Nyttårsantrekket 2012

Da har jeg akkurat spist ferdig en deilig middag med pinnekjøtt på menyen. Nå blir det vel bare å slappe av og kose oss frem til dessert og fyrverkeri ved midnatt. Har forresten sett mange forskjellige antrekk for dagen, noen pynta og andre ikke. For meg er det helt normalt å være pyntet på nyttårsaften, det er jo tross alt den dagen og natten man går inn i ett nytt år! Festdag = festklær. 

Topp - julegave fra Emelie, fra Bik bok
Skjørt - fra B.young
Sko - fra Bianco
Smykke - julegave fra Kristina, vet ikke hvor det er kjøpt 

 

# Hva synes du? Hverdags eller festklær på nyttårsaften?

-Andrea

Noe du lurer på?

Vi hadde, som mange kanskje vet, en veldig lang periode hvor vi blogget ekstremt sjeldent. Vi hadde ingen offesiell bloggpause, men vi kan vel egentlig si det var en. I alle fall, på grunn av dette, og at det snart er ett nytt år setter vi i gang en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om absolutt alt dere vil, uansett hva det måtte være. Slipp løs fantasien!

# Noe du lurer på? Skal vi svare på video eller skriftlig?

-Ozy

Dagens innkjøp # 291212

Var en tur i byen i sted for å bytte noen julegaver. Da fikk jeg i tillegg sjekka ut romjulssalget, men jeg var ærlig talt ikke i shopping-humør i dag.. Derfor ble det kun å finne noe annet for samme pris som julegavene, og bare dra hjem igjen.


Denne kostet opprinnelig 299kr, men den var på halv pris fra Bik bok. 
Denne er også på halv pris fra Bik bok, og opprinnelig kostet den 199kr.


Denne nattshortsen fra Bik bok kostet egentlig 149kr, men den var på tilbud til 79kr. 
Denne kostet 199kr, men jeg byttet den med Justin Bieber-boka ettersom jeg fikk to av den til jul.

# Noe du likte?

-Andrea

Dagens antrekk

Var ikke helt i form i går, men heldigvis bra igjen i dag, så jeg kan være med på årets siste familieselskap. Har faktisk bare fått med meg 2 av 5 juleselskap i år, pågrunn av jobb og kræsj med hverandre..


Genser - Bik Bok // Bukse - Cubus


Fått av mamma fra Danmark.


Julegave fra fine kjæresten min♥

# Likte du antrekket?
# Hva skal du i dag?

-Malin 

Etterlengtet jentekveld

I går kveld hadde vi en etterlengtet jentekveld, bare oss to. Det var utrolig koselig! Vi så filmen "my sister's keeper," spiste en hel del for mye godteri og ellers bare slappet vi av, snakket og koste oss. Filmen anbefales på det sterkeste forresten, her finner du kjærlighet i alle former: barn -og foreldreforhold, søskenforhold, kjærlighetsforhold... you name it! Utrolig søt film i alle fall! 

 
Hadde som sagt en del godteri.... Er det jul så er det jul! Vi spiste ikke en gang opp to av skålene, bare for å forsikre alle om det!
(swefilmer.com)

# Hva gjorde du i går kveld? Har du sett filmen?

-Ozy

Storm

Tror det er like før det blåser opp til storm her, eller så kan jeg vel si at det er en liiiten storm allerede. Fikk veldig lyst ut å ta bilder av sjøen, men sprang inn igjen etter noen minutter fordi det var så kaldt ute. Hadde også begynt å bli ganske mørkt så bildene ble ikke så veldig brae..

# Hvordan er været hos deg?

-Malin

Oppsummering Januar - Juni 2012

 Slenger inn litt oppsummering fra året som snart har gått jeg også. Skriver ikke så veldig mye, bare det jeg husker best fra hver enkelt måned.

Januar:


Fikk den verste blåkulen jeg noen gang har hatt, etter å ha blitt slengt inni ribbeveggen under basketball i gymmen. Fylte 16år, fikk muffins på døra av søte Kristina, i tillegg til gaver man som regel får når man fyller 16år (inkludert sengelappen o.l). 

Februar:

Var mye syk. Lagde mange scrapbook-kort, inkludert et til farmor som havnet på sykhus.Tok mitt siste klassebilde sammen med klassen jeg gikk i i hele 10 år! Kosekveld og Twilight-maraton med lillesøss. Før farmor måtte på sykehuset spilte jeg MYE scrabble med henne, det er jeg kjempeglad for den dag i dag. Hunden min er ikke død om noen tror det, hun var bare veldig dopa og søt etter å ha trekt noen tenner hos dyrlegen. Fotoshoot med Andrea. Fotballkamp med Andrea og Malene.T. Bakte både fastelavensboller og morsdagskake. Var også på mitt siste ball med ungdomsskolen.

Mars:


Påske. Slalom med skolen. ♥Begravelse for verdens beste farmor♥ Kosekveld med Kristina sammen med henne og Andrea. Fotoshoot og overnattinger med Malene.P. Earth hour. Ellers var jeg veldig mye på sykhuset og besøkte farmor. Spilte min første kamp for damelaget til Skåla.I.L. Var på kino med en fin jentegjeng og så The Hunger Games.

April:

Var i Bergen for første gang i mitt liv. Utrolig fin by som jeg garantert skal besøke flere ganger! Var der fordi jeg skulle i konfirmasjon, men fikk også noen dager til shopping og kos i byen. Var på Bjorli på hyttetur og sto på slalom sammen med familien. Tillercup i Trondheim med håndballlaget mitt. En uforglemmelig helg! Jeg og lillesøss mannet oss opp til å snøbade, hadde faktisk aldri gjort det før! Byturer og overnattinger med verdens beste Andrea. Koselig familiemiddag hos tanta mi.

Mai:


Var i konfirmasjonen til Malene.P. Feiret 17.Mai sammen med søte jenter. Konfirmasjonen til søskenbarnet mitt, hvor jeg ble hans sekretær. Fikk scooterlappen på første forsøk! Sååå glad! Tok årets første bad, ja jeg er/var tøff!

Juni:


Koselig St.hans feiring. 6er på matte muntlig eksamen!! Ble ferdig med "drømmerommet" - en skolepppgave i design og håndverk. Utkledningsbursdag for Malene.T. Klassetur til Trondheim med godklassen. Teltet i hagen sammen med Andrea. Late stranddager med Emilie. Koselig grillkveld med en del folk fra klassen jeg gikk i da. Kino med fin jentegjeng igjen.

# Har du noen morsomme eller koselige minner fra første halvdel av 2012?

-Malin

Året som gikk # del 1

Tenkte å legge ut en kort oppsummering av 2012. Kommer to deler, og i denne delen deler jeg ting som har skjedd fra starten av januar til slutten av juni. 

366 days. Jeg er, som mange vet, interessert i foto. Derfor tenkte jeg å begynne med 366 days for å kunne se på slutten av året hvordan jeg hadde forbedret fotoferdighetene mine, men... Tror dere jeg greide å holde på i ett helt år? Nei, jeg kom kun til dag 54. 


Særoppgave. Særoppgaven tok så lang tid at det var utrolig herlig å bli ferdig. Hva som var enda bedre var at jeg fikk hele 6- på den!! 

Danseshow
-Studio 11 vintershow

-Noise sommershow-Reiseshow til Spjelkavik

-Konkurranse i Lørenskog 

Skoleball. Siste skoleballet jeg fikk oppleve på ungdomsskolen med godklassen..  

 Alle fotballkampene.. Åh, er det noe dere burde visst om meg etter å ha lest bloggen, er at jeg er gal etter MFK. Fotball er noe av det viktigste, og da snakker jeg ikke om å spille selv, eller se landslagskamper. Nei, det er tippeligaen det går i. Call me maybe. Husker noen da Call me maybe var den største hiten? Det gjør i hvert fall jeg, og da den var på topp laget jeg og Emilie en video til den sangen. Det var i forbindelse med et Justin Bieber-prosjekt, som du kanskje ser.  

"Always on my mind" Nå når vi er inne på videoer kan jeg like godt dele denne. Det var et skoleprosjekt i musikk, haha!!  

Påsketur til Oppdal med familien. Var i grunn ganske koselig! Det var ikke noe skiferie, var på hytta til stemora mi sine foreldre. I løpet av dagene vi var der dro vi på bowling, shopping og bare koste oss. Kan også meddele at One Direction var på iCarly, så jeg måtte sitte oppe langt på natt for å få med meg det. Haha...

Skriftlig og muntlig eksamen. Hvem husker vel ikke sin første eksamen? Jeg kom opp i norsk muntlig og matte skriftlig. Det var forferdelig, som dere kanskje vet er ikke jeg et real-fagsmenneske. Norsken gikk derimot ganske bra!Klassetur til Trondheim. Ah, det var så koselig.. Klassetur med verdens beste 10.klasse! lazer-x, pizzatårnet, Vitenmuseet, Rockheim, mye mye shopping.. Vi koste oss, rett og slett!10.klasse avslutning. Det var sååå trist å skulle skilles fra den herlige gjengen, men helt ærlig har jeg det ganske flott der jeg er nå også! Likevel savner jeg godgjengen til tider.. 

Utkledningsbursdag til Malene. Ikke lenge etter avslutninga møtte jeg mange av mine gamle klassekamerater igjen i utkledningsbursdagen til Malene. St.hansaften. Tilbrakte St.hansaften med omtrent hele nabolaget. Deretter var jeg egentlig bare sammen med mine to beste venner- og naboer!SOMMERFERIE. Sommerferien kom endelig! Etter alle eksamner, tentamner, skoleavslutninger og klassetur.. SOMMER. FRI. Det begynte å bli varme, som betydde sol, grilling, shorts, solbriller, jordbær, latter og glede..  Ellers har jeg bare fortsatt å tatt bilder, fikk opp øynene for One Direction, og ble Directioner ikke lenge etterpå. Appropos så skal jeg på konsert til både dem og Justin neste år! HURRA! Jeg har vært mye med søte venner, spesielt den beste av de beste, nemlig Malin. Neste del kommer vel i starten av 2013, for å få med hele året, juli-desember.# Har du noen spesielle minner fra januar til juni 2012?

-Andrea

Julelook 2012

Flinke lillesøster krøllet håret mitt i går, ble veldig fornøyd med resultatet! Kjolen er fra Byoung.


Meg og lillesøster som tvillinger! Tulla, det er bare meg som småsur, og en større og gladere versjon av meg.

Rev meg opp av senga litt før 11 i går, for å få med meg Tre nøtter til Askepott. Helt ærlig så er jeg ikke stor fan av filmen, synes fortellerstemmen er så irriterende.. Men ser den hvert år fordi det er en juletradisjon for meg. Fikk ikke mye julestemning av det i år... Men den kom frem under gudstjenesten i kirka sammen med familie og bestis.


Må forresten vise dere den fine julestrømpa vi fikk (selvfølgelig pappa som sto bak dette) Haha!

Etter god middag og gaveåpning hos pappa, dro jeg og søstrene mine på kirkegården og tente lys på farmors grav. Noe av det fineste med julaften er at det er lys på nesten alle gravene. Ulempen er at jeg blir trist for dem som ikke har fått lys... Da vi var ferdige på kirkegården dro vi videre til mamma´s kjæreste hvor det ble mere gaver. Ble faktisk ikke ferdig å åpne dem før midnatt! Hadde en fantastisk julaften med masse god mat, herlige gaver og verdens fineste mennesker.


Søte voffsen min fikk sin etterlengtede gave. Er ganske sikker på at hun har vært den som har vært flest ganger og sneket på gavene i år! Minst tre ganger per dag, haha! 


Fant bevis på at hun er en liten snik, haha!

Ønsker dere alle en riktig fin jul, kos dere masse med god mat og familie, venner og kjæreste. Og varme tanker til dere som ikke har det så bra, synes veldig veldig synd på dere!

# Hadde du en fin julaften?

-Malin

Bildedryss fra julaften

Hadde som sagt en fantastisk flott dag i går! Ettersom jeg har skilte foreldre startet dagen hos mamma med pynting, Tre nøtter til Askepott, julegrøt og pakkeåpning. Deretter bar det videre til pappa på julemiddag. Etter det slappet vi bare av litt og så på en film som heter "elf", deretter var det en ny runde pakkeåpning. Ei stund etter gavene var både åpnet og beundret, satte vi oss ned og spilte "master of music." Ganske gøy egentlig. Setter virkelig i gang hjernen med spørsmål om musikk som muligens ligger gjemt bakerst i hjernen. Det var ikke lett, for å si det sånn!


Jeg og Alida, min kjære stesøster, pinte oss selv bare for å ta bilde til bloggen av julaftens look!


Søte Alida!
Gjett hvem som fant mandelen i grøten?!! MEG


Juletre hos mamma.


En som vil være verdens søteste julegave kanskje?


Fine mammaen min!


Juletre hos pappa.


Kjekke pappa.


Middagsbordet klart for servering! Pinnekjøtt sto som vanlig på menyen, AH HIMMELEN!


SPEILBILDE HURRA


Master of music!!

Vil også sende ut varme tanker til hver og en av de som ikke gleder seg til jul, til de som ikke har det like bra som meg.. 

# Hadde du en fin julaften? Hva gjorde du?

-Andrea

Merry Christmas, everyone

Julaften for meg er snart over, men jeg har hatt en super dag! Kommer nok ett innlegg med flere bilder og kanskje dere får se noen gaver også. Kjempefornøyd med alt; gavene, maten, stemningen, TV-seriene. ALT. For en herlig julaften, beste dagen i året!!


Antrekk, hår og sminke for dagen! Tatt ute i kulden, er dere klar over hvor kaldt det var? Forresten syntes jeg det var veldig kult at beina mine er dobbelt så brune som armene mine. 


# Hatt en fin dag så langt? 

GOD JUL!!!

-Andrea 

Put on high heels, and change

Jeg er ei jente som har en forkjærlighet for sko. Hadde det vært hakket billigere hadde jeg hatt en hel del mer enn jeg har. Høye hæler er noe av det vakreste jeg vet om.. Høye hæler er rett og slett en av de viktigste grunnene til at jeg elsker å være jente. "Shoes transform your body language and attitude. They lift you physically og emotionally" er et sitat jeg kjente meg godt igjen i. Det er jo helt sant, er dere ikke enig? Det samme gjelder denne; "There are two things you can never have too many of; good friends and good shoes." 

Om dere ikke allerede har gjettet det, så kjøpte jeg meg nye sko i dag. Har sett på de millioner av ganger, og fra første gang jeg så de visste jeg at de skulle bli mine en vakker dag. Nå er de det. Kan vel kalle det en julegave til meg selv? 
De er så nydelige, basic, vakre, elegante, flotte, perfekte. De var på salg i dag, og da slo jeg til! "Life is short, buy the shoes!"  
Bianco 30% rabatt, så jeg betalte kun 350,- for de!

Vel, jeg skal ikke lyve. De satt ikke som ett skudd, men jeg skulle ha de! Dessverre finnes ikke min strl i alle sko, så det var enten en for liten 37 eller en for stor 38. Jeg gikk for den store, lettere å putte oppi noe for å gjøre de mindre enn å kutte av noen mm av foten, ikke sant? Hehe. 

# Fine? Flere enn meg med skodilla?

-Andrea

En dag med juleforberedelser

Vi fikk ferie i går, etter en koselig kveld med pizza og underholdning av MK-linja, pluss konsert fra musikklinja! Utrolig talentfulle tenåringer!!
Etter en halv dag med julemusikk, kakemann-baking og juletre-pynting kan jeg ikke si julestemningen ikke begynner å smyge seg innpå meg. Klokka tre dro jeg bort og besøke Malin på jobb. Var der i tre timer, ganske sikker på at jeg er den eneste kunden som har vært der så lenge! Spiste, hjalp henne litt med varetelling og bare slappa av der borte. Koselig!  Etter jeg var ferdig å bake var det juletreet som sto for tur. Jeg og min kjære Simba tok oss av det, ikke at han var så veldig hjelpsom..


Gikk i sølv og rødt i år..


Se så hjelpsom!


Kødda, han hjalp ikke til i det hele tatt. Han bare reiv ned julekula og ville ikke gi den fra seg...
Resultatet!

Nå sitter jeg og ser One Directin live på nrk3, storkoser meg! Ha en fortreffelig dommedag videre.. Hihi!

# Har du bakt eller pyntet juletreet? Hva gjør dere for å få julestemning?

-Andrea

 

Christmas inspiration

Åh som jeg gleder meg til jul! Har ikke ord..


//weheartit

(oppdaget for sent at det samme bildet kom to ganger, men jaja...)

# Noen andre som gleder seg til jul?

-Andrea

The new me

På fredag feiret mamma familieselskap, og jeg benyttet sjansen til å få farget håret av mitt søte søskenbarn. Planen min var egentlig å stripe etterveksten på nytt, men fikk lyst på mørkt hår igjen.. Haha! Jeg må være verdenes mest ubesluttsomme person når det gjelder håret mitt.. Regner med det blir lyse striper igjen til sommeren, siden jeg liker å variere litt.

Før:
Dritstygt på slutten, var jo alle fargetoner fra blondt til oransjeaktig... Hahaha! (Tatt på torsdag)
Etter:Ble veldig fornøyd, godt med forandring! (Tatt i dag)

# Hva synes du jeg kledde best?

-Malin

BOKEH AV JULELYS
 

//private bilder

Elsker at det er så mange fine julelys jeg kan leke meg med med kamerainnstillinger! Vært generalprøver for danseshowet i dag.. Lang dag med andre ord. Akkurat nå gjør jeg akkurat det samme som jeg gjorde i går, nemmelig julemusikk og gaveinnpakking. Forresten tok jeg grundig feil i går, kakemenn var det ingen som hadde laget.. Da jeg kom ned sto deigen fortsatt i kjøleskapet, men nå er jeg sikker på at det blir en kakemann eller to neste gang jeg tar meg turen ned på kjøkkenet.. Kjenner lukta helt opp på rommet mitt.. Ah, jul! 

# Likte dere bildene? 

-Andrea

Julekos

Long time no see! Har fristet så lite å tenke på bloggen i det siste.. Har vært mye skole og dansing som har stått i hodet, dessuten er det snart jul dere! Har vært å handlet inn flere julegaver, så nå sitter jeg og koser meg med julemusikk og julegaveinnpakking. Om jeg ikke tar helt feil er det kakemann-baking som pågår i etasjen under, så jeg får vel gå og titte..? I helga blir det danseshow, avslutning med dansegruppa! Vi skal danse som julelys, kanskje det kommer video også etter hvert. Blir nok ikke mange oppdateringer før jul, men skal prøve å få inn noen om det finnes interresse for det. 
Trykk på bildet for å komme til min spotify-liste!
Er jeg ikke flink?

# Har du startet julehandlingen? Kommet i julestemning enda?

-Andrea

Jul i heimen

Da jeg våknet fikk jeg skikkelig lyst å bake pepperkaker. Husker at det var så koselig før. I dag ble jeg lei etter å ha stikket ut fem pepperkakehjerter.. Det samme ble kjæresten, så lillesøster ble oppgitt over å få så mye arbeid for seg selv. Hehe! Brukte en ferdig deig, og resultatet ble faktisk veldig bra.


Var redd for at de skulle bli så tykke, for da hadde de ikke blitt sprø. Hevelsen gikk heldigvis ned da de kom ut av ovnen.


Etter en stund ble også lillesøster lei av å stikke ut figurer, så det endte med at vi bare skjærte deigen opp i firkanter.. Samme smaken uansett.

Da må jeg komme meg opp av sengen, skal nemlig jobbe 11-19 i dag..

# Har du startet på julebaksten?
# Hva skal du i dag? 

-MalinArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits