photos # Decorations


Ok, jeg visste ikke hva jeg skulle kalle dette innlegget... HAHA. På disse bildene var det første gang jeg testet ut den nye linsa mi. 
//privat


# Hvilket likte du best?


-Andrea

Ha en fortsatt god jul til tross for været!


På grunn av Dagmars heftige humør i går kveld ble det ingen blogging på kveldstid. Strømmen gikk i noen timer, og senere risikerte jeg livet ved å løpe ned til Kristina for å se film.

I dag har vi vært ute å sett på skadene Dagmar tok med seg... Liker ikke at det er slikt ekstremvær. Spesielt ikke nå i juletiden! Til tross for været håper jeg det gikk bra med alle, og ønsker alle fortsatt en rikitg god jul! 


//privat

Nå skal jeg sette meg ned å redigere noen bilder, så får dere et bildeinnlegg senere i dag. 

# Hvordan var været hos deg i går kveld?


-Andrea

 

Herlig aften


Hadde en super julaften i går, veldig koselig. Jeg velger å ikke dele alt jeg fikk i julegave med bloggen, fordi jeg føler meg utakknemmelig hvis jeg viser at jeg er mer glad for noen ting enn andre jeg ikke legger ut. Det er ikke tilfelle, for jeg ble glad for absolutt alt! Men uansett så vil jeg gjerne meddele at jeg fikk det jeg ønsket meg mest. Tusen takk! 


//privat  Ser dere piken i kulen?

 

# Fikk du deg noe fint til jul i går?


-AndreaChristmas eve


Har tent lys, satt på "Under The Mistletoe" på bra volum og bare slapper av. Akkurat sett at Justin Bieber opptrådte på Michael Bublé sitt show. Herlig gutt, Justin altså, hehe. Jeg har hatt en finfin dag, mange nydelige gaver og god julemat. Ser frem til de neste dagene hvor det også blir en del julemat, kommer til å gå opp minst 10 kilo....
Slik har jeg gått kledd i dag. 

Ha en fortsatt god jul, alle kjære søte! 


# Hvordan var din julaften?

 

-Andrea

GOD JUL !!


Ville bare si god jul til alle sammen. Håper dere får en fantastisk julaften!  Sittter i kjolen og er ferdigordnet nå. Senere blir det tv-kos, godteri, pinnekjøtt og pakker resten av dagen. 
HA EN RIKTIG GOD JUL ALLE SAMMEN :-)


-Andrea

Which do you like better?


1.


2.


3.


4.# Hvilket likte du best?


-Andrea

BLOGGVURDERING


Overraskende få som ville bli vurdert... Uansett, i følge random.org var "Last Christmas" den beste julesangen, og forslaget kom fra http://natalieddybdal.blogg.no/
Header og design: Designet er Veldig enkelt, oversiktlig og ryddig. Kanskje litt i overkant til kjedleig også, men det er ikke noe stort trekk da. Headeren er også ganske så enkel og grei. Litt tomt i midten kanskje? Men man kan vel ikke trekke for det hvis du liker det sånn! Det er tross alt din blogg, og da skal det skinne igjen hvem du er.

Innlegg og skrivemåter: Du blogger variert,et stort pluss der. Du skriver helt passe med tekst, ikke for mye og ikke for lite. Du tar flotte bilder, og har valgt en bra og passende størrelse på bildene. Jeg ser noen smilyer som "-.-", "♥" og "c:" her og der, og det liker jeg helt ærlig ikke. Hvis du vil ta i mot tips så bør du fjerne de. 

Alt i alt: Du blogger bra, og skriver variert. De trekka jeg fant var vel det lille på designet, og smilyene. En liten ting til la jeg merke til. Det er verken trekk eller pluss, jeg ville bare kommentere det. Du hadde mindre størrelse på bildene dine før, så da lurte jeg på om du kanskje ha byttet design? Eller har du bare byttet størrelse? Det ble i hvert fall mye finere med store bilder. 

Karakter: 5+


# Leser du bloggen til Natalie?


-Andrea 

 

photos # winter
//privat
 

Okei, jeg må vel inrømme at man kanskje ikke kobler disse bildene med vinter, som jeg sier i overksriften.. Men siden de er tatt på vinteren, så er det vinterbilder!
Jeg har enda ikke kommet i julestemning om noen lurte, så julevask og pynting i stua og på kjøkkenet hjalp veldig lite. Får bare håpe den kommer snikende i morgen da... Det er jo tross alt bitte lille julaften i dag!

# Synes om bildene?


-Andrea 

Julestemning sa du..?


Jeg har ikke den minste julestemning i år! Synes virkelig at en av dere som har så mye kan gi litt til meg.. Jeg hater å ikke ha julestemning når vi er så nerme jula. Jeg har gjort alt; hørt VELDIG mye julemusikk, tatt julevasken, pyntet til jul, spist appelsin og pepperkake, drukket julebrus, tatt bilder ute i snøen, aket osv. Men i steden for å øke, minker den. I oktober hadde jeg julestemning, men når det først er jul.. Nei, da skal den stikke av. Dårlig gjort altså....

Jeg skulle virkelig ønske jeg følte at det var jul, jeg elsker jo julehøytiden. Jeg synes den er så koselig.. Men nå, nå vil jeg bare sove. Det er ikke tull en gang, jeg er trøtt. Også vil jeg besøke venner, jeg vil se film og slappe av. Eller mest av alt vil jeg ha julestemning!! Hva skal jeg gjøre for å få julestemning? Håper noen har forlsag.. Haha, dette innlegget her hørtes veldig dramatisk ut! Kjekt :-)


# Hva skal til for at du får julestemning?

# Har du julestemning?

 

-Andrea 

She told me to get a brain.. So I did


VINN VURDERING VED Å KLIKKE DEG INN HER. 

 


//privat

Haha, jeg synes det var et morsomt bide, jeg. 


# Synes?


-Andrea

BLI MED I TREKNINGEN AV EN VURDERING


Tar en vurderingsrunde nå, veldig lenge siden sist. Vurderingen kommer mest sannsynlig i kveld en gang. For å vinne denne vurderingen er det eneste du trenger å gjøre å svare på følgende spørsmål;

Hva er den absolutt beste julesangen?

Jeg trekker tilfeldig, så det har ikke noe med å kommentere sangen jeg liker best. Ettersom jeg trekker tilfeldig er det smart å kommentere flere ganger. 


Fake a smile

 

# Hva er den beste julesangen?


-Andrea

FRUSTRERTE FRUERÆæææh, beste starten på juleferien. For det første ble jeg endelig ferdig med julegavene, og for det andre er det sesongpremiere på en av mine favorittserier, Frustrerte fruer, i kveld! Lykke.. Jeg elsker det programmet. 

Følg med på Tv2 klokka 21.40 om du også liker det. Dette er den åttende sesongen(tror jeg?), og det er blitt en stor amerikans tv-suksess. jeg anbefaler på det sterkeste å se det, men du burde vel sett de fleste sesongene da.


Can't wait!

Dette var en liten påminnelse til de som ikke visste det eller eventuelt hadde glemt det. Vet jeg er snill.


# Følger du med på FF?

 

-Andrea

JULEFERIE !!

I dag er jeg sikker på at blogg.no blir spammet med "JULEFERIE" overskrifter. I go with the flow. Da er det endelig juleferie!! Gleder meg til å "sove" ut slik at jeg blir klar for nye skoledager neste år :-) nei. 
Nå skal kose meg! Kjøpe inn siste rest av julegavene, pakke de inn, høre julemusikk på full guffe, danse rundt med nisselue(hei Kristina!) og spise meg fetere på julemat. Akkurat slik skal det være i jula.Jeg har forresten allerede begynt, det var nemmelig siste skoledag i dag, ferdig kvart på elleve. Først så vi trinnet vårt bli knust av lærerene i volleyballkampen mellom 10.klasse og de gamle..... Så ble det bare til å slappe av og snakke etter det. Til slutt avsluttet vi klassevis med en kort julefortelling, godteri og brus!

Siden jeg ikke greide å spise opp dette på skolen, sitter jeg nå og stapper i meg. Senere i dag stikker jeg en tur til byen, og i kveld skal jeg bare sløøøøøve. Håper jeg! 

# Har du juleferie nå?


-Andrea

Youtubetalent # 2


Veldig lenge siden sist jeg la ut "Youtubetalent", så dette blir den andre personen jeg legger ut. Denne skjønne jenta heter Ebony Day. Hun er utorlig flink og har en herlig stemme. Ettersom hun har veldig mange views på YouTube regner jeg med at en har hørt noen av hennes cover.


YouTube-brukeren hennes finner du HER


# Synes?


-Andrea

TI must i julen


1. Adventskalender. Jeg må ha adventskalender. Hos pappa har jeg vanlig sjokoladekalender mens hos mamma har jeg pakkekalender. Det er alltids kos å våkne for så å åpne en ny luke, i tillegg er det mye lettere å telle ned dagene!2. Blåfjell
eller annen barnetv-adventsalender. Om det så er "Skomakergata", "Jul i Svingen" eller "Jul på Månetoppen" må det være med. Jeg ser alltid på barnetv-kalenderen i jula. Som oftest ser jeg på den på kvelden også, men i år ble det for dumt..

3. Julebrus.
Hvem kan vel holde seg foruten julebrus i julen? Når det først er å kjøpe i butikkene går det mye penger på det. NAM. 

4. Julemusikk
. Det er en viktig del av å få julestemning for min del. Både ny og gammel julemusikk finnes på min spotify-liste

5. Julekaker
. Selv om jeg ikke liker å bake kakene selv må det være både kakemenn og krumkaker i mitt hus. 

6. Nisselue
. Haha, tro det eller ei. På skolen er det alltid en dag det er juleverksted og nissegrøt, og da står det alltid at vi kan ta på oss nisselue om vi vil. Det vil jeg selvfølgelig, så den er med. Vel, for å være ærlig er det ikke alltid den er på hele dagen da, den er i veien...7. Julegave innpakking
. Julegaver må jo kjøpes, men det koseligte er å pakke de inn mens julemusikken står på. Love it.8. Mandarin/appelsin
. Bare lukten gir meg en fin julefølelse. Jeg elsker appelsin, og må innrømme at jeg egentlig spiser det året rundt. Men i jula smaker den best! Faktisk har jeg ikke enda spist appelsin denne desembermåneden(!!)

9. Snø.
Hva er vel jul uten snø?! Jeg blir helt i hundre når jeg ser den første snøen falle, og ellers når det snør. Spesielt om snøen holder på å smelte bort, så kommer det litt og redder julefølelsen, magisk. 10. Pinnekjøtt
. Ah, det er det beste jeg vet. Får vann i munnen bare med tanken på det. Lukta og smaken, åhhhh. Seriøst, ingen ting er bedre. 

# 10 must for deg i julen?


-Andrea

 

Strong friendship never ends

Jeg suger i engelsk. 


Malin og Kristina ♥ 

-Andrea

Oppsumering - november

 
Oppsummeringa kom sykt seint denne gangen, men vi har våre grunner. Med tentamner, eksamen, skolearbeid og fritidsaktiviteter har vi ikke rukket det.
 

Månedens oppturer: Molde FK fikk utdelt gull. Twilight Breaking Dawn kom på kino!! Andrea farga håret brunt. Hospitering. Snø.

Månedens nedturer: Mye skolearbeid. Og en del vi ikke blander inn på bloggen.

Filmer vi har sett sammen: Breaking Dawn, The switch

Månedens mest spilte sanger:

Drummer boy - Justin Bieber


Domino - Jessie J

Månedens blogg: http://malenekristopine.blogg.no/

Månedens TV-serie: Grey's Anatomy

Månedens blinkskudd:

Fordi det er det eneste bilde jeg finner av oss to sammen....

Alt i alt om oktober:
November har vært grei.. Noen bra dager, noen dårlige, men sånn skal det vel være? Livet er ingen dans på røde roser. Hihi.. 

# Hvordan har november vært for deg?

-Ozy

Dagens antrekk # 151211


Hadde som sagt julegate i dag. Ble ganske fornøyd med caféen vår, selv om vi ikke vant noen pris. (Eller jeg må vel få si at vi ble faktisk en av de to som fikk hederspris, selv om det ikke var noen premie)
Jeg tok bilder med mobilen min, men om dere spør pent skal dere nok få se de! Hoho. Eller kanskje dere får se de likevel, jeg vet ikke enda.

På det bildet som ble mest utydelig, så var jeg ikke helt klar til å bli tatt bilde av. Det er grunnen til at jeg står med hånda foran magen, haha!  


Jakke - Cubus
Topp - Cubus
Shorts - Cubus
Strømpebukse - ?
Sko - Skotøyhallen

Litt av et cubusantrekk! Haha.  


# Synes? 


-Andrea

Dagens antrekk # 141211


Har holdt på med juleverksted og julegate på skolen i dag. I morgen blir det fortsettelse av julegate, hvor jeg og min gruppe skal lage café. Gjett hva, vi lager faktisk Starbucks! Dere får muligens se resultat i morgen, men lover ingenting. :-)


Dongrijakke - JC
Topp - CubusBukse - OnlySko - Skotøyhallen Molde
Smykke og armbånd - ?
Sko - Skotøyhallen Molde


Nisselua måtte selvsagt på i dag. Vel, må vel innrømme at den ikke satt på hodet hele tiden..
 

# Synes?


-Andrea

What to wear # Winter


Hva skal man kle seg i i disse vinterdagene? Med kulde, mørke og snø er det vel lett at valget faller på uggs og daffeklær. Vel, for min del orker jeg ikke å 'pynte' meg. Det frister bare ikke.

Når inspirasjonen er på bånn er et godt tips å søke opp lookbook.nu. Det er helt utrolig mange inspirerende antrekk der! Både til sommer, høst, vinter og vår. 

 # Synes?
# Greier du å kle deg stilfullt nå i vinter, eller faller du tilbake til kosebuksa?


-Andrea 

 

Update

Har faktisk prøvd å blogge både fredag, lørdag og i dag.. Men den stakkars pcen min er litt fucked for tiden, så jeg har ikke kommet meg på internett. (Tror den har fått virus, og brannmuren klikker..) Noe som betyr at jeg nesten ikke har vært på facebook en gang! (Så lite at vennene mine har lurt på om jeg fortsatt lever..haha!)


I dag har jeg laget årets julekort. Ganske fornøyd!

KØDDA! Bare meg og lillesøss som hadde en liten photoshoot med webcameraet mitt (hadde ikke noe bedre å finne på, siden internetten klikka igjen)

# Har dataen din virus?

-Malin

Viktig tema # Mobbing


Mobbing.. Et viktig tema!  Veldig viktig.. Og veldig seriøst. 

Det er mange av de uskyldige menneskene her i verden som faktisk blir mobbet, men hvorfor? Er det i det hele tatt noen grunn? For de fleste er det ikke det. De viser bare at de er usikre, og det ser mobberne på som et stort hjelpemiddel. Det er de som er usikre det er lettest å gå mot. Det er de som er usikre som blir de opplagte offerene.
Hvorfor er det slik? Hvorfor er det uskyldige, usikre mennesker som får hat? De, av alle, burde fått hjelp. De burde fått støtte og gode venner. Det er haterne, det er faktisk de som var usikre. De som er usikre.. Og de bruker usikkerheten feil. De bruker den mot andre uskyldige. 

Men så er det de som bruker den rett. De som tår frem, og viser at mobbingen ikke brekker dem. De som viser at det finnes håp, det handler om å prøve å ignorere, det handler om å prøve å overse dem. Ikke bry seg. Men er det så lett? Nei. Det må da vel være noe av det vanskeligste her i verden..

De fleste av oss har nok sett videoer fra folk som blir eller har blitt mobbet. Nå i det siste har det gått rundt en video av en gutt kalt Jonah. Han sier han ble mobbet, han strevde.(Se videoen her.)  Men så kom det en ny video av samme gutt, i hvert fall nesten samme gutt.. Dette var en glad gutt.  Så sitter vi resten igjen med det store spørsmålet, ble han mobbet, eller var det bare et påfunn? Jeg leste akkurat, rett før jeg postet dette innlegget, en oppdatering under denne videoen. Han sier det var ekte, men at han fikk det bedre etter han postet videoen. Les teksten under videoen på YouTube!
Uansett om det var det eller ikke, budskapet ligger i den videoen. Og alle svarene han har fått på den, det er ekte mennesker. Mennesker med følelser. Dette er en av mange personer som svarte Jonah. Denne videoen var helt nydelig, verdt å se den!

 
Mange av mobbeofferene vurderer selvmord og selvskading. Fortjener de virkelig det? Hvem er det som fortjener å bli mobbet i det hele tatt? Det er ingen. Absolutt ingen! Jeg er ganske så sikker på at det er helt forferdelig, noe jeg ikke en gang vil unne min værste fiende. Jeg har aldri blitt mobbet, men jeg kan si med nesten 100% sikkerhet at det ikke er noe folk burde oppleve. 

Tenk på mobbeofferene. Tenk hva de tenker. Hva de føler. Hvordan de har det.. De har to ansikt. De har det de viser seg selv, og de har det de viser verden. Hvilket er det ekte? Det er det de viser seg selv. Vet dere hvorfor? Fordi de tør ikke å vise at de er lett å brekke. De tør ikke å si ifra. Dette er selvsagt ikke alle, men jeg håper denne lille teksten min hjelper mobbeoffere til å forstå at de bør si fra, de bør prøve å stå fram. Jeg skjønner godt at det kanksje ikke er så lett.. 

Jeg som ikke har vært borti mobbing på en personlig måte har vel ikke det meste å si. Men jeg vet mange der ute går gjennom dette.. Stå på, vis haterne at dere er sterke! At dere greier å kjempe i mot. Ikke velg den letteste utveien, dere fortjener bedre. Alle og en hver. Og til mobbere, har dere noen gang tenkt over hva dere gjør med folk? Om dere ble mobbet selv, hvorfor mobber dere nå om dere vet hvor ille det er? Prøv å få slutt på dette. Det gjør det ikke bedre for noen. 

 
Jeg er sikker på at halvparten som kommenterer dette innlegget ikke har orket å lest mer enn fem ord fra innlegget.. Jaja, det er deres valg.  

# Hva er din mening om mobbing?


-Andrea

 

Julestemning # Musikken


Jeg tenkte å legge ut noen innlegg med tips til julestemning, og dermed begynner vi med det mest opplagte av alt. Nemlig musikken!

Det er jo en ganske vitkig del av jula, synes jeg hvert fall. Den gir den følelsen av at det er jul, den koslige, varme følelsen. Den som bringer minner, forventninger og ønsker. Jeg elsker julemusikk, og hører gjerne på det tidlig i oktober. 

Mine favoritter for i år var ikke lett å velge ut. Jeg liker veldi mange, og nå som min favorittkjendis har kommet med et eget julealbum ble det ikke lett å ikke velge ut kun hans sanger... Her er de i hvert fall:


Mistletoe; Justin Bieber
 

Christmas eve; Justin Bieber

All I want for christmas is you; Justin Bieber og Mariah Carey

Last christmas; Ashley Tisdale

Someday at christmas; Justin Bieber 2007

So this is christmas; Celine Dion

 

# Hvilke sanger får deg i julehumør?


-Andrea

Bildedryss # "Bursdagsfeiring"


På lørdag dro jeg, Kristina og Malin til byen for å 'feire' Kristina, nok en gang! Vi dro først på Peppes Pizza, herlig. Tok en stund før vi fikk bestilt, men vi trenger vel ikke snakke om service nå. God mat er det, og det er det viktigste!


Jeg glemte å ta bilde før vi hadde spist oss mette..


Desserten ser bedre ut enn den smaker.. 

Deretter dro vi på kino for å se Breaking Dawn for andre gang. Kom ganske tidlig, så vi hadde det jo flott mens vi ventet! Haha..
Satt igjen etter rulleteksten denne gangen, fordi det tydeligvis kom mer etter den. Da kommer nemlig litt av Volturi-klanen, og jeg er sikker på at ikke halvparten en gang har sett det! 

Etter den herlige filmen dro vi hjem til Kristina hvor jeg og Malin overnattet. Vi så litt på tv, danset til The voice musikk(haha, det skulle dere (ikke) likt å sett!).. Ble tatt en GOD del bilder fra dansinga til meg og Kristina, men dessverre litt for mange til at dere får se alle. Jeg vet dere vil se, men vi kan heller starte vår egen danseskole, dere kommer til å elske den! 
LMFAO, vi er deres største fans! Hahah, internt. 


Ok, ikke spør.

Senere farget vi håret til Kristina, nå er hun også blitt brunette. Sykt fint! 
FØR! Tok ikke bilde etter, he-he.


Kan ikke si hun var veldig rolig og bestemt på å farge det.. Litt redd for resultatet tenker jeg, men hvem er vel ikke det når man lar jeg og Malin gjøre dette?!


Men etter hvert gikk det jo fint da. 

Tok kun 196 bilder/video, men dessverre får dere ikke sett alt. He-he. Men altså, tro det eller ei; det var ikke veldig vanskelig å velge ut bilder til bloggen. Ikke så mange av de hundreognittiseks bildene bør vises her..

 

# Hva gjorde dere i helga?


-Andrea

Flinke jenter


Finfin uten sminke jah!

Har stått i kiosk på en håndballturnering fra 08:30-13:30 elns! Blitt skikkelig flink til å koke kaffe nå hvertfall, haha!

Jeg rota kaffe på meg, Malene rota vaffelrøre på seg og stakkars Guro sprengte brusa si.. Flinke jenteeer!

Har også vært å vasket i det lokalet jeg feiret bursdag på fredag, og nå skal jeg ta julevask på rommet og badet + pynte litt til jul. Etter det blir det jul i blåfjell - maraton med lillesøss (Har enda ikke fått med oss en episode i år!)

# Hva har du gjort i dag?

-Malin 

photos # Bursdagsfesten


Tenkte å vise noen av bildene jeg tok i bursdagen i går. 
Alle elsker kamera.


Søteste Mathilde


Bursdagsbarna. 
Malene og Anja
Selvfiggere? Neidå.


Hahaha, nydelige! 
En sånn lek... Guttene skal spise opp bananen jenta har i munnen fortest mulig. 

Tok dessverre ingen bilder da folk faktisk danset. La fra meg kameraet og var med på morroa selv, jeg.


# Har du vært i bursdag i det siste?


-Andrea 

Birthdayparteeey


Da stikker jeg og Kristina i bursdagen til Malin, Siri og Emilie! Snakkes :-)
I'm sexy and I know it


# Hva skal du i kveld?


-Andrea og Kristina

Hvilken kjole skal jeg ha?


Desperat etter hjelp nå ass! Som sagt skal jeg feire bursdagen min i dag, og nå er det full stress fram til den begynner (klokka 8). Rekker ikke skrive så mye mer nå.. Snakkes i morgen elns!Eller
# Hvilken kjole synes du jeg skal bruke i kveld?

-MalinArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits