VIDEOBLOGG # Svar på spørsmålsrunden del 3

Siste del fra spørsmålsrunden.. Ble en veldig kort del ettersom det kun var tre(?) spørsmål igjen. I alle fall, nå har dere fått alle svar, og om det er mer dere lurer på er det bare å spørre! 

# Hva synes dere om svarene?

-Ozy

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmålsrunden del 1

# Bra nok svart?

-Ozy

Noe du lurer på?

Vi hadde, som mange kanskje vet, en veldig lang periode hvor vi blogget ekstremt sjeldent. Vi hadde ingen offesiell bloggpause, men vi kan vel egentlig si det var en. I alle fall, på grunn av dette, og at det snart er ett nytt år setter vi i gang en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om absolutt alt dere vil, uansett hva det måtte være. Slipp løs fantasien!

# Noe du lurer på? Skal vi svare på video eller skriftlig?

-Ozy

Spørsmålsrunde

Siden vi akkurat har startet opp igjen bloggen, så tenkte vi at vi kanskje har fått noen nye lesere? Derfor så starter vi opp en spørsmålsrunde.. Vi skal prøve å få svar på video så fort som mulig, så da er det bare å kjøre på! # Har du noen spørsmål? Kommenterer tilbake til alle som spør!

 -Ozy

Spørsmål om hverandre! Alle får en kommentar tilbake, LES


Vi tenkte å herme etter en eller annen person vi! Altså, den personen som begynte med å gjøre vri på en spørsmålsrunde. Vi tenkte at dere stiller spørsmål, og vi svarer om hverandre! Den andre personen har ikke lov til å si noe, så dette kan bli gøy.

I kommentaren kan du skrive "Spørsmål om Andrea:" og "Spørsmål om Malin:" etc, slik at vi vet hvem spørsmålet er om/til. 
Alle som skriver minst et spørsmål om hver av oss får en kommentar tilbake, da tjener vi begge på det!  


MALIN <----> ANDREA 
Vet vi har brukt bildet før, men la gå! Sykt at det allerede er at halvt år siden allerede..

 

EDIT: Merket at ikke alle forsto. Her er et eksempel:   "Spørsmål til Andrea: Hva er det mest positive hos Malin?" 
 


# Hva vil du vite om Andrea, og hva vil du vite om Malin?


-Ozy

Forslag til må-gjøre video (ALLE FORSLAG FÅR KOMMENTAR TILBAKE)

Vi tenkte å ha må-gjøre video en dag i denne uka. Planen var å filme i byen så vi kan gjøre slike ting som vi gjorde sist gang.. Se videoen under for å forstå hva vi gjorde, haha. Ikke skriv standar mel-egg-vann forslag, men heller ta deg tid til å se videoen! (Og ikke kom med akkurat de forslagene vi fikk forrige gang heller..)
Vi skal prøve å ikke være pingler, så bare kom med alle mulige forslag!

ALLE FORSLAG FÅR KOMMENTAR TILBAKE!!  


# Forslag? 


-Ozy

Dagens leserspørsmål # 280911

 
EDIT: Dette innlegget skulle egentlig ha blitt postet i går, men jeg glemte det helt ut etter at jeg hadde lagret det i utkast. Nå får dere det altså, så håper dere forstår det. Jeg måtte til og med endre datoen, herregud! Kødda. 


 OPPMERKSOMHET TAKK! Haha... Vi er tomme for leserspørsmål, så om dere stiller oss et spørsmål her hadde det vært utrolig snilt gjort! Og se positivt på det, du tjener en kommentar tilbake! Stilt av: http://ainaogingrid.blogg.no/
Spørsmål:
Beskriv detaljert hva som må til for at du skal bli fast leser av en blogg! 

For det første må det være noe som fanger oppmerksomheten. Enten det er headeren, designet, bildene, skrivemåten eller hva som helst annet. Det er også lurt å skrive om noe særegent. Vel, jeg er fullstendig klar over at det ikke er lett med ... Gud vet hvor mange bloggere! Bare i dag har det blitt opprettet over tusen nye. 
Men som dere alle vet er det jo header og design som er førsteinntrykket, og ser det rotete ut? -Ja, da er det ikke alltid jeg orker å lese videre. Er det derimot ryddig og pent kan jeg gjerne bla meg nedover siden. Deretter legger man fort merke til bildebruk og hvordan man skriver. Mange skrivefeil og smilyer er et stor minus. Mange fine bilder, varierte innlegg, lite skrivefeil, lite bruk av smilyer, noen videoblogger her og der.. Det er vel kort fortalt hva en bra blogg er. Haha, ja det sto detaljert, men dette er detaljert nok! 


//Jana(søskenbarnet mitt), det var photoshoot i sommer en gang! Dyktig fotograf.


# Hva skal til for at du skal bli fast leser av en blogg?


-Andrea

DAGENS LESERSPØRSMÅL # 260911


Stilt av: 
http://ainaogingrid.blogg.no/
Spørsmål: Hvilken sminke bruker dere til vanlig?

Jeg tror kanskje jeg og Andrea bruker omtrent samme sminke til vanlig, men jeg er ikke sikker, så her får dere lese om hvilken sminke jeg bruker til hverdags.

Det varierer litt fra dag til dag, og kommer an på hva jeg skal den dagen. Men for det meste bruker jeg:

- Concealer
- Foundation
- Rouge
- Mascara


Hehe, tror dette er fra 8.kl..! Men her ser dere sånn ca hvor mye sminke vi bruker på skolen.

# Hvilken sminke bruker du til vanlig?

-Malin

Dagens leserspørsmål # 250911

 

HUSK AT ALLE SOM STILLER SPØRSMÅL FÅR KOMMENTAR TILBAKE: HER!


 


Stilt av:  http://anjabugge.blogg.no/
Spørsmål:  Har du et forbilde?

For å være ærlig har jeg ingen spesiell person jeg kan kalle for et forbilde, jeg har ingen jeg prøver å være lik osv, men jeg har en del jeg respekterer og ser opp til.. Og til alles største forbauselse er nok Justin Bieber en av de personene jeg ser aller mest opp til. Hans vilje og tro er beundringsverdig. At han ikke gir opp, og at han kjemper i mot hatet osv. Han lærer oss andre å "Never say never" og "Dream big" fordi "Dreams do come true". Han gir rett og slett håp og mot til andre mennesker så de ikke skal gi opp. Det er det ikke alle som klarer å gjøre. Han er en person som levde fattig, sang på gata, ble oppdaget på youtube og kjempet sammen med crewet sitt for å leve ut drømmen sin. Det er noe å respektere, noe å se opp til og noe å beundre ved han. Jeg ser også opp til personer som tør å være seg selv, som tør å ha sine egne meninger og som ikke henger seg bak alle andre. De som kun sier det de andre sier, de er ikke noe å kalle forbilde fra mitt synspunkt. 


Ignorer trynet.


# Har du et forbilde?


-Andrea

 

DAGENS LESERSPØRSMÅL # 240911

Stilt av: http://anjabugge.blogg.no/
Spørsmål: har dere du et stilikon? 

Jeg har egentlig ikke et spesielt stilikon. 
Men jeg er veldig glad i "high school-stilen", noe jeg har vært en god stund.
For det meste kjøper jeg klær jeg selv liker, orker ikke å bry meg om hva som er "inn", om alle andre liker det og sånn... Uansett så er ikke stilen min så spesiell at folk bryr seg om den heller da.. Jeg bruker ganske "normale" klær.
Det er mange kjendiser jeg synes har bra stil, men ikke alltid jeg føler får å gå med de samme klærne selv.

Kort sagt så har jeg ikke et stilikon, jeg går i det jeg føler er "meg", blant annet "high school-stilen". 

Her er noen kjendiser jeg synes har bra stil:
♥ Miley Cyrus
♥ Taylor Swift
♥ "Voe"
♥ Vanessa Hudgens
♥ +++
# Har du et stilikon?


-Malin
 

Dagens leserspørsmål # 230911


Stilt av: http://guusk.blogg.no/
Spørsmål:
Hvilke blogger leser du?


Dette har Malin svart på en gang tidligere, men vi leser ikke de samme bloggene. Om du vil kan du trykke her for å skjekke hvilke blogger hun leser.  

Kristineam  
Jeg har lest bloggen til Kristine fast ei god stund nå. Før hun var veldig kjent fikk jeg høre om denne bloggen, og jeg likte den faktisk ganske godt med en gang! Hun blogger om hverdagen sin, legger ut søte videoblogger, skriver om mote og legger ut antrekkbilder veldig ofte. Det er et bra! Jeg elsker også stilen hennes, utrolig morsomt at hun tør å gå i akkurat det hun vil, spesielt her i Molde. Jeg bor jo i samme by som henne, og tro meg.. Det er ikke alle som tør å skille seg ut i denne ryktebyen! Stå på! 


Anjabugge
Anja går i klassen min så det er blitt helt naturlig for meg at jeg titter inn på hennes blogg. Jeg leser faktisk ikke så mange blogger, derfor må dere ikke tro at jeg skriver om henne kun fordi jeg kjenner henne irl! Men anyways. Bloggen til Anja er egentlig ganke bra den også. Hun legger ut en god del om hverdagen sin, og legger ut andrekkbilder. Anja er faktisk en av de som går i det hun vil på skolen, pyntet stil osv. Liker det! Hun er ei utrolig søt jente med mye utstråling så det er ikke til å motstå å skjekke bloggen hennes, videoer, bilder, tekst etc. Og btw, bare for å nevne det. Hun har akkurat fått nytt design(endelig) og bloggen hennes ble to år i går, grattis! Keep on going, søtaa!


Eirikblogg.com
Desverre blogger ikke Eirik veldig ofte, men når han blogger kommer han med brae innlegg. Jeg greier ikke å la være å skjekke om han har oppdatert ettersom jeg liker både teksten, bildene og videoene hans. Han virker rett og slett som en herlig person! Dessuten er han tilgitt for lite blogging, de fleste av dere har vel allerede hørt om han? Ja, han er en norsk sekstenårig artist. Han har vært med i Det store korslaget, og det var der jeg oppdaget han for første gang. Det jeg sa til meg selv var bare "Shit! Han va flink da! Han e sikkert den yngste der å!!" Haha, senere (mars i år) så jeg han på Taylor Swift konsert. Sto faktisk rett bak han i køa, men jeg og Sandra turte ikke å ta kontakt i tilfelle det ikke var han likevel.. Jeg anbefaler dere å stikke innom, høre på noen sanger o.l! Jaja, liker virkelig godt sangtalentet til Eirik! Stå på :-)


Andrea blogger jeg leser:

AinaogIngrid
NinaJBfan , JDBNorway , Bibses (Alle er Justin Bieber - blogger)
♥Alle dere som kommenterer! 

Sorry for at det ble forskjellig skrift her og der, jeg aner virkelig ikke hvorfor! 

# Leser du noen av de samme?


-Andrea

DAGENS LESERSPØRSMÅL # 220911

Stilt av: http://ryoko.blogg.no/
Spørsmål: Hvorfor tok dere bloggnavnet "ozy1" og ikke "ozy" på denne bloggen?

Den første bloggen vi hadde sammen var jo www.ozy.blogg.no og den ble slettet (Noe du kan lese om HER).. 

En liten stund blogget vi på våre egne blogger (MALIN, ANDREA), denne perioden var vi faktisk ikke så gode venner... Men plutselig en dag begynte vi å henge mye sammen igjen (heldigvis!). Og så fikk vi lyst til å lage en ny blogg sammen.

Vi prøvde å ta vårt gamle bloggnavn, men det funket visst ikke.. Så da ble det beste vi kom på "OZY1". Etter å ha sagt det navnet mange ganger syntes vi det hørtes ut som at vi sa "Oss igjen" Og da ble vi ganske fornøyd med navnet for det passet jo ganske bra!


Header fra gamlebloggen..

# Skjønte du grunnen til bloggnavnet vårt (Ozy1)?

-Malin

Dagens leserspørsmål # 210911


 Stilt av: http://onlyaillusion.blogg.no/
Spørsmål:
Hva gjør du helst en fredag kveld?

Det er så forskjellig fra fredag til fredag. Noen ganger liker jeg å bare slappe av hjemme med en film, pc etc... Mens andre ganger liker jeg meg best sammen med venner. Da f.eks overnatting eller nattcafé.. For dere som ikke vet det er nattcafé et slags møtested for folk på vår alder. Det er ikke supergøy å være der, men da har vi i hvert fall noe å gjøre. Ellers er jeg på fotballkamp, men det er vel ikke så ofte det skjer på en fredag. 
Det jeg gjør kommer vel helt an på humøret! Men som sagt, jeg liker meg veldig godt sammen med vennene mine. Så om jeg har/er på overnatting så går det i snakking, pc, filmer o.l.. 


Malin og meg under innspillingen av skoleprosjektet vårt.. Lagde en film. Skulle være en skrekkfilm, men endte som en dramatisk komedie! 


# Hva gjør du på en fredagskveld?


-Andrea

DAGENS LESERSPØRSMÅL # 200911

Stilt av: http://malinah98.blogg.no/
Spørsmål: Hvordan klarte en av dere å slette den andre bloggen? (ozy.blogg.no)

Passet jo bra at jeg må svare på dette spørsmålet siden det var jeg som gjorde det.


Fine babyhår i panna! ♥ Her er da syndebukken..

Jeg husker at dette skjedde i en periode hvor jeg var drittlei av blogging, og Andrea skulle til å begynne på sin egen blogg igjen. Mange på skolen fikk med seg at jeg var lei, og sa at jeg kunne jo slette den?

En gang jeg var hos ei venninne kom vi inn på dette igjen, og jeg skulle gjøre det på kødd. Nå greier jeg ikke helt å huske om jeg måtte trykke slett også godta, men jeg tror det bare kom "denne bloggen er nå slettet" elns, da jeg hadde trykket på slett. Og da gikk det opp for meg at jeg hadde greid å slette ozy.blogg.no, noe jeg angret på med en gang. 

Altså jeg gjorde det ikke med vilje, jeg skulle bare kødde med det, men plutselig var det gjort. Vi har nå hørt at det går an å gjennopprette blogger, men vi husker ikke hvilken e-post addresse vi brukte.. Hvis vi finner det ut så kan det hende vi får gjennopprettet ozy-bloggen vår. Jeg håper vi får det til en eller annen gang, for vi har en del minner på den bloggen også!

# Fornøyd med svaret?

 

-Malin
 

Dagens leserspørsmål # 190911


Stilt av: http://ericakk.blogg.no/
Spørsmål:
Er dere to "ozy1- jentene" gode venner uten om bloggen deres? er dere ofte sammen og sånt? 

Nei, vi er egentlig aldri sammen.. Ser hverandre nesten aldri, og bildene som blir lagt på bloggen er redigerte. Vi var egentlig ikke sammen på photoshootene våre osv. Tulla, hehe. Mente ingenting frekt mot deg som stilte spørsmålet, men det er vel ganske opplagt at vi er gode venner. Malin er min beste venn, og vi er sammen både på skolen og i fritiden. Jeg er også en av de heldige som har mine beste i samme nabolag som meg selv, så om jeg vil kan jeg bare gå rundt hundre meter før jeg er ved huset hennes, kanskje ikke det en gang! Så det dere ser på bloggen er vel kun en tredjedel av hvor mye vi faktisk er sammen ellers. 


Loveyoou


# Bra nok svart? 


-AndreaDAGENS LESERSPØRSMÅL # 180911

Stilt av: http://theabhk.blogg.no/
Spørsmål: hva er yndlingsbloggene deres?

Andrea og jeg svarer på annethvert spørsmål, så nå får dere lese om mine yndlingsblogger.
Den aller beste bloggen jeg vet om er Fotballfrue, AndreaBadendyck og KristineAm er også to favoritter. Etter disse tre er det mange andre blogger jeg er innom..

♥Fotballfrue.no 
Bloggen til fotballfrue har jeg fulgt veldig lenge, hvor lenger husker jeg ikke helt. Men kanskje to år eller noe
sånt?
På bloggen til fotballfrue får du lese om trening og kosthold, mote og litt hverdag. Jeg digger Caroline som person, selv om jeg kun "kjenner" henne gjennom bloggen. Hun har utrolig bra stil, og legger ofte ut antrekkene sine. 
Siden jeg har fulgt henne lenge har jeg lest om brylluppet hennes, noe som var utrolig spennende.
Anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes, dere kommer ikke til å angre! ♥AndreaBadendyck
Før Andrea ble en toppblogger var jeg innom henne av og til. Jeg husker jeg syntes at hun var så pen, også hadde hun brae innlegg. En liten stund glemte jeg av bloggen hennes, men da hun kom på topplista begynte jeg å lese den fast igjen. Noe jeg gjør fortsatt. Det er bare noe med henne og bloggen som gjør at jeg må lese videre..♥KristineAm 
Kristine skriver utrolig bra og har veldig fine bilder, derfor er det alltid morsomt å stikke innom bloggen hennes. Det er jo ekstra morsomt siden hun bor i Molde,for da ser jeg henne i virkeligheten også. Og for meg så virker det som at hun er seg selv på bloggen, og det er bra! Jeg må bare si det at jeg digger stilen hennes, det er ikke mange som tør å skille seg ut i i klesstilen her i Molde.Andre blogger jeg leser: 

♥ voeblogg.no
♥ annais.blogg.no
♥ anjabugge.blogg.no
♥ ainaogingrid.blogg.no

+ de som kommenterer hos oss.

# Leser du noen av de bloggene jeg leser?


-Malin

Dagens leserspørsmål # 170911

 


 Vi har endelig fått nytt design på bloggen! Til og med med meny, så nå kan dere klikke dere inn i menyen for å lese om oss, se videoblogger og finne ut hvordan du kan kontakte oss og stille spørsmål! Håper dere liker det! Stilt av:
 http://sarai94.blogg.no/
Spørsmål:  
Beste filmen dere har sett?

Den aller beste filmen jeg har sett i hele mitt liv, det aner jeg egentlig ikke. Jeg har sett en god del filmer opp gjennom mine femten år. Disse filmene er kun noen få av favorittene jeg har sett i det siste; Cinderella StoryThe last song, Dear JohnThe notebookDramaqueenGoing the distance, og drøssevis av andre filmer jeg ikke en gang husker hva heter. Som dere kanskje allerede har skjønt er jeg ei veldig jentejente som liker romatiske filmer.. I tilegg til disse er nok favoritten Twilight. Både jeg og Malin har forelsket oss i alle Twilight-filmene, og vi kan nesten ikke vente til Breaking Dawn kommer på kino! Jeg liker også veldig godt The Parent Trapeller på norskSom to dråper vann. Den filmen har jeg sett uttalig mange ganger.. Likte den utrolig godt første gang jeg så den, og går aldri lei av den. 
Men så da dere, dette kommer nok ikke som noen bombe. Min absolutte favoritt er selvsagt Never Say Never.Den er både morsom, søt, 'trist' og ja.. Veldig følelsesladet da.. Jeg likte Justin lenge før filmen kom ut, men kan ikke akkurat si jeg likte han mindre etter den!! Jeg kjenner også en del som begynte å like han, eller i det minste fikk mer respekt for gutten, etter de hadde sett filmen. Derfor anbefaler jeg alle å se den! 
 # Hva er din favorittfilm? Noen av de samme kanskje?


-Andrea

DAGENS LESERSPØRSMÅL # 160911

Stilt av: http://theabhk.blogg.no/ 
Spørsmål: Hvordan er det å bo i Molde? (kjekt?)

Bare så dere vet det så bor ikke vi i Molde, men ca 15 minutter unna på et sted som kalles Skåla. Men vi kaller det jo Molde siden det ikke er så mange som har hørt om ødemarka (Skåla).

Molde har vel som de fleste andre byer, både positive og negative sider.
De fleste som bor i Molde eller i nærheten, kaller Molde for en rykteby, og det er ikke uten grunn, fordi Molde er en liten by så her går det mye rykter omtrent hele tiden. Og alle vet (nesten) alt om (nesten) alle. Dette er nok noe av det værste med byen. 

Jeg kan vel ikke skryte av at Molde har så veldig gode shoppingsmuligheter. Vi har bare tre små kjøpesentre (Roseby, Moldetorget og Storsenteret) deriblant to som har "brukbare" butikker. Egentlig er det bare Roseby som er bra. Moldetorget funker kun fordi de har BikBok og JC. Forresten har Molde helt elendig utvalg når det gjelder sko, de fine skoene har omtrent 1 av 3 jenter i byen.. 

Det jeg liker aller best med byen er fotballlaget vårt, MOLDE FK♥  Tror kanskje dere har skjønt at vi er ordentlige supportere, men jeg vedder på at dere ikke forestiller dere at vi er så crazy som vi er. Akkurat nå er det jo ekstra bra å skryte av Molde, siden de ligger på 1.plass på tabellen for tippeligaen. Men som alle andre lag har vi både oppturer og nedturer, så vi er ikke 100 % sikre på at det blir gull enda.. Men vi håper på vårt første gull i år (Molde fotballklubb fyller 100 år i år, så det hadde vært perfekt med vårt første gull!) Finnes ikke bedre lag enn MFK, hjertene våres vil for alltid banke for de blå-hvite guttene våres!


Gammelt bilde fra den tiden jeg var "blond".. Viser bare at jeg har vært MFK supporter en god stund.

Kort sagt så er det helt grei å bo i Molde. Og ja det er kjekt..  Men det hadde vært enda bedre med mindre rykter, større shoppings-utvalg, litt mer som skjer for ungdommer og selvfølgelig et gull til MFK.

# Bra nok svar?

-Malin

Dagens leserspørsmål # 150911


Først vil jeg svare på et ganske enkelt og kort spørmsål; "Hvem har laget designet deres?" Svaret er at det er et gratisdesign, og hvem som laget det står helt nederst på bloggen, altså ei som hete Silje Lien. 

Stilt av: http://halvorsen94.blogg.no/
Spørsmål:  
Hva synes du om drittslenging på blogg?

Dette var et ganske godt spørsmål i grunn! Drittslenging på blogg er helt forferdelig.. Drittslenging generelt er rett og slett  uakseptabelt! Jeg liker det ikke, uansett hva det er eller hvem det er mot. På bloggen skal man være et godt forbilde, dette gjelder spesielt de med en del lesere! Ikke misforstå, man skal alltid oppføre seg bra både på blogg og i virkeligheten. Har du din egen mening om en person, vel.. Det er greit, men det er ingen nødvendighet ved å fortelle den til verden, og i hvert fall ikke til vedkommende! Og skal du først si noe om en person liker jeg å høre begrunnelsen på hvorfor du sier det du sier. Jeg skal ikke lyve å si at jeg aldri har snakket stygt om en person, men jeg håper virkelig jeg aldri har slengt dritt rett i trynet på noen.. Med mindre man sier det er på tull da, da er det greit. Men da må man huske å overbevise vedkommende om at dette er noe som ikke er sant, haha, det er kanskje ikke jeg like flink til mot mine beste venner. Jeg sier masse kødd til dem, men jeg håper og tror de vet at jeg ikke mener det! 
# Hva synes du om drittslenging på blogg?


-Andrea

DAGENS LESERSPØRSMÅL # 140911

Stilt av: http://evyy96.blogg.no/
Spørsmål: Hvor får du inspirasjon fra?

Nå vet jeg ikke helt hva du mener, men siden du også stilte forrige spørsmål som handlet om blogg, velger jeg og svare på hvor jeg finner blogg-inspo.  

Noen ganger har jeg absolutt ingen aning om hva jeg kan blogge om. Da leser jeg andre blogger, ser igjennom gamle bilder på dataen, ser på nyere bilder på nettet og prøver å tenke på hva som kan være interesant å dele med dere.

Så jeg kan vel si det at jeg får inspirasjon fra meg selv (hodet mitt), andre bloggere og ting jeg finner på nettet. Kort sagt så får jeg inspirasjon fra alt og alle. # Hvor får du blogg-inspo fra?
# Fornøyd med svaret?
 

-Malin 

Dagens leserspørsmål # 130911


Stilt av: http://evyy96.blogg.no/
Spørsmål: 
Hvorfor blogger du?

Her kom standarspørsmålet ja.. Som vi har nevnt mange ganger tidligere hadde vi en blogg kalt ozy.blogg.no.. Den startet vi egentlig litt på impuls! Vi hadde en blogg hver, men siden vi gjorde så mye sammen bestemte vi oss for å lage én der begge blogget i stedenfor. Vi, eller i hvert fall jeg, begynte å blogge fordi jeg følte for det. I go with the flow, haha, kødda. Men ja, dere husker vel bloggbølgen? Jeg var med der, jeg. Nå har jeg altså blogget siden 2009, og det har blitt som en slags hobby. Det er vel samme grunn som de fleste andre, altså ikke noen spesiell grunn! 


Tatt fra en photoshoot fra gamlebloggen! Bildet ville forresten ikke bli større.. 
 

# Hvorfor blogger du?

-Andrea 

Still leserspørsmål - kommentar tilbake


Jeg sliter veldig med inspirasjon for tiden, derfor gikk jeg tilbake til den gamle bloggen min i arkiv for å se hva jeg blogget om for omtrent et år siden.. Her finner jeg altså Justin Bieber, prøveøving og masse annet random. Men nei, jeg har ikke planlagt å spamme denne bloggen med dette. Derimot tar jeg en annen idé fra gamlebloggen.

Nå kan dere nemlig stille leserspørsmål! Jeg skal høre med Malin om vi kan ta annen hvert spørsmål, hvis ikke får jeg vel bare gjøre det hver dag. Ikke spør om ja-nei spørsmål osv. Vi svarer på spørsmål som vi må svare med litt lengre tekst på (f.eks beskriv det og det, hva synes du om det og det osv)


# Har du et leserspørsmål å komme med? (Ja, du får kommentar tilbake *smisksmisk*)


-Andrea

Spørsmålsrunde

 

Egentlig hadde vi filmet en spørsmålsrunden, nesten med en gang vi startet bloggen. Men så klikket dataen til Andrea, og videoen ble borte. Derfor starter vi en ny spørsmålsrunde nå, som vi kommer til å svare på i nærmeste framtid. Svarer selvfølgelig på video!Spør oss om det du vil!

# Noe du lurer på?


-Ozy
 

Last chanse

Minner om spørsmålsrunden nå. Siste sjanse til å spørre om ALT dere lurer på! Vi tar i mot alle spørsmål med åpne armer, og om det kommer noen veldig private velger vi dem bare bort. Vi svarer enten på video eller skriftlig, alt etter deres ønske.
Dere kan spørre om alt fra sminke, interresser, favoritter, foto, om oss, klær og inspirasjon til gutter, venner, kjendiser og mat. Haha, det var veldig mange ekspempel.. Uansett.. Kom igjen alle sammen, spør om alt du vil vite nå som du har sjansen.
Det blir nok ikke så lenge til vi svarer på spørsmålene, så dere har ikke alt for lang tid.

 

# Noe du lurer på?


-Ozy

Spør Ozy

Da tenkte vi å starte opp med en spørsmålsrunde. Vi har ikke hatt det på denne bloggen, og har kanskje noen nye lesere? Derfor skal dere være så heldige å få stille oss alle mulige spørsmål!
Vi svarer nok på vblogg, så ikke spør spørsmål så vi dummer oss alt for mye ut. Vi gjør det tross alt nok fra før, hehehe!
# Noe du vil spørre om?


-Ozy

SPØRSMÅL


Her kan du spørre oss om alt du måtte lure på.. Vi kommer til å svare etter hvert som "Dagens Leserspørsmål". Når du har stilt et spørsmål kommer vi til å si ifra på din blogg når vi har svart! 


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits