VIDEO # Ciara dansemix

Det var ett par av dere som ville at jeg skulle legge ut video, så her kommer den! Koreografien er laget av danselæreren min, Nikita, og alle sangene er sunget av Ciara.

# Hva synes dere?

-Andrea

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmålsrunden del 2

Her er svar del 2, dummer oss ut dobbelt så mye denne gangen enn forrige gang. Bra redigert ble det heller ikke, men enjoy!

# Likte dere svarene?

-Ozy

Video av "leiligheta" mi

Litt feil å kalle det MIN leilighet i og med at kjellerstua er for alle, mens badet er det mest jeg som bruker og rommet er jo mitt eget da. Uansett så har jeg laget en video til dere av de tre rommene jeg tilbringer mest tid på hos pappa:

# Likte du videoen?

-Malin

Videblogg # Retards

Denne videoen spilte vi inn for moroskyld dagen etter vi fikk macbooken. Lagde den bare for å teste ting i Imovie, men siden det er så lenge siden vi har hatt videblogg, skal dere få lov å se den. Hehe!

# Søte?

-Ozy

VIDEO # Rommet mitt

Vel, jeg har faktisk ryddet og vasket rommet mitt. Siden det er såpass ryddig veldig, veldig sjeldent bestemte jeg meg for å lage en romvideo! To fluer i en smekk, hehe.. Rommet mitt kan forandre seg ofte når det kommer til alle detaljene, og ja, forresten så skal det komme ett bilde i bilderamma på kommoden etter hvert! 

# Hva synes dere?

-Andrea

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmålsrunden del 3

Som sagt både HER og HER så er lyden lav og det er ganske dårlig grafikk med bråk i bakgrunnen, men skrur dere opp volumet hører dere nok hva vi prøver å få frem. Det er flere ganger vi ikke hører hva vi sa selv en gang, og det sier vel litt..

# Bra nok svart?


VIDEOBLOGG # Svar på spørsmålsrunden del 2

Som forrige video; lav lyd, mye bråk i bakgrunnen osv.. Hadde ulykkesdag, dere leste det kanskje HER da vi la ut del 1.  

# Synes om svarene?


VIDEOBLOGG # Svar på spørsmålsrunden del 1

Her kommer svarene fra spørsmålsrunden. Alt dritt som kunne ha skjedd skjedde; kamera funket ikke, hadde ikke ledning osv.. Det endte opp med at vi måtte låne et annet kamera, så takk til Andreas reddende stesøster! Unnskyld surringen du hører, om du ser hele videoen blir du sikkert vant til den etter hvert. Forresten er lyden også ganske lav under alt bråket, så anbefaler å ha på nesten full guffe!  

# Likte du svarene?


Justin Bieber fan-video


Jeg vet at dette ikke er noen Bieber-blogg, men jeg tenkte å legge ut denne videoen siden jeg laget den selv. Det er den første fanvideoen jeg har laget noen gang, og redigeringsprogrammet klikket som vanlig, derfor ble den ikke så bra.. Satser på at neste video jeg lager blir litt bedre! 

 

# Hva synes du? Og ja, jeg legger merke til hvor mange som faktisk ser den!


-Andrea

VIDEOBLOGG # Må-gjøre


Her kommer må-gjøre videoen! Beklager at filmingen ble litt dårlig, men vi følte ikke for å stikke et kamera opp i trynet på folk! Da hadde de jo i tillegg skjønt at dette var for å tulle på en video! 
Takk for alle forslag vi fikk, og kos dere med å se at vi dummer oss ut.. igjen.

Legg merke til teksten på sluttmelodien, haha! "All the crazy thing I did......." Vi har flere ting å gjøre, men det trengs ikke gjøres i byen. Derfor kommer det kanskje en del senere også!
Enjoy.  


# Hva synes du, om du så den da?


-Ozy

Video # Skoleprosjekt

Vi har faktisk gjort noe fornuftig i ferien, og det er å redigere ferdig et skoleproskekt. Skal vel vise filmen og se filmene til de andre gruppene etter høstferien, noe jeg ser frem til!
Videoen skulle egentlig være en skrekkfilm, men siden vi ikke greide å lage det skummelt ble det mer en "dramatisk komedie" hehe!Vi hadde tenkt å ha med "tabber" på slutten, men filmen ble så lang at vi droppet det.. Hvis dere vil så kan vi redigere en film med bare tabber og vise dere..? Forresten ble redigeringa ganske dårlig, men vi har seriøst slitt med videoen i mange dager, pga klikka redigeringsprogram og feil filformat osv.. Så da ble den bare sånn.

# Hva synes du om filmen?
# Vil du at vi skal lage en film med tabbene?


-Malin 

VIDEO - Danseforestillinga i juni


Leserspørsmål;
Kan du legge ut videoen fra danseforestillinga i juni? :) 

Svar:
Beklager at det kom veldig sent! Jeg trodde jeg hadde mistet videoen, hehe. Så bestemte jeg meg nå for å ta en ekstra titt, og der lå den! Problemet var bare at jeg ikke kunne redigere den pga filmfilen kan ikke brukes i moviemaker. Derfor måtte jeg laste den rett opp på google, noe som faktisk tok sju timer. No joke!

Here you go! 

Til dere andre, vi har ei veldig stor gruppe som dere ser. Jeg er en av de i lilla t-skjorte. Lykke til med å finne meg, haha! 
Forresten er jeg nesten ikke hjemme i dag, så jeg kommer heller med et bildedryss eller noe senere i kveld! 


# Hva synes du om dansen vår (om du så videoen da) ?


-Andrea

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmål DEL 3

 

Her er siste del av spørsmålsrunden. Det ble litt problem da jeg skulle laste den opp, redigeringa ble litt klikka.. Derfor måtte jeg klippe bort noe av videoen, og det er altså grunnen til at det ser veldig uproft ut. Haha, det er jo uproft uansett.. Men der vi bryter ut i latter, der skulle det egentlig gå videre, men det var det som ødela alt, så ja.. Bra forklaring, I know. 

 # Hva synes du om svarene?


-Ozy

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmål DEL 2

Neinei.. slapp av dere. Vi er bare mellom 160 og 165 cm. Vi fikk også et spørsmål til, men det ble så dårlig på videoen, så vi skriver svaret her.

Spm:  Er dere flinke til å flørte osv.?
Svar:  Hvordan svarer man på et slikt spørsmål? Vi flørter ikke så ofte med folk, i alle fall ikke bevisst. Haha. Men altså.. Vi har faktisk aldri tenkt over om vi er flinke til det eller ikke..


# Hva synes du om svarene?


-Ozy

VIDEOBLOGG # Svar på spørsmål DEL 1


# Hva synes du om svarene?


-Ozy

VIDEOBLOGG - Klassetur i fjøra


Innlegget ble skrevet torsdag 16.juni.


På skolen var vi på en tur i fjøra med klassen. Der ble det grilling, kortspilling og mye kos. Etter hvert ble det en "liten" vannkrig i den steikende sola mellom vi to og noen få andre. Andrea holdt på å bli kasta utti sjøen, så takk til hennes gode balanse som gjorde at hun greide å holde meg oppe. Ikke at det hadde gjort noe å dette i sjøen, var våt fra topp til tå likevell!  Malin skulle prøve å hjelpe Andrea, så hun dro en av guttene som angrep Andrea, men da ble hun selv dytta i sjøen! Da var vi begge helt gjennomvåt da vi syklet hjem. Med en gang vi kom hjem fra skolen skifta vi og sprang ned for å bade igjen. Vi laget milkshake og lå noen timer å solte oss. Ble til og med solbrent, au.. Senere ut på kvelden jogga vi oss en liten tur, etterfulgt av fotballkamp og redigering av video. 
Det betyr at vi ikke har rukket å titte på dataskjermen!

 

# Hva synes du om videoen, om du så den da?


-Ozy

Dialektvideo - forslag?

Siden vi er dødsflinke i dialekter så tenkte vi å ha en dialektvideo. Dette går ut på at dere må skrive en setning på den dialekta dere vil vi skal prøve oss på, og ikke setninga på bokmål.. Om dere skriver den på bokmål, er det ikke sikkert vi kan ta den. Grunnen til det er så enkelt som at vi ikke kommer til å greie å finne ut hvordan den dialekta er, med mindre den er veldig enkel da.

Dere tenker kanskje "Om vi skriver setninga som de skal si den, så er det jo ingen poeng i det?" men der tar dere feil. Selv om vi kan si setninga, så kommer det til å høres helt feil ut!


//Fra photoshooten i mars.

 

# Hvilken setning skal vi si, og på hvilken dialekt?

 

-Ozy

VIDEOBLOGG - Mine trikseferdigheter

Hahahhahaha.. Jeg er stolt over å få åtte, noen her som er bedre eller?
Neida, men jeg er ikke flink til å trikse, sånn er det bare. Jeg skal bli flinkere da, eller .. Jeg vil bli flinkere. Har (faktisk) fått til mer før, men det var vel den tiden jeg gikk på fotball..
Om noen lurte så er årets rekord for Malin ti, så hun er ikke så mye bedre da, ehe..

 

# Hva er din trikserekord (i år)?
# Hva syns du om videoen?

 

-Andrea

VIDEOBLOGG-bader i sjøen

Dere har jo allerede fått vite hva Andrea har gjort i dag, derfor tenkte jeg at jeg også kunne gi litt lyd ifra meg. Og som Andrea har sagt har været i Molde vært utrolig herlig i dag, faktisk noe med 20 (varme)grader! Jeg badet fordi jeg fikk lyst, å fordi jeg bestemte meg for at jeg skulle greie det. Og for en gangs skyld så greide jeg å gjøre noe jeg hadde bestemt meg for!


# Har du badet i sjøen i år? 


- Malin 

VIDEOBLOG - Må gjøre

Vi startet en må-gjøre video på de gamle bloggene våre, men vi rakk aldri å legge den ut før overgangen til ozy1. Derfor har vi nå redigert videoen, så den kommer her.
Vi har en gammel intro nå, men skal lage ny senere. Håper dere liker videoen!

Det ser kanskje ikke så ille ut, men det var sykt flaut i virkeligheten. 
Vi hadde sagt til en del folk at de var kule, men redigeringsprogrammet klikka.

En annen ting vi måtte gjøre var å ta bilde med noen tilfeldige folk..Men det kom desverre ikke med i videoen, derfor legger vi de ut nå.


-Kan vi ta bilde med deg?                                            -Kan vi ta bilde med deg?
-Hæ? Er det sånn russegreier nå da eller?                       -Med meg?!
-Nei, haha...                                                                 -Ja, hehe.                # Hva syns dere?
# Så dere hele?

 

-Ozy


 

VIDEOBLOGGER


# Hva vil dere se på videoblogg?
Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

Norske bloggerhits