Something new

Etter vi begynte på VGS i Molde, har jeg brukt alt for mye penger på dill dall i og etter skoletid. Ender nesten alltid opp med å kjøpe noe å spise eller drikke i lunsjen, i tillegg til at det blir småshopping. Ikke bra for lommeboka, men man må jo unne seg selv noe nytt en gang i blant, ikke sant?


Hadde så dårlige gymsko før, at jeg fikk vondt i ryggen av dem.. Har dermed skaffet meg ordentlige håndballsko med bra demping i. Fra Sport 1 til 1699,-


Tidenes beste daffebukse fra Cubus til 199,-


Votter til kulden fremover. 99,- hos Bik Bok


Fant endelig et par vintersko som tåler vann, snø, kulde og alt vintersko skal tåle, i tillegg til at jeg likte utseende. 1499,- hos Eurosko


Elskbare sko fra Bik Bok, kun 599,- !


Fin og god genser fra Bik Bok til 399,-


Canada Goose jakke kjøpt av stesøster for 1000,- (Jada jada, bare hat meg fordi det er ekte pels osv...)

# Noe du likte?

-Malin

Girly things # 2

Vet dette er det andre innlegget på rad om Girly things, men vi har ikke stort mye å blogge om, og inspirasjonen er på bunn. Dessuten er det alltid morsomt med slike innlegg!
 # Hvilken likte du best?

-Ozy

Girly things


# Hvilken likte du best?

-Ozy

Wishlist

Nå nærmer julen seg med stormskritt. Ah, de ordene får meg til å stresse sykt! Jeg har ikke kjøpt ei eneste julegave, og har ikke peiling på hva jeg skal kjøpe heller. Hva jeg ønsker meg har jeg derimot tenkt litt på, og siden Malin allerede har postet ei ønskeliste kan jo jeg også like godt gjøre det! 
 Iphone er det jeg ønsker meg aller mest, enten 4s eller 5. Mitt andre høyeste ønske er 50mm objektiv til Canon(hei mamma, pappa eller mine søte søsken, HER er linken).
Ellers ønsker jeg meg parfymer, på dette bildet ser dere Justin Bieber sin "Girlfriend." Den har de ikke i Norge enda, men det har blitt sagt at den skulle komme i slutten av året.. Ikke vet jeg!
Når vi snakker om Justin Bieber, jeg ønsker meg også den nye boka hans, "Just getting started." 
Som mange vet elsker jeg sko, og disse herlighetene finner dere på nelly.com HER
Sist men ikke minst ønsker jeg meg alle One Tree Hill-sesongene. Jeg har ingen av dem, men elsker serien! 
Om det er vanskelig å kjøpe noe slår gavekort eller penger aldri feil! Det er noe jeg har bruk for, hihi.  

# Noe av dette du ønsker deg? Hva ønsker du deg til jul? 

-Andrea

 

Friendship is one mind in two bodies

It's the times we're so crazy, that people think we're high. It's the times we laugh so hard, we can't help but cry. It's all the inside jokes and "remember whens".. Those are all the reasons that we're best friends!

A friend can tell you things you don't want to tell yourself

Friends are like walls. Sometimes you lean on them, and sometimes it's good just knowing they are there

Everyone hear what you say. Friends listen to what you say. Best friends listen to what you don't say. 

The words that escape a friend's mouth are "I'll be there when you say you need me", but the words that are unheard from a true friend's heart are "I'll be there... wheter you say you need me or not."

Friendship isn't about whom you have known the longest.. It's about who came, and never left your side..

A friend is someone who can see the truth and pain in you even when you are fooling everyone else. 

# Likte du sitatene og bildet?

-Andrea

Rare fakta om Malin

Joda, jeg så innlegget Malin skrev om meg for en stund siden, og som hun hintet til ville hun ha hevn. Nå kommer sannheten om Malin. Helt ærlig er det vanskelig å skrive alt det rare med Malin, det er så mye at jeg ikke greier å komme på det værste en gang! 

♥ Malin har en merkelig "fetisj"(ordet jeg egentlig ikke bruker, men siden Malin selv er så kul at hun bruker det tenkte jeg at det passet fint) for sokker. "Hello kitty sokker, også sokker fra Tyrkia, fordi de har en sånn ekkel kvalitet!" Ja, tro det eller ei, hun sa dette for noen dager siden. 

♥ Denne er ganske trist egentlig, for Malin glemmer alltid hvem som er med henne når hun gjør ting. For eksempel begynner hun å forklare en hendelse som akkurat har skjedd, og jeg må avbryte hver gang med "ja, jeg var der." Er dere klar over hvor nedverdigende det er? Hun driter i hvem hun er sammen med, så lenge hun slipper å være alene! Tulla

♥ Hun har alltid elsket babyer; her snakker vi alt som har med babyer å gjøre. Babyklær, babyleker, babybabybaby. Helt til hun fikk seg type og ikke turte å være like hekta som før da selvfølgelig. 

♥ Her siterer jeg Malin, siden vi er tvillinger sier det seg selv at mange av punktene går igjen hos henne: "Hun kan gå fra å være blid som en sol til megasur på 5 sekunder, men lager jeg en grimase til henne er smilet raskt på plass igjen."Her ser dere skjønnheten! Dette er et av de penere bildene av henne. 

♥ Om vi er flere samlet klarer hun ikke femten sekunder stillhet. Om det blir stille for lenge(som er som sagt rundt 15 sekunder) så kommer hun alltids på noe å si. Utrolig at folk ikke kommenterer det etter hvor åpenbart det faktisk er at hun kun prøver å få i gang en samtale!

♥ Det blir ikke mange normale bilder når Malin er modell og jeg fotograf. Her snakker vi bilder som det over, og andre bilder som dere ikke kommer til å få se. 

♥ Malin ser egentlig ok+ smart ut, men i virkeligheten er hun dum som ett brød. Og nei, Malin, jeg snakker ikke om skolesammenheng. 

♥ Om hun blir sint, som egentlig ikke skjer veldig ofte utenom under fotballkamper, plopper det ut de rareste kallenavn og kommentarer jeg noen gang har hørt. For noen uker siden kalte hun den ene dommeren for et "kuka krek." Ja, det sier det meste... Men det er bare søtt det altså, vi dør av latter to sekunder senere!

 

# Tipper dere kjenner Malin på en ny måte nå? 

-Andrea

Wishlist

Jula nærmer seg med stormskritt (hvertfall for meg som har gledet meg siden forrige jul..). Jeg har allerede satt opp årets ønskeliste, og den ser sånn ut:

 

Parfymer. Treningstights. Hvit Iphone 4s. Nelly faboulus shoe. Umbrobukse. Asics joggesko. Sokker. Undertøy. Smykker. Ringer. Penger. Lulu toalettmappe.Kremer. Gavekort. Sengesett. Pynteputer. 

# Hva ønsker du deg til jul?

-Malin

Max Schneider

Ah, enda ett nytt talent.. Nydelig stemme, vakre, mørke øyne good-looking! Herlig, herlig, herlig. Kjekkasen bor i Los Angeles og heter Max Schneider. Sjekk ut flere sanger HER


Elsker denne sååå mye.. Alt var perfekt! 

 

  


Jeg ELSKER denne! 

# Liker?

-Andrea

Oppsummering - Oktober

Høstferie.  Journalistikk på skolen. Pressekonferanse med Norsk Narkotikapolitiforening. Shoppingtur på Moa i Ålesund. Paranormal Activity 4 på kino. Bolle- og browniesbaking. "1måneders feiring" på Peppes pizza for Malin og Malvin. Cafèbesøk. Fest. Molde banket trollungene fra Trondheim 2-0! Skyfall på kino. Bursdagsfeiring av Anita og Emilie på Peppes pizzaAndrea har danset både på Molde-Rosenborg kampen, for Narkotikapolitet og hatt Halloweenshow. Filmkvelder. # Hvordan var Oktober for deg?

-Ozy

"Clothes make the man"

"Looking good isn't self-importance; it's self-respect"

Lyst å freshe opp typen eller kompisen? Liker du mote for gutter/menn? Eller kanskje er du gutt selv? Vel, lookbook.nu har mange godbiter, både for jenter og gutter. Tideligere i dag kom jeg over Paul Jeremy G.  En 16 år gammel student fra Polen som virkelig kan å kle seg. Mote er ett eget språk. Klær, sko og tilbehør sier mer enn folk aner om en person. I tillegg er gutter med fin stil så mye mer attraktiv enn gutter med dårlig stil, just saying! 

Legg merke til at en lue/beanie gjør antrekket komplett! Man trenger ikke gjøre det store for å kle seg bra.. Det er egentlig ganske lite som skal til! Dropp de baggy buksene og de store t-skjortene og kom deg i noe som dette:

 
En av mine favoritter. Knasje farger gjør antrekket mer spennende! 


Om du ikke liker de sterke fargene på forrige bilde, hva med noe enkelt og elegant?
En av mine andre favoritter. Det er så enkelt, men likevel gjennomtenkt. Elsker sammensetningen av fargene, og dere, CARDIGAN!


Skjerf tilhører ikke kun jenter, tørr å skill dere ut!

# Noe du likte her? Andre enn meg som elsker gutter med stil?

-Andrea

Herlige søndag

Alltid herlig å våkne til fint vær. Da blir humøret mitt som oftest bra, og jeg får  mye ut av dagen.


I dag var det virkelig på tide å få ryddet og vasket rommet. Så mens resten av familien har dratt på hytta til tante, er jeg alene hjemme og rydder. Tok meg en velfortjent pause hvor jeg koser meg med litt pommes frites.


Greier aldri å rydde uten musikk. Akkurat nå hører jeg på den fine sangen Skyfall som er fra den siste James Bond filmen. Var og så filmen på førpremiere, etter det har jeg hørt mye på sangen.


Når jeg blir ferdig og rydde skal jeg ta meg en tur ut i finværet, så blir det vel litt leksejobbing..

# Hva gjør du i dag?

-Malin

 Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits