My Love

Har gledet meg lenge til å kunne vise dere denne videoen. Tekst og melodi er laget av kjæresten min, veldig veldeig stolt av han! Hihi♥ 

Vokal og gitar: Malvin Nøsen
Trommer og koring: Thomas Morewood Rødal
Orgel: Truls Løvik
Bass: Torkil Hjelle

Klippene er filmet av Rune Nøsen, og filmen er redigert av meg og typen (Malvin Nøsen). 

# Hva synes du?

-Malin

Emotional and moving performances

Har sittet og sett på youtube-videoer fra diverse talentshow ei stund nå.. Kom nemlig over et innlegg om at man ikke skal dømme folk før de kjenner dem, så jeg ville også vise dette ved hjelp av samme typen videoer som vedkommende la ut... Jeg endte opp med tårevåte øyner og en haug av rørende videoer. Disse videoene handler ikke bare om å ikke dømme andre, men jeg ville også dele de mest rørende videoene jeg har funnet.. Det er så mange som melder seg på talentshow som enten ikke aner hvor stort talent de har, eller som har en utrolig sterk historie.. Det er sååå mange, og her er noen av dem. 

 

 

 


Denne MÅ dere se.  

 


Denne er syk...! Gråter øynene mine ut hver gang jeg ser den!

 Ojda, dette ble ganske mange videoer.. Uansett om dere så to eller alle tipper jeg det kom fram en tåre i øyekroken. Nå skal i alle fall jeg slutte å sippe og se "LOL." Tenkte på den "the boy in the striped pajamas," men ettersom jeg har hørt at den er ganske trist tror jeg at jeg dropper det for denne gang! Haha..

# Hva synes du? Vet du om flere emosjonelle slike auditions?

-Andrea

Round, and around, and around, and around we go

Jeg elsker den nyeste sangen av Rihanna og Mikky Ekko! De fleste av dere har sikkert allerede hørt den, hvis ikke får dere høre den nå. Den er så utrolig nydelig.. Helt klart min favoritt av Rihanna. 

# Hva synes dere om sangen?

-Andrea

Nothing like us

Har allerede blitt helt forelsket i Justin Bieber´s nye sang "Nothing like us". En kjempesøt og fin sang! Og stemma til Justin var virkelig nydelig her:

# Hva synes du om Justin´s nye sang?

-Malin

Max Schneider

Ah, enda ett nytt talent.. Nydelig stemme, vakre, mørke øyne good-looking! Herlig, herlig, herlig. Kjekkasen bor i Los Angeles og heter Max Schneider. Sjekk ut flere sanger HER


Elsker denne sååå mye.. Alt var perfekt! 

 

  


Jeg ELSKER denne! 

# Liker?

-Andrea

Tiffany Alvord

Mange av dere har sikkert allerede hørt noen av sangene til denne vakre jenta fra California? Hun er i alle fall den neste Youtube-stjernen jeg vil anbefale dere. Ble faktisk ei jente denne gangen, er oftest gutter som får æren av å komme på bloggen! Haha, tuller bare.. Men jo, jeg liker helt ærlig guttestemmer bedre, de er mye mer behagelig å høre på. 

 


Elsker historien i denne..  

 


Dette er faktisk hennes egen sang, utrolig fin! Og videoen er supersøt, ble skikkelig irritert over at den sluttet uten at vi fikk se hva som sto på lappen.

 


Kanskje kommer denne lille, søte jenta til anbefales en annen gang? Utrolig stemme..

Det er mange, mange flere sanger på kanalen hennes, så klikk deg innom for å høre mer!

# Likte du det?

-Andrea

LIVE WHILE WE'RE YOUNG

Ææææææ jeg vet ikke hva jeg skal si! HALLELUJAH JEG ELSKER DENNE. Okey, både videoen og sangen er perfeksjon. Har ikke mer å si, de fleste av dere vet at jeg er en vedig veldig veldgi stor Directioner. Sangen kom ut klokka seks, og videoen klokka sju. Altså, for noen minutter siden. Elsker den! Dessverre var både sang og video lekket tideligere i dag, så noen hadde hørt den fra før. Jeg derimot sto i mot fristelsen til å høre den da. Ville selvfølgelig høre den da man skulle! 

# Hva synes du om sangen? 

-Andrea

Beautiful

Alltid like herlig å være ferdig med mandager, spesielt nå som det er den kjedeligste skoledagen vi på MK-linja har. Resten av dagen skal kun brukes til avslapping, må droppe håndballtrening siden jeg er småskadet etter kampene vi spilte i går.. (Resultatene trenger dere ikke å vite, eneste jeg vil innrømme er at vi tapte nok, hehe!)

Elsker den nye sangen til Carly Rae Jepsen, hvor Justin Bieber er med♥

# Hva skal du i dag?
# Synes om sangen?

-Malin

Akustisk spilleliste

Titanium - Collin McLoughlin

Impossible - Maddi Jane
  

Everytime we touch - Alex Goot


We are never ever getting back together - Tyler Ward 

 

Just the way you are - Boyce avenue

With or without you - Kina Grannis 

# Flere som er glad i akustiske sanger?

-Malin

Alex Goot

Gjett hvem som har sittet på YouTube for å finne enda et talent? MEG! -Ja, store deler av fritiden min går til å høre på cover av sanger og musikk generelt. Det siste "YouTube-talentet", som jeg liker å kalle det, jeg fant, heter Alex Goot. 24 åringen fra New York er, i følge Wikipedia, den 87ende mest subscribet musikeren på YouTube. Mange av dere har sikkert allerede hørt noen av covrene hans, hvis ikke anbefaler jeg dere på det sterkeste til å skjekke de ut! Han har også egne singler, men de får dere nesten skjekke ut selv på YouTube-brukeren hans HER

 


Elsker denne sangen! Alex sang den utrolig bra i tillegg..

# Hva synes du om Alex Goot? Hadde du hørt om han før?

-Andrea

Youtubetalent # 2


Veldig lenge siden sist jeg la ut "Youtubetalent", så dette blir den andre personen jeg legger ut. Denne skjønne jenta heter Ebony Day. Hun er utorlig flink og har en herlig stemme. Ettersom hun har veldig mange views på YouTube regner jeg med at en har hørt noen av hennes cover.


YouTube-brukeren hennes finner du HER


# Synes?


-Andrea

Julestemning # Musikken


Jeg tenkte å legge ut noen innlegg med tips til julestemning, og dermed begynner vi med det mest opplagte av alt. Nemlig musikken!

Det er jo en ganske vitkig del av jula, synes jeg hvert fall. Den gir den følelsen av at det er jul, den koslige, varme følelsen. Den som bringer minner, forventninger og ønsker. Jeg elsker julemusikk, og hører gjerne på det tidlig i oktober. 

Mine favoritter for i år var ikke lett å velge ut. Jeg liker veldi mange, og nå som min favorittkjendis har kommet med et eget julealbum ble det ikke lett å ikke velge ut kun hans sanger... Her er de i hvert fall:


Mistletoe; Justin Bieber
 

Christmas eve; Justin Bieber

All I want for christmas is you; Justin Bieber og Mariah Carey

Last christmas; Ashley Tisdale

Someday at christmas; Justin Bieber 2007

So this is christmas; Celine Dion

 

# Hvilke sanger får deg i julehumør?


-Andrea

Musikktips?


Neste uke skal jeg og to andre i klassen feire bursdagen våres sammen. Jeg har ikke bursdag før 14.Januar, men vi feirer nå fordi Emilie hadde i Oktober.. Vi holder på å lage spilleliste på spotify, men har allerede lagt til de fleste sangene vi kommer på. Trenger flere sanger, så det hadde vært fint om dere kom med noen tips! 
# Har du noen musikktips?

-Malin


Conor Maynard


Herregud, dere må høre disse sangene! Fant han gjennom ei venninne, å jeg elsker stemmen hans!Og hvis dere ble like hektet på han som jeg ble, kan dere søke på Conor Maynard på youtube.

# Hadde du hørt han før?
# Hva synes du om han?

-Malin 

Youtubetalent # 1


Nå tenkte jeg å starte med noe helt nytt! Nemlig, som overskriften sier, yotubetalenter. Det vil si at jeg finner en yotubebruker som enten covrer sanger, danser, eller har talent i noe annet.  Denne første gangen begynner jeg med en sanger. 

Maria Aargon heter denne skjønne jenta. Hun er egentlig ganske kjent, etter hva jeg har fått intrykk av! Mange visninger, og har til og med framført en duett med Lady Gaga! Hun har vært på Ellen show (Ellen Degeneres), hun er rett og slett kjempeflink!


Youtubebrukeren hennes finner du HER, gå inn å skjekk ut flere videoer!


# Synes?


-Andrea

Cover VS Orginal


Sorry for at innleggene blir litt dårlige for tiden. Lekser, facebook, venner og dans tar opp tiden. Skal prøve å få blogget bedre senere! 

Orginal: Someone like you - Adele

VS

Cover: Someone like you - Alexa Goddard


Adele har en unik stemme, utrolig fin! Men jeg må virkelig si at Alexa var dyktig!  Som sagt er det jo ikke lett å velge noe fremfor orginalen, men det er opp til hver enkelt hva de liker best. 


# Cover VS Orginal?


-Andrea

Sang VS Sang


Rihanna feat. Calvin Harris - We found love


VS

David Guetta feat. Sia - Titanium 

# We found love VS Titanium ?

-Malin 

Cover VS Orginal

Jeg har fått helt hekta på Skyscraper av Demi Lovato! Den er bare så sinnsykt nydelig.. Tydeligvis er det en del som liker å synge den, men hvem synger den egentlig best? Vel, det er vel utrolig vanskelig å slå orginalen, men jeg fant mange gode sangere på youtube. 

Orginal
: Demi Lovato


VS

Cover:  Ronnie Bingaman

 

# Cover VS Orginal?


-Andrea

CIMORELLI


Det var helt ærlig ikke jeg som oppdaget disse jentene, Aina sendte meg nemlig en link.. Men jeg bare må dele disse videoene med dere, dette kalles en talentfamilie!  Klikk her om du vil høre mer av Christina, Katherine, Lisa, Amy, Lauren og Dani. 


Vær så snill, ikke bare si at de var flinke. Hør på sangene, i hvertfall litt av én! Dere kommer ikke til å angre, de er utrolig flinke. 

# Hva synes du om "Cimorelli"? 


-Andrea

Songs

Nå skal jeg straks ta meg en tur opp til Andrea. Vi har vært sammen nesten hele tiden siden ferien startet, me gusta!
Før jeg drar skal jeg bare slenge inn noen sanger jeg hører på for tiden..

Fade into darkness - Avicii


Hjem til dæ - Sirkus Eliassen


Sexy and I know it - LMFAO


It girl - Jason Derulo


My city - Erik & Kriss med Nik & Jay


+ mange flere, men nå orker jeg ikke å lenge inn mer.. Kommer vel et innlegg med andre sanger om ikke så veldig lenge.

# Hører du på noen av de sangene?

-Malin 

Cover VS Orginal

Cover av: Paulina


VS

Orginal av: Christina Perri


# Cover VS Orginal?


-Ozy

5 Treningssanger

Jeg har noen sanger som på en måte gir meg "energi" til å trene. Her får dere 5 av de :

1. Rain over me - Pitbull


2. Colours of the rainbow - Tune up!


3. Pump it up - Generation DJ


4. Moves like jagger - Maroon 5


5. Welcome to the club - Manian


Tilfeldig rekkefølge.. Har egentlig mange flere, men tok de 5 første jeg fant nå. Og sangene er selvfølgelig 10 ganger bedre når du har på skikkelig bass!

# Har du noen sanger som gjør at du får lyst til å trene?


-Malin 

Austin Mahone


De fleste av dere har vel kanskje hørt om femten år gamle Austin Mahone og til og med fått med dere hans store sangtalent? Jeg har sett flere av videoene hans, og jeg er mektig imponert. Austin har en fantastisk stemme og fortjener virkelig å bli enda større i kjendisverdenen. 
 


# Hva synes du om Austin?


-Andrea

Ring meg!

 Vi digger denne sangen!

# Liker du sangen?

-Malin 

Topp 10 - Music

Skifter favorittsanger veeldig ofte, men akkurat nå ser min topp 10 liste slik ut i TILFELDIG rekkefølge!

1.  

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9.

10. 

Glemte å skrive hva sangene heter og hvem som synger de.. Men det er jo bare å trykke på den sangen du liker, og når den åpner seg i youtube ser du det.

# Liker du noen av de sangene ovenfor?


-Malin 

Summerfeeling

     

Ah, sommer! Disse sangene kommer jeg i sommerhumør av. Noen fordi jeg hørte mye på de i fjor sommer, andre fordi de kommer til å bli hørt mye på, som f.eks Radio - Cir.cuz! Digger den!


Forresten; noen av dere der ute som vet et bra redigeringsprogram til videoer? Jeg får nemlig ikke redigert MVI-fil i Movie Maker..
Nå skal jeg renske hele pcen som betyr at det ikke blir blogging på ei lita stund, men da kan dere komme med forslag i mellomtiden!


 

# Hvilke sanger gir deg sommerfølelse?
# Hvor redigerer du videoene dine?

 

-Andrea

Bumpy ride

Forslag frahttp://weheartthecity.blogg.no/
Sang: Bumpy Ride
Beskrivelse/minne: Når vi hører denne sangen får vi en livlig og glad følelse. Danse -og syngesang! Den går fort, og er en typisk diskotek/fest-sang. 
Vi har også minner fra denne sangen. Den minner oss om ballene vi var på, men det siste minnet er nok fra tivoli. Da tok vi Joker'n(Te-koppene), noe som faktisk ble en bumpy-ride. Det er nok derfor vi husker det så godt, altså siden det passet så bra med sangen og karrusellen. 

# Hva forbinder du med sangen "Bumpy-ride"?

-Ozy

Write a song you want me to describe

Jeg vil starte med noe nytt. Jeg aner ikke om Malin vil være med på det, men i såfall tar vi annen hver gang. Dere aner ikke hva jeg snakker om, gjør dere vel?
Jo, jeg snakker om en idé som akkurat ploppet opp hodet mitt mens musikken står på på spoitfy.
Idéen min er å ta en sang, så skal jeg skrive hva akkurat den sangen betyr for meg. Spesielle minner med den, tekst, melodi og kanskje musikkvideoer. Høres det ut som en spennende idé?
I så fall trenger vi/jeg tips til hvilke sanger som kan skrives om fra dere. Dere kan skrive akkurat hvilken sang dere vil, enten dere vil lage en utfordring for oss, eller gi oss en sang som er enkel å skrive om.

Dette kan altså være all musikk, eller.. Den musikken som er kjent da. Vær så snill å ikke ta rockesanger som vi aldri hører på. For å komme på et bedre spor - Vi hører på listepop. Altså det meste som kommer på radio. Vi hører på alt fra sanger om fotballag og norske artister til Akon og Miley Cyrus. Haha, veldig brae eksempel.


//privat


# Hvilken sang vil du at vi/jeg skal 'beskrive'?


-AndreaArkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits