Topp 30" på 1fm(radiokanal i Molde) og gullbrus!(Ananasbrus, Moldes ''nasjonalbrus'')

# Hva har du gjort i dag?


-Andrea

Love
Holder på å rydde, så jeg har egentlig ikke tid til å blogge akkurat nå.. Men måtte bare dele dette søte bildet med dere. Fant det på google, tehe!

# Hva synes du om bildet og sitatet?

-Malin

photos # frost


Sjokk meg å ha blogglyst når jeg egentlig ikke har tid.. Samfunnsfagboka ligger ved siden av meg, til og med åpen, men jeg greier ikke å konsentrere meg! Jeg får vel heller vise dere noen av bildene jeg tok i sted, og lagre noen innlegg i utkast, om jeg får tid da.. 


//privat


Jeg GLEDER meg til jul! Sammentreff at det kom en reklame om julegaver på tven. HE-HE. Det er ikke kommet snø ute enda, men frosten er vel nok for øyeblikket.


# Likte du bildene?


-Andrea

FieSøteste skapningen jeg vet om!

Jeg, lillesøss og vofsen var ute på en liten tur i dag. Blir litt irritert av å gå tur med Fie siden hun stopper hvert 10. sekund for å tisse! Og ikke nok med det, men hun går rundt å lukter i 5 min før hun finner et sted å gjøre fra seg.. Men jeg greier ikke å bli sint på henne, fordi hun er så søøøt! ♥ Heldigvis hadde jeg med meg kamera, så imens hun gikk rundt og luktet på alt mulig, hadde jeg en liten potoshoot med henne. 


Her har vi akkurat kommet ut av huset, hun går på plena og begynner å lukte i buskene.. Etter en stund gikk hun på do, og så kunne vi begynne å gå.. Noen meter i allefall.. 
Elsker dette bildet!

# Hvilket bilde likte du best?

-Malin 

Sunday inspiration # Water


Tema: Water

//weheartit


# Tycks?


-Andrea

Twilight-maraton


Er det kun meg som elsker Twilight-serien? Får ikke nok, altså! Serien er herlig.. Den første filmen jeg så var New Moon, deretter Eclipse. Til slutt så jeg den første filmen. Fin rekkefølge, yes I know. Vi har begynt med særoppgave på skolen, og der har jeg valgt å ha om den første boka i Twilight. Er ferdig med den, og har begynt på den andre.. Rett og slett fordi jeg ble avhengig av å lese boka. Jeg er ikke verdens raskeste leser, føler jeg aldri egentlig har tid til å sette meg ned med ei bok. I går så jeg og Kristina den første filmen, og i dag fortsetter maratonet vårt med de to neste. Dette gjør vi for å lade opp til Breaking Dawn som kommer på kino på fredag! Gleder meg noe helt sykt! Har sett trailere, intervjuer og mange andre klipp fra filmen og skuespillerene, og jeg blir helt i hundre av å tenke på at det kun er seks dager igjen til filmen kommer! # Liker du Twilight?


-Andrea

She never got over this love, which left her with a heart of stone//privat


# Synes om bildet?


-Andrea

To bilder sier mer enn totusen ord


//2009 


I love you guys ♥


//2010


# Liker du å se tilbake på gamle bilder?


-Andrea

Hospitering på Medier og kommunikasjon


I 10.klasse kommer det noe som kalles hospitering. Jeg tror de fleste skoler driver dette systemet, i likhet med vår. I dag var jeg på Molde vgs - Medier og kommunikasjon, utrolig gøy! Jeg hadde en plan om å søke der, og denne dagen forsikret meg bare om valget. Vi ble delt inn i grupper, deretter var vi inne og prøvde oss på forskjellige saker og ting. 
 En av de var foto. Vi var modellene, kleint! Vi var også i studio, hvor vi filmet bildene som blir vist på TV (Slapp av, dette er ingen sending på ekte!) og så fikk vi prøve oss inne i det lille rommet som bestemmer kamera osv. Haha, vanskelig å forklare! Senere fikk vi se på stumfilmer 1.klasse-elevene hadde laget. Til slutt var vi inne og så på når en klasse lærte om animasjon.. 
Dette rakk vi før lunsj. Etter lunsjen var vi samlet alle hospitantene og elevene fra vgs1. Hørte bare på snakking og litt planlegging, før vi gikk for å få dagens siste informasjon om videre valg etc. Alt i alt; en veldig morsom og lærerik dag!

 Nå bærer det  videre på dans, utrolig bra timing. Beina mine er stive som pinner etter cooper-testen i går. KJEKT!
Vil også si gratulerer med dagen til broren min, Jonas 17 år!

# Har du vært/skal du på hospitering?


-Andrea

 

Spørsmål om hverandre! Alle får en kommentar tilbake, LES


Vi tenkte å herme etter en eller annen person vi! Altså, den personen som begynte med å gjøre vri på en spørsmålsrunde. Vi tenkte at dere stiller spørsmål, og vi svarer om hverandre! Den andre personen har ikke lov til å si noe, så dette kan bli gøy.

I kommentaren kan du skrive "Spørsmål om Andrea:" og "Spørsmål om Malin:" etc, slik at vi vet hvem spørsmålet er om/til. 
Alle som skriver minst et spørsmål om hver av oss får en kommentar tilbake, da tjener vi begge på det!  


MALIN <----> ANDREA 
Vet vi har brukt bildet før, men la gå! Sykt at det allerede er at halvt år siden allerede..

 

EDIT: Merket at ikke alle forsto. Her er et eksempel:   "Spørsmål til Andrea: Hva er det mest positive hos Malin?" 
 


# Hva vil du vite om Andrea, og hva vil du vite om Malin?


-Ozy

Monday inspiration # City fashion


Sjokk meg at jeg ikke rakk "Sunday inspiration" i går heller, men jeg var nok en gang opptatt. Først og fremst så jeg jo på cupkampen, ogtro det eller ei; jeg heiet faktisk på Brann.... Deretter var jeg på besøk hos tante m/fam. Koslig! 

Tema: City fashion 
//weheartit


# Tycks?


-Andrea

10 ting jeg hater


1. Folk som klager og irriterer seg over ABSOLUTT alt. Jeg skjønner virkelig ikke poenget i å måtte klage på alt andre gjør. Fokuser heller på dine egne feil, ikke alle andres. Oj, når jeg tenker over det er det jo det jeg holder på med selv nå! Haha, kuling.

2. Justin Bieber haters. Ja, sjokk. Justin igjen! Men seriøst, at folk skal hate en person de ikke en gang kjenner, eller like ille; som ikke har gjort en liten dritt mot deg, hva er poenget? Tror du han noen gang kommer til å få med seg akkurat DEG og ditt hat? Tror du han kommer til å bryte ned pga hatet han får? Nei, han er sterk. Han opplever dette hatet hver eneste dag. Han har følelser, tenk dere om før dere sier noe. Dette gjelder ikke kun Bieber heller, men alle andre personer. Hat er unødvenidg. 

3. Edderkopper og andre krypdyr. Hva er poenget med disse små skapningen? Har vi virkelig bruk for dem, eller er de her bare for å skremme oss som ikke liker dem? 

4. Rasisme. Dette er viktig. VELDIG viktig! Rasisme er noe jeg virkelig ikke tåler, det er så unødendig og forferdelig. Uansett hvilken type rasisme vi snakker om. Annen hudfarge, annen religion, annet livssyn, homofil, heterofil, bifil, folk med egen stil OSV.. Når folk tenker rasisme er vel de to førstenevnte det folk tenker mest på, men det finnes jo rasisme på andre måter. Det er i hvertfall slik jeg ser det! Unødvendig og forferdelig, som sagt. Uten rasisme hadde det var MYE mindre krig i verden. 

5. Folk uten egne meninger. Hvorfor sier du akkurat det samme som noen andre sier? Tørr du virkelig ikke å snakke for deg selv? Eller verre, når du er med en person sier du en mening, men når du kommer til en annen person mener du noe helt annet. Det er for dårlig, du. 


Bare fordi det er gammelt, dødskult(ironi ja) og jeg hadde ingen andre bilder!

6. Personer som ditcher eller lyver. Ikke la den såkalte utfrysningen din gå for langt. Å ville ha flere venner er selvfølgelig helt greit, bare pass på å ikke såre noen andre.  Ikke ditch, og for all del, ikke lyv meg rett opp i trynet. Det er LAVMÅL. Litt morsomt også egentlig, når jeg selv vet sannheten og du står å lyver. Haha, ser jeg helt idiot ut?

7. Rykter. Hva søren er det morsomme med å spre noe USANT om en person? Jeg skjønner ikke helt greia, er det liksom kult, gøy, snilt? Synes du det? Hadde du likt at noen hadde spredt dette ryktet om deg, og du hadde visst ved deg selv at det var usant.. Men hva hjelper det, når ingen andre tror deg? Tenk deg om før du sprer rykter, du vet ikke hvor mye de kan såre.

8. De som tror de er bedre enn alle andre. Ja, jeg skjønner jo at du kanskje er litt stolt over å være toppscorer på fotballaget, men det betyr ikke at du er best i alt mulig annet også. Og selv om du er god i mer, trenger du ikke av den grunn å oppdatere oss andre om det hele tiden. 

9. Folk uten skikkelige argumenter. Når jeg først kommer i en diskusjon med noen, så hadde det faktisk vært litt hyggelig om vedkommende greide å komme med et skikkelig argument, og ikke bare noe tilfeldig.. Det er rett og slett irriterende når de som ikke har et argument prøver å komme med noe likevel. Kan man ikke bare si "ok, du har rett" eller noe?

10. Når pcen min klikker. Spesielt midt i et blogginnlegg. Det er så sykt irriterende når pcen skrur seg av når jeg har skrevet langt, som vil si at jeg mister 3/4 av alt jeg har skrevet. Det skjedde når jeg skrev dette innlegget først! Jeg var så godt som ferdig, derfor ble dette innlegget litt dårligere. Ja, jeg vet jeg burde ha lagret i utkast, men jeg tenker jo ikke over det hele tiden da...

 

# Hater du noe av det samme, eller noe annet?


-Andrea

Call me a slut. Call me a whore. Call me whatever, I've heard it before


De fleste jenter opplever å bli kalt hore, billig, fake, løgner, bitchie eller blond, selv om vi er det eller ikke. Dette er det vel også jenter som opplever å kalle andre.. Hvorfor kaller vi jenter andre for disse ordene, uten å tenke over hva de faktisk betyr? Gjør det oss bedre enn de andre? Nei, det gjør oss verre. Hadde det ikke vært fint om vi bare kunne slutte å oppføre oss slik mot hverandre? Er det egentlig mulig å slutte med det, eller ligger det i 'naturen' vår? Jeg regner med at de fleste har forskjellig syn på det, men jeg tror at alle kan greie å begrense seg! Call me a slut, call me a whore, call me whatever, I've heard it before.. Say that I'm fake, say that I lie, say what you want, you won't see me cry. And since I know it's not true, calling me this, what does that make you?

 

# Synes?


-Andrea

 

Dagens innkjøp # 051111


ENDELIG har jeg fått kjøpt meg ny dongribukse. Har hatt lyst på en lignende lenge nå, så derfor kjøpte jeg den i dag fra Bik Bok til 499,-  ..  Og siden jeg er så kul at jeg har litt for korte bein, så må jeg få mormor til å sy den opp! He-he..
# Synes?

 

-Andrea

Youtubetalent # 1


Nå tenkte jeg å starte med noe helt nytt! Nemlig, som overskriften sier, yotubetalenter. Det vil si at jeg finner en yotubebruker som enten covrer sanger, danser, eller har talent i noe annet.  Denne første gangen begynner jeg med en sanger. 

Maria Aargon heter denne skjønne jenta. Hun er egentlig ganske kjent, etter hva jeg har fått intrykk av! Mange visninger, og har til og med framført en duett med Lady Gaga! Hun har vært på Ellen show (Ellen Degeneres), hun er rett og slett kjempeflink!


Youtubebrukeren hennes finner du HER, gå inn å skjekk ut flere videoer!


# Synes?


-Andrea

Give me a smile!
Dagens antrekk består av Singlet og Shorts fra New Yorker og strømpebukse fra Byoung.


Give me a smile ♥Hadde faktisk på meg to ringer også, men presterte i å legge igjen den ene i garderoben i gymsalen på skolen.. (Har jeg flaks så finner jeg den når jeg skal på håndballtrening etterpå!)

# Hva synes du om antrekket?

-Malin

Outfit 03.11.11
Skjorte og Tights fra BikBok
Singlet fra Cubus

# Synes?

-Malin

PHOTOSHOP

På skolen i dag fikk vi lære bittelitt om photoshop, av en annen elev i klassen. Det var ganske gøy, selv om jeg ikke skjønte så veldig mye..

Lagret bildene på minnepenna mi på skolen, og får dessverre ikke lastet de opp større enn dette:


Kom vel som et sjokk at vi valgte å lage noe med MFK? Tahaha!


Bare 15 dager igjen til den kommer på kino!

Må vel bare innrømme at det ikke var jeg som redigerte dette. Eller jeg var litt med på det, men det var for det meste Andrea som fikset bildene. Hun har holdt på litt med photoshop før, mens for meg var det helt nytt..

# Hvilket bilde likte du best?
# Kan du mye i photoshop?

-Malin
 

Halloween

Kanskje litt sent å komme med halloween innlegg i November..? Bedre sent enn aldri da!

Hadde ikke planer om å gå i år, men ble med noen venner alikevel. Siden jeg var på håndballkamp først, begynte vi ikke å gå før i ni tiden. Og da hadde småungene tømt de fleste husene for godis, men vi fikk en del alikevel!


Kristina-Andrea-Emilie-Malin istedet for å være skumle tok vi på oss MFK utstyr og feiret gullet! 


Andrea & meg.

# Gikk du halloween i år?
# Hvis ja, hva kledde du deg ut som?

-Malin

Dagens antrekk # 021111
Her kommer dagens antrekk, til nå. Stikker på dans om noen få timer, og da blir det en helt annen stil! Haha. Har ikke så mye å si denne onsdagen, så ha en fin dag videre!


Wedges - Skotøyhallen Molde
Bukse - Cubus
Topp - Cubus
"Jakke"- Mamma sin. Kjøpt på Zara.


# Synes?

 

-Andrea 

Oppsumering - oktober

 

Månedens oppturer: MOLDE VANT SERIEGULL!!!!!  Malin begynte på håndball.. Ungdomsskoleballet, revyfesten, bursdagen til Sarah og høstferie. 

Månedens nedturer: Regnet en del, Molde har spilt mye uavgjort.

Filmer vi har sett sammen: Music & Lyrics, The devil wears prada, Saras nøkkel, Paranormal Activity 3

Månedens mest spilte sanger: 

Mistletoe - Justin Bieber

We found love - Rihanna


Skyscraper - Demi Lovato


Månedens blogg: 
http://takinkroop.blogg.no/

Månedens TV-serie: Hotel Cæsar

Månedens blinkskudd:

Kristina - Malin - Andrea !   Tatt med mobil, derfor er det ikke så bra kvalitet. 

Alt i alt om oktober: Oktober har egentlig gått sykt fort. Ganske mye morsomt som har skjedd, faktisk! Er vel ikke så mye å si ellers, finfin måned!

# Hvordan har oktober vært for deg?

 

-Ozy

 

 

 

Antrekk 01.11.11

Herregud som tiden flyr! Nå er det allerede November, og bare 17 dager igjen til Twilight-breaking down part 1!!


Shorts fra New Yorker. (Legg merke til gullneglelakken - tatt den på fordi Molde har tatt gull!♥) Btw jeg hadde strømpebukse under shortsen ja..


Hoho, fint tryne! Genser fra Byoung og ring fra BikBok


Wedges
fra Økonomi sko tror jeg.. Haha har glemt hvor de er fra.

# Tycks?


-Malin

 Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits