One year ago

For rundt ett år siden var jeg på min aller siste klassetur med klassen. Den klasseturen som vi så fram til i mange år. Klasseturen i 10.klasse.. 

Mange av dere hadde sikkert reisemål som Berlin, Polen osvosv, mens vi, vi dro til Trondheim. Uansett så var det en utrolig koslig tur, og jeg må innrømme at jeg savner denne gjengen en smule. Jeg har det veldig fint med klassen jeg er i nå også, men det er disse folka jeg møtte så og si hver dag i 10 år. 
Lazer X, utrolig gøy!


Fredrik og Jørgen.


Malin og meg.
På Rockheim.


Rockheim.


Tre gutter i klassen som skinna seg i løpet av oppholdet.
Siri og Gunda.


Hele gjengen!
Kjenner jeg savner håret mitt.. haha


Malin i farta på goquart-kjøring!# Likte du bildene? Gjorde du noe spesielt for omtrent ett år siden?

Ubeskrivelig opplevelse # 16.april 2013


To stk spente jenter reiser til Oslo for å se sitt store idol.... 


Inne på køområdet, litt av et folkehav dere!


//vg (? tror jeg..)

Tipper dere er lei av alt som har med Justin Bieber og konsert å gjøre nå? Har sett flere innlegg fra folk som oppsummerer sin konsertopplevelse. Som jeg skrev i en tweet på twitter kan man beskrive det som; "Hyling, dytting, såre sangstemmer, grining, vanskelig å puste og folk som besvimte, men likevel perfekt = Justin Bieber konsert". Det var en helt syk opplevelse, de som er der nå har vel "the time of their lifes," og dere som skal i morgen må bare glede dere! Vi sto faktisk kun to timer(?) i kø før de begynte å slippe folk inn på arenaen. Det var fin køkultur og det meste gikk ryddig for seg. Inne på arenaen ventet vi først en god stund før oppvarmeren, 14 år gamle finske Robin, entret scenen for så å dra et par finske sanger og to hits; we will rock you og final countdown. Det vi trodde var "final countdown" viste seg jo å være en lang nedtelling! En og en halv time senere tittet Justin endelig frem på scenen. Salen brøt ut i høye skrik og rennende tårer. 


Robin fra mitt ståsted i grønn bukse! Utrolig flink gutt.

Konserten var magisk, syk, fantastisk, herlig... Har absolutt ikke ord!! Jeg som har vært Belieber siden tidlig i 2010 var overvelmet for å få se gutten tre år senere. Klarer ikke å tro at jeg endelig har sett han i virkeligheten, og selv om det ikke var lett å se han selv på scenen så vi jo skjermene godt under omtrent hele konserten. Jeg hylte, sang og gråt som søren. De første tårene rant allerede da Justin viste seg for første gang. Senere kom de tilbake i store mengder under flashback-videoene.
//Bilder lånt fra vg.no


// alle bilder som ikke er lånt fra VG er mine egne.

Det første jeg sa etter at Justin hadde gått av scenen og lyset kom på var "detta her e seriøst den beste opplevelsen i har hatt i livet mitt! Det va heilt sykt!" (fin dialekt, ja I know). Og det står jeg ved. Det var s-i-c-k. Sceneshowet var strålende, Justin var fantastisk, publikum var crazy. Alt var fint, bortsett fra at folk besvimte og at jeg ikke ble OLLG da selvfølgelig. Hehehe. 

Det var først etter konserten det værste kaoset kom. Vel, det sier seg kanskje selv når mange tusen gale tenåringer skal ut på samme inngang og noen står i et vindu og vinker. Jeg har hørt at det ikke en gang var han, men alle dyttet hverandre, folk fikk ikke puste og det var bare styr. I tillegg var det en dobbelt så lang taxitur hjem fra Oslo enn det det var å komme seg til Oslo, så vi kom ikke i sengs før rundt halv to. LANG DAG, med andre ord.

Når man står opp klokka seks etter en slik dag er man ikke akkurat veldig våken. Jeg vet ikke om det er Justin som hadde et så stort inntrykk på meg eller om det var fordi det har skjedd så mye på så kort tid, men følelsene har hopet seg opp i en stor ball. Jeg har lyst til å hoppe i taket av glede og grine over at det er over, over at jeg har sett idolet mitt... Jeg visste ikke at jeg kunne gråte så mye i løpet av så kort tid. Med en gang jeg lukket døra hjem til meg etter skolen brøt det løs. Tårene rant, så jeg la meg på sofaen og så på noen videoer fra gårsdagen. Så sovnet jeg, og ble liggende fra fire til syv. 

# Har du vært/skal du på Justin Bieber konsert? Om du har vært, har du også vært veldig emosjonell i dag?

-Andrea

Flashback # Alanya 2012

Er jeg den eneste som gleder meg til sommer eller? Nei, tenkte meg det! Elsker å sitte å mimre tilbake til gode tider, og tenkte at jeg kanskje kan begynne å legge ut noen slike innlegg i blandt. Denne gangen tar vi mimrebåten tilbake til sommeren i fjor. 

Alanya sammen med bestejenta og familien min. Gode, gode tider.. ♥

# Likte du bildene? Hva er ditt beste minne fra i fjor sommer?

-Andrea

09.03.12 - Dagen som har brent seg fast


Dette innlegget skulle egentlig bli postet i går.


Jeg husker det fortsatt som om det var i går. Kvelden før hadde jeg vurdert å dra på ball med folk i klassen, men fikk en følelse av at jeg kom til å angre i ettertid. Derfor valgte jeg heller å bli med familien på sykehuset og besøke min fine farmor.

Det er et av de beste valgene jeg noen gang har tatt. For neste morgen våknet jeg til mamma´s sorgfulle øyne. Jeg skjønte med en gang hva hun skulle si, og brast sammen i gråt. Vi satt i sengen min og gråt sammen en god stund. Litt etter ringte pappa og trøstet meg. Han sa jeg burde dra på skolen, fordi farmor ønsket at vi skulle leve så normalt som mulig etter borgangen hennes. Det var hardt, men jeg skulle greie det.

Jeg kom meg på skolen, og valgte å holde det for meg selv. Vurderte å fortelle det til mine nærmeste venner, men var så altfor redd for å bryte sammen. Prøvde å smile og være så normal som mulig på utsiden, inni meg var det rene helvete. Jeg hadde så lyst å ligge å gråte hele dagen. Jeg kom jo aldri til å møte farmor igjen!Med en gang jeg kom hjem fra skolen, la jeg meg på sofaen og gråt. Det var så godt å få ut de vonde følelsene. Resten av familien kom hjem og vi gråt sammen. Snakket også litt om de fine minnene vi har med farmor, og blant gråtingen dukket noen usle smil fram. Minnene var så gode, samtidig gjorde det så ufattelig vondt å ha mistet en så kjær person.

Senere var det klart for minnestund. I bilen på vei til stedet rant det tårer i øyekroken min. Hvor mye kan egentlig en person gråte på så kort tid? Jeg kunne ikke skjønne at jeg fortsatt hadde tårer igjen. Å møte familiemedlemmer med tårer i øyekroken var veldig hardt. Som om jeg ikke var knust nok fra før av, er det å se andre triste det verste jeg vet. Da rant det over for meg og jeg hulket som aldri før. Likevel følte jeg meg så trygg fordi familien var samlet rundt meg og klemmet på meg.

Da vi kom inn i rommet hvor minnestunden skulle holdes, satt jeg der helt stille. Satt og tenkte på hvordan farmor var før, hvordan hun hadde vært på sykehuset og hvordan hun kom til å se ut nå. Var litt usikker på om jeg ville se henne i kista, men valgte å gjøre det siden det var min siste sjanse til å se henne. Og der lå den vakreste engelen jeg noen gang har sett. Man kunne tydelig se at hun hadde funnet fred. Og det varmet hjertet mitt. Ja, det var ubegripelig vondt å gi slipp på henne, men hun slapp å ha det vondt lengre. Det ble spilt fine og triste sanger som gjorde at jeg måtte gråte enda litt mere. 

Etter denne dagen stengte jeg følelsene mine litt inne. Ville så gjerne at alt skulle være som før, men det blir det aldri. Gråt ofte på kveldene, noe jeg gjør fortsatt. Men jeg vet at en vakker dag så møtes vi igjen.


Denne sangen ble spilt i begravelsen hennes og er en sang som betyr veldig mye for meg i etterkant.

 Hvil i fred kjære farmor, elsker deg♥

Februar 2013

Andrea:

Danset før konkurranse. Cafédate med jentene mine. Overnattinger med beste Malin. Åpen dag på skolen. Endelig ferdig med musikkvideoen. Vinterferie. Tacokveld. Byttedag og greasekveld. Moa-shopping i Ålesund. Fotoshoot i studio på skolen. Fått smake på finværet. Malin:

Fikk endelig tid til egentrening, altså utenom håndball. Spiste årests første påskeegg i lilla kartong. Etterlengtet vinterferie, hvor jeg endelig fikk bli uthvilt. Hjemme alene 4 døgn med kjæresten, altså mye kjærestekos. Overnattinger av verdens beste Andrea. Koselig Valentinesday. Byttedag og greasekveld med bestisen. Shopping på Moa med mine to herlige jenter. Gått noen fine turer. Tacokveld. Cafékos. Bra resultater på skolen. 

# Hva er ditt beste minne fra Februar 2013?


Nå har vi forresten endret både header og design! Det var virkelig på tide.. Har hatt det samme siden juli. Likte dere det nye?


-Ozy

Januar 2013

Da er vi allerede ferdig med den første måneden i 2013, et tydelig tegn på at tiden går altfor fort! Her kommer en liten oppsummering fra januar:

Malin:

Jeg ble 17år, tok bare en koselig feiring med mine to bestevenner etterfulgt av feiring med kjæresten. Fikk en stor sum i lønning for desember, dermed kjøpt meg en del i løpet av måneden. Kvalitetstid med venner jeg ikke har vært med på en stund. Middager og kino med både venner og kjæresten. Vært flink til å spise sunnere enn før og kjøpt mindre mat i skoletiden. Avslappende start på skolen, mer og mer stress etterhvert.. Slutt på måltørket mitt på håndballbana. Tatt en del bilder jeg er fornøyd med. Fikk endelig min kjære Iphone5! Begynte å lage musikkvideo til Wannabe av Spice girls i forbindelse med ei skoleoppgave.

 

En ganske fin måned som har gått mye fortere enn forventet, samtidig virker det som en evighet siden 2012.

Andrea:

Kino, the Hobbit, med pappa og brødrene mine. Kjøpte den nye Justin Bieber parfyma, jeg elsker den! Sett alt for mye OTH, fire sesonger på en måned! Feira 17 årsdagen til verdens beste Malin. Dans startet endelig opp igjen. Var hjemme fra skolen med sykdom i to dager. Nytt og bedre liv med iPhone!!! Klipte og farget håret, stor forandring. Spilt inn musikkvideo til Wannabe-spice girls som et skoleprosjekt med mine søte jenter. Kosekveld med Kristina og Malin. Holder fortsatt nyttårsforsettet oppegående; trent en del og spist sunnere enn før.#Hvordan var januar for deg?

-Ozy

Oppsummering Juli - Desember 2012

Juli:

Startet opp igjen på denne bloggen. Verdens aller beste jente ble 16år, derfor overrasket jeg henne med kake, ballonger og diverse ting. Dagstur til Trondheim for å se Rosenborg - Molde, en veldig minnerik dag! 1 herlig uke i Tyrkia sammen med Andrea og familien hennes, glemmes aldri! Var snill og søt jente som malte verandaen til bestefar. 

August:

Tyrkia igjen, denne gangen sammen med pappa og lillesøster. Begynte i 1MK2 på Molde vgs (media og kommunikasjon). Fikk Macbook Pro. Scooterdate med Andrea, spiste også en veeldig god middag sammen. Norwaycup sammen med mamma og gjengen. Kosekvelder og overnattinger med Andrea.

September:


Ble sammen med fine, fine gutten min♥ Jentekveld med Kristina og Andrea. Pimpa Maccen min med rosa utstyr fra Ebay. Testet studioet på skolen.

Oktober:


Ålesundtur på shopping på Moa med Emilie og Andrea. Fotoshoot med lilleøss. Cafédate med Andrea og Emelie. Fest.

November:

Fikk endelig kjøpt meg de finefine skoene fra Bik Bok. Tok gallabilder på skolen i prosjektfag. Fikk meg jobb på et spisested på Skåla som kalles Delias kro. Late dager med musikk og chilling.


Farget håret mørkt igjen. Koselig julaften med familien min. Juleselskap med mye god mat. Pepperkakebaking. Herlig nyttårsaften med familien og kjæresten (+ venner og naboer under rakettoppskytingen.)

2012 ble bare bedre og bedre utover året, og 2013 har så langt vært veldig bra. Haha. Ønsker alle et riktig godt nytt år, og håper 2013 blir enda bedre enn 2012 var for alle sammen!

# Hvordan var 2012 for deg?

-Malin

Oppsummering Januar - Juni 2012

 Slenger inn litt oppsummering fra året som snart har gått jeg også. Skriver ikke så veldig mye, bare det jeg husker best fra hver enkelt måned.

Januar:


Fikk den verste blåkulen jeg noen gang har hatt, etter å ha blitt slengt inni ribbeveggen under basketball i gymmen. Fylte 16år, fikk muffins på døra av søte Kristina, i tillegg til gaver man som regel får når man fyller 16år (inkludert sengelappen o.l). 

Februar:

Var mye syk. Lagde mange scrapbook-kort, inkludert et til farmor som havnet på sykhus.Tok mitt siste klassebilde sammen med klassen jeg gikk i i hele 10 år! Kosekveld og Twilight-maraton med lillesøss. Før farmor måtte på sykehuset spilte jeg MYE scrabble med henne, det er jeg kjempeglad for den dag i dag. Hunden min er ikke død om noen tror det, hun var bare veldig dopa og søt etter å ha trekt noen tenner hos dyrlegen. Fotoshoot med Andrea. Fotballkamp med Andrea og Malene.T. Bakte både fastelavensboller og morsdagskake. Var også på mitt siste ball med ungdomsskolen.

Mars:


Påske. Slalom med skolen. ♥Begravelse for verdens beste farmor♥ Kosekveld med Kristina sammen med henne og Andrea. Fotoshoot og overnattinger med Malene.P. Earth hour. Ellers var jeg veldig mye på sykhuset og besøkte farmor. Spilte min første kamp for damelaget til Skåla.I.L. Var på kino med en fin jentegjeng og så The Hunger Games.

April:

Var i Bergen for første gang i mitt liv. Utrolig fin by som jeg garantert skal besøke flere ganger! Var der fordi jeg skulle i konfirmasjon, men fikk også noen dager til shopping og kos i byen. Var på Bjorli på hyttetur og sto på slalom sammen med familien. Tillercup i Trondheim med håndballlaget mitt. En uforglemmelig helg! Jeg og lillesøss mannet oss opp til å snøbade, hadde faktisk aldri gjort det før! Byturer og overnattinger med verdens beste Andrea. Koselig familiemiddag hos tanta mi.

Mai:


Var i konfirmasjonen til Malene.P. Feiret 17.Mai sammen med søte jenter. Konfirmasjonen til søskenbarnet mitt, hvor jeg ble hans sekretær. Fikk scooterlappen på første forsøk! Sååå glad! Tok årets første bad, ja jeg er/var tøff!

Juni:


Koselig St.hans feiring. 6er på matte muntlig eksamen!! Ble ferdig med "drømmerommet" - en skolepppgave i design og håndverk. Utkledningsbursdag for Malene.T. Klassetur til Trondheim med godklassen. Teltet i hagen sammen med Andrea. Late stranddager med Emilie. Koselig grillkveld med en del folk fra klassen jeg gikk i da. Kino med fin jentegjeng igjen.

# Har du noen morsomme eller koselige minner fra første halvdel av 2012?

-Malin

Oppsummering - Oktober

Høstferie.  Journalistikk på skolen. Pressekonferanse med Norsk Narkotikapolitiforening. Shoppingtur på Moa i Ålesund. Paranormal Activity 4 på kino. Bolle- og browniesbaking. "1måneders feiring" på Peppes pizza for Malin og Malvin. Cafèbesøk. Fest. Molde banket trollungene fra Trondheim 2-0! Skyfall på kino. Bursdagsfeiring av Anita og Emilie på Peppes pizzaAndrea har danset både på Molde-Rosenborg kampen, for Narkotikapolitet og hatt Halloweenshow. Filmkvelder. # Hvordan var Oktober for deg?

-Ozy

Oppsummering - September

Peppes pizza og Tina og Bettina the movie for å feire en forsinket 16 års dag for Andrea. Håndballsesongen startet igjen. Dansesesongen startet igjen. Leksedater. Skoleskoleskole. Hatt en del fotoshooter i skolesammenheng. Andrea var på fotoshoot "Modell for en dag." Andrea stripet håret. Malin ble sammen med Malvin! Jentekveld.

(Har helt glemt av å poste dette innlegget, men vi rakk det før oktober er ferdig da!)

#Noe spennende som skjedde i september?

-Ozy

Oppsummering - August

Malin var i Tyrkia med familien. Andrea var i Halden og Sverige med familien. Andrea fikk scooterlappen! Scooterdate. Fotballkamper. Filmmaratonner. Malin var på kino med selveste Malvin. Staret på videregående skole; media og kommunikasjon! Den nye skolen førte til nye venner, nye fag og nye opplevelser. 

 


Søte jenter på skolen! Fikk forresten macbook pro, livet er herlig.

# Hva gjorde du i august?

-Ozy

Oppsummering - Juli


Lerkendal, fotballkamp mellom erkerivalene Rbk og Mfk. Overnattinger hos hverandre. Moldejazz hvor vi møtte en del folk vi ikke ser ellers. Jordbærslang. Filmkveld med smoothie og kake. Andrea ble 16 år. Ei herlig uke i Tyrkia, Alanya sammen. Vi startet opp denne bloggen igjen. Fotballkamper. Tatt livet med ro, det er trossalt ferie! # Hvordan var Juli for deg?

-Ozy 

Oppsumering - november

 
Oppsummeringa kom sykt seint denne gangen, men vi har våre grunner. Med tentamner, eksamen, skolearbeid og fritidsaktiviteter har vi ikke rukket det.
 

Månedens oppturer: Molde FK fikk utdelt gull. Twilight Breaking Dawn kom på kino!! Andrea farga håret brunt. Hospitering. Snø.

Månedens nedturer: Mye skolearbeid. Og en del vi ikke blander inn på bloggen.

Filmer vi har sett sammen: Breaking Dawn, The switch

Månedens mest spilte sanger:

Drummer boy - Justin Bieber


Domino - Jessie J

Månedens blogg: http://malenekristopine.blogg.no/

Månedens TV-serie: Grey's Anatomy

Månedens blinkskudd:

Fordi det er det eneste bilde jeg finner av oss to sammen....

Alt i alt om oktober:
November har vært grei.. Noen bra dager, noen dårlige, men sånn skal det vel være? Livet er ingen dans på røde roser. Hihi.. 

# Hvordan har november vært for deg?

-Ozy

To bilder sier mer enn totusen ord


//2009 


I love you guys ♥


//2010


# Liker du å se tilbake på gamle bilder?


-Andrea

Oppsumering - oktober

 

Månedens oppturer: MOLDE VANT SERIEGULL!!!!!  Malin begynte på håndball.. Ungdomsskoleballet, revyfesten, bursdagen til Sarah og høstferie. 

Månedens nedturer: Regnet en del, Molde har spilt mye uavgjort.

Filmer vi har sett sammen: Music & Lyrics, The devil wears prada, Saras nøkkel, Paranormal Activity 3

Månedens mest spilte sanger: 

Mistletoe - Justin Bieber

We found love - Rihanna


Skyscraper - Demi Lovato


Månedens blogg: 
http://takinkroop.blogg.no/

Månedens TV-serie: Hotel Cæsar

Månedens blinkskudd:

Kristina - Malin - Andrea !   Tatt med mobil, derfor er det ikke så bra kvalitet. 

Alt i alt om oktober: Oktober har egentlig gått sykt fort. Ganske mye morsomt som har skjedd, faktisk! Er vel ikke så mye å si ellers, finfin måned!

# Hvordan har oktober vært for deg?

 

-Ozy

 

 

 

Oppsumering - høstferie 2011

Ferien har gått altfor fort, men jeg har kost meg mye! Må si det at jeg missunner de som har ferie nå ja! Jeg har vært ganske dårlig til å oppdatere bloggen gjennom ferien, så nå skal dere få en liten oppsumering på hva jeg har gjort:


Var i Ålesund på shopping sammen med Andrea og søstrene mine (får ikke bildet større..)


Var i bursdag til søskenbarnet mitt, Leo, som ble 5 år. Flinke tante som har laget denne "skilpadde-kaken"

Har også hatt overnatting av Andrea og Emilie, og vært på overnatting hos Andrea. Vi har sunget sykt mye sing star, sett en del filmer og bare koset oss.


Må bare dele dette bildet med dere, fordi jeg så ganske høy ut! Dessverre er det fordi jeg har på meg noen pumps som er veldig høye.. Bildet er tatt på lørdag, før vi dro på "fest" (revy og dans) her på Skåla. 


I dag gikk jeg og Andrea en liten tur, og da fant vi denne søte skapningen i grøftekanten. R.I.P herr/fru grevling!

Ellers har jeg daffet, filmet "må-gjøre-videoen" og redigert et skoleprosjekt sammen med Andrea, og selvfølgelig sovet ganske mye. Nå sitter jeg bare å nyter de siste timene med ferie.. I morgen er det back 2 school, dessverre!

# Hva har du gjort på i ferien (hvis du hadde ferie samme uke som oss...)

-Malin

Oppsumering - september


Månedens oppturer: 
Molde kamper, gode karakterer, shopping og overnattinger hos hverandre.

Månedens nedturer: Andrea var syk, ganske dårlig vær!

Filmer vi har sett sammen: Charlie st.cloud, Juno, Wind chill, The switch, Hard candy, Blood trial, Amors baller, The return, Knocked up

Månedens mest spilte sanger:
Love you like a love song - Selena gomez & the scene

 
Rain over me - Pitbull ft. Marc Anthony
 

Månedens blogg: http://melbymelina.blogg.no/

Månedens TV-serie: Grey's anatomy

Månedens blinkskudd:

 

Alt i alt om september: Har vært en del oppturer og nedturer, men det er ikke alt vi vil dele på bloggen.. Gått og vært småsyk nesten hele måneden, men er bedre nå. Vi har vært ganske mye sammen, sett mange filmer og til og med hatt fotoshoot + fikset nytt design på bloggen!

# Hvordan har september vært for deg?

 

-Ozy

Just like old days..


Herregud.. Jeg satt akkurat å bladde gjennom mange gamle innlegg på den forrige bloggen min. Har faktisk gjort det flere ganger i det siste, bare ikke alt. Nå har jeg bladd gjennom alt i arkiv fra april 2009. Jeg må nok si at jeg blir dødsflau av å lese gamle innlegg; smilyer, skrivefeil, dialekt, googlebilder eller ingen bilder.. Men det er jo gøy da, å se hvor mye jeg har forandret meg. Haha, om noen år kommer jeg til å lese tilbake på innlegg fra 2011 og dø av flauhet, og lure på hvorfor jeg i alle dager legger ut det jeg legger ut.. 


Tok med noen av Malin og andre venner også! Haha.. 


# Synes du det er gøy å se tilbake på gamle tider?


-Andrea

Oppsumering - august


Månedens oppturer: For Malin var det Tyrkia. For Andrea er det at dans begynte på igjen, og at Cody Simpson følger henne på twitter. Ellers var det nok turen til Lerkendal og Color Line(fotballsupportere). Kino og så "Få meg på -for faen".  Malin ble Belieber igjen!! 

Månedens nedturer: Skolestart, Molde røyk ut av cupen og tap mot Rbk.. 

Filmer vi har sett sammen: Going the distance, Never say never, Cinderella story, Pitbullterje, Få meg på -for faen, The Heartbreaking kid, The grudge 2, Justin Bieber teen idol. 

Månedens snadder: Frukt, yummi. 

Månedens mest spilte sanger:
Wont stop - Sean Kingston ft. Justin Bieber

Simarik - Tarkan

Månedens blogg: http://melissen.blogg.no/

Månedens TV-serie: One tree hill

Månedens blinkskudd:

Ja, det er et køddebilde, relax din torsk... Hahahaha humor på topp! 


Alt i alt om august:
Som vanlig en ganske grei måned.. Ikke så mange nedturer (som ikke handlet om vårt kjære Mfk.) Begynte i 10.klasse, ikke så mye forandringer på skolen. Heldigvis for oss skjer det mye spennende i år, og vi er størst på skolen! Stolt.. Haha, kidding.. 


# Hvordan har august vært for deg?


-Ozy

Alanya - Video1

Først hadde jeg redigert en video med disse bildene, og noen videosnutter, men den bare klikket. Derfor valgte jeg å lage en video med bilder og en me videosnutter istedet, og det ser ut som det funker! Er ikke helt sikker på når jeg skal redigere videoen med videoer, men det blir nok innen denne uka. Imens kan dere kose dere med denne:# Tycks?


-Malin

Oppsumering - juli

 

Månedens opptur: Feriene vi var på.

Månedens nedtur: Terrorangrepet i Oslo og på Utøya.. Vi kjente heldigvis ingen rammede, men våre varmeste tanker går til alle pårørte.  

Filmer vi har sett sammen: Bare Bea, Kjærlighet på menyen, Twilight 1

Månedens snadder: Is..

Månedens fineste sanger: Lighters - Bad meets evil, Bruno Mars. Next to you - Chris Brown ft.Justin Bieber. 
Månedens beste blogg: Fotballfrue.no

Månedens gode gjerning: Barnevakt..  

Feriesteder:
Malin; Tyskland. 


Andrea; Kr.sand, Haugesund deretter Borgøy(øy utenfor Haugesund). Alt dette var en tur altså. 

Noe av utsikten fra Borøgy. Hehehe.. 

Alt i alt om juli: Det har vært en ganske fin måned, men kunne lett ha gått litt saktere med bedre vær nå og da. Juli har samlet både minner og savn, har altså hatt det ganske flott! 

# Hvordan har juli vært for deg?


-Ozy 

 

Oppsumering - juni

 

Månedens opptur: Endelig sommerferie!

Månedens nedtur: Utrolig dårlig vær, for å være sommer altså..  

Filmer vi har sett sammen: Marley & Me, Something new, Fuckings Åmål, Bruder i krig + litt av OTH sesong 1. 

Månedens snadder: Smoooothie. 

Ingen verdens anelse på hvorfor bildet ikke gikk ant å få i riktig strl.. (i hvert fall ikke på min pc)

Månedens mest spilte sang: Jar of hearts. 


Månedens beste blogg: Aina og Ingrid

Månedens gode gjerning: Sto sju timer(!) og vervet folk til Amfi Roseby sin kundklubb. 

Alt i alt om juni: Helt grei måned med mye variert vær.. Juni gikk utrolig fort, selv om vi ikke har gjort så veldig mye spennende. Det var godt å bli ferdig med det niende året vårt på skolen, og i tillegg få ganske greie karakterer. 

# Hvordan har juni vært for deg?


-Ozy 

Bildedryss fra Loen


Meg og Ola in the car.


Meg og lillesøss. Vi hadde akkurat kommet inn på hotellrommet etter å ha badet i bassenget.


Hotell Alexandra i Loen.


Hoho, baaabes på tur!


She like`s to party with everyone.. Ehm, den sangen passet ikke så bra, det ser jo ut som jeg er helt loner..


Bare sånn at dere får med dere at jeg "bodde" på rom 408...

Tror jeg tar ett eget innlegg med naturbilder, har utrolig mange fine skjønner dere. Også kommer det ett med innkjøpene mine fra Loen. 

# Har du vært på det hotellet før?
# Likte du bildene?


-Malin

Oppsumering - Mai

Måndens opptur: Konfirmasjon og Andrea fikk ta av reguleringa!


Månedens nedtur: Molde har spilt en del dårlige fotballkamper.

Filmer vi har sett sammen:
The social network

Månedens snadder: Muffinsene vi bakte, som det kanskje kommer et innlegg om senere.

Månedens mest spilte sang:

♥

Månedens beste blogg: Kristine Amalie

Månedens flaueste øyeblikk: Andrea: På Dombås på vei hjem fra Lillehammer kjøpte jeg slush. Jeg greide selvsagt å rote ned hele slushen over meg og gulvet. Dama bak disken så litt oppgitt og stressa ut stakkar, hun måtte tørke opp alt i mens jeg gikk å skifta bukse. Jeg fikk faktisk en gratis slush etter det! 

Malin: Jeg var den eneste i hele mat og helse gruppa som skulle lage sjokoladekake. Jeg tok på meg den oppgaven, fordi den var veldig enkel. Men selvfølgelig begynte jeg og kløne. Først tok jeg to spiseskjeer med bakepulver, istedet for teskjeer. Og det førte til at kaken rant over, også sank den sammen. Læreren sa at jeg kunne ordne en ny, siden det gikk fort. Da greide jeg å sette på 285 grader, istedet 180 grader på ovnen. Denne kaka ble litt svidd, og ganske skjev.

Alt i alt om mai: 
For oss har mai vært en finfin måned. Begge har vært hos frisøren og hatt konfirmasjon. Litt kjipt vær innimellom..
 

# Hvordan har Mai vært for deg?

 

Oppsumering av April

Hvis Andrea vil/orker så skriver hun sikkert sin egen oppsumering av denne måneden. Selv om vi blogger sammen, så opplever vi jo ikke akkurat de samme tingene hele tiden. Og derfor er det best at vi lager ett innlegg hver om dette.

Måndens opptur: Været har virkelig begynt å bli bra. Hadde litt sommerfølelse i påskeferien jeg! Kanskje ikke så rart siden det var over 20+ grader og jeg tok mitt første bad i sjøen(for i år). OG at vi startet denne bloggen da!

Månedens nedtur: TOPP abbonementet mitt har klikka, så jeg har ikke fått de 3(?) siste bladene!

Månedens gode gjerning: Jeg var bøssebærer for "kirkens nødhjelp".

Månedens "blinkskudd" av meg: 

Hahha, sorry Andrea! Det ble vel kanskje ett "blinkskudd" av oss begge? Men du er jo heldig med at det er jeg som vises mest...

Månedens mest spilte sang:


Aner ikke hvorfor, men plutselig ble jeg hekta på denne sangen.. (Kobosjarna-jag vet du vil ha mig)

Månedens flaueste øyeblikk: Helt klart det å filme inn "Må gjøre-videoen", litt dumt at det faluste ikke kom med på filmen da..

Alt i alt om April: For meg har April vært en herlig måned. Når nedturen er at jeg ikke får TOPP i posten, så kan jeg vel egentlig ikke klage? Det å ikke få et blad er jo ikke verdens undergang! Været har vært bedre enn jeg noen gang kan huske at det har vært i April. Og så har måneden gått ganske fort, så da har jeg nesten bare kost meg gjennom hele måneden! 

# Hvordan har April vært for deg?


- Malin 

Ozygirlza slår til igjen!

Noen som husker oss, vi blogget på ozy.blogg.no før! Bloggen ble brått slettet i fjor, men nå er vi tilbake!
Grunnen til at bloggen heter ozy1 at vi het nesten det samme sist, men det funket ikke å ta samme navn nå. En annen grunn er også at hvis du sier det, så høres det ut som vi sier "Oss igjen".

Siden sist har vi blogget litt hver for oss, men vi har funnet ut at det var bedre å blogge sammen. Som vi gjorde før kommer vi til å kommentere tilbake.
Vi skal blogge aktivt, kanskje ikke like aktivt som før, haha. Vi skal også være aktive videobloggere(minst en gang i måneden).


Fine?

 

# Hva syns du om at vi er tilbake?
# Leste du bloggen vår før?

 

-OzyArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits