Foto: VANN

2.halvår av VG1 har jeg tatt mange bilder i forbindelse med et skoleprosjekt. Jeg valgte fagområdet foto, og laget ei fotobok med bilder som inneholder vann. Tenkte å dele noen av bildene mine med dere.# Hvilke(t) bilde(r) likte du best?

-Malin

Sunset

Nyter livet på båttur for øyeblikket. Har vært strålende vær hele helga, så jeg har bare kost meg på sjøen. Kommer nok til å legge ut bilder fra og med 17.mai og utover, men her kommer noen bilder av den flotte solnedgangen som var i sted!# Hva synes du om bildene? Hvilket likte du best?

-Andrea

Bildedryss # skoleprosjekt

Tenkte bare å vise dere noen bilder jeg har tatt i prosjektfag de siste ukene.. Ellers skal jeg til Malin på jentekveld sammen med Kristina i dag. Blir koselig! Er så sjeldent vi finner på noe sammen alle tre..

# Likte du bildene? Noen favoritt?

-Andrea

 

Instagram

Treig som jeg er fikk jeg Instagram for rundt ei uke siden.. Derfor tenkte jeg å lage et lite innlegg om det og dele noen av bildene mine her på bloggen! Har selvsagt ikke så sinnsykt mange enda, men her er de aller aller fleste.Jeg heter andreafo96 der, så følg meg gjerne.

# Hva synes du om bildene? Kommenter navnet ditt om jeg skal følge deg tilbake!

-Andrea

 

Menneskets beste venn


//Malin Vestad. ♥Fie♥


//Malin Vestad ♥Kajsa♥

# Har du noen kjæledyr?

-Malin

BOKEH AV JULELYS
 

//private bilder

Elsker at det er så mange fine julelys jeg kan leke meg med med kamerainnstillinger! Vært generalprøver for danseshowet i dag.. Lang dag med andre ord. Akkurat nå gjør jeg akkurat det samme som jeg gjorde i går, nemmelig julemusikk og gaveinnpakking. Forresten tok jeg grundig feil i går, kakemenn var det ingen som hadde laget.. Da jeg kom ned sto deigen fortsatt i kjøleskapet, men nå er jeg sikker på at det blir en kakemann eller to neste gang jeg tar meg turen ned på kjøkkenet.. Kjenner lukta helt opp på rommet mitt.. Ah, jul! 

# Likte dere bildene? 

-Andrea

De beste av de beste

 

♥There comes a point in your life when you realize who really matters, who never did, and who always will♥

Fant ikke noen fine bilder av alle tre sammen, fordi Kristina fikset seg mens jeg og Andrea tok selvdiggerbilder.. Uansett: Jeg elsker dere!♥

# Likte du quoten og bildene?

-Malin

Autumn

 

Har vært ute og gått tur med lillesøster og den ene voffsen min i dag. Tok med meg kamera og knipset noen høstbilder:
(Legg merke til at det er et hjerte inni vannet som spruter!)# Hvilke(t) bilde(r) likte du best?

-Malin

I want someone who just wants to be near me....


//privat

# Enig? Synes om bildet?

-Andrea

Sweet lips
//private bilder

Tok disse på skolen i prosjektfag. Vi har brukt sukker og glitter om noen skulle lure. Og ja, de er redigerte. 

# Synes?

-Ozy

bildedryss # flowers

Har som sagt fått mac, så nå driver jeg å tester ut nye effekter. Jeg er ingen proff i å redigere eller ta bilder, men det er vel en grunn til at jeg går media da. Hadde ikke valgt linja om jeg hadde kunnet alt fra før! Håper dere liker bildene, og gjerne fortell hvilket dere likte best.

# Synes? Noen favoritt?

-Andrea

Bildedryss


//privat

Jeg er alene hjemme, så jeg tok kameraet og gikk for å ta bilder. Ja, de aller fleste er redigerte. Kanskje litt vel redigerte, men men..

# Synes om bildene?


photos # Decorations


Ok, jeg visste ikke hva jeg skulle kalle dette innlegget... HAHA. På disse bildene var det første gang jeg testet ut den nye linsa mi. 
//privat


# Hvilket likte du best?


-Andrea

Which do you like better?


1.


2.


3.


4.# Hvilket likte du best?


-Andrea

photos # winter
//privat
 

Okei, jeg må vel inrømme at man kanskje ikke kobler disse bildene med vinter, som jeg sier i overksriften.. Men siden de er tatt på vinteren, så er det vinterbilder!
Jeg har enda ikke kommet i julestemning om noen lurte, så julevask og pynting i stua og på kjøkkenet hjalp veldig lite. Får bare håpe den kommer snikende i morgen da... Det er jo tross alt bitte lille julaften i dag!

# Synes om bildene?


-Andrea 

She told me to get a brain.. So I did


VINN VURDERING VED Å KLIKKE DEG INN HER. 

 


//privat

Haha, jeg synes det var et morsomt bide, jeg. 


# Synes?


-Andrea

Strong friendship never ends

Jeg suger i engelsk. 


Malin og Kristina ♥ 

-Andrea

Bildedryss # "Bursdagsfeiring"


På lørdag dro jeg, Kristina og Malin til byen for å 'feire' Kristina, nok en gang! Vi dro først på Peppes Pizza, herlig. Tok en stund før vi fikk bestilt, men vi trenger vel ikke snakke om service nå. God mat er det, og det er det viktigste!


Jeg glemte å ta bilde før vi hadde spist oss mette..


Desserten ser bedre ut enn den smaker.. 

Deretter dro vi på kino for å se Breaking Dawn for andre gang. Kom ganske tidlig, så vi hadde det jo flott mens vi ventet! Haha..
Satt igjen etter rulleteksten denne gangen, fordi det tydeligvis kom mer etter den. Da kommer nemlig litt av Volturi-klanen, og jeg er sikker på at ikke halvparten en gang har sett det! 

Etter den herlige filmen dro vi hjem til Kristina hvor jeg og Malin overnattet. Vi så litt på tv, danset til The voice musikk(haha, det skulle dere (ikke) likt å sett!).. Ble tatt en GOD del bilder fra dansinga til meg og Kristina, men dessverre litt for mange til at dere får se alle. Jeg vet dere vil se, men vi kan heller starte vår egen danseskole, dere kommer til å elske den! 
LMFAO, vi er deres største fans! Hahah, internt. 


Ok, ikke spør.

Senere farget vi håret til Kristina, nå er hun også blitt brunette. Sykt fint! 
FØR! Tok ikke bilde etter, he-he.


Kan ikke si hun var veldig rolig og bestemt på å farge det.. Litt redd for resultatet tenker jeg, men hvem er vel ikke det når man lar jeg og Malin gjøre dette?!


Men etter hvert gikk det jo fint da. 

Tok kun 196 bilder/video, men dessverre får dere ikke sett alt. He-he. Men altså, tro det eller ei; det var ikke veldig vanskelig å velge ut bilder til bloggen. Ikke så mange av de hundreognittiseks bildene bør vises her..

 

# Hva gjorde dere i helga?


-Andrea

photos # Bursdagsfesten


Tenkte å vise noen av bildene jeg tok i bursdagen i går. 
Alle elsker kamera.


Søteste Mathilde


Bursdagsbarna. 
Malene og Anja
Selvfiggere? Neidå.


Hahaha, nydelige! 
En sånn lek... Guttene skal spise opp bananen jenta har i munnen fortest mulig. 

Tok dessverre ingen bilder da folk faktisk danset. La fra meg kameraet og var med på morroa selv, jeg.


# Har du vært i bursdag i det siste?


-Andrea 

Bildedryss # Surpriseparty


I går kveld arrangerte Andrea, Emilie og jeg surpriseparty for Kristina. Jeg trodde hun skjønte det, siden jeg er så dårlig til å holde på hemmeligheter.. Men hun ble kjempe overrasket! Hihi. Ble på en måte som en jentekveld, med 7 jenter til sammen. Vi koste oss med god mat og film.


Andrea og jeg var sykt flinke og bakte disse søte bollene.


Søtinger! ♥


Søteste! ♥ Hun hadde vært med øyelegen og fått noen dråper, derfor ble øynene helt røde av blitsen..


Kristina som holder for munnen, har dessverre ikke bedre bilde av da folka ropte "suurpriiise!"


Søteste bursdagsbarnet ♥


Mongokidza ♥

Tok litt av med hjerter under bildene jeg.. Hehe! 

# Har du laget surpriseparty til noen før?

-Malin

When the winter is coming, we have to warm eachother//privat


# Synes?


-Andrea

photos # Light up with love

 

Jeg hadde egentlig tenkt å lage et større innlegg til bursdagsbarnet i dag, men siden Malin har blogget om det, blir det litt dumt med to innlegg.. Uansett så vil jeg gratulere verdens nydeligste jente med 15 årsdagen! Endelig kom dagen du har ventet på.. 
Håper du koser deg kjempemye på dagen din, for du skal kose deg! I dag skal du ikke ha det kjipt, eller kjedelig.. Jeg er utrolig glad i dag, og veldig glad for at jeg ble kjent med deg. Jeg husker så godt i de første årene på skolen da jeg var hos deg med alle kosebamsene mine for å overnatte hos deg. Det var tider, haha! Vi har opplevd en god del sammen, og jeg kommer alltid til å være glad i deg, fordi du er en av mine aller beste venner. Du er en av de som står meg nærmest, en av de jeg har mest til felles med, og en av de jeg elsker å være sammen med. Håper du vet det! Love u ♥ Btw, håper du likte cupcakene vi lagde til ære for deg på skolen i dag! 


//privat


Tok de den dagen "Berit" var her, alltid koselig med mange lys!


# Hva synes du om bildene?
# Gratulere Kristina med dagen?

-Andrea 

photos # The leaves is freezing


//privat

 
Nå går turen for å vaske, å tjene penger er ikke feil for min pengbok! Senere blir det gullkamp, noe Malin kommer til å oppdatere dere på senere i dag.


# Tycks?


-Andrea

Bildedryss # Gullfest
Var på gull"festen" i dag.. Først et lite arrangement i byen, deretter dro jeg og søteste Kristina til Akerhallen. Der var det først en liten konsert-akitg greie, og så kom spillerne på scena og sang "Her kommer Molde" sammen med publikum. Deretter ga de ut fotballkort, autografer og tok bilde med supportere. GULLGUTTAN VÅRE ♥Daniel Berg Hestad!
Ser de ikke glade ut? Ha-ha

Heisann! Hehehe


Sean Cunningham! 
Joshua Gatt ♥


Søtingene! 

Nå sitter jeg og koser meg med "Topp 30" på 1fm(radiokanal i Molde) og gullbrus!(Ananasbrus, Moldes ''nasjonalbrus'')

# Hva har du gjort i dag?


-Andrea

photos # frost


Sjokk meg å ha blogglyst når jeg egentlig ikke har tid.. Samfunnsfagboka ligger ved siden av meg, til og med åpen, men jeg greier ikke å konsentrere meg! Jeg får vel heller vise dere noen av bildene jeg tok i sted, og lagre noen innlegg i utkast, om jeg får tid da.. 


//privat


Jeg GLEDER meg til jul! Sammentreff at det kom en reklame om julegaver på tven. HE-HE. Det er ikke kommet snø ute enda, men frosten er vel nok for øyeblikket.


# Likte du bildene?


-Andrea

FieSøteste skapningen jeg vet om!

Jeg, lillesøss og vofsen var ute på en liten tur i dag. Blir litt irritert av å gå tur med Fie siden hun stopper hvert 10. sekund for å tisse! Og ikke nok med det, men hun går rundt å lukter i 5 min før hun finner et sted å gjøre fra seg.. Men jeg greier ikke å bli sint på henne, fordi hun er så søøøt! ♥ Heldigvis hadde jeg med meg kamera, så imens hun gikk rundt og luktet på alt mulig, hadde jeg en liten potoshoot med henne. 


Her har vi akkurat kommet ut av huset, hun går på plena og begynner å lukte i buskene.. Etter en stund gikk hun på do, og så kunne vi begynne å gå.. Noen meter i allefall.. 
Elsker dette bildet!

# Hvilket bilde likte du best?

-Malin 

She never got over this love, which left her with a heart of stone//privat


# Synes om bildet?


-Andrea

Photos # "Hollywood" bursdag


Ingen som prøvde seg på å gjette hva jeg faktisk gjorde i går.. Jeg var i bursdag med "Hollywood - look like a billion dollars" som tema. Gutter i dress/finskjorter og jenter i kjoler. Søte Sarah som var bursdagsbarnet, håper hun hadde det like koslig som meg! :-) 


Oh, søt ja! Ha-ha


Fotograf var til stede!


Nydelige bursdagsbarnet!
Kjekke karer!


Nam.


Nachos på gullfat!


Bloggerne! Haha, Anja og meg.
Lakriskonkurranse.
HAHA! 
Casino!# Har du vært i bursdag med Hollywood tema?


-Andrea

photos # Bokeh


Jeg synes det er utrolig pent med bokeh-bilder, så derfor prøvde jeg å ta noen selv. Ikke allverdens, men dere skal få se det likevel!


//privat


# Synes?
# Liker du bokeh?


-Andrea 

10 ting jeg elsker


-Molde FK
-Vennene, familien og dyrene mine.
-Å danse
-Folk som smiler og er positive
-Alle søte kommentarer på bloggen og komplimenter

-Justin Bieber
-Å bli fornøyd med fotografiene mine
-Sommerferien og jula
-Å få skryt av noe jeg gjør
-Å le 
 

Tilfeldig rekkefølge, og det var det jeg kom på i farta! Har sikkert mange andre ting jeg elsker, men alt kan man ikke tenke over hele tiden! Haha.


# Hva elsker du?


-Andrea

Photos # Autumn


Høst.. Ja, jeg synes høsten akkurat har kommet, jeg. Så går jeg innpå noen bogger og ser "Snøen har kommet". Det begynner allerede å bli vinter i lufta, i går natt må det har vært kuldegrader! Det har vært frost, kulde og jeg tror det var haggel her om dagen også. Nå får vi vel bare 'nyte' høsten mens vi kan; regn, kulde, fine farger og utvikling mot vinteren.. Ikke misforstå, jeg gleder meg til vinter jeg, eller rettere sagt, jul! 


//privat


# Synes om bidene?
# Har det kommet noen høsttegn hos dere også?


-Andrea 

Photos # Høsten kommer

 


Ikke akkurat høstlig, nei.. Smak av sommer, kanskje?Nå begynner høsten å slå til; regn, kulde, tidlig mørkt og fine farger på trærne. Vel, kan ikke akkurat si at det har blitt skikkelig høst når det gjelder farger enda, men det kommer når det kommer.. Mørket har i hvertfall kommet, kulden også. Jeg liker faktisk høsten, elsker fargene, og liker tanken på at det nermer seg jul! 


//privat


# Har det kommet noen tegn på høst hos deg?
# Liker du høsten?


-Andrea 

Everyone smiles in the same language


~Give a stranger your smile, it might be the only sunshine he sees all day~

~Everyone smiles in the same language~

~No one needs a smile as much as the person who has none to give~~A man isn't poor if he can still smile and laugh~

~You are never fully dressed without a smile~

~A smile is the prettiest thing you can wear~# Har du flere fine sitater?


-Andrea

photos # Roses


//privat


Knipset disse bildene her om dagen, men vet ikke helt hva jeg synes om dem... Jeg likte faktisk lyset, fargene osv, det ble litt spesielt på en måte. 


# Hva synes dere om bildene?
# Hvilket likte dere best?


-Andrea 

Photo # "He'll be playing" ..//privat


Dans x2 i dag, pluss øving til matteprøve og lekser = Dårlig blogging. Er ikke sikker på om det kommer flere innlegg i kveld, i så fall må Malin sørge for det! Ha en fin dag videre i alle fall! 


# Synes om bildet?


-Andrea

photo # What to do on a rainy day..?//privat


# Synes om bildet?
# Hva gjør du når det regner?


-Andrea 

photos # Beautiful raindrops


Ok, det er ikke regn på akkurat dette bildet, men jeg tok det med likevel. 


//privat


# Synes om bildene?


-Andrea

photo # I say love, it is a flower//privat


# Synes om bildet?


-Andrea

Photos # Manuelt fokus//privat

Stjeler idéen til Anja om å ta bilder i manuelt fokus.  Har faktisk nesten aldri brukt det fokuset, men bildene blir jo helt klart bedre!


# Synes om bildene?


-Andrea 

photos # Magical love

//privat


# Synes om bildene?


-Andrea

Photo # Key to my heart# Hva synes du om sangen og bildet?


-Andrea

photos # will you be mine?

//privat


# Synes om bildene?

 

-Andrea 

Photo # The last bee//privat

Som dere vet er det ikke lenge før vi er i midten av september. Det er bare rundt åtti dager til desember! Dette året har gått helt sinnsykt fort, det må jeg ærlig innrømme. Tenk at vi har gått gjennom både vinter, vår og sommer i år. Nå er det høst, og ikke alt for lenge til en ny vinter kommer. Jeg gleder meg faktisk til vinteren. Eller, det jeg gleder meg til er vel juletider da. Det er så utrolig koslig! 
Så nå får vi vel bare si farvel til sol og sommer(haha, som om det har vært så mye...) og si hei til kulde og nedbør.  

Btw mener jeg virkelig ikke at dette er den siste bien vi kommer til å se i år, men kom ikke på noe annen overskrift. Dere skjønner vel poenget mitt uansett? 


# Synes om bildet?
# Gleder du deg til vinteren?


-Andrea 

That should be me 

# Synes om bildet / sangen?


-Andrea

photos # flowerpower


Nå kommer snart noen få gjester hit siden stesøster og stefar skal ha en liten bursdagsfeiring. Bare noen få fra familien som skal komme da. Etter det skal jeg bli med til Malin og være barnevakt der. Og i morgen skal jeg i barndåp, noe som betyr at det blir nok ikke mye blogging fra min side! Men bare for å oppdatere dere nå, så tenkte jeg å slenge inn noen bilder jeg tok her om dagen. 

 
//privat


# Hva synes du om bildene?

 

-Andrea

Photo # My favorite camera


Dere fortsatt en sjanse til å bli anbefalt og linket på bloggen vår, trykk her for å melde deg på.  
Vi har fått en utrolig koslig vurdering, trykk her for å lese og se om dere er enig! Tusen takk, Emma. 
Og sist men ikke minst kan dere melde dere på "årets bloggere", det er påmelding på den gamle bloggen min(Andrea), men det blir nok trekt her. Trykk her for å melde deg på.  ?


# Hva synes du om bildet?


-Andrea

Orginal VS Redigert?


Orginal


Redigert# Redigert VS orginal?


-Andrea

Bildedryss # trettende august


I dag har jeg såvidt vært hjemme.. Det startet med at jeg egentlig skulle til byen med Anja, men det skjærte seg desverre, derfor ble jeg heller med pappa, Lill Hege og Sandra på tur til "Moldevatnet". Jeg er ganske sikker på at de færreste av dere har hørt om det. Der var det en stikk ut post, så vi skreiv oss selvfølgelig opp i boka!
På vei opp!
"Moldevatnet".


Kjørte å kjøpte oss ostebrød og cupcake. Deretter kjørte jeg og pappa til bestefar sitt hus(som ikke var hjemme) siden pappa hjelper til med å klippe gresset osv. Jeg lå bare å chilla og tok bilder!


Dette er et av mange bilder jeg tok der. At jeg hadde over 100 bilder til sammen fra hele dagen sier vel litt. 


Ikke alle ser like flott ut etter en gåtur! Synes jeg er tøff jeg, hahha ironi ja..


Senere dro vi på "Osvatnet" hvor jeg og pappa bada. Lill Hege og Jonas turte ikke! Ok, det var ikke veldig varmt, men jeg svømte faktisk! Stolt.


Etter det dro vi til "Dammen". Skulle bare skikke, så tok noen bilder der også. Legger ut kun dette, av samme grunn som i sta! Alt for mange bilder..


# Hva har du gjort i dag?


-Andrea

Bildedryss # 12 august

Fått sykt dilla på å ta bilder av skoa mine.. Hvorfor? No idea.

Okei.. Det var ikke store bildedrysset! Men jeg, stesøstera mi og to andre i nabolaget satt nede på lekeplassen en stund i dag.. Bare chilla, hørte musikk osv. Og jeg tok jo selvfølgelig med kameraet mitt! 


# Hva har du gjort i dag?


-Andrea

Redigert vs orginal


Jeg har som sagt begynt å redigere noen av bildene mine, men det er ikke alltid jeg blir like fornøyd.. I går kveld brukte jeg et bilde, og redigerte det tre ganger. Dette ble altså resultanene, så om du vil kan dere godt fortelle meg hvilken redigering du likte best, om ikke orginalen da. 


orginal - redigert 1 - redigert 2 - redigert 3


# Hvilket likte du best?


-Andrea

photo # you and me..?

 

http://domhglid.blogg.no/1313000636_konkurransen_er_avgjo.html#comment  


//privat
 

# Hva synes du om bildet?


-Andrea

Photo # Blomst i antikk


Jeg synes det er veldig gøy å ta og redigere bilder. Derfor satt jeg altså å prøvde meg litt fram i photoscape i går, og fant denne antikk-redigeringen. Jeg har jo selvsagt sett det før, men jeg har aldri prøvd det ut selv. 
Og om dere vil se flere av bildene så legger jeg ut etterhvert på tumblr HER og weheartit HER. Det er forresten kun mine bilder som legges ut på min bruker.

uredigert.


redigert.

//privat

Jeg vet jo at det er veldig stor forskjell med antikk og uten.. Så det er vel mange som likte det uredigerte best! Det er jo nesten to helt forskjellige bilder. Uansett, håper dere vil ta en titt på min tumblr, eller weheartit(link lenger opp).
 

# Redigert vs uredigert?

-Andrea 

Bildedryss # "Bursdagfeiring"


Jeg feiret jo som sagt en liten bursdag aka jentekveld her om dagen. Jeg, Malin, Kristina og Stine spiste på Milano før vi gikk å kjøpte en film vi kunne se senere. Utrolig koslig selv om feiringen ikke var noe stor.. Ble en del bilder, men ikke alle kan deles her! Desverre, haha. Stine dro ikke så lenge etter vi hadde vært på Milano, så jeg ble igjen med de to andre jentene mine. Den ene filmen vi skulle se ble etter hvert til tre. Koslig var det i alle fall.

 


Denne filmen kjøpte jeg. Annbefales!


Hva gjør man uten godteri? naam!


Sett neglelakker i en ring, bruk noe å snurre med. Den neglelakken 'tuten' stopper på skal du ta på en negl. Kan bli veldig fargerikt etter hvert ja, haha! 


Kosliiig bord!


Cinderella story var den andre filmen vi så. Annbefales enda mer enn den forrige! Vi så også Never say never, men den JB filmen jeg fikk her er noe annet. Det var forresten gave fra Malin og Kristina. 


Haha, fire "bursdagskort" fra de to søteste! Kjenner meg litt for godt ja.. 


# Hva synes du om bildene?

-Andrea 

It's just a pair of shoes//privat


# Hva synes du om bildet?


-Andrea

photos # I wish I knew what he is thinking


Ok, ikke mobb bildene. Det er ikke verdens letteste sak for en som er livredd ild, flammer osv og brenne et papir på sidene! Men jeg ble litt småfornøyd, så nå håper jeg dere kommer med deres virkelige meninger her altså..
Ikke klag på håndskrifta heller, måtte skrive fort.. Haha standar unnskyldning!  
Jeg vet at det helt sikkert er skrivefeil her, engelsk gramatikken er ikke på topp. Tenkte at det kanskje burde være "was thinking", eller "wish i know" .. Jaja.. 

Bildene er som de er, de er ikke redigert på noen måte, utenom at jeg skrev på navnet mitt såklart.. Jeg tok flere bilder, med andre ordtak, men de får dere heller se senere, -i andre innlegg. 
Og en siste ting. Kan dere være så snille å komme med spørsmål her
//privat


# Hvilket av bildene likte du best?

-Andrea 

photo # peace & love


Det er veldig lenge siden jeg har lagt ut denne type bilder, så jeg bare knipset noen fort. For det første var det for å få en oppdatering på bloggen, og for det andre syntes jeg det passet rimelig godt i disse tider.
Uansett.. Selv er jeg egentlig ikke fornøyd med dette bildet. Det er liksom ingenting spesielt med det. Jaja, en liten oppdatering ble det jo likevell!  


//privat


# Hva synes du om bildet?

-Andrea 

Bildedryss # Bursdagen min


Sitter hjemme etter herlig seier over Haugesund, tenkte bare å nevne det. Det blir jo ekstra gøy å dra dit på tirsdag, iført Moldedrakta selvsagt. 
I morgen blir det jazzing en stund, noe som betyr at jeg kommer til å tilbringe ganske mange timer i byen. Det blir eneste dagen jeg får dratt på jazzfestivalen siden jeg stikker på tirsdag. Jaja. Jeg ble nesten tvingt til å blogge, så her kan jeg jo slenge med noen bilder fra gårsdagen; min fødselsdag faktisk! 15 år nå, kjenner det allerede i ryggen. På tide med pansjon snart!  Hehehe..


Et siste fjortis-speil-peace-bilde.. Kanskje.


Fikk knall vær på dagen, helt til kvelden da det begynte å regne..
Heey! Ta bilde her liksom!


# Hva synes du om bildene?
# Når har du bursdag?


-Andrea 

Eight pictures from today♥


//privat


# Hva synes du om dagens bilder?


-Andrea

Bildedryss # 7. og 8.juli


Som lovet skal jeg dele min hyggelige grunn til dårlig blogging de siste dagene. Det er ikke noe å si unnskyld for, ettersom det faktisk er sommerferie. Det betyr at når det først er sol, vil jeg finne på noe ute. Og bare for å nevne det så var det verdt det, nå kan jeg lett si "It's raining man!" 

Jeg og stesøstra mi, Alida, tok oss en times sykkeltur til mormor og Affa(morfar). Det begynte selvfølgelig å regne litt på turen så vi var nokså kalde da vi kom fram. Jeg så One tree hill før jeg hoppa i badekaret. Jeg tok med meg tre blader, iste, kanelsnurr og slappet av ei stund i badekare. Etter middag så jeg og Alida på film, og da den var ferdig spilte jeg, mormor og Alida en god del spill. Yatzi, ludo, stigespill og noe sånn pinne greier. Jeg eide selvsagt i alt, utenom yatzi da. Det var en tull, relax. Hehehe..

Neste dag var det så utrolig fint vær ute, varmt og godt. Derfor tok jeg med meg kameraet ut og tok litt bilder av de vakre tingene mormor har ute. Jeg legger ikke ut alle bildene, men dere kan få lov til å se noen da. Heldig der!//privat
 

Senere sykla vi hjem i sola. Da vi kom hjem var det nesten rett ned til nausta hvor mange i nabolaget hadde samlet seg. Kjørte båt og hadde det gøy før vi gikk opp å sang sing star. 


# Hva har du gjort de siste dagene?
# Synes om bildene?


-Andrea 

Kan dere være så snille å...?

 

stemme på mine bilder på konkurransen til Amfi Roseby om å vinne gavekort på 1000 kr. Har veldig lyst å vinne konkurransen, ikke for premien sin skyld, men for å se om folk liker bildene mine. Jeg har jo planer om å gå skole for å lære mer om foto(media og kommunikasjon), så det hadde jo vært veldig gøy å vunnet denne konkurransen da! Jeg aner ikke hvor mange bilder man kan delta med, men jeg deltar i hvert fall med fem. Dere trenger jo ikke å stemme på alle, men vær så snill å stemme på et! Super takknemmelig!

1.bilde finner du her

2.bilde finner du her

3.bilde finner du her!


4.bilde finner du her!


5.bilde finner du her!

//Alle bildene er tatt av meg!


# Vil dere være så snille å blogge?


-Andrea

 

Paint your nails!Jeg har et drøss med neglelakker jeg nesten aldri har brukt. Jeg må virkelig begynne å bruke neglelakker oftere. Vel, jeg bruker det faktisk en del, men jeg bruker alltid de samme.. Kanskje på tide med litt variasjon? Har jo mye å velge i hvert fall! To av mine favoritter (blå og hvit) ligger hos pappa, så de fikk dere desverre ikke se her. Nyttig informasjon, right?//privat

 

# Bruker du mye neglelakk, eller bare har du mange?


-Andrea

photo # Sending flowers to the sky..


//privat


Tenkte å begynne å laste opp bilder i 700px; for å fylle ut siden. Er ikke sikker på hvordan det ser ut på normale pcer ettersom jeg selv har minipc.. 
Gjerne kom med svar, ser det bra ut med 700px; eller skal jeg fortsette med 600?


# Hva synes du om bildet?
# Ser det bra ut i 700px;? 


-Andrea

Dance is not a sport.. it's a passion


//privat


# Hva synes du om bildet?


-Andrea

photos #there is an orange flower in my garden

 

Om dere ikke har lagt merke til det så har vi fått nytt design! Søteste Aina fikset det til oss som vanlig, tusen takk! 
Forresten har jeg fått helt twittermania(hekta på twitter)  #followme @andreaf96. Haha, alle som skjønner twitter forstår hvorfår jeg setter disse tegnene foran ordene. 

 


//privat


# Hvilket av bildene likte du best?


-Andrea

Bildedryss # Sommer for første gang i ferien

Jeg våknet til strålende sol i tolv-tiden i dag. Heiv på meg playsuiten, og gikk opp for å spise. Ikke lenge etter tok jeg en liten tur ut i finværet. 


Tok noen bilder av den flotte norske natur. Kommer et eget innlegg med noen av bildene, vil gjerne høre deres mening om bildene jeg tok. 


Wow. Ble større enn planlagt dette bildet.. Yeye!   Jeg og stesøster, Alida hoppet trampoline. Eller.. Rettere sagt; hun hoppet mens jeg tok bilder!Vi gikk å vassa i fjøra. Deilig! Ikke så kaldt i vannet en gang..Gikk opp å snakka litt med Malin og hennes to nydelige hunder! 


Alida hoppet trampoline igjen, denne gangen med vannspreder!


Nå er det Odd Grenland - Molde. Stillinga er fortsatt 0-0, og vi er godt uti andre omgang..

Alida ble brukt som "modell" på mange av bildene, jeg greier nemlig ikke å ta bilde av meg selv. Untatt det siste såklart, speilbilde for alltid liksom, kødda. 


# Hva har du gjort i dag?


-Andrea

photo # Yellow flowers


//privat


# Hva synes du om bildet?


-Andrea

Ay ay captain

På lørdag var vi i bursdag til Malene som fyller femten år i juli. Det var pirat/sjørøver som tema, men kun jentene kledde seg ut da. Jeg, Malin og Kristina skiftet kostyme etter hvert, det er grunnen til at vi ikke har på oss det samme på alle bildene!


Flotte bloggere! (Ironi ja)
Ozygirlza som var så utrolig flinke å sto på Roseby(kjøpesenter i Molde) å bedde folk om å bli medlem av kundeklubben i syv(!) timer idag! Sliten i beina ja. Tjente gavekort på det da! Tommel opp for det.  


Skumle pirater! .. Eller ikke?
Nydelige kaka Veronica og Emilie bakte. 
Sykt pene Emilie!


Naam!
At last but not least, the birthday pirat! 


# Hva synes du om bildene?
# Noen gang vært i piratbursdag?

 

-Andrea 

100 års-jubileum

I går sto vi opp tidlig for å dra til byen på frokost klokka ni i annledning Molde FK sitt 100års-jubileum. Vi var i byen rundt syv timer, og for å bruke opp tiden gikk vi litt rundt i Molde. Kommer forresten innkjøp senere. Det var diverse arrangemang som dansing, hoppetaukonkurranser, fotball, barnebølgen osv..
Rett etter byturen dro vi hjem og fikset oss til pirater for å dra i bursdagsselskap til søteste Malene. Kos! Ganske sikker på at det kommer noen bilder derfra en gang også.

I dag fyller Molde år! Det er hele 100 år siden Molde FK ble stifta. Herlig. Dagen har vært ganske så fin med tanke på Mfk. Molde tok nemlig 3 poeng mot Sogndal og ligger foreløpig på 1.plass i tippeligaen!
Her kommer det noen bilder fra lørdagen på rådhusplassen.


Ozy på Rådhusplassen!


Mange folk møtte opp på Rådhusplassen for å feire Mfk. 


Torstein som vant mgp jr. opptrådte med sangen "Solskjærs menn". Her sammen med selveste Ole Gunnar Solskjær, Mfks trener. En god del personer ble med å danse Moldedansen!
//Rbnett 

 

# Gratulere Molde med 100års-jubileum?
# Når ble laget du heier på stifta?

 

-Andrea


Naturbilder
Legg merke til regnbuen!


Oj, ble sykt stort dette.. Jaja, la gå!


# Hvilket bilde likte du best?


-Malin
 

photos # Old dandelion
//privat
 

# Hva synes du om bildene?
# Hvilket likte du best? 


-Andrea

Bildedryss # Den gang da sola skinte

Beklager for veldig dårlig blogging. Kort sagt: Pcen min har krasja, det kan hende jeg har mistet alle bildene mine pga at jeg reiv ned harddisken de var på da jeg skulle 'renske' pcen, Malin var i Loen i helga og i går dro vi på en våt, men koslig klassetur til Karlsøya. Det kommer nok et innlegg om det senere.På lørdag skinte sola her i Molde kommune, og det benyttet jeg ved å gå ut å ta noen bilder. Tok med meg kameraet til stranda og tok noen bilder der også. 
Før dette hoppet jeg i playsuiten og tok med meg ei skål is ut på verandaen. Der var jeg både før og etter jeg var på stranda, så jeg tok en del bilder der også. 

Så gikk jeg ned på stranda, måtte jo selvfølgelig kjenne på vannet da jeg først var der. Kan ikke si jeg gikk så langt ut, ikke så  hyggelig å gå oppi all den gugga som ligger på stranda vet dere!
//privat


# Hva synes dere om bildene?
 

-Andrea

Fotoprosjekt # Peace

11. bilde i fotoprosjektet.
Tema; Peace


//privat


# Tycks?


-Andrea

Finger couple

Alle har vel sett bilder av det berømte "fingerparet"? Haha, ok, det ordet fant jeg på her og nå. For alt jeg vet kan det hende det er det det kalles også.. Men ja, jeg ville jo prøve ut dette jeg også. Det ble vel ikke helt perfekt, men sånn er det jo. Det er nesten ikke redigert, kun en liten retusjering om noen skulle lure. Svart-hvitt fargen er på kameraet.


//privat


# Hva synes du om bildet?


-Andrea

photos # Red splash in water

Åh, jeg har endelig sett The notebook! Fy for en herlig film. Superfin, søt, romantisk, dramatisk og ja. Skikkelig grinefilm! Opp til flere ganger trillet tårene. Alle som ikke har sett den -MÅ se den! Jeg så den her, og linken fikk jeg av søteste Aina.

Nå skal jeg ut og ta noen bilder, og apropo bilder så har dere ikke fått sett første forsøket mitt på denne type bilder. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal kalle de heller..
Det var i hvert fall mitt første forsøk, så håper dere er ærlige når dere kommenterer dem.//privat


# Hva synes dere om bildene?
# Har dere sett The notebook?


-Andrea

17.mai; Borgertoget i bilder

Veldig lite blogging for tiden pga. konfirmasjon og 17.mai. Har feiret dagen med kjente og kjære på skolen, og senere tok jeg turen til byen for å se borgertoget. Veldig mye morsomt å se på i det toget, her kan dere få en liten smakebit.


NMK Molde.


Rideklubben.


Et av de mange korpsene.


Studio 11.Nikita(danselæreren vår) i front. Jeg var ikke med å danse i år
..

Fekteklubb.


Poppeloppe teateret.


MFK! A-laget!Mfk gutt.

Turn.

Sist men ikke minst; RUSS 2011


Til slutt; Gratulerer med dagen alle sammen! :-)


# Hvordan har du feiret dagen?


-Andrea

A bouquet of flowers

Gjør oss en stor tjeneste - lik denne siden her.


 

Blir desverre ikke mye blogging på oss for tiden. Vi må nok prioritere den store dagen som kommer på søndag. Konfirmasjon! Veldig mye forberedelser; innbydelser, bordkort, mat, kaker, antrekk, lokale, drikke, gjester, underholdning, osvosv.. Heldigvis har vi ikke alt for mye igjen!


//privat

 

# Hva synes du om bildet?


-Andrea

I'll be waiting for you on the other side


//privat


# Hva synes du om bildet?


-Andrea

photos # Fossen

Her kommer et krafig tungeinnlegg, haha. Legg merke til at alle tre har tunga ut på bildene. Dette er i hvert fall noen få bilder av turen vi gikk i sted. Det var over hundre bilder der, så vi må nok skuffe dere med å ikke legge ut alle. Eller .. Vi hadde egentlig veldig lite utvalg med hvilke bilder som kan vises i offentlighet..


//privat


# Hva synes dere om bildene?


-Ozy

photos # Purple flowers

Som dere vet blogget jeg ikke i går, men grunnen er at jeg var ikke hjemme før over elleve på kvelden. Jeg var nemlig hos frisøren aka tante, som er litt over en time herfra.. Jeg stripet etterveksten og stusset håret med frisøren, og bare å sette i stripene tok en og en halv time. I tillegg til meg var mamma også der. Da skjønner dere vel at vi var der i noen timer ja.

Jeg har ingen bilder som passer seg med den "nye" hårfargen, så dere får heller se noen bilder jeg tok her om dagen.
Bilder fra turen kommer senere, om det kommer i det hele tatt! Må nok se igjennom bildene først, og det kan ta sin tid.
//privat


# Hva syns du om bildene?
# Vil du se bilder fra turen vår?


-Andrea

Do you want a cup of coffee?


//privat


# Syns om bildet?


-Andrea

I belive I can fly .. I belive I can touch the sky .. Oh never mind


//privat

 

# Hva syns du om bildet?


-Andrea

photos # The sun is shining


//privat

Som Malin allerede har sagt har jeg danset på Rådhusplassen i Molde i dag. Etter det var jeg og Malin i byen, men jeg orker ikke legge ut det lille pingleinnkjøpet.. Derfor kan jeg jo heller skrive det nå da om noen er veldig nyskjerrige. Fuktighetskrem med lett "brun-uten-sol" effekt, en film og en deodorant.
Solen har forresten skint i hele dag, så må si det ble litt varmt å sprade rundt i byen med stor dongribukse og skjorte! (Danseklær vet dere)
Bildene er ikke tatt i dag, så dere skjønner vel at det er ikke bare i dag det har vært fint vær!
//privat


# Hva har dere gjort i dag?
# Hva synes dere om bildene, og hvilket likte dere best?


-Andrea

It's pink, little and lonesome

Jeg tror jeg skal skrive om noe annet enn været i dag, men bare sånn at dere vet det så er det helt nydelig i dag også.
Desverre aner jeg ikke hva jeg skal finne på i dag, så kom gjerne med forslag til det også.

Vel, innlegget har ingenting med bildet å gjøre, men.. Hva skal man skrive til et slikt bilde?


//privat

 

# Hva syns dere om bildet?
#
Jeg klarer ikke dy meg.. Hvordan er været hos dere?

 

-Andrea

Easter is yellow, so is the sun and the flowers

Sola skinner på himmelen i Molde. Det er rett og slett herlig å våkne til en blå himmel med sol!
Men som for alle andre går tiden fra meg også.. Jeg har ikke vært ute i finværet enda, søvnen tok vel det meste av tiden. Ikke misforstå, jeg har gjort andre ting enn å sove i dag.
Uansett så skal jeg ikke bry meg om det jeg ikke har gjort enda, men heller ta meg til å gå ut nå. Haha, dere vet jo "Ikke fokuser på fortiden, men på fremtiden", eller noe i den duren.

Det er rett og slett et fantastisk påskevær, så kom dere ut å nyt dagen om dere har sol. Hvis ikke får dere vel nyte den ved å finne på andre ting da. Ha en fortsatt god påske!

Forresten; Beklager om overskiften er feil.. Det er lov å rette på meg!


//privat

 

# Har dere fint vær?
# Hva syns dere om bildet?

 

-Andrea

Photos # Nature


Trenger vel ikke å si så mye mer enn at været var herlig, og derfor tok vi oss en tur ut med kamera. Ingen av oss har orket å ordne seg i dag, derfor ble det kun bilder av ting i naturen..


# Hvilket bilde likte du best?

- Ozy 


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits